- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selamün aleykümmmm
arkadaşlar dün sabah tartıldım ve maalesef kaçamaklarımın zararını gördüm üzülerek ve utanarak bildirim yapıyorum
82 00
iyi akşamlar kızlar bende aranıza katıldım beraber zayıflıyalım inşallah geçen yaz 12 kilo vermiştim ama misliyle geri aldım10 gün önce 87.9 ile tekrar başladığım diet serüvenime bu sabah 83.9 olarak devam ediyorum bu defa daha kararlıyım yazın da kardeşimin düğünüde var tabi kilolar gitmeli yani hedefim 60 inşallah . Bende bugün 1 dilim çavdar ekmeğiyle güzel bi kahvaltı yaptıktan sonra öğle yemeginde kırmızı meyveli olandan special K, akşamda yağsız salata yedim aralarda çok acıkırsam yeşil elma yiyorum ve mutlaka günde 1 saat yürüyüş bandındayım gücüm olursa sabah akşam da olabiliyo inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız
Valla benimde gözüm korktuHıı bide pasta olayı var dimiii...amaaann bi seferlikten birşey olmaz ye gitsin be yaa.Pasta yapmaktan korktuysam ne oliyimm
Kilo Çetveliİsimler........................Geçen hafta..........................Bu hafta............................Giden
oynakbasi34................111.7 kg................................112.3 kg.............................+ 0.7 kg
Seda_ades......................82 kg..................................82 kg.................................. 0
Kernaz............................83.3 kg...............................82 kg..................................1.3 kg
Yıldız..............................84.2 kg...............................84 kg..................................0.2 kg
Eddoras...........................80 kg..................................80 kg..................................0 kg
saliha...............................88 kg................................85.5 kg..................................2.5 kg
seher_yıldızı....................78.2 kg..............................77.2 kg...................................1 kg
Kızlarrrrr geçmişe baktım bukadar bildirim gördüm ama gözümden kaçan varsa beni uyarırsanız sevinirim
Haftanın Dereceleri;
1. Saliha
2. Kernaz
3. Seher_Yıldızı
4. Yıldız
5. Eddoras/ Seda_ades
6. Oynakbasi34( hak ettim ben )
Kilo Çetveliİsimler........................Geçen hafta..........................Bu hafta............................Giden
oynakbasi34................111.7 kg................................112.3 kg.............................+ 0.7 kg
Seda_ades......................82 kg..................................82 kg.................................. 0
Kernaz............................83.3 kg...............................82 kg..................................1.3 kg
Yıldız..............................84.2 kg...............................84 kg..................................0.2 kg
Eddoras...........................80 kg..................................80 kg..................................0 kg
saliha...............................88 kg................................85.5 kg..................................2.5 kg
seher_yıldızı....................78.2 kg..............................77.2 kg...................................1 kg
Kızlarrrrr geçmişe baktım bukadar bildirim gördüm ama gözümden kaçan varsa beni uyarırsanız sevinirim
Haftanın Dereceleri;
1. Saliha
2. Kernaz
3. Seher_Yıldızı
4. Yıldız
5. Eddoras/ Seda_ades
6. Oynakbasi34( hak ettim ben )
OYNAK BAŞIIIMM
Ben 2 hafta önce başlamıştım 83.3 le geçen hafta 81 7 olmuşum ama bu hafta 820
günaydın kızlar ben sizin gibi erken kalkamadım ama tartı benim yüzümü güldürdü 300 gr daha gitmişşibdi aç karnına bitki çayımı içiyorum günün sonunda yediklerimi yazarım.
hoşbuldum cnm bişy sorucam kilo cetvelini her haftamı paylasıyosun? kilolarımızı hergünmü paylasıyoruz yoksa belirli bi gün varmı ? birde benide listeye al lütfen kilo verdiğimi yada veremediğimi görmek bana hırs katıcak eminim.
