80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamamdır canım yarından itibaren Listemi oluşturup yine önceki gibi menü bildirimlerini not alıyorum
Benim ihmalim oldu ne güzel her gün kontrol ediyordum nedense savsakladım ama bundan sonra herkesin yediklerinde gözüm olacak Özellikle cumadan sonra kimsenin kaçarı yok yakaladığımı yakarım

Bugünkü Menüm

06,30:2 bardak su
07,00: limon maydanoz 1 diş sarımsak ve çörekotu .Bugün hepsini toptan blendırdan geçirdim çörekotu çiğne sarımsak yut ohooooböyle pratik oldu

10,00 : kk+hibisküs

15,30: kivili kefir

19,00 ızgara balık salata

2,5 lt limonlu su
1 fincan kahve

Spor sabah 7*5 tibet yogası
öğleden sonra 45 dk koşu bandı ve karışık
az sonra yeşilçay ve kapanışş

Eklentiler

• 20150210_090152.webp
    15 KB · Görüntüleme: 67
  • 20150210_092843.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 20150210_180428.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 20150210_143524.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 68

Cidden yediklerinin hepsi çok güzel görünüyor üstelik süper bir sonuç almışsın

Olmadı bende senin yediklerini takip ederim şu raw olayını benimde iyice icime sindirip yapmam lazım

Sweetcim bende biliyorum ama cnm istiyor sporu platesin her aleti var bnde birtek dumbell ve agirlik toplarim kaldi onlarida alsam sirf karinsavara baslcm seseryan alt gobegim var benim durmadi ama az vermeye basladim bakalim bu hafta nolacak

Seni çok iyi anlıyorum Mehtapcım ben barfiks bile kurdum eve spor tutkuya dönüşüyor bir süre sonra

İsteğin azmin daim olsun canımm maşallah

Bu arada kızlar şimdi eşime mesaj geldi yarın sabah 8den akşam 6ya kadar bizim mahallede elektrik kesintisi olacakmış gelmeye çalışırım ceptende olsa ama tabi şarjımında akşama kadar yetmesi lazım o yüzden arada ancak bakabilirim çünkü benim ev telefonuda telsiz olduğu için oda çalışmayacak ve acil bir durum olursa kimseyi arayamam şarjım olmazsa

Sinir oldum ama büyük bir çalışma varmış sanırım o yüzden okadar uzun bir kesinti olacak

Cecom istersen kızlardan gönüllü çıkarsa sadece senin üstüne yüklenmeyelim dönüşümlü takip de edebilirsiniz Yıldız ve Mehtap gayet aktif gördüğüm kadarıyla siz bilirsiniz tatlım

Bizim ev teli sabahtan beri çalışmıyor kuzum .Türkiye çapında arıza varmış superonline da neyse ki nette sıkıntı yok.Benim şarj hiç dayanmıyor akşama kadar yeterse iyi kuzum

Cecom istersen kızlardan gönüllü çıkarsa sadece senin üstüne yüklenmeyelim dönüşümlü takip de edebilirsiniz Yıldız ve Mehtap gayet aktif gördüğüm kadarıyla siz bilirsiniz tatlım

Seve seve ben yaparım listeyi canım ama tabiki mehtap yada yıldız ben yokken idare ederlerse daha güzel olur hem kaçırdığımız kimse olmaz

Cidden yediklerinin hepsi çok güzel görünüyor üstelik süper bir sonuç almışsın

Olmadı bende senin yediklerini takip ederim şu raw olayını benimde iyice icime sindirip yapmam lazım

Teşekkürler cecomYapabildiğin kadar kuzum günlük menüne ne kadar çiğ besin ekleyebilirsen kar kardır bugün proteinin dibine vurdummm özlemişim karatayımı

Iyi akşamlar
menümü yazayım.
sabah:sucuklu yumurta
peynir iki minik dukankrebi
iki küçük muz.
kahvaltım saat 1 i buldu.oyüzden biraz fazla oldu.
akşam:1tabak etli nohut
iki fırında tavuk pirzola
havuç salatası soğan yoğurt
vee 4o dak.bantta yürüyüş

Slm tatliskolar...
bugun firsat olmadi buraya..herkes iyidir ins..
biz biraz avm gezdik super ucuzluk baslamisti kacirmayalim dedik..menumu yazayim..bugun spor yapmicam yarin lesliye basliyorum..yeteri kadar hareketli bir gundu. .
sabah yarim armut + kahvem
kahvaltim yulaf badem kayisi sut ve tarcin
ara 1 elma +1 kahve
ogle 2 yumurtali melemen yaninda yogurt
ara 1 top mango dondurma
aksam sucuk ve yogurt
simdi kahve 2 l civari su

Birazcık kaçmış evet sağlık olsun cnmmm yarın telafi edersin

İyi yapmışsınız canımm indirimleri değerlendirmek lazım

iyi geceler arkadaşlar ben bugün hiç gelemedim yanınızaoğlum hastaydı vs neyse gelelim menülere
12 de yaptım ancak kahvaltıyı
2 dilim ekmek
1 haş yumrta
5 zeytin
1 dilim peynir
15 10 da
1 portakal
18 de
2 servis kaşığı nohut
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
komşuya çaya inmiştim
1 kurabiye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür kavuşturana
Okadar elektrik kesintisi olacak diye mesaj attılar belediyeden ama şükür şu ana kadar kesilen elektrik yok
Benim takoz bilgisayarda miladını doldurdu sanırım beni deli ediyor devamlı başka sayfalar açılıp duruyor
En sonunda camdan sıpıtacağım diyorum ama yerine yenisi gelmez sonuçta

Bakalım bir çaresini bulacağım olmadı artık eşime tekrar biraz yağ yakarım da bari format attırmaya götürür şirkete

Kahvaltımı ettim işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedim Öğlende işlerim bitsin hemen lesliemide yapacağım

Gunaydin kizlar. .
sabah kahvemi suyumu ictim ..
kuzulari biraktim geldim. .
lesli 2 mil yapicam bugun..
lahana sarmasi hashasli puaca ve cacik bugunku niyetim..evde bomba atilmis gibi ..islere ve yemege girisicem simdi..kolay gelsin herkese...
betulcum tarcin istahi bastiriyor..suyuna kat kabuk tarcin..yada tarcinli sut ic. .kilo vermek istiyorsak tutalim kendimizi..kuru meyvelerde guzel geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…