80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım valla benide bugünki hava maf etti
Dün baş ağrısı yüzüden gece uyuyamadım ( bu havalarda böyle oluyorum bende ) sabahta erken kalktığım halde kendimi halsız ve bitkin hissediyorum
Aslında bir sürü iş var ama yapasım yok
Neyse bende birazdan bir kahve içeyimde kendime gelir işlere girişirim

Bayadır birileri gelir sohbet ederiz diye bekliyordum :)
Herkes haftasonu modunda bari bende işlerimi bitireyim Gece inşallah uğrarım yine

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr menü diyorum başka da birşey demiyorummmmmm :))))))

slm kizlar iyi hafta sonlari. cok ugrayamiyorum artik farkindayim ama butun vaktimi cucuklerim aliyor. kendime ayirabildiim tek vakit spor yaparkenki zaman.
sweetcim biseler istemis.
boy: 1.64
baslangic kilom: 93.5
baslangic tarihi: 1 mayis 2014 diyelim
yaklasik o ayda baslamistim tekrar

Kızlar selam dün ki menü mü yazayım sabah 1 bardak süt öğlen 1batdak ayran 2 dilim ekmek 2 köfte akşam 1tabal bulgur pilavı 2 tavuk but bu hafta battım ben kilo veremicem:) pazardan sonra menülerine dikkat edin ciddi düşüş olacak

e ben de yazayım menümü..gerçi diyetisyenimin listesi.. uyuyorum mümkün oldukça pek değişen bişe yok yani.. insülin direnci için sık sık yiyorum ve meyveyle mutlaka süt tüketiyorum. Ve her gün leslie yapıyorum en az 3 ya da 5 mil.
9 kahvaltı domates salatalık 2dilim peynir 2dilim kepek ekmeği şekersiz çay (1 peynir yerine 1 yumurta yenebilir+ 5 zeytin de eklenebilir)
11ara öğün yarım paket diyet bisküvi ya da 2 adet grissini
13 öğle yemeği 1 çay bardağı yogurt 2 porsiyon sebze 2 dilim kepek ekmeği
15 ara öğün 1 meyve 1 çay bardağı süt
17 ara öğün 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir
20,003 köfte ya da o kadar et tavuk balık ,1 porsiyon sebze,1 çay bardağı yogurt, 1 dilim kepek ekmeği,salata
22,00 ara öğün 2 porsiyon meyve+1su bardağı süt
23,00 ara öğün yarım paket diyet bisküvi veya 2 adet grisini

düzeltme banu cum
başlama tarihi:1/3/2014
boy:1,70
başlangıç: 90
geçen hafta: 78,9
bu hafta: 78,8
giden: 0,1
toplam giden: 11,2
spor: zaman zaman yurume,lesli, plates

Fıstıklar yeni aylık tablomuz için yaş boy ve başlangıç tarihlerinize ihtiyacım var bildirimlerinize eklerseniz sevinirim
ne kadar yavaş vermişim 8 ayda 11 kilo vah vahh

Bende yapayım bildirimimi.
Çok yoğunum misafir vardı.
Akşamada düğün varmış .eşim az önce haber verdi.
Başlangıç:1.o7.2014
Başlangıç kilo:82
Boy:1.60
Geçen hafta:79.7
Bu hafta:79.9
Gelen :200 gr.
Spor: gün aşırı yürüyüş ve bisiklet

amcam yaşlandığını kabul edemiyor demekki cecommm
geçmişi unuttuk cecoşum senin miladın başladı bu yıl bu topiğin yılı olacak

prensesinin d günü kutlu olsun cnm bahtı güzel olsun inş ne mutlu özel bir günde doğurmuşsunn
seviyoruz seni cecommmm bende menülerimi yazmaya başlayacağım kuzummm haftaya inş zaman yetmiyorkiii

ben bildirmiştim yönetime cnmm nikin düzeldi şükür aktifleşme zamanısenin başlangıç bende 89 görünüyor bitanemm değiştirdim

tam yağlı ürünlerden korkma cnmcımm biz karataycılar az yağlı diyet light ürünleri asla tüketmeyiz
yürüyüş yapabilirsen süper olur

