80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen cnm biraz sorunlu geçiyor hamilelik cnm inş seneler sonra bende otomatiğe baglarim

abla bişey sorabilir miyim bu gün sayfada dolaşırken dikkatimi çekti herkes kkk kahvaltısı yazmış. kkk kahvaltısı ne demek

abla bişey sorabilir miyim bu gün sayfada dolaşırken dikkatimi çekti herkes kkk kahvaltısı yazmış. kkk kahvaltısı ne demek
canim oncelikle hosgeldin.
kkk demek klasik karatay kahvaltisi demek.
yni karatay diyeti uygulayanlar bu kahvaltiyi yapiyor.
2 yumurta , avuc ici kadar peynir , 10 zeytin , Domates salatalik yesillik , kavrulmamis badem ceviz findik bir cay bardagi.
ekmek ve seker asla yok.

Menümüde yazayım.
Sabah:kkk kahvsltısı
Öğle:1kase şeftalili Yulaflı yoğurt
Akşam:2kaşık taze fasulye kavurması
2ızgara köfte
Esmer pirinç pilavı
Yoğury salata
Spor yok.sadece kızımla çarßıda dolaşmaca
Klasik karatay kahvaltısı canım.karatay diyeti yapıyoruz canım.daha doğrusu karatay tarzı beslenme biçimi diyet değil zaten.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Öğleden beri bir çıktım evden daha yeni geldim sayılır
Sağ olsun annem bir gittiğimiz anda yakaladımı akşam yemeği yedirmeden salmaz
Bir ara akşam üzerede birlikte pazara çıktık ve evdeki eksikleri tamamladık sağ olsun

Yarın Allahtan rahatım :)
Erkek kardeşimin KVleri annemlere geleceklermiş ve büyük ihtimal bir gece de olsa kalırlar
Hiç bir ortak noktamız yok ve en son geldiklerinde resmen rezillik yaşatmışlardı bize ve tüm apartmana ( adam bizim gelinin kızkardeşini zorla getirmiş oda bir edepsiz apartmanı ayağa kaldırdı ben elalemin evinde kalmam buraya beni zorla getirdiniz ben gideceğim diye kapıları zorladı sivri zeka gelinimiz kapıyı kitleyince birde bu rezillik yetmiyormuş gibi adam ana avrat küfür ederek kızını döve döve arabaya bindirip gitti ve hiç utanmadan 2 gün sonra arife günü bu sefer kızı olmadan gelip yatıya kalmıştı
Ulen nerede görülmüş arife günü yatıya misafirliğe gidildiği üstelik onlarda tatile almanyadan gelince istanbulda kalıyorlar ve altlarında araba var )
Geçen seneden gıçık olunca anneme peşin peşin dedim işim olmaz ben gelmem diye
Bİr ara gelip bari bir görünseydin falan dedi annem ama öyle insanlarla işim olmaz hem bizim gelin bana hiç saygı göstermesin ama ben annemin hatırı içinde olsa anasına babasına saygı gösterip birde hizmetmi edeceğim ( ben evdeyken anama asla iş yaptırmam onuda biliyor annem )
Allahtan benim büyük kız sırf annemlere yağcılık olsun diye aaa aşk olsun ananne yarın ben gelir size kahvaltınızı bile hazırlarım sonrada akşama kadar hizmet ederim dedimi sırf okullar açıldığında anannesinde kalabilmek için ( okul hemen apartmanın karşısı üstelik bu sene çok önemli sessiz ortamda ders çalışacakmış o yüzden orada kalmak istiyor )

Yani anlıyacağınız kızımın yağcılığı beni kurtardı

Bugün reglm yeni bitti inşallah yarın en azından geçen haftanın rakamını görürümde ödemde atınca ( ki hala var sanki ) eksiyi görmüş olurum
Bu gece yatmadanda bol bol su içeyimde az da olsa ödem atma şansım olur inşallah

Tamamdır canım sorun değil ben not ettim şimdiden olurda unutursam bu kız neden menü yazmıyor diye
İnşallah çok güzel bir etki yaparda sende bol bol eksi görürsün

Kizlar bugünde 83.4 kg ciktim habire gidiyor kilolar hem de hizli hizli buda beni çok korkutuyor

Canım panik yapma ilk bir kaç ay yapabilir üstelik niye endişe ediyorsun daha iyi en azından doğumdan sonra daha az kiloyla savaşacaksın inşallah

kızlar bi yazı okudum ahmet aydından sizinle paylaşmak istedim
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1099

Henüz bakmadım ama sayfayı ayrı açtım mutlaka okuyacağım
Paylaşımın için teşekkür ederim canım

