Gunaydin opscool erkencisin sen de cnmm[/QUOT
Gunaydin opscool erkencisin sen de cnmm
Günaydı
Evet canım hiç uyku tutmadı zaten 6dan beri yatakta dönüp duruyodum belki tekrar uyurum diye ama kalktım.şimdi 1kase müsli yiycem ondan sonra da 3mil leslie yapıcam.:)
Olur canım karatay kahvaltısında neler vardiUykun yoksa en iyisini yaparsin cnm sabah spor icin en guzel saat bence sadece sut ic spor sonrasi guzel bir karatay kahvaltisi yap anlasalim seninle sadece bugunluk dene ne dersin
kaptanım listeyi hazırlayabildinizmi bu hafta topikte durumlar nasıl meraklandım :)Uykun yoksa en iyisini yaparsin cnm sabah spor icin en guzel saat bence sadece sut ic spor sonrasi guzel bir karatay kahvaltisi yap anlasalim seninle sadece bugunluk dene ne dersin
slm kızlar. bu gün çok güzeldi ya. eşim kendine tatil ilan etti uzun bir aradan sonra. çocuklar tutturdu tatvana gidelim diye. orda baya eğlendiler. sonra göl kenarında ayaklarını suya tıktılarahlat ilçesinde harabe şehir denilen çok güzel tarihi bir alanı gezdik. dönüşte kaplıca tarzı bir yer vardı iki saat kadar da orda coştuk. tan eve geliyorduk ki kp aradı evinizdeyiz hadi gelin diye. tabi benim oğlan coştu dedem geldi diye ama ben aynen bu konumdayım neyse şaka yaptım dedi ama olan eşimle bana oldu o kadar güzel geçen günün arkasından kavga ettik. aslında o da haklı bende haklıyım. yani o ne yapayım ailem onlar gelmeyinmi diyeyim adam hasta idare et diyor. bende biliyorum hasta olduğunu teavi olsun çünkü bende hastayım hem de onun yüzünden dedim. evet farkındayım ağır konuştum. ve ne dersem diyeyim yine de gelecekler onun da farkındayım ama içimi de boşaltmam lazımdı. gerçi daha neler geldi dilime de söyleyemedim ama neyse. sonuç olarak yarın olmasa da öbür gün burdalar
Cecom insulin direncini yenmek icin minik dahi olsa kacamak yapmamak lazim o zaman tekrar sil bastan oluyor cunku enistem de pisman olmus gerci
gnde en az yarim saatcik cecom bu kadar sporu istersen yapabilirsin
adimsayari bizim saglik ocagina sordum oyle bir uygulama yok dediler belki ist da dagitiyorlardir cok iyi olur senin icin cnm ama cep uygulamasi da var onu da indirebilirsin tek sorun surekli uzerinde tasimak zararli oldugu icin de bir gun denedim sonra vazgectim ben
Afiyetolsun cecom sabah kahvaltinda z yagi goremiyorum cnm cepten girdigim icinmi acaba
kaptanım listeyi hazırlayabildinizmi bu hafta topikte durumlar nasıl meraklandım :)
ellerine sağlık banum yeni gördüm kaçırmışımHaftalık Kilo Bildirim Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]opscool[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]%3,45[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]78,7[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]5,2[/TD]
[TD]%2,16[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]tatil dolayisiyla yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]23,6[/TD]
[TD]%1,42[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD] 4 gün leslie ile 2 mil, 1 gün 15 dak plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]121,3[/TD]
[TD]120,5[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]%0,66[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR
[TD]5.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]66.4[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]81,9[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%0,49[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]tatilde [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]11,2[/TD]
[TD]%0,13[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]Zaman zaman yürüme,leslie,plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]trombolin, eliptik bisiklet,plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]gün aşırı yürüyüş ve bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]edahafiz[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]10,5[/TD]
[TD]%?[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
kızlar p.tesi p.tesi adetim söküldü az ağrımda var neyseki cumaya hafiflerim diye avutuyorum kendimi
selamun aleyküm kızlarr
bi fırsat bulmuşken size yazmak istedim..sizleri çokkk özledim çünki
direnişin 18..günüydeyim..vaz geçmiycem ve çocuğuklarımın hakkını zorda olsa alıcam işallah..
