80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karadayı izliyorum
reklam arası menümü yazsyım dedim.
sabah:iki yumurtadan omlet.
Domates sslatslık peynir zeytin
Akşam:1tabak etli nohut
Bol salata 1kaşık pilav az döner
sonrasında çayın yanında iki üç kestane ve hurma
Spor:40dak.bisiklet

Yıldızcım haklisinda vucudum alisti artik platesi vucudumu sekillendirmek icin yuruyusude hemen ardindan iyi olur yag yakarim diye yapiyorum .....
Oynakbasim sıkılmış olan sey cig kofte canim ))) zeytin yumurtam hepsi dogal :-D

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün gece tam ne güzel yatarım derken benim küçük cadı uykum yok diye deli etti beni ve tabi bizim uyumamız baya bir geçikti sabahta ister istemez geç uyandım

Baya şiş uyandım ve birazda ödem atarım diye 1 koca bardak ayran ve hurma yedim ( İnstagramda bu ara çok fazla deng geldim hurma ve yoğurt yiyenleri bende ödemden kurtulmak için tek öğünümü öyle geçiştireyim dedim artık akşamlıkda büyük ihtimal kırmızı mercimek çorbası, salata ve yoğurt olarak öğünümü yaparım diye düşünüyorum hatta belki birazda tonbalığı eklerim )

Ablalarimm dün okulun yoğunluğuyla aksam 8 de uyuyaklamisim o yuzden menüm ü yazamadim simdi yaziyim
Dünkü menüm
sabahlari canim bişi istemiyo acikcasi
oglen yemekhanede duzgun bi yemek yoktu baktim kantindede full fast food var bisi yemedim
aksam corba +tavuk+salata yedim eve gelince gun boyu 1.5 lt su ictim spor yapmadim
bugun
sabah süt ictim 1 bardak
oglen yemekhanede makarna ispanak corba fakan vardi ama acikcasi canim iatemedi elma alip ciktim :)
Akşam evde 1 kase çorba ictim 3 ta e lahana sarması yedim 1.5 lt su ictim apor simdi ders calisicam ondan sonra yapicam ablalarim biliyosunuz fen lisesinde oldugum icin derslerim cok yoğun simdiden basladik tempoya derslere falan kusura bakmayin o yuzden dun menüm ü yazmadan uyuyakalmisim bide simdi regl oldum bu yuzden bu hafta cok fazla kilo veremem heralde (

Selamün Aleyküm kızlarrr

Akşam yemeğimi yedim ve kendimi buraya attım
Bugün geç uyandığım için bütün gün sersem gibiydim ama şükür şu anda daha iyiyim
Bu gece biraz daha erken yatıp kendime geleceğim inşallah

Kizlar 05.20de yemegim bitti

Ohhh afiyet olsun canım menü gayet güzel afiyet olsun

Canım üzülme eminim sen yoğunluğa rağmen kilo verebilirsin yeterki biraz daha hareketli ol Bu arada dünkü ve bugünkü menün gayet güzel

Oyy masallah super azimli hatunlar. Canim cikti bugun okulda nobetciydim. Dersler bi binada nobet karsi binada kostur oraya kostur buraya. Kostururken kuduruk ogrencilerden yedigim kar toplari cabasi:) ustune toplanti. Eve geldim 6 ya geliyodu . Mercimek yemegi salata yedim. Anca yiyebildim.Yarin tatil cok mutluyum:)

Afiyet olsun canım inşallah eksi olarak döner
Bu arada İstanbulda okullar tatil olacakmı belli değil henüz sanırım ama inşallah tatil olur valla zehir gibi dışarsı çocuklar hasta olur diye korkuyorum ( biraz önce benim kızlar babalarıyla dışarı çıktılar bir 10 dakikalığına ve geldiğinde ikiside buz kesmiş ufaklığın ayakkabıları birde su almış artık onu karlar kalkmadan dışarı cıkarmam hesapta çizme aldım ayakları ıslanmasın diye onlarda su alıyor )

Slm fıstıklar

günaydın hanımlar bismillah deyip sabah kahvaltımı yazıp diyetine başlıyorum 1 muz bir bardak çay 1 poğaça 2 bardak su

kapuskali yumurta harika oldu kizlar....yaninda bol yesillik ve yogurt 2 dilim ekmek yedim..cokk guzeldi begendim..tam diyete uygun bir tarif oldu cok doyurucu ve saglikli....

