80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceleeeeer herkez uyudu sanırım
sabah 10 da
bir haş yumurta
2 çavdar
5 zeytin
1 kk kadar peynir
11 de sekersiz kahve
13 de 1 portakal
15 de
4 kaşık yoğurt ve yulaf ve
1 elma ya 1tatlı kaşığı tarçın ekleyip blendırdan geçirdim ve yedim
akşam 18 30 daa
2 kepçe şehriye çorbası
1 yemek kaşığı makarna
4-5kaşık yoğurt ve salata
EKMEK YOK
amaaaaaa
yarın sabah kahvaltıya misfr gelecek
poça yatım kokusuydu nasıl olmuş merakıydı derken nerdeyse bi tane yedimm

Günaydın güzeller. Herkese hayırlı sabahlar olsun.
Sabah 7.15 gibi kalktım 2 bardak suyumu ictim.oğluşunda karnını doyurdum ve onu okula getirdim. Bi yatım saat kadar yürüdüm . normalde bir saat yürüyorum ama inanılmaz bir ayaz var Ankara da dolmultan inmeden bir bakayım size dedim . Neyse temizlik ile telafi ederiz artıkın.

Günaydın arkadaşım. O kadarcık da olacak. Afiyet olsun. ...

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kahvaltımı edip hemen kendimi buraya attım
Biraz geçsin hemen Lesliemide yapacağım ( malum akşam misafirim olucak geç saatte bırakmıyayım ancak yemeğimi falan yaparım onlar gelmeden )

Burada felaket kar var hatta göz gözü görmüyor desem yeridir yani bizimkiler kesin yatıya kalacak
KVde kalır sanırım bu gidişle

Şu iki günüde atlatsam inanılmaz rahatlıyacağım

Gunaydin arkadaslar..kalkali 2 saatten fazla oldu..suyumu kahvemi ictim birazdan kahvalti hazirlarim..kuzulari biraktim coplerimi cikarttim isleri bitirincede leslimi yaparim ins..
telden girince hemen baglanti kesiliyor yazamiyorum..anlamadim dun gece menumu yazmak icin defalarca denedim olmadi..hemen dunku menumu yazayim..
sabah 2 hasl.yumurta+beyaz peynir+1 isirik yumurtali ekmek
ara yarim elma
ogle 1 tabak salcali makarna+2 kasik tavuk sote+bol salata ve yogurt
aksam 1 bardak tarcinli sut+1 hurma+1 kayisi
2 l su 1 litresi ilik limonlu zencefilli
2 kahve 2 yesil cay
Yarim saat lesli

Ins kolay atlatirsin canim..bosver stres yapma..bu arada gunaydin:)

Ins kolay atlatirsin canim..bosver stres yapma..bu arada gunaydin:)

Sanada Günaydın ve kolay gelsin

İşlere girişecekken biraz haberlere bakayım dedim netten ama iyice dağıldım Özgecanın babasının Habertürkde bir programdaki konuşmasını dinledim ve yine sinirlerim boşaldı Allahım bir insanın bukadarmı yüreği güzel olur
Rabbim onlara sabırlar versin...Aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın....Aminnnnnnnn

slm kizlar...esimi ise yolladim sabah onun isleri oldugu icin arabam olmadigi icin bugunku arkadasa gidemedim kahvaltiya neyse kismet degilmis..önce lesliyi yaptim 2 mil yarim saat sonra güzel bir kahvalti yaptim protein depolaadim:)islerimide halettim yemekde hazir kuzularima..az sonra almaya gidicem kucugumu ..simdi bir kahve yaptim kendime..

Selam arkadaşlar. Sabah kahvaltıdan beri temizlikle uğraşıyorum. Daha yarısı bitmedi. Kendime ni yeşil çay molası verdim size bir bakayım dedim. İşimi bitirince yine uyarım. Görüşürüz.... ben kaçtım. ..

ara sira oluyo o durum bendede...ama hafta ici degilde hafta sonu uyku keyfi yaparim bende...namazi kiliptekrar yatarim..ama hafta ici baya dinc oluyorum mas. diyeyim...müge anliya takildigimdan olabilir bu ara..bazen hic bakmam ama bi konuyada takilinca muptalasi oluyorum ya...simdi bakmadan duramiyorum..
afiyet olsun yediklerin..ins sporunuda yapabilirsin..

simdi ara olarakbir elma yedim hic yemek canim istemiyor kahvaltiyi iyi yaptigimdan galiba..protein kesinlikle tok tutuyor..
kuzulara sütlac yapmaya niyetim var..benimde sabaha kahvaltim olur...2. ögünümde ne yesem bilemedim kuzulara sehriyeli tavuklu corba yaptim ama biraz yagli gibi göründü yemicem ondan..belki yine pirinc lapasi yapip yaninda yogurt ve yesillikle yerim..

S
Sağol canım.
zaten uyku düzenimi bozunca katiyen kilo veremiyorum.
ay bende müptelasıyım mügenin.
Gerçek hayattsn polisiye.
perşmbe cuma kursum var.
valla aklım evde kalıyo.mügede
sanada afiyet olsun canım.
maşallah üç çocukla.çok azimlisin

Iyi akßamlar canlarım
saat beşte yedim yemeğimi.
niyeyse çabuk acıkıyorum bu ara.
yediklerimi paylaşsyım.
fırında pstatesli hindi
pırasa
bol çoban salata
akşamada belki meyve yoğurt veya meyve süt planl8yorum.
sporumuda yazarım sonra

Kolay gelsin canım.
Teşekkür ederim. Şimdi oturdum canım çıktı valla.
Afiyet olsun canım...
Canım ne zaman sporuma ve yediklerime çok dikkat etsem kilom olduğu yerde takılıyor. Kaçamak yapmadığımı düşünüp hetgün tartılıyorum ama gep aunı sinir oldum. Oğluş iyileşince cumartesinden beri yine hergün bir saat yütüyorum tık yok. Bende motivasyonum düşmesin diye lapa ile geçiştirdim bugünü.
Sabah lapanın üstüne yoğurt ve boolca baharat ekledim yedim.
Arada minik bir elma
Akşama da lapanın üstüne yoğurt ve boolca baharat ve bir tabak dolusu salata (tuzsuz ve bir damla yağ ile yani yağsız) çok acıkmışım yaaa...
Bol su ve yeşil çay içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…