Aynen cnm biraz sorunlu geçiyor hamilelik cnm inş seneler sonra bende otomatiğe baglarimeeenaparsın canım.tecrübeli ev hanımıyım.
birkaç yıl sonra otomatiğe bağlıyosun artıkg
sanırım sorunlu bir hamilelik geçiriyorsun.bende kızımda çok kötüydüm.ve kilo vetdim senin gibi.
Ama zaten bu durum 3 ay sürüyo.dr.m ilk 3 ay bebek senin yediğinden bedlenmiyo 3 sydan sonra senin yediklerin bebeği etkiliycek dedi.sende rahat ol canım.
abla bişey sorabilir miyim bu gün sayfada dolaşırken dikkatimi çekti herkes kkk kahvaltısı yazmış. kkk kahvaltısı ne demekMenümüde yazayım.
Sabah:kkk kahvsltısı
Öğle:1kase şeftalili Yulaflı yoğurt
Akşam:2kaşık taze fasulye kavurması
2ızgara köfte
Esmer pirinç pilavı
Yoğury salata
Spor yok.sadece kızımla çarßıda dolaşmaca
canim oncelikle hosgeldin.abla bişey sorabilir miyim bu gün sayfada dolaşırken dikkatimi çekti herkes kkk kahvaltısı yazmış. kkk kahvaltısı ne demek
Klasik karatay kahvaltısı canım.karatay diyeti yapıyoruz canım.daha doğrusu karatay tarzı beslenme biçimi diyet değil zaten.abla bişey sorabilir miyim bu gün sayfada dolaşırken dikkatimi çekti herkes kkk kahvaltısı yazmış. kkk kahvaltısı ne demek
Canım haftaya ben yokum şimdiden söyleyeyim ama gerekirse bir haftalık menü paylaşırım döndüğümdeNot alırım yediklerimi olurmu. En azından birkaç gününü yazarım buraya. Haftaya bir haftalık farklı bir menü uygulayacam. Salı günü başlayacam inşallah. Çünkü diyetisyenim kontrolden bir hafta önce uygula dedi. Bakalım nasıl bir etki edecek. Döndüğümde paylaşırım canım.
Kizlar bugünde 83.4 kg ciktim habire gidiyor kilolar hem de hizli hizli buda beni çok korkutuyor
kızlar bi yazı okudum ahmet aydından sizinle paylaşmak istedim
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1099
İnsallah bende zaten bu sene lise sinavlari yuzunden biraz ara verdim fen lisesini kazandigim belli olunca 22 agustosta birde okul formasinda kizlara kremrengi pantolon varmis acikrenk sisman gosterir diye zayiflama hirsina geldim birde ilk yazimda yanlis yazmisim 15.5 den 16 degil 14.5 dan 15 yasimdayim sizin kiziniz kacinci sinifta ben bu sene 9 a basliycam kasim 2000 liyim
Ben bugunki menumu paylasayim hemen bi..
Sabah(10.00) : Kkk
Ogle (16.00) : mantar tavuk sote ,bulgur pilavi, salata yogurt
Aksam (19.30) : Balik , salata
Normal de uc ogun yapmiyorum ama tatul dolayisiyla bugun boyle oldu uyum saglayim dedim. Ama diyeti bozmadim
Birde sorum var sizlere
Ankara da farkli kilo Antalyada farkli kilo cikarmiyim kizlar esim oyle dedi az cikinca moralim bozuldu benim.
Hemen menümü yazayım 1 bardak süt sabah, öğlen 3 ızgara köfte 5 kaşık pilav salata, ikindi de puding akşam salata 1 adet köfte 2 dilim ekmek bozdum diyetiiii(((((
mrb cnm Ben menumu yazamiyrm annemlerde kaliyorum ve kardesime evde fizik tedavi verildi ona bakiyorum..onlarin yediklerinden yiyorum AMA dikkat ediyorum.bol Su icmeyede calisiyorum.yemeklerden 20dk once ve sonra iceyim bnde artik.size menulerimi yazamiyorum ama takipteyim evime gittigimde yazarim artk.Canım bak ben geçenlerde birşey okumuştum ve elimden geldiğince uygulamaya çalışıyroum
Normalde yemek yerken su bile içmemek gerekirmiş hatta yemekten 20 dakika önce ve 20 dakika sonrasına kadar sıvı tüketmemek doğru olanıymış.