Benim kızımda 2000 doğumlu ama ekim 25 yani senenin onuna doğru
Oda bu sene 8ci sınıfa başlıyacak Aslında birinci sınıfı iki kere okudu ( hesapta sınıfta kalma yoktu ama öğretmeniyle biraz fazla takışınca kadın resmen bile bile bıraktı çocuğu sınıfta okumayı öğrenemedi yalanıyla )
O zamanlar kızımın eline cetvelle vurmuş ve ben elini kıpkırmızı görünce hesap sordum doğal olarak oda bütün sınıf şahit olduğu halde inkar etti, çocukları tehdit etmiş sizide sınıfta bırakırım diye ve bize kızınız okuyamıyor sınıfta bırakacağım dedi bende ne olur bırakın dedim yoksa 4 sene daha o öğretmenle uğraşmak zorunda kalacaktık :)
Çok şükür şimdiki öğretmeni çok iyi ( eşiminde tesadüf çocukluk arkadaşı :) )
İnşallah senin, kızımın ve tüm öğrencilerin sınavları çok güzel geçerde hayallerinizin peşinden emin adımlarla ilerlersiniz Aminnnnnnnnnnn

Canım tartıyla alakalıdır bencede hee ama birde şöyle bir şey var hava değişikliği ödemde yapabilir
Sen yinede canını sıkma en azından fazla çıkmamışsın

Hemen menümü yazayım 1 bardak süt sabah, öğlen 3 ızgara köfte 5 kaşık pilav salata, ikindi de puding akşam salata 1 adet köfte 2 dilim ekmek bozdum diyetiiii (((((

Canım yanlıış anlama ama o iki dilim ekmek yerine 4 tane daha ızgara köfte yeseydin daha tok tutardı ve daha az kalorili olurdu en azından akşam ekmek tüketmemeye çalış ( hiç yemesen daha iyide işte bırakamam dersen en azından sabah yada öğle tüket )

iyi geceler fıstıklarr memleketten dayımlar geldi o yüzden pek giremedim zaten üç saattir yatıyorum sakın kıızmayın ama belimi çektirdim dayıma ben lisedeyken rahmetli dedem de çekerdi öyle bir kemik sesi çıktıki belim koptu zannettim
ama çok şükür şimdi turp gibi oldum seke seke yürümek ağrısız oturmak ne güzelmişş zaten bugün hast gittim ve sonuç gösterme yarına kalmıştı ızdırabım öyleydiki dayıma hayır demem imkansızdı uzunnnn da olsa tüm mesajları okuyacağımmmm kaçta biter bilmem önce slm veryim deidm

Adaşım sen geçmişe daldın ama ben ufaktan kaçayım

Geç oldu sabah inşallah erken kalkacağım
Herkese hayırlı geceler canlarım

Sabah bildirimlerinizi ve menülerinizi unutmayın hee

mrb cnm Ben menumu yazamiyrm annemlerde kaliyorum ve kardesime evde fizik tedavi verildi ona bakiyorum..onlarin yediklerinden yiyorum AMA dikkat ediyorum.bol Su icmeyede calisiyorum.yemeklerden 20dk once ve sonra iceyim bnde artik.size menulerimi yazamiyorum ama takipteyim evime gittigimde yazarim artk.

kardeşine geçmiş olsun cnmm rabbim şifa versin senden de allah razı olsun dikkat edebildiğin kadar et özellikle şeker ve un ailesine bitanemm ama bizi de habersiz bırakma geçmişten dönüp hemen yazayım dedim görünce

Amin cnm cok sagol.tmm onlara dikkat ediyrm elimden geldigi kdr.menulerimi yazmaya caliscm

Günaydın kızlar. İlk kilo bildirimini ben yapayım bugün.

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 69,5
giden: 1,00
toplam giden: 23,6

spor 4 gün leslie ile 2 mil, 1 gün 15 dak plates

Veee 2 hafta sabit kiloda kaldıktan sonra bu hafta bir kilo gitmiş. Diyetisyenimin listemde ufak tefek değişiklikleri işe yaradı. Acı biber ve çörekotu. Sonunda altılı rakamları gördüm. 10 yıl önceki halime döndüm. İkinci hamileliğime 70 kilo ile başlamıştım. Çok hafifledim

Dünkü menüm

Sabah (7:45)
1 kuru incir
2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık maydanoz (limonlu, zeytinyağlı, acı biberli)

Ara (10:30)
1 küçük elma (başka meyvede olur ama elmayı yanımda taşıma kolay oluyor :)

Öğle (12:15
4 köfte
salata (zeytinyağlı, tuzsuz limonlu ve acı biberli)
1 dili k.ekmeği

Ara (15:30)
2 adet kuru kayısı

Akşam (18:30)
5 yemek kaşığı kara lahana yemeği
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı kırmızı biberli)
1 dilim k.ekmeği

