80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydı

Evet canım hiç uyku tutmadı zaten 6dan beri yatakta dönüp duruyodum belki tekrar uyurum diye ama kalktım.şimdi 1kase müsli yiycem ondan sonra da 3mil leslie yapıcam.:)

Uykun yoksa en iyisini yaparsin cnm sabah spor icin en guzel saat bence sadece sut ic spor sonrasi guzel bir karatay kahvaltisi yap anlasalim seninle sadece bugunluk dene ne dersin

Günaydın kızlar sayenizde bu hafta daha motiveyim:) dün tartıldım aynı kilodayım inşallah cuma günü sabah tartılınca 79 kiloyu görürüm:)) dün ki menümü paylaşayım sabah şekersiz çay 2 dilim ekmek 5 zeytin 1yumurta 2dilim peynir, öğlen yemek yok akşam kıymalı makarna6 kaşık bu hafta iddialıyım kızlar Kasım'da doğumgünüm var zayıflamalıyız kendime en büyük ödül:)))

Uykun yoksa en iyisini yaparsin cnm sabah spor icin en guzel saat bence sadece sut ic spor sonrasi guzel bir karatay kahvaltisi yap anlasalim seninle sadece bugunluk dene ne dersin
kaptanım listeyi hazırlayabildinizmi bu hafta topikte durumlar nasıl meraklandım :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Çok şükür sabah bende erken kalktım adaşım kadar erken olmasada
Bİraz mutfağı toparladım yumurtalarım haşlanana kadar sonrada küçük kuzuyla kahvaltıya oturduk Büyük sağ olsun uyuyor bende nasılsa 15 günü kaldı diye ilişmedim sonra nasılsa 6da uyanadak yer gün

Şimdi buralara bir bakıp sonrada yine işlere girişeceğim
Hatta önce öğlenlik yemeğimizide ateşe koyacağım
Annemin işi belli olmaz iki saat sonra hadi gidelim derse bari yemeklerim hazır olsun
Bugün ille bana ayakkabı ve pantalon bakacakmışız
Ben evlatlarıma annem desen bana yapmak için çabalayıp duruyor Kız kardeşimede tatile gitmeden evvel ayakkabılarını almış tabi ben kendime bulamadığımdan hala arıyoruz inşallah bugün bulurum gönlüme göre ve ayağıma göre bişey yaz bitti ben hala yazlık ayakkabı bakıyorum artık seneye hazır olur nasılsa mevsimlik çok var ayakkabım
Şöyle güzel bir siyah kot yada ince pantalon bakacağım birde kendime hem bayramda üzerine birşey uydurur giyerim

Eğlenmenize çok sevindim ama keşke sonu kötü bitmeseymiş
Seni çok iyi anlıyorum canım insan bazen duramıyor işte ama sonuçta yine olan sana oldu çünkü af edersin totonuda yırtsan onlar gelecek o yüzden hiç huzurunu bozduğuna deymez
Hee içindekileri tabiki söyle ama sakın sesini yükseltmeden en tatlı halinle ben babanı düşünüyorum işte şöyle olsaya böyle olsaya ( ama hiç kendini konuya katmadan )
Eminim eşin senin o anda babasını düşünmen karşısında hem şaşıracaktır ( erkeklere göre sanki hiç onların ailelerini düşünmüyormuşuz gibi gelir ya hep :) ) hemde sana istesede sesini yükseltemeyecektir
Arada kendin konuyu açıp en tatlı halinle onların iyiliği için şöylemi yapsak böylemi yapsak de emin ol zamanla eşin ulen bu hatun bizimkileri bukadar düşünüyor üzerine gitmim bari diyecektir yada bir sorun olduğunda ya Allahtan korkun bu kadın sizin için neler düşünüyor siz ne diyorsunuz der

Haklsıın canım bir daha tübe
Çok şükür bu sabah çok çok dinç uyandım aklımın ucundan bile tatlı birşey geçirmeyi düşünmüyorum

