80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm ben geldim...yogun bir gundu..pestilim cikti:) simdi spora gecicem ..
Menumu yazayim..
sabah 1 kahve +1 kase yulaf ve sut icine kuru uzum ve kayisi attim yedim..
ogle yarim elma+1 mandalina+2 tane rulo kat (67 kl.)+1 kahve
Aksam sucuklu yumurta+mozzeralla tuzsuz peynir +havuc roka salatasi +3-4 zeytin

Slm fıstıklarrrr kaçak döndüüü yaklaşık 25 sayfa okudum sanırım aklımda kalanları yazayım yeni gelen arkadaşlarımız

B betugul @erwaam FURKER @meyike ccaglaaa hepiniz aramıza hoşgeldiniz sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermenizi dilerimm

A aze76 ve çıtır prensesimiz O opscool yuvaya tekrar hoşgeldiniz dönmenize çok sevinndimm

oynakbasi34 sevgili adaşım ne desen haklısın bi gittik gelemedik kuzumHurma diyetine karar verip vazgeçmişsin sanırım.Leslie programına başlamana çok sevindim bitanemm hepbirlikte zevkli olur
Bu hafta da güzel gitmiş tebrik ederimmm

alyagsu bitanem güle güle oturun yeni evinizde tatlım bildirime ara versen de ara ara yine uğra kuzum dikkat et kendine

Y yildiz maşallah kuzum bu ne güzel bir spor azmidir @mehtap507 ve sen yarışta gibisiniz daim olsun ayrıca bu hafta gitmeye başlamış bakk

mehtap507 kuzum zaman zaman kilo verme durabilir vücut direnç gösteriyor bu hafta az verdim diye üzülme sakıın bu güzel menülerle ve harika spor azmiyle gitmemesi mümkün değill

Eddoras bitanemmm iradene kuvvet artık Bu hafta harika vermişsin cnm tebrik ederimm

beyazcann meleğimmmm şükür ses çıkmış senden hoşgeldin kuzum özletme bu kadar

ccaglaaa canım çok geçmiş olsun ben de ilk kez duydum.Derdi veren dermanı da verir elbet acil şiflaar canım mayısta kuğu gibi bir gelin edeceğiz seni inşallah

Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum. 1.70 boyundayın 85 kiloyum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz

Canım bugünkü menün çok güzel bence ( rulo kat zaten dişinin kovuğuna gitmiştir ancak okadardan birşey olmaz )
Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhh

Sağ olasın canım
Her zamanki gibi bir dellenme anımda niyetlendim detoks tarzı birşeye ama daha çok psikolojimi bozar diye vazgeçtim sonra malum ben sağlıklı beslenmeyi ömür boyu yapacağım ve sık sıkda detoks yapıp 2 - 3 günde bile olsa bünyeyi kasmak istemiyorum sonradan acısı daha çok çıkıyor diye

İnşallah önümüzdeki hafta daha güzel bir sonuç alırım leslieyede başlayınca

Dönmene çok sevindim bu arada
Özlettin kendini adaşım

Ayyüzlüm ve Beyazcanda dönse artık aramıza tam süper olur

Bu arada şimdi aklıma geldi Mehtap nerelerede
Sözü yaptı bir gitti pir gitti inşallah çok güzel kilo veriyordur gelmesede

İnşallah cnm ya bu cuma moralin bozulmstu ama kardeşimin 40bden pantolonu çok rahat oldu 42bden elbisesi oldu çok mutluyum napayim artik sabredecgm sncta azda olsa gitti durmam olmaz hic inş.

duraklamalar olsa da devamı gelecek canım darısı daha küçük bedenlere inşallah

Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum. 1.70 boyundayın 85 kiloyum

Aramıza hoşgeldin canımmmm boy yönünden avantajlısın

Afiyetolsun yıldızcımmmm bir cıs mı gördüm sankiii iyi sporlar kuzumm

Onlarda dönerler inşallah cecomm. İnan ben de çok özledim kuzum mehtabı ben de merak ediyorum dönecekti ama işimi çıktıki

Adaşım beslenme ve diyet konusunda her bilgiyi biliyorsun vücudunu bünyeni en iyi sen tanıyorsun o yüzden kendi beslenme düzeninle git bence de sürekli diyetteyim diye düşünme sağlıklı besleneceğim dersen daha kolay olur bir de leslie ye devam edersen eminim yaza fıstık olacaksın

Menüm:

Sabah
kalkınca 2 bardak su
1/2 maydanoz suyu ( yarım limon bir diş sarımsak ve bir tutam maydanoz ve 1/2 bardak su blendırdan geçirildi)

soslu 1 turp 1 havuç ( sos:1 yazdan közlenmiş kırmızı biber 1 diş sarımsak 1/2 limon 5 zeytin hepsi akşamdan ıslatılmış 3 kuru erik 1 kaşık çiğ susam 1 tatlı kaşığı çörekotu 3 ceviz 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği 5 kuru üzüm tuz ve z.yağı)

Öğle:
katı meyve sıkacağında sıkılmış 2 bardak kadar evdeki tüm sebzelerin ve yeşilliklerin suyu içinde z.yağı ve yarım limon

akşam:
1 koca tabak çiğ karnabahar (rondoda çekilmiş) 1 kornişon 1 diş sarımsak zerdeçallı ve karabiberli z.yağı ve limonlu

1 fincan şekersiz türk kahvesi 2 lt limon dilim su şimdilik 1 fincan yeşilçay

takviye olarak omega 3

Spor :

45 dk koşu bandında interval yürüyüş birazdan bir hibisküs içebilirim

Takıma yazmışken buraya da yazayım cecom şimdi görünce eski menülerinle alakası yok diyeceksin.1 haftalık sindirim sistemimin dinlenmesi amacıyla çiğ beslenme uyguluyorum perşembe sonrası karatay ve raw karışık yapacağım

