- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
canımmmsınnnn yıl sonu envanterimiz tutmadı onlarla uğraşıyorum 10 gündür takıma bile mecnur yazıp kaçıyorum. 1 2 haftaya toparlar dönerim kuzum burayada bu arada 400 gr daha verdim beni karatayla tanıştırdığın için sana ve canımm kaptanıma teşekkürler bide adam akıllı yapabilsemmmm süper olacak olsun buna şükürAleyküm selam canım
Valla benimde cuma günü gözüm seni aradı en azından bildirime gelirsin diye ama sonra baktım yoksun tahmin ettim yoğunluktan olduğunuAllah yardımcın olsun canım inşallah daha rahat olacağın günlerde seni daha sık görürüz buradan
Sağ olasın canımarada İGden yazarım sana en azından iyi olduğunu bilelim
canımmmsınnnn yıl sonu envanterimiz tutmadı onlarla uğraşıyorum 10 gündür takıma bile mecnur yazıp kaçıyorum. 1 2 haftaya toparlar dönerim kuzum burayada bu arada 400 gr daha verdim beni karatayla tanıştırdığın için sana ve canımm kaptanıma teşekkürler bide adam akıllı yapabilsemmmm süper olacak olsun buna şükür
merhaba ,
kendıme cla aldım buna ek olar5ak spor esnasında l carnıtıne kullanmak ıstıyorum. bana oneebılecegınız daha once kulanıp gerçekten fayda gordugunuz bır marka var ıse bana onerebılır mısınız?
sabah:kibrit kutusu peynir, 6-7 tane zeytin, 2 domates, 1 dilim ekmek
öğlen:1 tabak tavuklu pilav, az patates, salata
akşam:1 tas çorba, 1dilim ekmek, 2 kaşık pilav, yarım tabak salata
nasıl iyi mi yediklerim?
cnm bencede ekmekle pilav türü şeyleri yemesen daha iyi salatanı bol tut yarım tabak yerine daha çogalt patates ve pirinçi ben yan yana yemiyorum ya patates salata yada pilav salata yapıyorum ekmeği zor oldu ama alıştım şimdi sadece kahvaltıda en fazla 2 dilim yiyorumsabah:kibrit kutusu peynir, 6-7 tane zeytin, 2 domates, 1 dilim ekmek
öğlen:1 tabak tavuklu pilav, az patates, salata
akşam:1 tas çorba, 1dilim ekmek, 2 kaşık pilav, yarım tabak salata
nasıl iyi mi yediklerim?
multıpower likit mi? pekı kullandığınSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabah buraya yazdıktan hemen sonra evi temizlemeye giriştimbir yandanda akşam yemeğini yaptım ( ben hurmadan başka birşey yemiyorum diye evdekiler aç kalacak değil ya onlarada kırmızı mercimek çorbası ve bezelye yemeği yaptım )
Saat 1e geliyordu işim bitti hadi uzun zamandır Annemler gelmedi diye onları kahve içmeye çağırdım ( hazır evde temizken) Saat 17:00ye kadar onlar bendeydi bol bol sohbet ettik ondan sonra onları uğurladığım an hemen akşam postası olarak bir 2 Mil daha Leslie yaptım
Felaket yoruldum ama kesinlikle çooook mutluyummmmmmmmmmm
İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alacağıma inanıyorum
Birazdanda tekrar şu meşhur Butterfly ABSi bağlayacağım göbişimeGeçenlerde internetten eşim al bir dene alt tarafı 18 lira ( hepsib... adlı meşhur sitede ) demişti ve bir kaç gündür onuda sabah öğlen ve akşam bağlamaya çalışacağım ( özellikle TV izlerken boş durmamış olurum )
Öyle TVdeki gibi çok göbişimi pıt pıt zıplatmıyor ama ufak elektrik akımı verdikçe içerde bir kıpraşma oluyoreminim onunda faydası olur diye düşünüyorum özellikle spor sonrasında
Merhaba
Valla bak sen diyince şimdi jeton düştü benim yineBende eskiden L - carnitine kullanmıştım hatta benimki Multipowermıydı neydi markası ( ki 1 ay haftanın 2 günü spor salonuna giderken 7 kg vermiştim ama aptal kafam bozdum kendimi )
Şimdi sabah akşam Leslie 2 Mİl yapıyorum 2 gündür ( öncesinde 8 gündürü her gün bir kere leslie 1 mil yapıyordum )
Hatta en son eşim bana almıştı dolapta 3 adet L - carnitine'im paşa paşa yatıyor bari akşamları yaptığım lesliede onları kullanayım ziyan olmasıncumaya kadar yeter sonrasında da bakarım yine alırım belki faydasını görürsem
iyi geceler hanımlar bugün bira geç oldu ama 1 saattir koşu bandındayım felaket yoruldum ama pes etmek yok dimisabahtan beri ayaktaydım aslında yine kursa gittim ama dün akşam yapamadığım için bugün de sporsuz geçmesin istedim.karşılığını sabah tartıda görürüm inşallah
selam herkese,
bugun ve dunki menum:
bugun
sabah: 1 dilim ekmek peynir, marul
oglen/ aksam: firinda mantar, corba ve 1 dilim ekmek
ara mandalina
dunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir
oglen: yarim dilim pizza
ara: portakal, elma (kucuk)
aksam: salata corba
ara: 1 avuc karisik kuruyemis
multıpower likit mi? pekı kullandığın
Günaydın kızlar bu sabah tartıya çıkınca gözlerime inanamadım tam 400 gr gitmişkendi bünyemde rekor kırdım sanırım tabi buna akşam yemeği saat 5 i geçti diye 7 gibi sadece yeşil elma yiyip 1 saatlik yürüyüş yapmam sebep olmuş olabilir neyse mutluyum mutluyum . Bugün ise aç karnına çayımı içtim sonra 1 dilim ekmek yumurta domates ve peynirle kahvaltımı yaptım öğle Yürüyüşü'nü 12 gibi yapacak ve yatmadan önce bi yürüyüş daha yapacak bakalım aynı etkiyi gösterecekmi
Kolay gelsin yıldızcım.Slmlar kizlar..
sabah kuzulari birakmadan evi topladim gelincede supurge yaptim ohh evim miss ..kahvaltimi yaptim..birazdan yemeklerimi yaparim..biraz buzluga esimin isi icin hamur isi yapicam..hadi kolay gelsin bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?