Valla adımsayarı sağlık ocağına soracağım eğer yoksa kesin bir tane alırım sonuçta cepteki programlar ne kadar sağlıklı olur bilimyorum en ufak titreşimde adım atmış gibi olur o yüzden pek güvenemiyorum ona
Zaten onlar pahalı birşeyler değilki annem getirmişti bir ara almanyadan ama sağ olsun babası kılıklı büyük kız onu incelemek için sökmüş içi nasıl diye ve kırmıştı ( daha o zaman 6 yaşında falandı :) )

Afiyetolsun cecom sabah kahvaltinda z yagi goremiyorum cnm cepten girdigim icinmi acaba

Canım omleti pişirirken zeytinyağıyla pişiriyorum birde zeytinlerim devamlı zeytinyağında zaten süzüp alıyorum kavanozundan

kaptanım listeyi hazırlayabildinizmi bu hafta topikte durumlar nasıl meraklandım :)

Canım geçmişe bakarsan adaşımın listesini görürsün herhalde yoğunluktan aradan kaçmış olabilir

ellerine sağlık banum yeni gördüm kaçırmışım

selamun aleyküm kızlarr
bi fırsat bulmuşken size yazmak istedim..sizleri çokkk özledim çünki

direnişin 18..günüydeyim..vaz geçmiycem ve çocuğuklarımın hakkını zorda olsa alıcam işallah..
ne hakı diycelsiniz tabii..ne alaka..

zaten evimi bırakıp gitmemin en büyük sebebi bu..tabii kv görümce cabası ama birde kocamın eşşek gibi çalışıp karın tokluğuna çalıçması en büyük sorun..

kaynımla kocam.ortak.nasıl ortaklıksa bu..yıllardır onun borcunu öder dururuz..onun yuvasını kurucam diye göbeğim patlamıştı kaç sene kız aradım,düğünde tek koşturam bendim ,ama o benim yuvamı yıkıcak nerdeyse.4 senelik evli,ben 15,hatta 16 olucaz yakında ,tabii evli kalırsak..

ben 15 yılımı onların borcuyla derdiyle geçirdim..sürekli sıkıntı,sıkıntının kaynağı kaynım zaten..kv min tüm malını mülkünü batırdığı yetmez gibi benim herifide yolup bırakıyor..adamı evlendirince akıllanacak sandım ,birken 2 oldular..

evlendi 3 ay sonra hemen bi eve girildi, iyi dedim kira verecene varsın olsun bizede alınacaktır eşşek değiller yaa..

normalde büyüğe önce alınır..ben 15 sene diş sıkmışım bişey yok hanım kapıdan adım attı tak hemen kendi evine oturdu..

otursun oturmasınada,bizimkilerinki nasıl ortaklıksa para bölüşülmez..benim ne bi param var ,ne altınım ne eşyam nede arabam..onların ev ,araba , altın ,eşyalarhepsi var evlenirken alınan eşyalar atıldı yen,si alındı daha 3 senelik evli..
hadi atsın alsın ,paramızı bölsek hiç sorun yok. isterse her ay eşya değiştirsin 2 ev alsın .ama yok, para bölüşmek yok ,,gelir ve biter biz görmeden..

biz bayramda kaplıcaya gitmiştik hani.

elti hanım buna çıldırmış,vaaayy efendim onlar gitti para harcadı ,ille bizde bir yere gidecez onların harcadığı kadar harcıycaz..
b
bunuda benim görümce yetiştirdi sağolsun..kv evinde bedava oturuyormuşuz,..daha nelerrr nelerrrr..

cinlerim tepeme geldi resmen..ülen sana 200 milyarlık ev alındı ses etmedim,arabaya sahip çıktın ses etmedim,eştalar atlıp yenisi alınıyor ses etmiyorum ,yeter artık iyice enayi bellediler beni..kocama resti çektim.madem kıçı kırık bi kaplıcanın yarışına girmiş daha dün gelmeyle,hiç bir emeği bile yokken tuttunuz evini aldınız araba verdiniz kimse kıskandı demesin diye ses etmiyordum ama,yeter ben kaldıramıyorum bu durumu. ya sende benim çocuklarımın hakkı olan evi alırsın yada kendini yeni bir hanım alırsın diyip evi bıraktım çıktım..