Bende şimdi menüyü okurken kendi kendime adaşım herhalde detoks tarzı birşey yapıyor dedim
Hepimiz senelerce deneme yanılma yöntemiyle birçok şeyi denedik ve dediğin gibi artık bünyemizi tanıyoruz ( bende ona göre karatayımsı birşeyler yapıyorum çünkü arada çok canım istediğinde dışına çıkmazsam gıdımda olsa sonradan daha beter acısı çıkıyor o yüzden % 90 karatay % 10 free style yani kafama göre )

İnşallah dediğin gibi leslieyide dahil edince çok daha güzel sonuçlar alırım bende önceden yılbaşına 99u görsem diyordum artık yazın 95i görsem bayram ederim diyorum ve eminim ki göreceğim o rakamı belki dahada azını
bu doğum günüme 99 altı olmadı ama bir sonraki yaş günümde Allahın izniyle 80in altında bile olacağıma canı gönülden inanıyorum

Adaşım bu arada şu RAW beslenme dediğin nasıl birşey
daha evvelde bir kere senden duymuştum sanırım ama akıl edipte bir bakmadım neymiş diye

Genel çizgiler belli kuzum bunların dışına çıkmadığın sürece kendini de fazla strese sokmadan sporla doğum gününde göreceksin ben inanıyorum sana bitanemm olamaması için neden yok

İnanmak başarmanın yarısıdır kuzummm Herşey beyinde bitiyor ve sen başaracaksın

Adaşım bu arada şu RAW beslenme dediğin nasıl birşey
daha evvelde bir kere senden duymuştum sanırım ama akıl edipte bir bakmadım neymiş diye

Tamamen çiğ beslenme adaşım hayvansal gıdalar yok gerçi yarı raw yarı vegan yapanlarda var ama ben kefirsiz yoğurtsuz balıksız ve yumurtasız yapamam

o yüzden sabah karatay akşam raw yapmayı planlıyorum gerçekten çok sevdim çiğ olduğu sürece sınırsız yiyorsun yalnız meyveyi abartmamak lazım

http://rawfoodbeslenme.blogspot.com.tr/2013/10/cig-beslenme-raw-food-nedir.html

bu linkten bakabilirsin kuzum ben de snein gibi ön yargılıydım denemeden ama denemek lazımmış nelsimin sayesinde başladık ve çok harika bir beslenme sistemi

Çiğ Beslenme (Raw Food) Nedir?

Yiyecekler çiğ yada 41⁰C den yüksek ısıtılmamışsa “Çiğ Beslenme” tarzına uygundur. Tercih sebepleri ise; işlenmemiş (mümkün olduğunca doğal ve taze) ve organik (koruyucular, kimyasallar, GDO ve ışınlamaya maruz kalmamış) olmasıdır.

Neden Çiğ Beslenmeliyiz?

Çünkü yiyecekleri 42⁰C den fazla ısıtmak;
• Enzimleri öldürür. Enzimler yediklerimizi sindirmemize yardımcı olurlar. Vücudumuz enzimleri kendisi de yaratabilir fakat bu işlem oldukça fazla bir enerji gerektirir. Tam pişirilmiş yiyecekleri yedikten sonra yorgun ve ağırlaşmış hissetmemizin nedenlerinden biri de bu enerji kaybıdır. Bunun dışında; vücudumuzun kendi yarattığı enzimler hiçbir zaman yiyeceklerimizin içinde iken pişirilerek yokedilmiş olanlar kadar verimli değildir. Sonuç olarak, yiyeceklerimiz tam parçalanamaz, sindirilmesi zorlaşır, bağırsaklarımızda çürümeye başlar ve parazitler için yüksek bir yaşam ortamı oluşur. Ayrıca vücudumuzun enzim üretmek için sınırlı bir kapasitesi olduğu ve sınırlara yaklaşıldığında organlarımızın fonksiyonelliğinden ödün verildiği düşünüldüğünde yaşlanma sebeplerimizden biri daha ortaya çıkmış olur.
• Yiyeklerimizin pH dengesini değiştirir ve onları daha asidik yapar. Vücudumuz alkali beslenmeye uygun yapıdadır ve asidize olmuş yiyecekler hastalıklar için tam bir zemin oluştururlar.
• Kolaylıkla absorbe edilebilecek mineralleri daha zor emilebilen inorganik minerallere dönüştürür. Kalsiyum gibi inorganik mineraller zor absorbe olur ve kalsiyum taşları oluşabilir. Organik mineraller ise kolaylıkla sindirilerek vücudumuzu alkalize ederler.
• Vitaminlerin çoğunu yokeder.
• Hayat gücümüzü yokeder. Tam pişirilmiş yiyecek, ölü yiyecek ile eş anlamlıdır. Canlı yiyecekler enerji ve hayat doludur. Tam olgunlaşmamış bir meyve yada sebzeyi dalından koparsanız bile canlıdır ve olgunlaşmaya devam eder. Pişirilmiş halleri ise kısa sürede bozulur ve yokolur.

İşte “Çiğ Beslenme” tarzını benimseyen kişilerin daha enerjik ve daha kuvvetli bir bağışıklık sistemine sahip olmalarını açıklayan birkaç sebep...

Alıntıdır

Malesef oyle..artik deneyerek gorecegiz. Zaten gercekten tartiya guvenmiyorum artik..vucut olculeri cok onemli benim icin..sporu seviyorum inceldigimi bugun gordum olculerimi alali 15 gun oldu ..size 1 ay sonunda yazicam ne kadar gittigini ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…