çok tşk ederim edacımmm motive olmanızda katkım oluyorsa ne mutlu 80-89 benim ilk yuvam o yüzden fırsat buldukça burdayım cnmm annemin ameliyatı benim bel sorunu ziyarete gelenler olunca eskisi gibi fırsat bulamadım ama yazamasamda sürekli takipteyim cnmm

sauna eşofman direk tenle temas edince cilt kanserine bile yol açabiliyor allah korusun bazı bünyelerde cnm ben altına penye giymeden hiç kullanmadım cnm görünce uyarmak istedim

Boy:1.64
Kilo:78,500(gecen hafta)
Başlangıç kilo:89
Başlangıç tarih:04.03.2014
2 ay tatil

kuzucum olanla ölmüşe çare yok değilmi hemen geçmişi bırakıp önümüze bakacağız tatil bitti işe de başlarsan düzenini kurarsın bir de k v ye çare bulsaydık

wuuuuu esincimm tatilde olmana rağmen helall olsun süper vermişsinnn tbrkler cnmmm dur bklım daha tüm fazlalıklar gidecek

İzmir özlenmezmi cnmmm 3 haftadır dışarı çıkamıyorum ben bile özledim
sakın 5 kilo gitti diye üzülme az değil inan bana 20 pk margarin gitti vucudundaan
direnmeye devam diyetisyene gittiğin için birşey diyemiyorum menülerine cnmm ama aralara gözüm takılıyor :):)

haklısın bitanemmm diloş başlı başına yeter sana fısrat buldukçe girersin cnm benim
düzeltme banu cum
başlama tarihi:1/3/2014
boy:1,70
başlangıç: 90
geçen hafta: 78,9
bu hafta: 78,8
giden: 0,1
toplam giden: 11,2
spor: zaman zaman yurume,lesli, plates

neyi düzelttinki neslim bendeki kayıtla aynı olsun kuzum 11,2 kilo azmı başlarda beni dinleseydin eminim daha çok verecektin olsun az gitsin kalıcı gitsin kuzum vermeye devamm ama yine baklava yenmişşl:KK63::KK63:

ah o güllü lokumlar yaktı seni kuzumm boyunu 1,58 diye yazmışım nedense düzelttim cnm bitanem geçen haftada artıdaydınn şu geç yatma olayına bir çözüm bulalım uyku da çok etkiliyor biliyorsun

Yaktı banum bu gün gün boyu yaktı hem atak yaşadım gene
Menü bu gün
Sabah kk kahvaltı sına ek avokado
Ogle taze fasulye azcık Kuskus Yoğurtlu
Aksam Kıymalı patlıcan . Brokoli haşlama . Ve azcık avokado limonlu . Salatalık domates çiğ semizotu.
Spor sabah 20 dk Leslie ve plates

canim yas boy baslangic tarihi de istemissin ben onlari da ekleyim
baslangic tarihi : 01.08.2014
yas:25
boy : 1.65 cm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür uğrayabildim
Bugün yine öğlende bir attım kendimi dışarı akşama kadar
Eşimin anannesini dolaştık, kvnin gözlüğünü tamirden almıştık onu götürdük hem oradanda anneme geçtik yine hatun canı sıkıldıkça bizi çağırıyor