gerçi olan bana oldu,2 çocula orda burda çok sıkıntı oluyor ama pes etmiycem..hiç allah korkusu yok bunlarda,çalışan kazanan benim saf kocam ama sefasını süren kaynım..

kocam hala durumu tam idrak edemiyor..ee zaten onun hayatında pek bişey değişmedi,adam zaten hep yollarda.ben anasıyla babasıyla otururken oda deli gibi çalışıyordu..şimdi ben kendi ailemin yanında oturuyorum o yine deli çalışıyor..

allah benim kocaya akıl banada hayırlısından bi ev versin işallah.yoksa çok orda burda elimde çanta gezerim..
yada tepem atıp boşuycam..

çokk yazdım ama çokk da bunaldım..sizler beni tanırsınız,millet kıskanç diyecekmiş diye çoluğumun çocuğumun hakkını o ............kaynımamı yedireyimmi yoksa kötü ve kıskanç olmayı göze alıp hakkımı almaya çalışaymmı..

hepinizi çokkk çokkk öpüyorum..

Hele şükür evime döndüm

Kaç saat mağaza mağaza dolaştık ayaklarıma kara sular indi ama ne aldın derseniz koca bir hıççççççç
Anam ayakkabıları yapmışlar daracık üstelik modeller desen hiç tarzım bile değil.
Pantalonlara baktım ya beden bulamadım yada fiyatı çok yüksek geldi
Normal zamanda üzülürdüm ama bu sefer hiç umurum olmadı
Anneme de dedim valla hiç üzülme bu kız birşey alamadı diye sonuçta 4 kg gitti ve ben bir kaç ay daha sıkarsam kendimi ( zaten iki pantalonum var idaretten ) bir 10 kg bile gitse kesin çok daha güzellerini bulurum dedim
Zaten evde daha ufak bedenlerden kaç tane pantalon var zayıfladıkça onları giysem yine yeter bana

Eşim biraz geç gelicekmiş ama ben yinede yemeğimi hazırlıyayımda erken yiyeyim yemeğimi
Öğlenlik yemek yemedim dışarı çıktık diye ( sadece yarıma yakın simit yedim oda annem aç gezinme diye tutturdu )
Bu akşamlık birşeyler varda az ilave yaparım

kızlar p.tesi p.tesi adetim söküldü az ağrımda var neyseki cumaya hafiflerim diye avutuyorum kendimi

Geçmiş olsun canım
İnşallah dediğin gibi cumaya eksi bile görürsün

Canım bizde seni çok özledik ve öpüyoruz

Sen direnişinde çok ama çok haklısın ve ben inanıyorum eniştenin jeton biraz geçte olsa düşecek
Sonuçta senle konuştuğumuzda da dediğim gibi sevmese devamlı dibinde olmak istemez çalışmadığı zamanlarda
O Eltin, kaynın ve KVlerini Rabbim bildiği gibi yapsın insanda az birşey Allah korkusu olur da en azından o çocuklar babasız kalmasın diye seni dönmeye ikna etmeye çalışır ama nerde onlarda o vicdan
O Eltinede Rabbim öyle bir ders verir ki neye uğradığını şaşırır sonuçta gelir gelmez 2 tane çocuğun hakkını yemeye başlamış terbiyesiz

Kesinlikle pes etme canım ama dediğim gibi eşinede yüz çevirme Ayşen grudanın tipik türk filmi repliği geldi aklıma Annem göster ama elletme dedi diye
SEn yine güzel davran eşine geldiğinde ama tatlı dille bu işin ancak evi ayırırsa düzeleceğini anlat sonuçta oda seni çok seviyor sende onu ne kadar kızarsan kız seviyorsun eşini
Birbirinizden kopamayacağınız belli ve eminim sen eşini tatlı dille yönlendirirsen ona yaptıramayacağın şey yok evi ayrıdıktan sonra zaten herşey çok daha güzel olucak

