Cecom kolay gelsin sanada.
valla en güzeli dışarda koşturmaca.
hem kalori harcarsın hemde işlerin hallolur.
karatayı bırsktınmı naptın.
bende arada değişiklik yapsam diye düşüyorum.
hemen aklıma bunu en son yaptığımda aldığım 4kilo geliyor aklıma
erteliyorum
Kızlar.kimse yok ortada ama bi sorum olcak.
lapayapıyodum bugün.
sabah kkk
öğlende yanındayoğurtla bol yeşillikli lapa yedim.saat 4tü.
şimdi saat 8gibi lapa yemek ağırmı olur.yoksa meyveyle süt mü yesem
Bravo cecom.sporun olmuş fazlasıylaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii
Bugün resmen kendi rekorumu kırdım
Sabah biraz gecikmeli bir uyanışta olsa hemen kahvaltı ve keyif kahvesi sonrasında 1 Mil Lesliemi yaptım
Sonrada hemen giyinip kendimi sokağa attım
Daha evdeyken bir ara şeytan yaw bin minibüse ne gerek var nasılsa pazardada dolaşacaksın yorulacaksın dedi ama şükür uymadım şeytana veeeee kızlarla bir güzel 2.5 km yol yürüdüm
Kızkardeşimde 1.5 saat kadar oturduk hatta onlar Öğlenlik normal yemek yerken ben yine uslu uslu hurmalarımı yedim ve ayranımı içtim
Kahvenin yanına kızkardeşim kek çıkardı ama yine kesinlikle şeytana uymadım ve tadına dahi bakmadım
ve hiçççç canım çekmedi
Sonra tekrar yollara döküldük ve 1 saatten fazla birde pazarın içinde dolandıkalışverişimi yapıp birde bir nevi ağırlık çalışmış kadar kollarıma yüklendim bu kez birazda çocuk parkına uğrayıp kızımı oynattık ben dinlenirken ve en sonunda Annem bukadar yükle yürünmez minibüse binelim dedi ve yolun yarısınıda öyle döndük eve
İnanılmaz yoruldum ama kesinlikle çok çok iyi hissediyorum kendimi o yorgunluğa rağmen
Heee akşamlık Leslieyi yapamıyacağım ama bugün kendimi aştığım için hiç dert etmiyorum aksine kendimle gurur duydum çünkü inanın en son o yolu ben seneler önce yürümüştüm ve o verilen 13 kg bile çok çok fark yaratıyormuş belimde
YOksa inanın 10 dakika gözlerimden yaş geliyordu belimin ağrısındançok şükür bugünki duygudan sonra kesinlikle daha bir azimli olacağıma eminim Allahın izniyle ( spor konusunda yani )
Sağ olasın canım evet bugün felaket koşturmacaydı ama çok tatlı bir yorgunluk şu anki ( hala her yerim ağrıyor)
Valla karataya tam uyamıyordum zaten ( serbest dolanan tavuk ve yumurtası olayı ) ama çoğu kuralına uyup elimden geldiğince sağlıklı besleniyordum13 kg gittikten sonra sanırım bünye alıştı artık tepki vermeyince ( 1 aydır hiç kg veremeyince canımda sıkıldı ) biraz değişiklik yapayım dedim ve hurma diyeti yapıyorum 3 gündür ( cumaya kadar devam ) sonrasındada bir iki hafta daha yine başka şeyler yapacağım ama tabi çokda zararlı şoklardan uzak dururyorum sonra kaldığım yerden karataya devam
Valla biraz geç oldu ama o saatte lapa yesende olur sonuçta meyvenin şekeri bence daha zararlı olur
Bravo cecom.sporun olmuş fazlasıyla
Hurma diyetini bende incelemiştim baya oluyo.çok iyi sonuçlar alanlar var.
zaten hurmada vücudun ihtiyacı olan besinmaddelerinden mevcut.bence arada yapılabilir.
Mesela ben bi ara şeyda coşkunun yazılarını okudum.ben hergün farklı beslenirim diyor.işte saf protein g7nü fslan yspıyo.
bu arsda yemeğimi yedim.
