80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmsınnnn yıl sonu envanterimiz tutmadı onlarla uğraşıyorum 10 gündür takıma bile mecnur yazıp kaçıyorum. 1 2 haftaya toparlar dönerim kuzum burayada bu arada 400 gr daha verdim beni karatayla tanıştırdığın için sana ve canımm kaptanıma teşekkürler bide adam akıllı yapabilsemmmm süper olacak olsun buna şükür

Olucak olucak Allahın izniyle yaza kadar daha çoook 400 grlar gidecek
Bakalım bende bu hafta hurma detoksu yapmaya niyetlendim ve 10 gündür her gün leslie yapıyorum hatta dünden beride günde 2 kere yapıyorum inşallah o direncide kıracağım sonra patır patır gidecek benimde kilocuklarım yaza kadar

merhaba ,

kendıme cla aldım buna ek olar5ak spor esnasında l carnıtıne kullanmak ıstıyorum. bana oneebılecegınız daha once kulanıp gerçekten fayda gordugunuz bır marka var ıse bana onerebılır mısınız?

Merhaba,

cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız?

Merhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Sabah buraya yazdıktan hemen sonra evi temizlemeye giriştim bir yandanda akşam yemeğini yaptım ( ben hurmadan başka birşey yemiyorum diye evdekiler aç kalacak değil ya onlarada kırmızı mercimek çorbası ve bezelye yemeği yaptım )
Saat 1e geliyordu işim bitti hadi uzun zamandır Annemler gelmedi diye onları kahve içmeye çağırdım ( hazır evde temizken ) Saat 17:00ye kadar onlar bendeydi bol bol sohbet ettik ondan sonra onları uğurladığım an hemen akşam postası olarak bir 2 Mil daha Leslie yaptım

Felaket yoruldum ama kesinlikle çooook mutluyummmmmmmmmmm
İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alacağıma inanıyorum

Birazdanda tekrar şu meşhur Butterfly ABSi bağlayacağım göbişime Geçenlerde internetten eşim al bir dene alt tarafı 18 lira ( hepsib... adlı meşhur sitede ) demişti ve bir kaç gündür onuda sabah öğlen ve akşam bağlamaya çalışacağım ( özellikle TV izlerken boş durmamış olurum )
Öyle TVdeki gibi çok göbişimi pıt pıt zıplatmıyor ama ufak elektrik akımı verdikçe içerde bir kıpraşma oluyor eminim onunda faydası olur diye düşünüyorum özellikle spor sonrasında

Merhaba
Valla bak sen diyince şimdi jeton düştü benim yine Bende eskiden L - carnitine kullanmıştım hatta benimki Multipowermıydı neydi markası ( ki 1 ay haftanın 2 günü spor salonuna giderken 7 kg vermiştim ama aptal kafam bozdum kendimi )
Şimdi sabah akşam Leslie 2 Mİl yapıyorum 2 gündür ( öncesinde 8 gündürü her gün bir kere leslie 1 mil yapıyordum )
Hatta en son eşim bana almıştı dolapta 3 adet L - carnitine'im paşa paşa yatıyor bari akşamları yaptığım lesliede onları kullanayım ziyan olmasın cumaya kadar yeter sonrasında da bakarım yine alırım belki faydasını görürsem

sabah:kibrit kutusu peynir, 6-7 tane zeytin, 2 domates, 1 dilim ekmek
öğlen:1 tabak tavuklu pilav, az patates, salata
akşam:1 tas çorba, 1dilim ekmek, 2 kaşık pilav, yarım tabak salata

nasıl iyi mi yediklerim?

nasıl iyi mi yediklerim?

Canım kahvaltı gayet güzel hatta ona birde omlet yada haşlama yumurtada ekleyebilirsin
Öğlen ve akşam pilav biraz fazla olmuş bence ( patatesde de nişasta fazla malum )
En güzeli pilav yediğinde ( çok sık olmamak kaydı ile ) yanında ekmek yeme hatta buldur pilavı tüketirsen 2 kaşıktan az fazlada yiyebilirsin
Eminim çok daha güzel sonuçlar alırsın

Anammmmmmm yine topiğin tek müdavimi ben oldum

Yahu kızlarrrrrrrrrr nerelerdesinizz

Beyazcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayyüzlümmmmmmmmmmmmmmmm
Mehtappppppppppppppppppppppppppppp

ve şu anda adı aklıma gelmeyen bütün kaçaklarrrrrrrr

Biliyorum hepiniz gizli gizli gelip okuyorsunuz arada burayı ama artık bir ses verin yeter bukadar tatil sizlere yaaaaaaaaaa