Kızlarrrrrrrrrrrr şimdi annem aradı

Hala oluyormuşum
Erkek kardeşim 6 senedir evliydi ve çocukları olmadı ( daha doğrusu bir kaç ay öncesine kadar hiç istemiyorlardı zaten )
Acıkcası pek sevinemedim
Bizim denyo gelini biliyorsunuz kafası attımı kırar döker hatta kendine zarar verir
Üstelik karı koca köpek gibi hem sigara içerler hemde içki şimdi ister istemez tedirgin oldum ya hamileliğinde de bunlardan vazgeçmezde bebeğe zarar verirse diye
Kadın kaç senelik evli yemek yapmaz ya hazır yerler yada annesine gider ( annem oradayken her gün onlara yemek yapıp gönderirdi ) şimdi ister istemez hamileliğinde beslenmeden geçtim çocuk doğduğunda nasıl besleyecek onu diye düşünüyorum
Evlerini bile kardeşim temizler ( kadın hiç umursamaz evin halini ) eee öyle bir evde çocuk nasıl büyüyecek
Düşünsenize erkek kardeşim annemi evin hali yüzünden eve bile sokmaz çoğu zaman

Şimdi annem havalarda uçuyor tabi sevinçten ve eminim yakında tutturur ben Almanyaya gideceğim diye ( sırf hamileliğinde hatun rahat etsin diye resmen yine onların hizmetcisi olucak )
Daha önceki sohbetlerimizde hep diyordum ona doğumdan sonra sen bakarsın artık o çocuğa onlar karı koca çocuk büyütecek kapasitede değiller diye Annem yok canım doğuma yakın bir temizliğini yaparım mevlüt olucak diye ama uzun süre kalmam diyordu hep ama ben annemi tanıyorum hayatta bırakmaz şimdi onları bakabilecek kıvamda olduğunu görmeden

Tuhaf ama inanın ben Efsaxın hamileliğine bile çok daha fazla sevindim ( artık aile gibi olduk sonuçta kaç yılldır ) erkek kardeşim okadar çok kırdı ki beni zamanında ona karşı sanki sevgim kalmamış gibi hissediyorum ne yazıkki biliyorsunuz en son benim kuzu hastanelik olduğunda bile bir telefon açıpta geçmiş olsun demedi hadi ondan da geçtim daha geçen kandil babam biz gittiğimizde onunla telefonla konuşuyordu ve yanımda resmen ablan geldi vereyim onunlada kandilleş dediği halde telefona beni istememiş sanki ben birşey yapmışım gibi
Aslında geçmişte çok çok iyidik hatta benim en büyük sırdaşımdı ama evlendikten sonra okadar çok değişti ki inanılmaz

Evet hala oluyorum ama o çocuğu bile kim bilir ne zaman görebileceğim üstelik dediğim gibi çocukla ilgili çok endişelerim var sonuçta ikiside karı koca çalışmayan devletten yardımla yaşayan, her fırsatta annemden maddi destek alan, haftasonu dedinmi bardan discodan çıkmayan tipler bunların yetiştireceği çocuğun nasıl bir psikolojiyle büyüyeceğini düşünemiyorum

Şimdi tek duam Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğmayı nasip etsinde varsın annem orada kalıp destek olsun maddi manevi yeterki kuzu iyi olsun

Bugun ki menum

Sabah : kkk
Ara : fistikli tatli ve bi kac kraker ( mecbur kaldim.bunlara esim rahatsizlandi denizden ciktik acile gittik falan o ara bunlari buldum yedim)
Aksam : tavuklu patlican yemegi , uc kasik bulgur pilavi ,salata , ayran

merhabalar ..bugün okul açıldı malum eve dönünce iş güç anca fırsat buldum arkadaşlar:))
menüm aynı sebze yemeği olarak zyağlı taze fasülye vardı bi de ızgara tavuk göğüs biraz soya sosunda çeviriverdim tavada değişik bi lezzet olsun diye... bunun haricinde menüye uyduk efendim:)meyve saatini geçirmişiz ama şimdi de sütümü içiyorum eşim koymuş getirmiş bardaklara:))
napalım arada olur öyle kaçabilir kayabilir...di mi..
herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…