Misafirleri gitmiş oda bir sürü yemek kaldı diye ille gelin dedi iyi bari dedik
Bu gece kızlar ananannede kalıyorlar
Büyük tembihliyor bak yalnız bırakıyoruz sizi evde oturmayın çıkın dışarı diyor ne dedim demezmi dışarda en fazla öpüşürsünüz o zamanda biri oha ne oluyor ayıp kardeşim diye sizi uyarır diyor
Sanki çok sokakta öpüşüyormuşuz gibi
Bir iki kere 3.cü çocuk muhabbeti yaptık ya hatuna gözü korktu
Aslında kalmak bile istemedide son anda babası kızım saçmalıyorsun arada bizimde baş başa kalıp sohbet etmeye ihtiyacımız var dedi diye hadi neyse gidelim yatıya bari dedi
En son bide çaktırmadan demezmi bak acık alanda gezin, işte ben kardeşimi anannemde idare ederim ama sakın bana bir kaç hafta sonra gebeyim ( hamilede demiyor ) deme yeminle bozuşuruz diye

Karı koca onları bırakıp gezerken bile onun o haline gülüp durduk
Valla şimdiki çocuklar bir alem hee biz anamıza mümkün değil öyle birşey diyemezdik

Biraz tavla oynayıp çay içtikten sonrada eşim konsol başına geçince bende bir buraya bakayım dedim

Canım maşallah senin diyetisyen baya geç saate kadar oluşan bir menü hazırlamış
Hani yiye yiye zayıflatacağım sizi diyen şu meşhur doktorun mantığında sanırım ( adamın siması gözümün önünde adını unuttum iyimi )

Canım bak senide ekledim listeye en azından ara öğünleri yazmasanda her gün istersen sende menünü bildir hem başka arkadaşlarada bir örnek olur ( ne pişirsem derdi kalmaz )
Valla menüler paylaşıldığından beri bende o dert kalmadı bir gece önceden aklıma birşey gelmezse gözüme bir menü kestiriyorum )

Canım bence öyle deme az da olsa gitmiş sonuçta zaten öyle aşırı bir kilonda yok şükür
Düşünsene o 11 kgyu ben vermiş olsaydım ne güzel 120 yerine 110 olucaktım inan o bile beni çok mutlu ederdi şu an ama inanıyorum yakında onu hatta daha aşağılarını bile göreceğim sizlerinde desteğiyle tabiki

Kızlar takımımda paylaştım burda paylaşmazsam olmaz :)Eki Görüntüle 1230718

Maşallah kız ne güzel kilolar gitmiş Baya fark etmiş
İnşallah bende ileride böyle öncesi ve sonrası resmi paylaşırım

kizlar herkese ayri ayri cvp yazamiyorum telefon da cok.yavas bu site. :-(
o yuzden katilamiyorum sohbetlere.

Canım üzülme ben bilgisayardan giriyorumda ne oluyor takoz bilgisayarım bir takıldığı an 2 - 3 dakika bekliyorum düzelsin diye
Sen yaz biz seni her zaman dahil ederiz sohbetlerimize merak etme
Alıntı yapmayla uğraşma geçmişi oku ve aklında kalanları yaz direk mesajına sonuçta cepten daha zor

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Aslında sabah çok geç kalkmadım sayılır ama onu yap bunu yap derken benim kahvaltı biraz geçikti
Tabi uyanır uyanmaz önce 1 koca şişe suyumu içtim ve sonrada yarım saat içinde kahvaltımı hazırlamaya başladım

Sabah eşim sağ olsun bana harçlık bırakmadan evden kaçınca ( para bırakmamak için kaçtın diyorum gülüyor ) yine peynirsiz kaldım ama bir önceki gün yoğurtla tüketince hoşuma gitti
Tabi yoğurt evde kendim mayaladığımdan artık hazır almıyoruz şükür

Öğlen yemeğini çekemedim daha doğrusu az birşey barbunya kalmıştı onu hüplettim ( tam 4 yk kadar )

Akşamda annemde semizotu vardı aslında hiç pirinçsiz yapıyordum genelde kendime ama ben gelmeden hatun pişirmiş bende birşey diyemeden yanında bir koca kase cacıkla götürdüm

Şu an çok şükür açım
Yani demekki fazla kaçmamış

İki gündür hep ot yiyorum yarın artık kesin protein almam lazım ben etobur bir insanım yeterrrrrrrrrrr diye bağırtacak yoksa adam beni