Bağırtmayın beni gece gece

slm kizlar simdi sporumu yaptim birazdan yaticam...
40 dk bisiklet+15 dk lesli yapildi....
menume gelince..
sabah 2 siyah ekmek
sucuk beyaz peynir 1 h.yumurta bol yesillik turp
2 catal tahin recel
ara 1 muz
ara yarim elma 2 dilim portakal
aksam 1 kepce etli nohut
3 kasik pilav
boll salata yogurt
3-4 patates kizartmasi (cok canim cekti )
2l su
2 kahve

iyi geceler hanımlar bugün bira geç oldu ama 1 saattir koşu bandındayım felaket yoruldum ama pes etmek yok dimi sabahtan beri ayaktaydım aslında yine kursa gittim ama dün akşam yapamadığım için bugün de sporsuz geçmesin istedim.karşılığını sabah tartıda görürüm inşallah

nasıl iyi mi yediklerim?
cnm bencede ekmekle pilav türü şeyleri yemesen daha iyi salatanı bol tut yarım tabak yerine daha çogalt patates ve pirinçi ben yan yana yemiyorum ya patates salata yada pilav salata yapıyorum ekmeği zor oldu ama alıştım şimdi sadece kahvaltıda en fazla 2 dilim yiyorum

selam herkese,

bugun ve dunki menum:

bugun
sabah: 1 dilim ekmek peynir, marul
oglen/ aksam: firinda mantar, corba ve 1 dilim ekmek
ara mandalina

dunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir
oglen: yarim dilim pizza
ara: portakal, elma (kucuk)
aksam: salata corba
ara: 1 avuc karisik kuruyemis

multıpower likit mi? pekı kullandığın

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr

Bugün biraz geçikmeli uyandım maalesef
Daha doğrusu gece inanılmaz kötü bir rüya gördüm ( Rabbim hayırlara çıkarsın ....Aminnn )
Resmen cığlık cığlığa uyandım ve sonrasında 1 saatten fazla uyuyamadım
Eşim sakinleştirmek için baya bir uğraştı sağ olsun

Tabi benim gündem biraz aksadı o yüzden herşeyi peş peşe yapacağım ki öğlene kadar herşey zamanında yetişsin
Kahvaltımı yaptım yarım saat evvel keyif kahvemi hemen içip direk spora başlıyorum ( 2 mil yaparım diye düşünüyorrum ) sonrada hazırlanıp kızkardeşime gidiceğiz çocuklarla yürüyerek ( 2.5 km ötede oturuyor )
Onların oradaki Pazardan meyve sebzemide alıp dönerim ( fazla yüküm olmazsa ve çokta yorulmamış olursam belki yürüyerek dönerim )

Akşam spor yapmaya mecalim olurmu bilmem ama eğer minibüsle dönersem akşam kesin bir posta daha leslie yapacağım

Bu arada itiraf edeyim dün eşime kardeşime gideceğimi söylediğimde adam arabamı vermeye yanaşmadı daha doğrusu iyi git dedi hiç arabayı vereyim demedi bende söylenince tamam tamam ben oto büsle işe giderim al arabayı dedi sabahda tam adam asansöre binerken içim rahat etmedi istersen sen al arabayı biz kızlarla yürürüz olmadı minibüse bineriz dedim adamcağız nasıl sevindi otobüsle uğraşmak zorunda kalmayacağı için ( yoksa 2 vesait değiştirecek ve tıklım tıklım dur kalklarla gidecekti )
Yani o yol dinlene dinlenede olsa yürünecek ( bayırlar olmasa inanın hiç zorlanmadan giderim ama aralarda 3 - 4 yerde bayırlar var çıkılacak ama olsun banada antreman olur )

Süpersin valla
Karşılığını göreceğine eminim

Helal kız sana pizza olacakta ben yarım dilimle kalacağım valla çok zor bir sınavı başarıyla atlatmışsın bence
Eminim çok güzel bir sonuç göreceksin sende

multıpower likit mi? pekı kullandığın

Evet canım bana likit olarak daha etkili denmişti ( daha çabuk kana karışıyormuş )

Günaydın kızlar bu sabah tartıya çıkınca gözlerime inanamadım tam 400 gr gitmiş kendi bünyemde rekor kırdım sanırım tabi buna akşam yemeği saat 5 i geçti diye 7 gibi sadece yeşil elma yiyip 1 saatlik yürüyüş yapmam sebep olmuş olabilir neyse mutluyum mutluyum. Bugün ise aç karnına çayımı içtim sonra 1 dilim ekmek yumurta domates ve peynirle kahvaltımı yaptım öğle Yürüyüşü'nü 12 gibi yapacak ve yatmadan önce bi yürüyüş daha yapacak bakalım aynı etkiyi gösterecekmi

Eminim yarında çok güzel bir sonuç görürsün hatta cuma senden güzel bir bildirim bekliyorum

Slmlar kizlar..
sabah kuzulari birakmadan evi topladim gelincede supurge yaptim ohh evim miss ..kahvaltimi yaptim..birazdan yemeklerimi yaparim..biraz buzluga esimin isi icin hamur isi yapicam..hadi kolay gelsin bana:)

Slmlar kizlar..
sabah kuzulari birakmadan evi topladim gelincede supurge yaptim ohh evim miss ..kahvaltimi yaptim..birazdan yemeklerimi yaparim..biraz buzluga esimin isi icin hamur isi yapicam..hadi kolay gelsin bana:)
Kolay gelsin yıldızcım.
Oh ne güzel hallatmişsin işleri.
darısı başıma
Bende erken kalktım ama çay fincanı hala elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…