bir kase sütün içine elma muz azkuru üxümbal tarçın koyup yefim
Bravo gerçektende.azmedince oluyor ama okadar yüksek kilolardsn aşağıya inmek çok zor.Sağ olasın canım inşallah aynı istikrarla devam ederim
Valla hurma detoksunu bende çok sevdim dediğin gibi hurmada gereken herşey var zaten ve inan hiç açıkmıyorum
Bakalım ben bir iki hafta bünyeyi şaşırtmak adına farklı şekillerde beslenip sonra tekrar Karataya dönmek istiyorum
Hem o arada sporada iyi ce alışmış olurum ve daha uzun süreler yapabilirsem karataydan daha fazla verim alırım diye düşünüyorum
Bugün bir arkadaş sabah normal Karatay kahvaltısı yapmış ama öğlen ve akşam lapa yapıp yedim yazmış hani şişkinliği dindirmek ödem atmak için ( baya şiş hissediyorum kendimi dedi )
Aslında öyle birşey bile olabilir atıyorum sabah karatay kahvaltı, Öğlen acıkma olmaz işte atıyorum bir meyve ve yoğurt akşamda çok hafif birşeyler yada ne bileyim öğlen lapa akşam proteinÖyle ortaya karışık birşeyler yapacağım sanırım daha emin değilim ama benim artık biraz vites yükseltmem şart
İnstagrama başladığımda takip etmeye başladığım tek erkek ( cılgındiyet2 diye biri ) ben onu takip etmeye başladığımdan beri ( şurada 3 ay en fazla 4 ay olmuştur ) tam 25 kg verdi
Şimdi bide sana bombayı patlatayımadam 1.5 sene içinde toplamda 75 kg verdi ( yani ben takip ettiğimde 50 kg gitmişti zaten ) İlk gördüğümde inanamadım ama yeminle adam resmen kendini yarıladı neredeyse 190 kgla başlamış ve boyda olsa çok fazla kilosu vardı ama adam inanılmaz hırslı her sabah işe gitmeden önce yaklaşık 10 km yol yürüyor ve her akşam iş çıkışı kendini spor salona atıyor ve yine en az 1.5 saat çalışıyor
Üstelik hiç bir hap yada ameliyat olmadan bu kiloyu veriyor ( yedikleride gayet normal şeyler )
Onu her gün takip ettikçe ( tabi bir sürü başka diyette olanlarda var hatta benden kilolular bile bana yaklaştı anasını satayım) onları gördükçe artık oturmakla iş olmaz kaldır totoşu dedim ama iyikide demişim diyorum şimdide
Her yerim ağrıdığı halde sabah olsada sporumu yapsam diyorum
Bravo gerçektende.azmedince oluyor ama okadar yüksek kilolardsn aşağıya inmek çok zor.
Benimde yeğenim 24 yaşında üniv.öğrencisi.150kiloydu.
biraz spor ve diyetle bi 10-15 kilo verdi ama devamı yok.spor salonuna yazdırdık ama onuda arada savsaklıyo.
Çok endişeleniyoruz.çünki ailemizde kalp şeker tansiyon ne ararsan var.
En son ablamla dedik kilo verdin verdin yoksa tüp mide smeliyatı yaptırcsz dedik.
Şimdi bi gayrete gelmiş.spor salonundan çıkmıyor
8nşallah böyle devam eder.
cecom yani oadam normal beslenme düzeniylemi zsyıflamış acaba
Hoşgeldin canım ben sanki kısa bi sure hatırlar gibiyim nikini insallah bu sefer hedefine ulaşmadan gitmezsin canimslm kizlar
ben oncedende gemistim ama sonra kaldi giremedim ben daha fazla kilo alarak yine basliyorum cecom. Beni hatirliyomusin bilmiyorum ama seninlede muhabbet etmistik..suan 102 kiloyum we cok kotu durumdayim git gide kilo aliyorum durduramiyorum benide araniza alirmisiniz
Olabilir canm ins birakmicam ben hollywod diyetine benzer bi diyet war ona baslicam yarin hergun bildirim yapicam bide spor salonuna gidiyorum mayisda kaynanamlara gidicez ozmana kadar hedef olarak.kiyafet aldim onu giymek ostiyorumHoşgeldin canım ben sanki kısa bi sure hatırlar gibiyim nikini insallah bu sefer hedefine ulaşmadan gitmezsin canim
Cnm Leslie bi bayan YouTube a Leslie ile 2 veya 3 mil yaz videoları çıkar karşına spora gidemiyenlere evde yürüyüş ve hareketler yaptırıyor çok faydalı bende 3 mil yapmaya çalışıyorum sıkılasıyosun ve çabuk sonuç veriyo denemeni tavsiye ederimlesli ne demek kızlar ?
Hoşgeldin cnm bende yenilerdenim beraber incecik olalım inşallahslm kizlar
ben oncedende gemistim ama sonra kaldi giremedim ben daha fazla kilo alarak yine basliyorum cecom. Beni hatirliyomusin bilmiyorum ama seninlede muhabbet etmistik..suan 102 kiloyum we cok kotu durumdayim git gide kilo aliyorum durduramiyorum benide araniza alirmisiniz
hadı bakalım canm ınsallah en yakın zamanda hedefe ulasırsınOlabilir canm ins birakmicam ben hollywod diyetine benzer bi diyet war ona baslicam yarin hergun bildirim yapicam bide spor salonuna gidiyorum mayisda kaynanamlara gidicez ozmana kadar hedef olarak.kiyafet aldim onu giymek ostiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?