80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım
Iyi olmana sevindim
çok teşekkür ederim alakadar olduğunuz için
Hoşgeldin canım

Selam kızlar. Hayırlı nir hafta olsun hepimiz için. Sabah uyanıp suyumu içtikten sonra bir saat yürüyüş yaptım. Sonra eve gelip kahvaltımı ettim. Akşama yoğurt çorbası ve yaprak sarna yaptım bir güzel pişirdim. Şimdi dolmuştayım oğluşu alıp bir aksilik olmazsa onu sinemaya götürecrğim. Yine uğrarım kızlar.

Nisanda hoşgeldin aramıza....

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ev işleri falanda bitti tekrar sizlerede bir bakayım dedim
Bir saat sonrada Allahın izniyle ikinci kez Leslimi yapacağım

Sabahtan beri hurma ve yoğurt harici birşey yememişken küçük kuzum makarna istedi benimde canım çok çekince ufak bir kase yedim ama hiç pişman değilim sonuçta kendimi kastıkca zaten kötü olmadımmı nasılsa sporumu yaparak fazlasını bile yakarım
Bakalım bugün 2 mili ne kadar geçebileceğim ( makarnayı yiyince kendime öyle bir kural koydum 2 milden fazlasını yapacağım vicdanende rahat olayım )

Selam kizlar nsilsiniz ben cok yogunum bu aralar okullla alakali hergun birsey cikiyo b u hafta hic kilo veremedim ve durdu kilo vermem cok geriliyrm onun icin gecen hafta dan beri vermek yerine almisim offf offf bakalim ne olucak ins geri vermeye baslarim

bende yeni katıldım gruba hemen hemen aynı kilolardayı 1 kilo fazlam var hiç moralini bozma alay edenler utanmalı kendinden bu grupta birbirimize destek olarak hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız inşallah. Sende hoşgeldin cnm

selamlar kizlar...nasilsiniz...herkese mutlu saglikli bir hafta dilerim...bugun biraz yogundum yazamadim..simdi yeni oturdum bir litre sicak zencefilli limonlu su yaptim onu icicem..
cecom haftasonu yoklugun cok belliydi...liste icin ellerine saglik canim..umarim haftaya hepimiz kilo vermis oluruz...
dün aksam yatmadan 45 dk bisiklet sürdüm bugun daha leslide bisiklette yok birazdan baslicam spora ins...yemek is bitmiyorki ..
yeni gelen fistiklar hosgelmisler...

ooo süpersin cecom..mas. sana bende birazdan kizlari yatirip önce 2 mil lesli ardindan yarim saat bisiklet sürmeyi düsünüyorum...ins...
aksam yemegi yemedim..sabah ve gündüz cok yedim gibi geldi..acayip istahim acik 2-3 gündür niye böyle oldu anlamiyorum..dün gece aklima kisir düstü cok gec diye direndim yapmadim sabah kahvalti niyetine bolll yesillikli kisir yaptim yedim..

menumu yazayim..iyi degil ama yinede yazalim..
sabah 2 bardak su ve 1 kahve
2 saat sonra bir kase bolll yesillikli kisir
turp,marul,yogurt azda ekmek yedim avuc ici kadar
ara 1 avuc beyaz leblebi
ara minik bir kase yogurt+tahin+bal
ögle 2 dilim cok ince pizza,firinda brokoli,turp
aksam 1 aktivia yogurt kahve
2 litre su

İyi akşamlaarr hepinize ben bugün sabah yarım simit,, peynir domates fln öyle bi kahvaltı yaptım ama öğle yemeği yiyemedim kardeşim agustosta evlenicek inşallah ona pike takımı dikmek için kursa gittim 5 te döndüğüm için öğle yemeği iptal oldu ve spor da tabi . Akşam ise 2 kaşık patates yemeğiyle mercimek çorbası içtim ayaklarım biraz ağrıyo geç saatte olunca bi faydası olurmu bilmiyorum ama 1 saat yürümeyi düşünüyorum inşallah

Sağ olasın canım valla çok pis gaza geldim göreceğiz bakalım yağlarmı inat benmi
Sabah erkenden lesliyi yapınca akşam üzere eşim gelmeden tekrar yapmak ağır gelmedi hatta yarın sabah 2mil akşamda 2mil niyetindeyim en azından kilo veremesemde ( ki bukadar spora ve dikkat etmeye kesin gider diye düşünüyorum ) ama olurda tartıda ibre oynamasa bile kilomdan daha az göstermek bile beni motive eder