ne hakı diycelsiniz tabii..ne alaka..
zaten evimi bırakıp gitmemin en büyük sebebi bu..tabii kv görümce cabası ama birde kocamın eşşek gibi çalışıp karın tokluğuna çalıçması en büyük sorun..
kaynımla kocam.ortak.nasıl ortaklıksa bu..yıllardır onun borcunu öder dururuz..onun yuvasını kurucam diye göbeğim patlamıştı kaç sene kız aradım,düğünde tek koşturam bendim ,ama o benim yuvamı yıkıcak nerdeyse.4 senelik evli,ben 15,hatta 16 olucaz yakında ,tabii evli kalırsak..
ben 15 yılımı onların borcuyla derdiyle geçirdim..sürekli sıkıntı,sıkıntının kaynağı kaynım zaten..kv min tüm malını mülkünü batırdığı yetmez gibi benim herifide yolup bırakıyor..adamı evlendirince akıllanacak sandım ,birken 2 oldular..
evlendi 3 ay sonra hemen bi eve girildi, iyi dedim kira verecene varsın olsun bizede alınacaktır eşşek değiller yaa..
normalde büyüğe önce alınır..ben 15 sene diş sıkmışım bişey yok hanım kapıdan adım attı tak hemen kendi evine oturdu..
otursun oturmasınada,bizimkilerinki nasıl ortaklıksa para bölüşülmez..benim ne bi param var ,ne altınım ne eşyam nede arabam..onların ev ,araba , altın ,eşyalarhepsi var evlenirken alınan eşyalar atıldı yen,si alındı daha 3 senelik evli..
hadi atsın alsın ,paramızı bölsek hiç sorun yok. isterse her ay eşya değiştirsin 2 ev alsın .ama yok, para bölüşmek yok ,,gelir ve biter biz görmeden..
biz bayramda kaplıcaya gitmiştik hani.
elti hanım buna çıldırmış,vaaayy efendim onlar gitti para harcadı ,ille bizde bir yere gidecez onların harcadığı kadar harcıycaz..
b
bunuda benim görümce yetiştirdi sağolsun..kv evinde bedava oturuyormuşuz,..daha nelerrr nelerrrr..
cinlerim tepeme geldi resmen..ülen sana 200 milyarlık ev alındı ses etmedim,arabaya sahip çıktın ses etmedim,eştalar atlıp yenisi alınıyor ses etmiyorum ,yeter artık iyice enayi bellediler beni..kocama resti çektim.madem kıçı kırık bi kaplıcanın yarışına girmiş daha dün gelmeyle,hiç bir emeği bile yokken tuttunuz evini aldınız araba verdiniz kimse kıskandı demesin diye ses etmiyordum ama,yeter ben kaldıramıyorum bu durumu. ya sende benim çocuklarımın hakkı olan evi alırsın yada kendini yeni bir hanım alırsın diyip evi bıraktım çıktım..
gerçi olan bana oldu,2 çocula orda burda çok sıkıntı oluyor ama pes etmiycem..hiç allah korkusu yok bunlarda,çalışan kazanan benim saf kocam ama sefasını süren kaynım..
kocam hala durumu tam idrak edemiyor..ee zaten onun hayatında pek bişey değişmedi,adam zaten hep yollarda.ben anasıyla babasıyla otururken oda deli gibi çalışıyordu..şimdi ben kendi ailemin yanında oturuyorum o yine deli çalışıyor..
allah benim kocaya akıl banada hayırlısından bi ev versin işallah.yoksa çok orda burda elimde çanta gezerim..
yada tepem atıp boşuycam..
çokk yazdım ama çokk da bunaldım..sizler beni tanırsınız,millet kıskanç diyecekmiş diye çoluğumun çocuğumun hakkını o ............kaynımamı yedireyimmi yoksa kötü ve kıskanç olmayı göze alıp hakkımı almaya çalışaymmı..
hepinizi çokkk çokkk öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?