Afyt olsn cnm bnde 9.30a kdar uyumsm olur oleMerhabalar arkadaşlar.
Öğlene kadar uyudum bugün
az sonra kahvaltı edicem.
değişiklik olsun diye dukan krebi yaptım bugün.bakalım nasıl olcak
Kizlar 05.20de yemegim bitti
Ablalarimm dün okulun yoğunluğuyla aksam 8 de uyuyaklamisim o yuzden menüm ü yazamadim simdi yaziyim
Dünkü menüm
sabahlari canim bişi istemiyo acikcasi
oglen yemekhanede duzgun bi yemek yoktu baktim kantindede full fast food var bisi yemedim
aksam corba +tavuk+salata yedim eve gelince gun boyu 1.5 lt su ictim spor yapmadim
bugun
sabah süt ictim 1 bardak
oglen yemekhanede makarna ispanak corba fakan vardi ama acikcasi canim iatemedi elma alip ciktim :)
Akşam evde 1 kase çorba ictim 3 ta e lahana sarması yedim 1.5 lt su ictim apor simdi ders calisicam ondan sonra yapicam ablalarim biliyosunuz fen lisesinde oldugum icin derslerim cok yoğun simdiden basladik tempoya derslere falan kusura bakmayin o yuzden dun menüm ü yazmadan uyuyakalmisim bide simdi regl oldum bu yuzden bu hafta cok fazla kilo veremem heralde(
Oyy masallah super azimli hatunlar. Canim cikti bugun okulda nobetciydim. Dersler bi binada nobet karsi binada kostur oraya kostur buraya. Kostururken kuduruk ogrencilerden yedigim kar toplari cabasi:) ustune toplanti. Eve geldim 6 ya geliyodu . Mercimek yemegi salata yedim. Anca yiyebildim.Yarin tatil cok mutluyum:)
günaydın hanımlar bismillah deyip sabah kahvaltımı yazıp diyetine başlıyorum 1 muz bir bardak çay 1 poğaça 2 bardak su
kapuskali yumurta harika oldu kizlar....yaninda bol yesillik ve yogurt 2 dilim ekmek yedim..cokk guzeldi begendim..tam diyete uygun bir tarif oldu cok doyurucu ve saglikli....
Kuşlar bnde telefnma 3mil imdrdim ama koşu bandinda bir saat yuruyrum 50dkkda plates art arda yapyrm aksmda 15dk kol bel 15mekik cekiyrm onun yerine leslimi yapsamki abrtms olrm dimi :-D bu arada yuruyusume basladim
Eki Görüntüle 1407290 Eki Görüntüle 1407291 kızlar sabah kahvaltım 09:30da yendi aksam yemeğimde 16:00da bittiaralarda limonlu su içildi yeşil cay içildi yemeklerden önce yeşil kahvelerde içildi son 1litre su ve yeşil cayım kaldı onda aksam içerim gün sonu 3.5litre su içilmis olacak ve gece yatmadan önce 15dk spor50dk pilates ve 1saat yürüyüş bitmiştir
Merhabalar arkadaßlar.
dün akşam geldim.
ancak fırsst buldum yazmaya.
çok güzel geçti.hem akraba ziyareti hemde üsküdar sshile indik.fethi paşa korusuna gittik.sonra deniz manzaralı bir redtirands balık ekmek yedik.
akşamada dsyımın oğlu bizim için triliçe tatlısı yaptırmış pastanede.mecburen yedim.
Bu sabah bi tartılıyım dedim
ne göreyim.7li rakamlardsyım.
inşallah cumaya kadar sürpriz olmaz.
