aynen ayni gündü cnm sorma kuzum bebis çok sürpriz oldu eve evliliğe alisirken simdi ikimiz içinde bebise alisma asamasina geçtim baya zor bi hamilelik geciyor bulantilar basdonmeleri endişeler vs .kayinvalidenle mi oturuyorsun cnm senhatta aynı gün müydü neydi :) hızlısın canım masaallah Allah hayırla sağlıkla kucagina almayı nasip etsin...
Benim durumlar karışık ayrı bi evde olsaydık daha çabuk alışırdım evime evliliğime..ama çok şükür bi sıkıntı yok tanımaya çalışıyoruz birbirimizi :) senin nasıl gidiyo alıştın mı istanbula evliliğe...
Ginaydin cnm maşallah hamaratlik da. Sinirin yok ben hic bi is yapamiyorum artikgünaydın arkadaşlar.
bugün nihayet erken kalkabildim.
saat 8de kızımı dersanye yolladım.sonra giriştim işlere.
tuvalet banyo temizlendi.mutfak parlatıldı.ütüler yapıldı.
işim bittiğinde saat 10 du.
ve acayip uyku bastırdı.
biraz uyuyımda öyle kahvaltı ederim dedim.
bir yattım kalktım saat 12.
neyse bugünde kahvaltım öğlene kaldı.
yarın buna rağmen ve tabii kaçamaklara rağmen eksi çıkarsam tartıda çok şaşarım
neden korkuyorsun canım.metabolizman hızlanmıştır belki yediklerin depolanmadan yakılıyordur.bi sıkıntın yoksa normaldırKizlar bugünde 83.4 kg ciktim habire gidiyor kilolar hem de hizli hizli buda beni çok korkutuyor
Yani doktor bi sknti olduğunu solemedi kalp atislarini duymayinca ben endiselendimneden korkuyorsun canım.metabolizman hızlanmıştır belki yediklerin depolanmadan yakılıyordur.bi sıkıntın yoksa normaldır
Kız ne kaptanlığı ben oynak başı ilan ettim kendimi
Umarım banada bir faydası olur oynak başı olmakdaha disiplinli olurum o bahaneyle diye düşünüyorum
Dün gece eşime dedim Aşkım topikte oynak başı oldum diye
Nasıl gülüyor bir oynak başılığın eksikti karıcığım diyededim öyle deme ben Hoca ilan edildiysem o zaman başta ben Cemaate düzgün örnek olmam lazım Nasıl gülüyor senin hocalığınla hareket eden Cemaatin vay haline diye
Adamı kesinlikle utandırmam şart oldu
Maşallah canım ne güzelBenim kızımda bir ara basketbola başlamıştı hatta Yavru Kartallarda lisanlı oynamaya başlamıştı ama sonra okullar çok yoğun olunca bırakmak zorunda kaldı şimdi hep pişmanlığını yaşıyorum keşke devam etmesini isteseymişim şimdi en azından daha fit olurdu diye ama kısmet değilmiş demekki
İnşallah sende benim kızda daha az görürsünüz yakında tartıda
gecici olarak öyle karar vermiştik ama ne kadar yanlış bi karar oldugunu yeni yeni algılıyoruz :) zaten pek evde durmaz kızında kalır torun bakar falan çokda iyi bi sıkıntısı yok ama ev Ev üzerine olmuyomuş...aynen ayni gündü cnm sorma kuzum bebis çok sürpriz oldu eve evliliğe alisirken simdi ikimiz içinde bebise alisma asamasina geçtim baya zor bi hamilelik geciyor bulantilar basdonmeleri endişeler vs .kayinvalidenle mi oturuyorsun cnm sen
hamileliğin ilk ayları zor geciyosa kilo kaybı normalmiş canım bişey yiyemiyosun yediğini çıkarıyosun tabi ki gider kilo..hayırlısı olsun en kolya sekilde atlatırsın inş..düğün fotografı eklemiş miydin :)Kizlar bugünde 83.4 kg ciktim habire gidiyor kilolar hem de hizli hizli buda beni çok korkutuyor
öyle canim ev ev üstüne dediğin gibi zor olur canm Allah yardimcin olsun canim dugun fotoğraflar insan bazilarini face de paylastim cnm burada paylasmadim sağol cnm bebimgecici olarak öyle karar vermiştik ama ne kadar yanlış bi karar oldugunu yeni yeni algılıyoruz :) zaten pek evde durmaz kızında kalır torun bakar falan çokda iyi bi sıkıntısı yok ama ev Ev üzerine olmuyomuş...
hamileliğin ilk ayları zor geciyosa kilo kaybı normalmiş canım bişey yiyemiyosun yediğini çıkarıyosun tabi ki gider kilo..hayırlısı olsun en kolya sekilde atlatırsın inş..düğün fotografı eklemiş miydin :)
Tartidan tartiya değişebiliyor cnm o yüzden hep ayni tartida tartilmak tavsiye ediliyorBen bugunki menumu paylasayim hemen bi..
Sabah(10.00) : Kkk
Ogle (16.00) : mantar tavuk sote ,bulgur pilavi, salata yogurt
Aksam (19.30) : Balik , salata
Normal de uc ogun yapmiyorum ama tatul dolayisiyla bugun boyle oldu uyum saglayim dedim. Ama diyeti bozmadim
Birde sorum var sizlere
Ankara da farkli kilo Antalyada farkli kilo cikarmiyim kizlar esim oyle dedi az cikinca moralim bozuldu benim.
eeenaparsın canım.tecrübeli ev hanımıyım.Ginaydin cnm maşallah hamaratlik da. Sinirin yok ben hic bi is yapamiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?