80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalarr :) bende 86 kiloyum ve mayista dugunum war sizlerle motiwe olup zayiflamakistiyorum banada yardimci olabilir misinizzzz ? :))

ARamıza hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz sende kuğu gibi gelin olursun

Merhabalarr :) bende 86 kiloyum ve mayista dugunum war sizlerle motiwe olup zayiflamakistiyorum banada yardimci olabilir misinizzzz ? :))
H.geldin cnm tabikide neden olması azim sabir hirs lazim bende bugün ne varsa yedim yürüyüş yapiyorum koşu bandinda 1saat... Parti plateste ypacagm

Kilo bildirimini hangi gunler yapicaz ablalarim bide ben bu hafta carsamba araniza katildim sanirim bu hafta bildirim yapicam mi

Canım cumadan pazar sabahına kadar kilo bildirimi için vaktin var
Bu haftada bence bildirimini yap ki başlangıç kilon olarak baz alalım onu artık 3.cü bildirimde de listede olursun

slm kizlar..
mide agrisi yasamistim ogleden sonra cok sukur iyiyim simdi..sabah yedigim mantarmi dokundu acaba diye dusundum..sicak su torbasi ve papatya cayi ictim biraz dinlendim sonra yemeklere giristim..az oncede yemegimi yedim17.15 itibariyle...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim hemen damladım
Aklımdayken yediklerimide anında paylaşayım

Sabah ıspanaklı yumurta yedim ( akşamdan kalan ıspanak bitsin diye )
Akşamda dünden kalan tavuğa 2 Yk barbunya, mantar sote, 1 köz biber ve 2 adet salatalık turşusu ekledim

Çok şükür bugünde doydum
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ....Aminnnnn

ARtık yarına Allah kerim tükkan kapandı sabaha kadar artık sadece kahve, su ve en kötü ihtimal ayran ( ama sanmıyorum acıkacağımı )

slm kizlar..
mide agrisi yasamistim ogleden sonra cok sukur iyiyim simdi..sabah yedigim mantarmi dokundu acaba diye dusundum..sicak su torbasi ve papatya cayi ictim biraz dinlendim sonra yemeklere giristim..az oncede yemegimi yedim17.15 itibariyle...

Canım çok geçmiş olsun
Umarım bir daha ağrın sızın olmaz
Ne güzel erkende yemişsin yemeğini bol bol eksi olarak döner inşallah sana

Sselamlar nasilsiniz hatunlar ben bir haftadir saldim herseyi yaa offf offf bu haftaya siki baslamam lazim kalori cetvelime baktim gunluk 2070 kalori almam lazimmmis neee dedimm yalan bu galiba bunun yarisinimi alicam bi fikri olan varmi cozemedim

88.8 le başladım 9 gün oldu 86.3 bugünçok mutlu oldum. Az önce kaçamak azcık nar yedim. Sabah da ödül kendime kocaman bir portakal. Sanırım hayatımda ilk kez böyle kararlı diyet yapıyorum. Ödüllerim bile sağlıklıBalık yağı tabletiyle ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar. Karatay öneriyor kararsızım balık sevmiyorum çok yemiyorum. Tabletin de kilo yapmasından korkuyorum

slm kizlar..
bugun spor yapmadim..dinlenme gunumuz olsun bari..kendimi cok iyi hissetmedigim icin yormak istemedim..
aksam yemegim..
ispanak kavurma sarimsakli yogurtlu
salata
az dunden kalan tavuk
vee ev halkina ispanakli borek yaptim ve yemedim..
az once 2 bardak su 1 kahve 1 bitki cayi ictim..
herkese iyi geceler..

Çook tesekkur ederiiim :) yanliz benim bir sorunum war bende sekersiz seker war yani cok su iciyorum ilac kullaniyorum icmemek icin su icmeden nasil zayiflicam bilmiyorum
bende çok su içerim. bunun bir yanlış olduğunu fazla içtiğimi düşünmüyorum. çünki her 15 kilo başına 1lt su içmek normal. yanlız şekersiz şeker var su içmememk için ilaç kulanıyorum demişsin onu anlamadım açıklarmısın tam sorun ne

Sekersiz seker hastaligi beynimde bi hormon uretilmiyor. O yuzden ilac kullaniyorum. Ilac kullanmadan once 24 saat icinde 19 20 litre su iciyordum yani cok asiri ve tuwalete cok gidiyordum yani soyle diyeyim hic disari cikamazdim. Ve su icmedigimde atesim felan cikardi ve yine wcye giderdim. O yuzden bu ilaci omrum boyunca kullanmak zorundayim

"FURKER, post: 39292687, member: 366005"]canım bu kadarcıkla nasıl doyuyorsun. Ben dayanamam heralde tebrikler[/QUOTE]

Ablacim Bu aralar canim pek fazla bisi yemek istemiyo bide yaz geliyo malum yazin zayif olcam diye hirs yapip yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…