- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sen kararlı olduktan sonra elektrik kesintisi de neymiş cecommmm
Hep söyleyeceğim unutuyorum cecomm cumartesi günleri listeye kimlerin gireceğinin bir listesini yapsan ben de pazar günleri senin listene göre tabloyu hazırlasamben çünkü sürekli takip edemiyorum gördüğüm bildirimi ekliyorum canımmm
Evettt bundan sonra yedikleirmin resimlerini paylaşacağım şekerler .Dün hastahaneye gittiğimiz için yeşillik sularımı yapamadım.
Sabah :
kalkınca 2 bardak su ve çörek otu
2 saat sonra
çimlenmiş yeşil mercimekli ekşi narlı resimdeki salata içinde bir ben yokum
Öğle :elma ceviz
Akşam:
Yoğurdun cazibesine dayanamadım ve yazdan közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber üstüne sarımsaklı yoğurt ve üzerine pulbiber .yanında salata.2,5 lt su 1 şekersiz türk kahvesi +2 kuru erik akşam yeşilçay spor yok malesef
Çiğ beslenmeyi 7 gün uygulayacaktım fakat dün bozduğum için devam etmenin anlamı yok deneyimlerime gelirsekkk akşam yemeğinden önce tartıldım ve sonuçççç 61,3 5, günün sonunda 2,5 kilo gitmiş şoklardayım geçen sene gr gr veren ben gözleirme inanamadım hakikaten etkiliymiş keşke geçen sene deneseydim
Sanırım baya ödem varmış.Ben en son lise de bu kilodaydım galibaAmacım sindirim sistemimi rahatlatmaktı fakat bonusu olarak kilo da gitti.Kalıcı olacak mı bakalım göreceğiz
Çiğ beslenmeyi hakikaten sevdim yalnız ilk 2 gün müthiş başağrısı yapıyor.Bu da arınmanın belirtisiymiş. 3, gün olmadı.Bir ömür %100 çiğ beslenebilirmiyim sanmıyorum çünkü yoğurt kefir yumurta balık dan kolay kolay vazgeçememfakat yine de yeşil sebze sularını çok sevdim. Onlara devam edeceğim karatay raw arası karışık yapacağız artık birşeyler.
Yaşam felsefem bundan sonra şu olacak bu yediğimin bana ne yararı var
Sweetcim bende biliyorum ama cnm istiyor sporu platesin her aleti var bnde birtek dumbell ve agirlik toplarim kaldi onlarida alsam sirf karinsavara baslcm seseryan alt gobegim var benim durmadi ama az vermeye basladim bakalim bu hafta nolacak
Tamamdır canım yarından itibaren Listemi oluşturup yine önceki gibi menü bildirimlerini not alıyorum
Benim ihmalim oldu ne güzel her gün kontrol ediyordum nedense savsakladımama bundan sonra herkesin yediklerinde gözüm olacak Özellikle cumadan sonra kimsenin kaçarı yok yakaladığımı yakarım
Bu arada kızlar şimdi eşime mesaj geldi yarın sabah 8den akşam 6ya kadar bizim mahallede elektrik kesintisi olacakmışgelmeye çalışırım ceptende olsa ama tabi şarjımında akşama kadar yetmesi lazım o yüzden arada ancak bakabilirim çünkü benim ev telefonuda telsiz olduğu için oda çalışmayacak ve acil bir durum olursa kimseyi arayamam şarjım olmazsa
Sinir oldum ama büyük bir çalışma varmış sanırım o yüzden okadar uzun bir kesinti olacak
Cecom istersen kızlardan gönüllü çıkarsa sadece senin üstüne yüklenmeyelim dönüşümlü takip de edebilirsiniz Yıldız ve Mehtap gayet aktif gördüğüm kadarıyla siz bilirsiniz tatlım
Seve seve ben yaparım listeyi canım ama tabiki mehtap yada yıldız ben yokken idare ederlerse daha güzel olur hem kaçırdığımız kimse olmaz
Cidden yediklerinin hepsi çok güzel görünüyor üstelik süper bir sonuç almışsın
Olmadı bende senin yediklerini takip ederimşu raw olayını benimde iyice icime sindirip yapmam lazım
Sagooasin cancagazim
Seni çok iyi anlıyorum Mehtapcım ben barfiks bile kurdum eve spor tutkuya dönüşüyor bir süre sonra
İsteğin azmin daim olsun canımm maşallah
Iyi akşamlar
menümü yazayım.
sabah:sucuklu yumurta
peynir iki minik dukankrebi
iki küçük muz.
kahvaltım saat 1 i buldu.oyüzden biraz fazla oldu.
akşam:1tabak etli nohut
iki fırında tavuk pirzola
havuç salatası soğan yoğurt
vee 4o dak.bantta yürüyüş
Slm tatliskolar...
bugun firsat olmadi buraya..herkes iyidir ins..
biz biraz avm gezdik super ucuzluk baslamisti kacirmayalim dedik..menumu yazayim..bugun spor yapmicam yarin lesliye basliyorum..yeteri kadar hareketli bir gundu. .
sabah yarim armut + kahvem
kahvaltim yulaf badem kayisi sut ve tarcin
ara 1 elma +1 kahve
ogle 2 yumurtali melemen yaninda yogurt
ara 1 top mango dondurma
aksam sucuk ve yogurt
simdi kahve 2 l civari su
Sabir hirs azim cnmKızlar günaydın ya ben bu iştahını bir turlu bastiramiyorum sizin önerilerini varmı iştah kesecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?