Ohhhh kısırda yenmezmi beee bende çok severim hatta kısır olunca başka birşey yemem bir öğün olarak düşünürüm ( nasılsa kısır karatayda serbest ) ama bu hafta kesinlikle kaçamak yok cumartesiye kadar ( cumartesi gün var ama oradada çok yemeyeceğim hatta sırf salata yiyeceğim )
akşamıda eşimle baş başa yemeğe gideceğiz o zamanda büyük ihtimal sırf tavuklu salata yerim eşimle sinemaya gidiceğiz bir aksilik olmazsa ( doğum günüm şerefine ) Pazarda kesinlikle çok çok dikkatli olacağım ki bir gecelik keyif bana yine artı olarak dönmemiş olsun ( ki sporumuda o gün sabah erkenden kalkıp güne gitmeden yaparım gece yapabilirmiyim emin değilim ama dışarda dolanırız nasılsa )

Canım öğlende kursada gitsen mutlaka yanına atıştırmalık sağlıklı birşey al olmadı kutu ayran götür yanında ( en azından metabolizman etkilenmez uzun süre aç kalıp )
Aslında yatacağına yakın spor daha etkiliymiş ( sabaha kadar metabolizmanın çalışmasını sağlıyormuş )
Eminim kardeşinin düğününe kadar fıstık gibi olursun

Inşallah cnm benimde hedefim o zamana kadar zayıflamak.Öğle yemeği konusunda çok haklısın bu defa boşluğumda geldi aslında sürekli gitmiyorum kursa 2 sene gitmiştim çocuk okula başlayınca bıraktım şimdi bikaç gün sadece şu pike için gidecek ama bu defa hazırlıklı gidecem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bu sabahta şükür 06:15de yataktan çıkabildim
Malum bu hafta hurma detoksu yapıyorum ve kendimi gayet iyi hissediyorum
Kahvaltımı yaptım birazdanda keyif kahvemi ( tabiki şekersiz ) içip sabah sporumu yapacağım ( leslie bacıyla maşallah aramız iyi bu aralar normalde gıcık olur bırakırdım ama KKdaki spor grubuna dahil olmak iyi geldi en azından kıvırma payım kalmıyor sonuçta söz verdiğim için )

Yine bir aksilik olmazsada akşam üzere tekrar bir posta yapacağım
Hani derler ya ne kadar ekmek okadar köfte Benimkide o hesap ama benim için geçerli olan versiyon; Ne kadar Leslie o kadar eksi

Gunaydinn arkadaslar..kuzularimi biraktim geldim kahvemi ictim onlari goturmeden..bogazim sisecek gibi hemen adacayi ictim birazinida gargara yaptim..
soyle 1 saat sonra kahvalti yaparim..evi toplayip biraz dinlenicem bugun..

selam kızlar gelemiyorum ama sürekli takip ediyorum sizi. hem takım hem burası işlerin yoğunluğunda olmuyo maalesef... cecommmm canımmmm seni ayrıca takipteyim canım benimmmm

Kızlarrrrrrrrrrrrr an itibariyle 2 Mil sabah leslimide yaptım
İnşallah akşam üzerede bir okadar yaparımda bari şu kilo vermeyi biraz hızlandırmış olurum

Felaket terledim ve yoruldum ama bir okadarda mutlu hissediyorum kendimi

Gunaydinn arkadaslar..kuzularimi biraktim geldim kahvemi ictim onlari goturmeden..bogazim sisecek gibi hemen adacayi ictim birazinida gargara yaptim..
soyle 1 saat sonra kahvalti yaparim..evi toplayip biraz dinlenicem bugun..

Canım aman dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun inşalalh adacayı iyi gelir hatta varsa ıhlamur takviyeside yap
Bende biraz evi temizleyip bugün öğleden sonra kuran okumaya karar verdim Normalde günde hep okuyoruz diye bu ara evde pek okumadım bundan sonra hem dünyalık hem ahiretlik daha fazla şeyler yapmaya çalışacağım ( bir kaç gündür inanılmaz huzurlu hissediyorum kendimi şükürler olsun hani söylenmez pek ama Ana kız Namaza başladık ben kılıyordum zaten ama arada acıkcası şeytana uyduğum olurdu ama kızım İngiltere gitmeden evvel Anneciğim döndüğümde beraber başlayalımmı diyince tabiki çok sevindim ve olur dedim Aslında geleli baya oldu ama Geçen haftadan beri vaktini kaçırmadan kılıyoruz ve cidden çok iyi hissediyorum kendimi Rabbim şeytana uydurup boşlatmasın inşallah bu sefer....Aminnnnnnnnnnnn )

selam kızlar gelemiyorum ama sürekli takip ediyorum sizi. hem takım hem burası işlerin yoğunluğunda olmuyo maalesef... cecommmm canımmmm seni ayrıca takipteyim canım benimmmm

Aleyküm selam canım
Valla benimde cuma günü gözüm seni aradı en azından bildirime gelirsin diye ama sonra baktım yoksun tahmin ettim yoğunluktan olduğunu Allah yardımcın olsun canım inşallah daha rahat olacağın günlerde seni daha sık görürüz buradan
Sağ olasın canım arada İGden yazarım sana en azından iyi olduğunu bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…