80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç duymadım böle bi hastalık. ve çok şaşkınım gerçekten koruyucu tıppa meraklıım birçok hastalık duydum vallahi duymadım şoklar içersindeyim. bende kendimi bildim bileli 4-6lt arası su içerim wc bendede sıkıntı hep şekerden şüphelendim sonunda insülin direnci hastası oldum geçen sene şükür kilo verine bunuda yendim. sana tavsiyem bu hastalık hakkında detaylı araştırma yap varsa koruyucu tıpta yeri tavsiyelerine mutlaka uy. allahım şifa versin çok zormuş hakkaten 20lt su gerçekten zor ......

hanifemmm nerlerdesin kuzummm ses ver bi

Ben kilo bildirimimi yapiyim çarşamba günü araniz katildigimda 81.3 tum su anda 79.4 um yaş:15 boy :169 hedefim nisan ayina kadar 70 kg olmak hergun 30 dk yürüyüş yapiyorum 1.5-2lt arasi su içiyorum ablalarim

Bu hafta az kg verince dun ne varsa yedim vücudumu sokladim artik sabah namazından sonra uyayacagim hatim yapagm hergun 1cuz okuycgm ardından suyum yeşil kahvem kahvaltim en geç 08:30da btms olacak 10:30da plates ve yürüyüş yapcm

Cok yaptim arastirma bi hafta on gun hastanede kaldim sonunda buymus hastaligim zayiflicam ama su icmesemde wardir ins bi yolu :) bide caylar felan war ya onlar kullansam mi acaba ?

Sabah :iki bardak ılık su
Yeşil kahve
10:45te iki yumurta
Çökelek
Doğal zeytin (9tane)
Domates
Roka,taze soğan
İki buyuk bardak cay
12:30da 45dk plates
1saat yürüyüş aralarda 2litre limonlu su
Yeşil cay
Aksam 17:30da yeşil kahve
Mercimekli roka taze soganli salata
Sulu yesşil mercimek yemeği
1bardak ayran
Yemekten iki saat sonra son 1litre suyum yeşil cayim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam deminden beri geçmiş okumaktan bir hal oldum
Maşallah sohbet baya bir koyuymuş

Sabahtan beri fırsat bulupta gelemedim daha doğrusu sabah eşimle bir çıktık pir çıktık önce bir Eminönüne gittik oradanda Annemlere uğradık 3 gündür görmemiştik diye çaydı sohbetti derken 2yi geçiyordu eve geldim sonrada direk işlere giriştim eşimin kuzeni gelecek diye

Geçenlerde bulaşık makinem su sızdırdı ( sanırım kapaktan dolayı ) tabi meçbur o günden beri elde yıkıyorum yine bulaşık ve sağ olsun eşim sabah yine belim ağrıyor diye kahvaltı tabağını kendi hazırladı ama mutfağıda maf etti onları toparla, akşamlık birşeyler hazırlabirde büyük kızım malum Londradan dönecek yarın ( bana reçelli kek siparişi verdi onu yaptım birde ) derken tam işim bitti eşimin kuzeni geldi ( saat 17:00 gibiydi sanırım ) ondan sonrada oturduk yemek yedik

Şimdi çaylarını koydum tam yazacakken bu seferde büyük kızım görüşelim diye tutturdu ve ancak geldim

Sselamlar nasilsiniz hatunlar ben bir haftadir saldim herseyi yaa offf offf bu haftaya siki baslamam lazim kalori cetvelime baktim gunluk 2070 kalori almam lazimmmis neee dedimm yalan bu galiba bunun yarisinimi alicam bi fikri olan varmi cozemedim

Canım 2070 senin günlük ihtiyacın olsada ne kadar azını alırsan kalanını depolardan kullanmak zorunda kalıyor bünye ( umarım doğru izah etmişimdir )
Tabi çabuk zayıflayacağım diye de 1000 kalorinin altına düşmeki metabolizman etkilenmesin

Harikasın canım hep böyle devam ederse ayda rahat 6 - 7 kg gider ( hani bir haftada reglden dolayı gitmediğini farz edersek )
VAlla karatay yapanların hepsi Omega kapsülü kullanıyorlar hatta benimde var ( ama unutuyorum arada )
Şimdi birde B12 ve D vitamini takviyesi alacağım kendime
Kilo veremiyorsan bunların eksikliğinden de olabilirmiş o yüzden bütün karataycılar kullanır genelde