Kızlarrrrrrrr bu arada kendi adıma yine bir takım kararlar aldım
Sanırım bu ara Karatay bünyem alıştığı için bana işlemiyor ve uzun zaman aradan sonra tatlı yemediğim halde insülin direnci yine bu ara beni yokluyor
Dünde sersem gibiydim ama kendimizi sokağa atınca biraz daha iyi oldum ama bu sabah inanılmaz halsizliğim vardı ve resmen eskisi gibi uyku hali halsizlik hali beni maf etti
Hemen bu gece itibariyle ( hatta birazdan ) Şeker ilacıma başlıyorum ( 6 ay oldu bırakalı ) ve hedefime ulaşmadan kesinlikle bırakmayacağım ( en azından 99u görmeden )
Leslimi zaten yapıyordum ( bir dün ve bugün yapamadım ) onada yarın kaldığım yerden devam edeceğim
Beslenme konusuna gelinceTartıda yine azda olsa artı görünce takımda izin istedim ama tabiki bu beni engellemeyecek aksine listeye 2 hafta sonra tekrar girdiğimde bugünden daha az bildireceğime söz veriyorum herkese
İlk olarak bu hafta hurma detoksunu denemek istiyorum ( bir ara iki gün yapmıştım üstelik akşamları normal yemek yediğim halde 1 kg fark etti ) ödemde olsa atmak ve motive olmak için
Bu arada cidden felaket ödemimim ve kabızlığımda var onun için bol su takviyesi yapmayı düşünüyorum ama tabi limonlu su
Evde biraz maydanozum var onuda sabah bol limonla blenderden geçirip smoothi tarzı birşey yapmayı düşünüyorum
Her sabah onu yapmayi düşünüyorum acıkcasıŞifa niyetine hesabı
Soğan kürü pko ve adet düzensizliğine iyi geliyor diye biliyorum ( her ne kadar hamile kalmak isteyenlerde yapsa) onuda denemeyi düşünüyorum bol limonlu ( inşallah içebilirim )
Kendimi şu 2 hafta içinde turboya bağlayıp atabildiğim kadar üzerimden su da olsa atmak istiyorum ki daha bir motive olabileyimSpor zaten zor gelmiyor artık o yüzden o konuda rahatım
Şu hurma detoksundan sonrada artık kenddime 1 hafta daha bünyeyi şaşırtacak bir liste bulmak istiyorum ( tekliflere ve önerilere açığım) ondan sonra artık Allah kerim
İnancımı asla yitirmiyorum sonuçta çıkmadık candan ümit kesilmezmiş
Bu arada Haftaya Cumartesi benim doğum günüm
Hatta bugün babam kız pasta sipariş verecekmisin yiyecekmiyiz pastanı diye takıldı bana
Bende kusura bakmayın bu senede pasta kesmeyi düşünmüyorumonun yerine o akşam kızları sana yatıya gönderip kocamla baş başa bir yemek yiyip oradanda sinemaya gidip kendimize özel bir gece planlamıştım dedim
ADamcağızın canı pasta çekti sanırım çünkü bizde cidden sırf doğumgününden doğum gününe pasta girer eve
Ama kesin kararlıyım ben asla pasta almayacağım hatta sırf babamla çocuklar için şu ufak tek kişilik pastalardan bir tane alırım bölüşürler yetermaksat ağızları tatlansın ben yokkende yiyecekleri için bana kaçamak riski olmayacak
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bu sabah çok şükür saat 6da uyandım
Hurma detoksu öncesinde tekrar tartılayım dedim ve maşallah tartı yine nanik yaptı banaUlen kaçamak yapsam içim yanmayacak ama yinede pes etmiyorum ve biraz sonra ilk posta Lesliemi yapmaya başlıyorum
Tabi önce bir güzel keyif kahvemi içeyim
SELAM KIZLAR BEN 81-82 KG AĞIRLIĞINDA BİR BAYANIM ARTIK KİLO VERMEK İSTİYORUM. KENDİMİ ARTIK HİÇ BEĞENMİYORUM TOPLUMUN ALAYINDAN USANDIM ARTIK PSİKOLOJİM BOZULMASIN DİYE UĞRAŞIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ZAYIF OLSAN ÇİROZ VS ŞEYLER DİYORLAR KİLOLU OLUNCADA ALAYIN HER ÇEŞİTİNİ YAPIYORLAR ARTIK ÇOK RAHATSIZIM BU DURUMDAN NE GİYERSEM GİYİM YAKIŞMIYOR KENDİMİ ARTIK İNCE FİT GÖRMEK İSTİYORUM FİZİĞİM GÜZEL ZAYIFLAYINCA ÇOK GÜZEL ORTAYA ÇIKIYOR NE OLUR BANA DESTEK OLUN BENİ ARANIZA ALIN MORALE VE AZİME ÇOK İHTİYACIM VAR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?