Menuler
28.08
Sabah : kkk
Aksam : balik , salata , cacik

29.08
Aksam : Bir bucuk gobit ve bi avuc kadar tavul gogsu , salata ( mecbur kaldim misafirliktee )

30.08
Ara : Bi avuc badem
Aksam : Mangalda tavuk, kucuk bi parca kirmizi et , salata , ayran , kozlenmis biber ve sarimsak

Kızlar günaydın dün ki menümü paylaşayım sabah 1 bardak süt öğlen 2 dilim ekmek 2 tavuk but fırında, akşam ekmeksiz İskender ben geçen Pazartesi yani 25 Ağustos'ta tartıldım 80 kiloydum yarın sabah aç karnına tartılıcam şimdi size sorayım ne zaman liste için verdiğimiz kiloyu yazmamıZ gerekiyor ben ona göre tartılma günümü değiştireyim bu arada 66 kiloya inen arkadaşı 8 ayda 11 kilo veren arkadaşı alkışlıyorum herkez az da olsa çok da olsa kilo veriyor ve gerçekten -1 kilo bile fark ediyor:)))

Tünaydın fıstıklarııı güzel bir pazar olsun hepimiz içinnn

Kızlar takımımda paylaştım burda paylaşmazsam olmaz :)Eki Görüntüle 1230718

maşallah Edacım ne kadar fark etmiş değilmi hedefine ulaşınca süper olacak tşkler cnm paylaştığın için

kizlar herkese ayri ayri cvp yazamiyorum telefon da cok.yavas bu site. :-(
o yuzden katilamiyorum sohbetlere.

sorun değil Esincim tek tek alıntı yapmak hele ki cepten hakikaten zor reklamlar delirtiyor öncelikle o yüzden aklında kalanları yazarsın kuzumm ben bazen yazdım sanıyorum ama yazmamışım
kaydettim bilgilerini cnmmm

Swetcim gecen eylulde falan 89 dum galiba bu topige katilmistim yavas yavas gidiyodu sonra kasimda karar aldim kilo vermmeye yanlis hatirlamiyosam 86falandim.suan 66 aferin bana.ama ilk basladigimda 94 kiloydum ama ozaman topige girmiyodum.

evet kuzum bende 89,6 idi 86 ile değiştirdimmm hakikaten maşallahımız var bende geçen sene temmuzda 93 tüm

senin büyük prensesten çekeceğin var cecommmm ne güzel ama arkadaş gibi olmak çok şanslı senin gibi annesi olduğu için eniştem de çok anlayışlı bizim nesil nerde böyle konuşmalar annem tam osmanlıydı

afiyetolsun cecom menülerin süper yarından itibaren ben de başlıyorum paylaşmaya cnmmm

1,5 gobit olmamış esinim nazar mı değdirdik menülerine ama diğer menülerin kusursuz
balık yediğin xzaman bir minik parça helva yiyebilirsin kuzumm

tünaydın cnmmm şu sabahları düzeltmemiz lazım cnm biliyorum canın istemiyor ama mutlaka zorlamalısın kendini cuma cumartesi pazar tartılabişlirsin bitanem pazar akşamı listeyi hazırlıyorum

etmezmi 1 kilo bile hafşfletiyor insanı sen de en geç 6 ay sonra farkı yazacaksın cnm benim

ve ben kaçtımmmmmmmm

Sanirim cnm bulantı dan pek bisey yiyemiyorum kilo vermek istesem veremem yani o derece istemiyorum ya gidiyor kilolar bugün sabah ta 83 gördüm kusuatsiz listeye bende dahil olmak istiyorum ama internet sorunun çözemedikleri için her gün menü yazamam diye simdilik geri plandayim simdi kocisimin beyinden kacak görüyorum. Net geldiğinde bakicam basil kina yaptiniz çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…