Çook tesekkur ederiiim :) yanliz benim bir sorunum war bende sekersiz seker war yani cok su iciyorum ilac kullaniyorum icmemek icin su icmeden nasil zayiflicam bilmiyorum

Canım RAbbim yardımcın olsun inşallah şifasınıda verir Rabbimde sende rahat rahat suyunu içersin kilo konusuna takılma eminim verirsin ( benimde bünye çok fazla su içince ödem yapar o yüzden bende çok çok fazla içemiyorum 2.5 litreyi geçersem anında artı görüyorum nedense )

Canım menün çok güzel ( börek yapıpta yememek valla helal )
Eminim bol eksi olarak döner sana bugünki menün

Ben kilo bildirimimi yapiyim çarşamba günü araniz katildigimda 81.3 tum su anda 79.4 um yaş:15 boy :169 hedefim nisan ayina kadar 70 kg olmak hergun 30 dk yürüyüş yapiyorum 1.5-2lt arasi su içiyorum ablalarim

Harikasın çıtır 3 günde iyi sonuç bence ve eminim yakında 6lı haneleri bile görürsün sen bu gazla

senin menünü gözden kaçırmışım kusura bakma

Gerçekten süper bir menü tek bir kusur yok ve eminim çok güzel bir sonuç gelecek senden önümüzdeki cuma

senin menünü gözden kaçırmışım kusura bakma

Gerçekten süper bir menü tek bir kusur yok ve eminim çok güzel bir sonuç gelecek senden önümüzdeki cuma
İnşallah cnm ya bu cuma moralin bozulmstu ama kardeşimin 40bden pantolonu çok rahat oldu 42bden elbisesi oldu çok mutluyum napayim artik sabredecgm sncta azda olsa gitti durmam olmaz hic inş.

Bende aklımdayken hemen yediklerimi paylaşayım

Sabah yataktan yine iki büklüm uyanınca kahvaltıyı eşime kakaladım
( hatta tam bu cümleyi yazarken tepemdeydi ve kakaladım lafını okuyunca kafama bir hafif şaplak attı manyak karı der gibi )

Sağ olsun söylediklerime birde kaşar ve salam eklemiş bende yedim ama salamın birini kızım aldı.

Akşamda yine eşim hadi akşamlık iskender yapalım diye tutturdu ( kuzenide gelecek diye )
Tırnak pideleri benim tabağımda çok çok azdı ve yemedim tabi hepsini ( tadımlık )
Hakiki tereyağıda üzerine yakınca valla dışarda yediğimiz İskenderden gram farkı yoktu en basit ama en güzel görünen menülerimden kesinlikle tavsiye ederim

Buda kızımın benden istediği Reçelli Turta ( aslında bildiğimiz kakaolu kek / içine cevizde yakışıyor ama benim kız yemez / tabi biraz daha koyu kıvamlı yapıyorum, sonra üzerine evde olan ekşi reçellerden biri varsa ( ben böğürtlen almıştım ama eriklede süper oluyor ) çok az hamurdan ayırıp az daha un ekleyip sonrada üzerine kafes kafes yapıp fırına veriyorum ( 170 derecede 30 dakikadan az fazla )
Yumuşacık oluyor ve reçel dibe doğruda çöktüğünden çok değişik bir kekmiş gibi algıladı eşim hatta bunun tarifini kesinlikle not et dedi
En son geçen sene yapmıştım nerden aklına geldiyse kızın istedi hadi dedim yapayımda yarına hazır olsun

Eşimde kuzende bayıldılar ama ben kendime almadım kekden yarın kızım yesin kalanıda Annemlere götüreceğim pazartesi giderken ( bayatlamıyor Allahtan kapaklı birşeye de koyunca )
Benim büyük kızda pazartesi benle devam edecek karataya ( hanım dışına çıkıyordu ama kuzenindeki tableti görünce acilen zayıflamaya karar vermiş dedesiyle 20 kg verirse 2000 liraya kadar laptop iddasını hatırlayıp kalanı götüreyim ki kız yemeye niyetlenmesin bir daha )

Pazartesi itibariyle benle sporda yapacakmış söz verdi ( sırf istekleri uğruna zayıflar bence )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…