kaptanım liste için ellerine sağlık☺
ceco gözün aydın
listede harika.kilo veren tüm arkadsşlarımı tebrik ederim
sanırım kendimi tanıtıp yediklerimi paylaşmam yeterli olacak:) ismim naz 29 yaşındayım büyük 7 küçük 1 yaşında 2 oğlum var 8 senelik evliyim Kocaeli darıca da oturuyorum.. şuan 83 kiloyum ilk hedefim 79 sonra da 65
Nerelerdesiniz yah
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlende bir attım kendimi anneme daha yeni geldik sayılır
Çok şükür güzel geçti günüm bugün hatta baya bir sohbet ettik Annem ve Kızkardeşimle
Evettttttttt canım bundan sonra kesinlikle leslie yapacağız
Bugün eşimede mesaj gelmiş şansa yarın sabah 08:00den akşam 18:00e kadar bizim bu civarda elektrik kesintisi varmış ama yinede beni yıldıramazlargeceden cebimi şarja takarım olmadı oradan girip leslieyi açar yaparım
Tam bizim mahalle adı geçmiyordu ama ne olur ne olmaz kızada dedim cebini şarj et lazım olur diye
Valla süpersin mehtabım yaaa
Senin kadar spor yaparsam yaza herhalde baya bir fark yaratmış olurumheee okadar yapamazsam bile bir başlangıç yaptım inşallah o günleride görürüm
Menün harika canım bol bol eksi olarak dönecek inşallah
Yetttimmmm
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız
Bu arada bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim
Ev hanımıyım ve istanbulda yaşıyorum
Maalesef topiğin en ağır elemanı benim124.5 kgla 6 ay evvel başladım kilo vermeye ve şu anda 112.5 kgyum ( pko ve insülin direnci yüzünden çok zor kilo verenlerdenim ama inanıyorum yaza kadar 99un altını göreceğim
Leslie yapamadım ama evin içinde hareketler yaptımTabletin o an şarjı yoktu Tvye bağlayamadım ama yinede iyi terledim Yarın Allahın izniyle 1 mille başlıyacağım hatta dayanabildiğim kadara devam etmeyi düşünüyorum bu arada ufak ağırlıklarımda var onlarıda kollarıma kullanmayı düşünüyorum sarkma olmasın diye
Evet canım Tartı günümüz aslında Cuma sabahı ama yoğunluk olunca biraz uzattık ve Cuma sabahından en geç pazar sabahına kadar uzattıkherkes kilosunu en geç pazar sabahı bildirmiş olmalı
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü bildirimde listeye dahil olabiliyor ( 2 hafta deneme süresi hesabı malum okadar çok gelen oluyor ki kaptanımız eskiden herkesi ekliyordu ve gelenler bazen 2 haftadan sonra gidiyordu ve buda kaptanımıza listede zorluk oluyordu )
Daimi arkadaşlar istiyoruz ve bol bol paylaşım yaparak sende bizlere dahil olursan seviniriz ( tabi işini yada aileni ihmal etmedenfırsatın oldukca kaç bizim yanımıza )
55 dk bisiklet suruldu:) mutluyum mutlusun mutlu
Sabahta 15 dk lesli
Menumude yazayim..
Sabah ; kapuskali yumurta +2 dilim k.ekmek+yesillik+yogurt
ara 1 elma kahve
Ogle +aksam kisir bol marulla
ara bir kac badem elma puresi tarcin ve yogurt
simdi tarcinli sut
bol su..
Karadayı izliyorum
reklam arası menümü yazsyım dedim.
sabah:iki yumurtadan omlet.
Domates sslatslık peynir zeytin
Akşam:1tabak etli nohut
Bol salata 1kaşık pilav az döner
sonrasında çayın yanında iki üç kestane ve hurma
Spor:40dak.bisiklet
Ne çok yedim o dukan krebiniMerhabalar arkadaşlar.
Öğlene kadar uyudum bugün
az sonra kahvaltı edicem.
değişiklik olsun diye dukan krebi yaptım bugün.bakalım nasıl olcak
Kizlar 05.20de yemegim bitti
Ablalarimm dün okulun yoğunluğuyla aksam 8 de uyuyaklamisim o yuzden menüm ü yazamadim simdi yaziyim
Dünkü menüm
sabahlari canim bişi istemiyo acikcasi
oglen yemekhanede duzgun bi yemek yoktu baktim kantindede full fast food var bisi yemedim
aksam corba +tavuk+salata yedim eve gelince gun boyu 1.5 lt su ictim spor yapmadim
bugun
sabah süt ictim 1 bardak
oglen yemekhanede makarna ispanak corba fakan vardi ama acikcasi canim iatemedi elma alip ciktim :)
Akşam evde 1 kase çorba ictim 3 ta e lahana sarması yedim 1.5 lt su ictim apor simdi ders calisicam ondan sonra yapicam ablalarim biliyosunuz fen lisesinde oldugum icin derslerim cok yoğun simdiden basladik tempoya derslere falan kusura bakmayin o yuzden dun menüm ü yazmadan uyuyakalmisim bide simdi regl oldum bu yuzden bu hafta cok fazla kilo veremem heralde(
Oyy masallah super azimli hatunlar. Canim cikti bugun okulda nobetciydim. Dersler bi binada nobet karsi binada kostur oraya kostur buraya. Kostururken kuduruk ogrencilerden yedigim kar toplari cabasi:) ustune toplanti. Eve geldim 6 ya geliyodu . Mercimek yemegi salata yedim. Anca yiyebildim.Yarin tatil cok mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?