Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum. 1.70 boyundayın 85 kiloyum
Slm ben geldim...yogun bir gundu..pestilim cikti:) simdi spora gecicem ..
Menumu yazayim..
sabah 1 kahve +1 kase yulaf ve sut icine kuru uzum ve kayisi attim yedim..
ogle yarim elma+1 mandalina+2 tane rulo kat (67 kl.)+1 kahve
Aksam sucuklu yumurta+mozzeralla tuzsuz peynir +havuc roka salatasi +3-4 zeytin
Slm fıstıklarrrr kaçak döndüüüyaklaşık 25 sayfa okudum sanırım aklımda kalanları yazayım yeni gelen arkadaşlarımız
oynakbasi34 sevgili adaşım ne desen haklısın bi gittik gelemedik kuzum Hurma diyetine karar verip vazgeçmişsin sanırım.Leslie programına başlamana çok sevindim bitanemm hepbirlikte zevkli olur
Bu hafta da güzel gitmiş tebrik ederimmm
İnşallah cnm ya bu cuma moralin bozulmstu ama kardeşimin 40bden pantolonu çok rahat oldu 42bden elbisesi oldu çok mutluyum napayim artik sabredecgm sncta azda olsa gitti durmam olmaz hic inş.
Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum. 1.70 boyundayın 85 kiloyum
Slm ben geldim...yogun bir gundu..pestilim cikti:) simdi spora gecicem ..
Menumu yazayim..
sabah 1 kahve +1 kase yulaf ve sut icine kuru uzum ve kayisi attim yedim..
ogle yarim elma+1 mandalina+2 tane rulo kat (67 kl.)+1 kahve
Aksam sucuklu yumurta+mozzeralla tuzsuz peynir +havuc roka salatasi +3-4 zeytin
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Canım bugünkü menün çok güzel bence ( rulo kat zaten dişinin kovuğuna gitmiştir ancak okadardan birşey olmaz )
Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhh
Sağ olasın canım
Her zamanki gibi bir dellenme anımda niyetlendim detoks tarzı birşeye ama daha çok psikolojimi bozar diye vazgeçtim sonramalum ben sağlıklı beslenmeyi ömür boyu yapacağım ve sık sıkda detoks yapıp 2 - 3 günde bile olsa bünyeyi kasmak istemiyorum sonradan acısı daha çok çıkıyor diye
İnşallah önümüzdeki hafta daha güzel bir sonuç alırım leslieyede başlayınca
Dönmene çok sevindim bu arada
Özlettin kendini adaşım
Ayyüzlüm ve Beyazcanda dönse artık aramıza tam süper olur
Bu arada şimdi aklıma geldi Mehtap nerelerede
Sözü yaptı bir gitti pir gittiinşallah çok güzel kilo veriyordur gelmesede
Menüm:
Sabah
kalkınca 2 bardak su
1/2 maydanoz suyu ( yarım limon bir diş sarımsak ve bir tutam maydanoz ve 1/2 bardak su blendırdan geçirildi)
soslu 1 turp 1 havuç ( sos:1 yazdan közlenmiş kırmızı biber 1 diş sarımsak 1/2 limon 5 zeytin hepsi akşamdan ıslatılmış 3 kuru erik 1 kaşık çiğ susam 1 tatlı kaşığı çörekotu 3 ceviz 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği 5 kuru üzüm tuz ve z.yağı)
Öğle:
katı meyve sıkacağında sıkılmış 2 bardak kadar evdeki tüm sebzelerin ve yeşilliklerin suyu içinde z.yağı ve yarım limon
akşam:
1 koca tabak çiğ karnabahar (rondoda çekilmiş) 1 kornişon 1 diş sarımsak zerdeçallı ve karabiberli z.yağı ve limonlu
1 fincan şekersiz türk kahvesi 2 lt limon dilim su şimdilik1 fincan yeşilçay
takviye olarak omega 3
Spor :
45 dk koşu bandında interval yürüyüşbirazdan bir hibisküs içebilirim
Takıma yazmışken buraya da yazayım cecom şimdi görünce eski menülerinle alakası yok diyeceksin.1 haftalık sindirim sistemimin dinlenmesi amacıyla çiğ beslenme uyguluyorum perşembe sonrası karatay ve raw karışık yapacağım
Bende şimdi menüyü okurken kendi kendime adaşım herhalde detoks tarzı birşey yapıyor dedim
Hepimiz senelerce deneme yanılma yöntemiyle birçok şeyi denedik ve dediğin gibi artık bünyemizi tanıyoruz ( bende ona göre karatayımsı birşeyler yapıyorum çünkü arada çok canım istediğinde dışına çıkmazsam gıdımda olsa sonradan daha beter acısı çıkıyoro yüzden % 90 karatay % 10 free style yani kafama göre )
İnşallah dediğin gibi leslieyide dahil edince çok daha güzel sonuçlar alırım bendeönceden yılbaşına 99u görsem diyordum artık yazın 95i görsem bayram ederim diyorum ve eminim ki göreceğim o rakamı belki dahada azını
bu doğum günüme 99 altı olmadı ama bir sonraki yaş günümde Allahın izniyle 80in altında bile olacağıma canı gönülden inanıyorum
Adaşım bu arada şu RAW beslenme dediğin nasıl birşey
daha evvelde bir kere senden duymuştum sanırım ama akıl edipte bir bakmadım neymiş diye
Ufacik kacamagim oldu ama ben kacamak yapinca karbonhidrat tuketince daha iyi kilo veriyorum hayret benim bu meto:)
60 dk ya tamamlamak uzereyim bisikleti..
Raw i duymustum bende..ama ben yapamam ..yogurt sut olmadan olmaz benim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?