Merhabalarr :) bende 86 kiloyum ve mayista dugunum war sizlerle motiwe olup zayiflamakistiyorum banada yardimci olabilir misinizzzz ? :))
H.geldin cnm tabikide neden olması azim sabir hirs lazim bende bugün ne varsa yedim yürüyüş yapiyorum koşu bandinda 1saat... Parti plateste ypacagmMerhabalarr :) bende 86 kiloyum ve mayista dugunum war sizlerle motiwe olup zayiflamakistiyorum banada yardimci olabilir misinizzzz ? :))
Kilo bildirimini hangi gunler yapicaz ablalarim bide ben bu hafta carsamba araniza katildim sanirim bu hafta bildirim yapicam mi
Tamam ablacim bilgilendirdigin icin cookk mersiii yarin yaparim o zaman ben bildirimimi .Canım cumadan pazar sabahına kadar kilo bildirimi için vaktin var
Bu haftada bence bildirimini yap ki başlangıç kilon olarak baz alalım onuartık 3.cü bildirimde de listede olursun
slm kizlar..
mide agrisi yasamistim ogleden sonra cok sukur iyiyim simdi..sabah yedigim mantarmi dokundu acaba diye dusundum..sicak su torbasi ve papatya cayi ictim biraz dinlendim sonra yemeklere giristim..az oncede yemegimi yedim17.15 itibariyle...
Menüm
sabah 1 bardak süt domates peynir zeytin
öğle 3 tane köfte salata
akşam yoğurt 1 kase
su 1.5 lt
bende çok su içerim. bunun bir yanlış olduğunu fazla içtiğimi düşünmüyorum. çünki her 15 kilo başına 1lt su içmek normal. yanlız şekersiz şeker var su içmememk için ilaç kulanıyorum demişsin onu anlamadım açıklarmısın tam sorun neÇook tesekkur ederiiim :) yanliz benim bir sorunum war bende sekersiz seker war yani cok su iciyorum ilac kullaniyorum icmemek icinsu icmeden nasil zayiflicam bilmiyorum
Sekersiz seker hastaligi beynimde bi hormon uretilmiyor. O yuzden ilac kullaniyorum. Ilac kullanmadan once 24 saat icinde 19 20 litre su iciyordum yani cok asiri ve tuwalete cok gidiyordum yani soyle diyeyim hic disari cikamazdim. Ve su icmedigimde atesim felan cikardi ve yine wcye giderdim. O yuzden bu ilaci omrum boyunca kullanmak zorundayimbende çok su içerim. bunun bir yanlış olduğunu fazla içtiğimi düşünmüyorum. çünki her 15 kilo başına 1lt su içmek normal. yanlız şekersiz şeker var su içmememk için ilaç kulanıyorum demişsin onu anlamadım açıklarmısın tam sorun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?