- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Sekersiz seker hastaligi beynimde bi hormon uretilmiyor. O yuzden ilac kullaniyorum. Ilac kullanmadan once 24 saat icinde 19 20 litre su iciyordum yani cok asiri ve tuwalete cok gidiyordum yani soyle diyeyim hic disari cikamazdim. Ve su icmedigimde atesim felan cikardi ve yine wcye giderdim. O yuzden bu ilaci omrum boyunca kullanmak zorundayim
hanifemmm nerlerdesin kuzummm ses ver biselamlar...
valla banucum ben bulgur pilavına bayılıyorum..biliyorsun öğretmenim ve dün saat 2den akşam 9buçuğa kadar aralıksız derse girdim..sadece tenefüste bir kahve içebildim..o yüzden hem az hem de dengesiz yemiş oldum..
çikolata da oğlum yerken canım istedi o da bırakınca ben yiyiverdim:)
bu tatlı işini ne yapacağım bilmiyorum çok seviyorum ya...bildiğiniz masum birşey var mı benim tatlı ihtiyacımı giderecek ve bende çikolata yemişim hissi uyandıracak:))) ahh ne çok şey istedim demi:))
neslim ve banum aslında çok iyi kilo verdiğiniz ama bir süre sonra duraklama oluyor ve malesef ne kadar süreceği belli olmuyor..sakın canınızı sıkıp pes etmeyin..işte o zaman aldıklarınız da geri gelir( ben de birazdan tartılıp yazıcam...
ama benim durum biraz karıştı...ben ara verdiğim dönemde zaten 2 kiloya yakın almıştım...şimdi o yüzden geçen hafta diye yazıp burda en son bildirim yaptığımı değil de gerçekten geçen haftakini yazacağım:))
ayy çok karışık oldu ama neyse..öpüyorum sizi
Bu hafta az kg verince dun ne varsa yedim vücudumu sokladim artik sabah namazından sonra uyayacagim hatim yapagm hergun 1cuz okuycgm ardından suyum yeşil kahvem kahvaltim en geç 08:30da btms olacak 10:30da plates ve yürüyüş yapcm
Sagolasin cnmmAllah kabul etsin ablacim
Cok yaptim arastirma bi hafta on gun hastanede kaldim sonunda buymus hastaligimhiç duymadım böle bi hastalık. ve çok şaşkınım gerçekten koruyucu tıppa meraklıım birçok hastalık duydum vallahi duymadım şoklar içersindeyim. bende kendimi bildim bileli 4-6lt arası su içerim wc bendede sıkıntı hep şekerden şüphelendim sonunda insülin direnci hastası oldum geçen sene şükür kilo verine bunuda yendim. sana tavsiyem bu hastalık hakkında detaylı araştırma yap varsa koruyucu tıpta yeri tavsiyelerine mutlaka uy. allahım şifa versin çok zormuş hakkaten 20lt su gerçekten zor ......
Sselamlar nasilsiniz hatunlar ben bir haftadir saldim herseyi yaa offf offf bu haftaya siki baslamam lazim kalori cetvelime baktim gunluk 2070 kalori almam lazimmmis neee dedimm yalan bu galiba bunun yarisinimi alicam bi fikri olan varmi cozemedim
88.8 le başladım 9 gün oldu 86.3 bugünçok mutlu oldum. Az önce kaçamak azcık nar yedim. Sabah da ödül kendime kocaman bir portakal. Sanırım hayatımda ilk kez böyle kararlı diyet yapıyorum. Ödüllerim bile sağlıklı Balık yağı tabletiyle ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar. Karatay öneriyor kararsızım balık sevmiyorum çok yemiyorum. Tabletin de kilo yapmasından korkuyorum
Çook tesekkur ederiiim :) yanliz benim bir sorunum war bende sekersiz seker war yani cok su iciyorum ilac kullaniyorum icmemek icinsu icmeden nasil zayiflicam bilmiyorum
slm kizlar..
bugun spor yapmadim..dinlenme gunumuz olsun bari..kendimi cok iyi hissetmedigim icin yormak istemedim..
aksam yemegim..
ispanak kavurma sarimsakli yogurtlu
salata
az dunden kalan tavuk
vee ev halkina ispanakli borek yaptim ve yemedim..
az once 2 bardak su 1 kahve 1 bitki cayi ictim..
herkese iyi geceler..
Ben kilo bildirimimi yapiyim çarşamba günü araniz katildigimda 81.3 tum su anda 79.4 um yaş:15 boy :169 hedefim nisan ayina kadar 70 kg olmak hergun 30 dk yürüyüş yapiyorum 1.5-2lt arasi su içiyorum ablalarim
Sabah :iki bardak ılık su
Yeşil kahve
10:45te iki yumurta
Çökelek
Doğal zeytin (9tane)
Domates
Roka,taze soğan
İki buyuk bardak cay
12:30da 45dk plates
1saat yürüyüş aralarda 2litre limonlu su
Yeşil cay
Aksam 17:30da yeşil kahve
Mercimekli roka taze soganli salata
Sulu yesşil mercimek yemeği
1bardak ayran
Yemekten iki saat sonra son 1litre suyum yeşil cayim
İnşallah cnm ya bu cuma moralin bozulmstu ama kardeşimin 40bden pantolonu çok rahat oldu 42bden elbisesi oldu çok mutluyum napayim artik sabredecgm sncta azda olsa gitti durmam olmaz hic inş.senin menünü gözden kaçırmışım kusura bakma
Gerçekten süper bir menütek bir kusur yok ve eminim çok güzel bir sonuç gelecek senden önümüzdeki cuma
Mrb cnm hoşgeldin uydur isminden başka bsey bulamadnmi :-DMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum. 1.70 boyundayın 85 kiloyum
Merhaba.Buraya 2011 de üye olmuştum ama hiç aktif kullanmadım.O zaman istediğim nickleri almayı denedim ama hepsi alınmıştı bende sıkılıp aman uydur yazdım derken uydur kaldı nickimMrb cnm hoşgeldin uydur isminden başka bsey bulamadnmi :-D
Hm oda guzelms canimB
Merhaba.Buraya 2011 de üye olmuştum ama hiç aktif kullanmadım.O zaman istediğim nickleri almayı denedim ama hepsi alınmıştı bende sıkılıp aman uydur yazdım derken uydur kaldı nickim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?