Ben denedim hatta kıyaslamasını yapmak için 2 gündür yapmıyorum ama inan sıvı katı ayrımı yaptığım zaman çok daha çabuk doyuyorum ve uzun sürede acıkmıyorum
Bugünde çok canım istedi diye yemekle ayran tükettim ve normalinden sanki daha fazla tüketmişim gibi hissettim kendimiDemekki gerçekten de yemekle birlikte tüketilen sıvı mideyi dahada genişletip insanın farkında olmadan daha fazla tüketmesine sebep olabiliyormuş
Sen ne yapıyorsun bilmiyorum ama istersen bunada dikkat etmeyi dene
Makaleyi yazan Doktor ( çok ünlü bir Genel Cerrah Obezite ameliyatları konusunda nam yapmış) örnek verdiği gibi mide balon gibi sıvıyı yemeklerle birlikte alınca genişliyor
Yarından itibaren tekrar ayrımı yaparak besleneceğimdenemek için midemi genişletmim yeterince geniş zaten :)
Hani o zaman az da yesen yarım saat sonra dilediğin gibi su içebilirsin ve açlıkta hissetmezsin kolay kolay
mrb cnm Ben menumu yazamiyrm annemlerde kaliyorum ve kardesime evde fizik tedavi verildi ona bakiyorum..onlarin yediklerinden yiyorum AMA dikkat ediyorum.bol Su icmeyede calisiyorum.yemeklerden 20dk once ve sonra iceyim bnde artik.size menulerimi yazamiyorum ama takipteyim evime gittigimde yazarim artk.
Amin cnm cok sagol.tmm onlara dikkat ediyrm elimden geldigi kdr.menulerimi yazmaya caliscm
kardeşine geçmiş olsun cnmm rabbim şifa versin senden de allah razı olsun dikkat edebildiğin kadar et özellikle şeker ve un ailesine bitanemm ama bizi de habersiz bırakma geçmişten dönüp hemen yazayım dedim görünce
Amin cnm cok sagol.tmm onlara dikkat ediyrm elimden geldigi kdr.menulerimi yazmaya caliscm
Adaşım sen geçmişe daldın ama ben ufaktan kaçayım
Geç oldu sabah inşallah erken kalkacağım
Herkese hayırlı geceler canlarım
Sabah bildirimlerinizi ve menülerinizi unutmayın hee
mrb cnm Ben menumu yazamiyrm annemlerde kaliyorum ve kardesime evde fizik tedavi verildi ona bakiyorum..onlarin yediklerinden yiyorum AMA dikkat ediyorum.bol Su icmeyede calisiyorum.yemeklerden 20dk once ve sonra iceyim bnde artik.size menulerimi yazamiyorum ama takipteyim evime gittigimde yazarim artk.
Günaydın kızlar. İlk kilo bildirimini ben yapayım bugün.
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 69,5
giden: 1,00
toplam giden: 23,6
spor 4 gün leslie ile 2 mil, 1 gün 15 dak plates
Veee 2 hafta sabit kiloda kaldıktan sonra bu hafta bir kilo gitmiş.Diyetisyenimin listemde ufak tefek değişiklikleri işe yaradı. Acı biber ve çörekotu. Sonunda altılı rakamları gördüm. 10 yıl önceki halime döndüm. İkinci hamileliğime 70 kilo ile başlamıştım. Çok hafifledim
haklısınız hepsi olmasada arada sırada manyak hocalar çıkıyor benim ilkokul öğretmenim çok iyiydi o konuda şanslıymışım 5 .sınıfta 6. matematik ve fen konularını bile işletti ertesi sene zorlanmayalım diye . bende kasım 26 doğumluyum sene sonu olunca biraz zorlandım ama sonra alıştım kızınız sanırım bu sene lise sınavlarına giricek eğer öyleyse ona ilk tavsiyem formül, final ,sınav ,martı ,dört renk ,neşeli yayınlarını asla almasın ben aldım hiç çözmeden çöpe gitti hiçbir şekilde faydası olmayan yayınlar. ben aslında bu sene 486 puan aldım 500 üzerinden bir soru daha çözseymişim Ankara Çankaya fen lisesi olucaktı ama nasip değilmiş Karabük fen lisesi oldu .ve puan hesaplama sistemi şöyle 2 dönemdede olan lise sınavları 700 puan üzerinden 6 7 8. sınıf ortalamaları 100 üzerinden ya
şöyle hesaplanıyor
mesela benim sınav puanım 685
6.sınıf ortalamam 97
7.sınıf ortalamam 95
8.sınıf ortalamam 95
şöyle oluyo 685+97+95+95=972
972/2=486 benim yerleştirme esas puanım oluyor
kızınıza son tavsiyem ben dersaneye gitmek istemedim bu sene anafen in tüm dersler konu anlatım kitabı almıştım kalın 750-800 sayfalık bir kitap ama çok işime yaradı mutlaka alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?