Ara (20:30)
2 tane erik

Sıvı 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay, Bol siyah çay
spor leslie ile 2 mil (30 dak) 15 dak.plates

Adaşım sen geçmişe daldın ama ben ufaktan kaçayım

Geç oldu sabah inşallah erken kalkacağım
Herkese hayırlı geceler canlarım

Sabah bildirimlerinizi ve menülerinizi unutmayın hee

haklısınız hepsi olmasada arada sırada manyak hocalar çıkıyor benim ilkokul öğretmenim çok iyiydi o konuda şanslıymışım 5 .sınıfta 6. matematik ve fen konularını bile işletti ertesi sene zorlanmayalım diye . bende kasım 26 doğumluyum sene sonu olunca biraz zorlandım ama sonra alıştım kızınız sanırım bu sene lise sınavlarına giricek eğer öyleyse ona ilk tavsiyem formül, final ,sınav ,martı ,dört renk ,neşeli yayınlarını asla almasın ben aldım hiç çözmeden çöpe gitti hiçbir şekilde faydası olmayan yayınlar. ben aslında bu sene 486 puan aldım 500 üzerinden bir soru daha çözseymişim Ankara Çankaya fen lisesi olucaktı ama nasip değilmiş Karabük fen lisesi oldu .ve puan hesaplama sistemi şöyle 2 dönemdede olan lise sınavları 700 puan üzerinden 6 7 8. sınıf ortalamaları 100 üzerinden ya

şöyle hesaplanıyor

mesela benim sınav puanım 685
6.sınıf ortalamam 97
7.sınıf ortalamam 95
8.sınıf ortalamam 95
şöyle oluyo 685+97+95+95=972
972/2=486 benim yerleştirme esas puanım oluyor

kızınıza son tavsiyem ben dersaneye gitmek istemedim bu sene anafen in tüm dersler konu anlatım kitabı almıştım kalın 750-800 sayfalık bir kitap ama çok işime yaradı mutlaka alsın

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Rabbim gönlünüze olanların hepsini sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah

Hepinize hayırlı cumalar

Bende hemen aklımdayken bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.3 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 120.5 kg ( reglm yeni bitmiş olmasına rağmen )
Giden; - 800 gr
Toplam giden; 4 kg

Yavaş yavaşda olsa kilocuklar gidiyor RAbbime şükürler olsun Bugün tam 1 ay oldu karataya başlıyalı ve bendeki yavaş metabolizmaylada olsa az da olsa gitti bakalım önümüzdeki ay ne olucak her ay 4 değil 3 kg bile versem benim için çok çok iyi

Bu arada ben diyet yapmıyorum moduna girdiğimden sanırım kilolar gitmeye başladı hiç kendimi kasmıyorum yasak koymuyorum kendime yiyip yememek benim elimde olduğu içinde stresten uzak kalmış oluyorum
Umarım hep böyle devam eder

Canım kardeşine Rabbim acil şifalar versin
Şu anda kardeşin daha önemli o yüzden menü sorun değil buradan kopma yeter emin ol çok faydasını göreceksin
Dediğin gibi evine geçtiğinde yaparsın nasılsa menü bildirimlerini

Harikasın canım
İnşallah çok daha aşağılarıda göreceksin
Darısı benimde başıma tabi tüm topikteki hatunların
İnşallah bende 10 sene önceki kilomu görürüm yakında ( 85 falandım herhalde o dönem ama ona bile razıyım )

Canım çokkkkk teşekkür ederim tavsiyen ve acıklaman için
İnan şu yeni sistemi bende bir türlü anlamamıştım ama bana çok güzel izah etmişsin teşekkürler
Senin sakın almasın dediğin yayınları benim kızımda pek beğenmiyor çok basit geliyormuş ona
Tudem çoğu zaman kullanıyordu genelde

Aslında biz geçen sene dershaneye gitsin istedik ama sonra kuzeni ( şu an üniversitede ) yenge boşuna para verirsiniz önemli olan bir sonraki sene ( yani bu sene ) dedi ve kızımda vazgeçti. Bu senede bakalım dershanelerden arıyorlar paso ( bizimki deneme sınavlarına girince hepsi telefonlara ulaşmış oluyor )
Benim kızımda genelde Tüm dersler konu anlatımlı alıyor kitaplarını ama eğer isterse dershaneye yazdıracağız.
Zaten bütün dersleri çok güzel sadece matematikte biraz tekliyoruz eğer dershane istemezsede kesinlikle sadece matematikten özel ders aldırmayı düşünüyorum sonuçta çok önemli matematik ama sınıf çok kalabalık olunca öğretmende ne yapsın bir kere anlatabiliyor ancak ( kendi itiraf etmişti müfredata yetişmek için ancak bir kere anlatıyorum anlıyan anlıyor anlamayan geri kalıyor diye )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…