çok teşekkür ederim alakadar olduğunuz içinAramıza hoşgeldin canım
Emin ol burada ihtiyacın olan motivasyonu kesinlikle bulursun üstelik bağımlılık yapabiliriz
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Hoşgeldin canımben geldım kızlar tatılım bıttı zaman ne cabuk gecıyor yıne esımle ayrı dustuk 1 ay sonra doguma tekrar gıdıcem ınsallah bu sure zarfında eskısı kadar olmasada onlıne olabılırım sanırım yenı arkadaslar gelmıs hosgelmısler zamanla tanısırız ınsallah
Hoşgeldin canımçok teşekkür ederim alakadar olduğunuz için
bende yeni katıldım gruba hemen hemen aynı kilolardayı 1 kilo fazlam var hiç moralini bozma alay edenler utanmalı kendinden bu grupta birbirimize destek olarak hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız inşallah. Sende hoşgeldin cnmSELAM KIZLAR BEN 81-82 KG AĞIRLIĞINDA BİR BAYANIM ARTIK KİLO VERMEK İSTİYORUM. KENDİMİ ARTIK HİÇ BEĞENMİYORUM TOPLUMUN ALAYINDAN USANDIM ARTIK PSİKOLOJİM BOZULMASIN DİYE UĞRAŞIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ZAYIF OLSAN ÇİROZ VS ŞEYLER DİYORLAR KİLOLU OLUNCADA ALAYIN HER ÇEŞİTİNİ YAPIYORLAR ARTIK ÇOK RAHATSIZIM BU DURUMDAN NE GİYERSEM GİYİM YAKIŞMIYOR KENDİMİ ARTIK İNCE FİT GÖRMEK İSTİYORUM FİZİĞİM GÜZEL ZAYIFLAYINCA ÇOK GÜZEL ORTAYA ÇIKIYOR NE OLUR BANA DESTEK OLUN BENİ ARANIZA ALIN MORALE VE AZİME ÇOK İHTİYACIM VAR....
ooo süpersin cecom..mas. sana bende birazdan kizlari yatirip önce 2 mil lesli ardindan yarim saat bisiklet sürmeyi düsünüyorum...ins...
aksam yemegi yemedim..sabah ve gündüz cok yedim gibi geldi..acayip istahim acik 2-3 gündür niye böyle oldu anlamiyorum..dün gece aklima kisir düstü cok gec diye direndim yapmadim sabah kahvalti niyetine bolll yesillikli kisir yaptim yedim..
İyi akşamlaarr hepinize ben bugün sabah yarım simit,, peynir domates fln öyle bi kahvaltı yaptım ama öğle yemeği yiyemedim kardeşim agustosta evlenicek inşallah ona pike takımı dikmek için kursa gittim 5 te döndüğüm için öğle yemeği iptal oldu ve spor da tabi. Akşam ise 2 kaşık patates yemeğiyle mercimek çorbası içtim ayaklarım biraz ağrıyo geç saatte olunca bi faydası olurmu bilmiyorum ama 1 saat yürümeyi düşünüyorum inşallah
Inşallah cnm benimde hedefim o zamana kadar zayıflamak.Öğle yemeği konusunda çok haklısın bu defa boşluğumda geldi aslında sürekli gitmiyorum kursa 2 sene gitmiştim çocuk okula başlayınca bıraktım şimdi bikaç gün sadece şu pike için gidecek ama bu defa hazırlıklı gidecemSağ olasın canım valla çok pis gaza geldimgöreceğiz bakalım yağlarmı inat benmi
Sabah erkenden lesliyi yapınca akşam üzere eşim gelmeden tekrar yapmak ağır gelmedi hatta yarın sabah 2mil akşamda 2mil niyetindeyimen azından kilo veremesemde ( ki bukadar spora ve dikkat etmeye kesin gider diye düşünüyorum ) ama olurda tartıda ibre oynamasa bile kilomdan daha az göstermek bile beni motive eder
Ohhhh kısırda yenmezmi beeebende çok severim hatta kısır olunca başka birşey yemem bir öğün olarak düşünürüm ( nasılsa kısır karatayda serbest ) ama bu hafta kesinlikle kaçamak yok cumartesiye kadar ( cumartesi gün var ama oradada çok yemeyeceğim hatta sırf salata yiyeceğim )
akşamıda eşimle baş başa yemeğe gideceğiz o zamanda büyük ihtimal sırf tavuklu salata yerimeşimle sinemaya gidiceğiz bir aksilik olmazsa ( doğum günüm şerefine ) Pazarda kesinlikle çok çok dikkatli olacağım ki bir gecelik keyif bana yine artı olarak dönmemiş olsun ( ki sporumuda o gün sabah erkenden kalkıp güne gitmeden yaparım gece yapabilirmiyim emin değilim ama dışarda dolanırız nasılsa )
Canım öğlende kursada gitsen mutlaka yanına atıştırmalık sağlıklı birşey al olmadı kutu ayran götür yanında ( en azından metabolizman etkilenmez uzun süre aç kalıp)
Aslında yatacağına yakın spor daha etkiliymiş ( sabaha kadar metabolizmanın çalışmasını sağlıyormuş)
Eminim kardeşinin düğününe kadar fıstık gibi olursun
Gunaydinn arkadaslar..kuzularimi biraktim geldim kahvemi ictim onlari goturmeden..bogazim sisecek gibi hemen adacayi ictim birazinida gargara yaptim..
soyle 1 saat sonra kahvalti yaparim..evi toplayip biraz dinlenicem bugun..
selam kızlar gelemiyorum ama sürekli takip ediyorum sizi. hem takım hem burası işlerin yoğunluğunda olmuyo maalesef... cecommmm canımmmm seni ayrıca takipteyim canım benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?