İlk kez duydum kapuskalı yumurtayı yıldızcımm denemek lazımmAfiyetolsun canımm

Kuşlar bnde telefnma 3mil imdrdim ama koşu bandinda bir saat yuruyrum 50dkkda plates art arda yapyrm aksmda 15dk kol bel 15mekik cekiyrm onun yerine leslimi yapsamki abrtms olrm dimi :-D bu arada yuruyusume basladim

Mehtapcım spora aşırı yükleniyorsun kilo vermen durduğu zaman ne yapacaksın canım yavaş yavaş artır

Sefan olsun Yağmurcumm .Rica ederim bitanemmm Tbrk ederim

Aramıza hoşgeldin canım sğalıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim.Allah bağışlasın paşalarımızı

Nerelerdesiniz yah

Benim pazartesileri full dolu kuzumm

Sen kararlı olduktan sonra elektrik kesintisi de neymiş cecommmm

Hep söyleyeceğim unutuyorum cecomm cumartesi günleri listeye kimlerin gireceğinin bir listesini yapsan ben de pazar günleri senin listene göre tabloyu hazırlasam ben çünkü sürekli takip edemiyorum gördüğüm bildirimi ekliyorum canımmm

Mutluluğun daim olsun tatlım ama bir ama var o ekmekler yakışmışmı oraya

Merhabalar arkadaşlar.
Öğlene kadar uyudum bugün
az sonra kahvaltı edicem.
değişiklik olsun diye dukan krebi yaptım bugün.bakalım nasıl olcak
Ne çok yedim o dukan krebini

Kizlar 05.20de yemegim bitti

Afiyetolsun canım

Tatlım sabah birşeyler yemelisinki metabolizman çalışmaya başlasın .Hiç olmazsa sabah süt muz ve biraz kuru yemiş yesen daha güzel olmaz mı .Yemezsen vücudun kıtlık moduna geçer ve enerji harcamayı durdurur kuzum

Güzelce dinlen artık yarın canım.Zamane çocuklarıyla başetmek zor hepsi hiperaktif

Sweetcim bende biliyorum ama cnm istiyor sporu platesin her aleti var bnde birtek dumbell ve agirlik toplarim kaldi onlarida alsam sirf karinsavara baslcm seseryan alt gobegim var benim durmadi ama az vermeye basladim bakalim bu hafta nolacak

Evettt bundan sonra yedikleirmin resimlerini paylaşacağım şekerler .Dün hastahaneye gittiğimiz için yeşillik sularımı yapamadım.

Sabah :

kalkınca 2 bardak su ve çörek otu
2 saat sonra
çimlenmiş yeşil mercimekli ekşi narlı resimdeki salata içinde bir ben yokum

Öğle :elma ceviz

Akşam:

Yoğurdun cazibesine dayanamadım ve yazdan közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber üstüne sarımsaklı yoğurt ve üzerine pulbiber .yanında salata.2,5 lt su 1 şekersiz türk kahvesi +2 kuru erik akşam yeşilçay spor yok malesef

Çiğ beslenmeyi 7 gün uygulayacaktım fakat dün bozduğum için devam etmenin anlamı yok deneyimlerime gelirsekkk akşam yemeğinden önce tartıldım ve sonuçççç 61,3 5, günün sonunda 2,5 kilo gitmiş şoklardayım geçen sene gr gr veren ben gözleirme inanamadım hakikaten etkiliymiş keşke geçen sene deneseydim

Sanırım baya ödem varmış.Ben en son lise de bu kilodaydım galibaAmacım sindirim sistemimi rahatlatmaktı fakat bonusu olarak kilo da gitti.Kalıcı olacak mı bakalım göreceğiz

Çiğ beslenmeyi hakikaten sevdim yalnız ilk 2 gün müthiş başağrısı yapıyor.Bu da arınmanın belirtisiymiş. 3, gün olmadı.Bir ömür %100 çiğ beslenebilirmiyim sanmıyorum çünkü yoğurt kefir yumurta balık dan kolay kolay vazgeçemem fakat yine de yeşil sebze sularını çok sevdim. Onlara devam edeceğim karatay raw arası karışık yapacağız artık birşeyler.

Yaşam felsefem bundan sonra şu olacak bu yediğimin bana ne yararı var

Eklentiler

• 20150207_110005.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 82
  • 20150208_232355.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG-20150209-WA0028.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…