80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

um ve daha uzun süreler yapabilirsem karataydan daha fazla verim alırım diye düşünüyorum
Bugün bir arkadaş sabah normal Karatay kahvaltısı yapmış ama öğlen ve akşam lapa yapıp yedim yazmış hani şişkinliği dindirmek ödem atmak için ( baya şiş hissediyorum kendimi dedi )
Aslında öyle birşey bile olabilir atıyorum sabah karatay kahvaltı, Öğlen acıkma olmaz işte atıyorum bir meyve ve yoğurt akşamda çok hafif birşeyler yada ne bileyim öğlen lapa akşam protein Öyle ortaya karışık birşeyler yapacağım sanırım daha emin değilim ama benim artık biraz vites yükseltmem şart

İnstagrama başladığımda takip etmeye başladığım tek erkek ( cılgındiyet2 diye biri ) ben onu takip etmeye başladığımdan beri ( şurada 3 ay en fazla 4 ay olmuştur ) tam 25 kg verdi
Şimdi bide sana bombayı patlatayım adam 1.5 sene içinde toplamda 75 kg verdi ( yani ben takip ettiğimde 50 kg gitmişti zaten ) İlk gördüğümde inanamadım ama yeminle adam resmen kendini yarıladı neredeyse 190 kgla başlamış ve boyda olsa çok fazla kilosu vardı ama adam inanılmaz hırslı her sabah işe gitmeden önce yaklaşık 10 km yol yürüyor ve her akşam iş çıkışı kendini spor salona atıyor ve yine en az 1.5 saat çalışıyor
Üstelik hiç bir hap yada ameliyat olmadan bu kiloyu veriyor ( yedikleride gayet normal şeyler )

Onu her gün takip ettikçe ( tabi bir sürü başka diyette olanlarda var hatta benden kilolular bile bana yaklaştı anasını satayım ) onları gördükçe artık oturmakla iş olmaz kaldır totoşu dedim ama iyikide demişim diyorum şimdide

Her yerim ağrıdığı halde sabah olsada sporumu yapsam diyorum [/QUOTE]
Bravo gerçektende.azmedince oluyor ama okadar yüksek kilolardsn aşağıya inmek çok zor.
Benimde yeğenim 24 yaşında üniv.öğrencisi.150kiloydu.
biraz spor ve diyetle bi 10-15 kilo verdi ama devamı yok.spor salonuna yazdırdık ama onuda arada savsaklıyo.
Çok endişeleniyoruz.çünki ailemizde kalp şeker tansiyon ne ararsan var.
En son ablamla dedik kilo verdin verdin yoksa tüp mide smeliyatı yaptırcsz dedik.
Şimdi bi gayrete gelmiş.spor salonundan çıkmıyor
8nşallah böyle devam eder.
cecom yani oadam normal beslenme düzeniy
Haklısın cecom.başarılı olands çok ama tek tükte olsa ölümleri duyunca vazgeçiyoruz zaten.
cecom yeğenim erkek
gelmez buralara.
cecom kimleri takip ediyosun yazsana.
yeğenimede söylerim.
benimde motivasyona ihtiyacım var
hem senide takip ediyodum ben noldu snlamadım.
instagram adını yazsana bsna

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Nasılsınız görüşmeyeli
Valla ben daha yeni yeni kendime gelebildim
SAat 12:00'ye doğru başıma bir ağrı girdi anlatamam size resmen beynim çatlıyacak gibi oldu
Reglde olduğum için ağrı kesici içemedim ( nasıl cins bir bünyem varsa ağrı kesicinin en hafifini içtiğim anda bile reglm kesilir ve 24 saat gelmez tabi sonrasındada daha fazla sancı ve kanama olur ve beni süründürür )

Bir ara kızım bana temiz bir fırça attı Ne zaman şu detoks tarzı birşeyler yapsan sonradan yamuluyorsun dedi haklı olarak onun ısrarı üzerine meyve yedim biraz ama banamısın demedi akşamlıkda sırf protein olsun diye tavuk but haşladım yedim de biraz başım hafifledi
Tansiyonumda yüksekti öğleden bu yana hatta en son ölçtüğümde 13/9u tansiyonum ( aslında çok yüksek değil ama benim tansiyon genelde düşük olduğu için o rakam bile beni yamultuyor )

Eşimde sağ olsun gelince anında detoksuma suç buldu ki aslında bana göre hiç kötü hissetmedim kendimi ama bir bahane lazım olunca detoks suçlu bulundu

Canım tekrar aramıza hoşgeldin
Canım bundan sonra kesinlikle hedefine ulaşmadan ayrılmak yok buradan az sıkarsan kendini zaten 2li hanelere anında düşersin sonrada daha bir motive olursun kesinlikle

Sende tekrar hoşgeldin o zaman
Süpersin canım bende başladım 1 haftadır leslieye hatta bugün hariç iki gün üst üste günde iki kere bile leslie yaptım ( bugün rahatsızlanınca kaldı ama yarın inşallah yine devam leslieye )

oynak başım sen ne durumdasın sen de bu hafta detoks vs yapacaktın.... geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
sıpam durmuyo

Valla 4 gün hurma diyeti yaptımda bugün öğlen hurmam bitince detoksta bitti zaten baş ağrısı falanda derken erken son verdim ama 3cü gün 1.3 kg eksi görmüştüm ( nasıl bir şanssa benimki üzerine regl oldum artık yarın ödem olurmu yoksa yine aynı rakamı görürmüyüm bilmiyorum acıkcası )

Ins arkadasalr bende burda olunca kendimi dahada duzene koyuyorum tam hedefime ulasmadan ayrilmicam

Bencede bundan sonra kayıplara karışmak yok birlikte hakkından geleceğiz kiloların

Aaaa daha iyi ya işte o dediğim kişiyi kesinlikle takip etsin hem erkeklerin metabolizması daha güzel çalışır
O kişinin İG hesabı cılgındiyet2 diye geçiyor
Eminim onu takip edenlerin arasında diyet yapan erkeklerde vardır oradanda bir sürü kişi bulur
Benim takip ettiğim bayanların çoğu erkek takipçi istemiyor bende acıkcası sadece okadar çok verdi diye takip ettim o çılgındiyet2' yi

Bu arada benim İG Bnykknclk diye geçiyor hatta altında Baco yazıyor ve siyah kurdeleli profil resmim var ( artık dahada bulamazsan ne diyeyim )

Teşekkürleeer oynakbaşım.
Bende fatosmalkoc

Hayirli aksamlar kizlar. .
bugun hava cokk guzeldi yine disari attik kendimizi cocuklarla. .2 gundur disarda yuruyorum. Spor tamamda menum tam dayaklik yani istah acik cunku regl yakin..yarina cok bi kilo veremedigim kesin..ama haftaya dikkatli olucam ..
bu arada seher gorunmuyor bi kac gundur..

Kızlar yetişemiyorum hiçbişeye. Yazamadım uzun zamandır. Okul çok yoğun Öğrenciler bi yandan evde çocuklar pestilim çıkıyor.Çıkmayan tek şey kilolar Karataya takığım hala. Ona göre besleniyorum ama bu fındık fıstık badem mi yoksa yağ kısıtlaması yok ondan mı göbek duruyor aynen.83.6 en son. 88.8 le başladım fena değil şimdilik. İki gün sonra bir ayolcak başlayalı. O bir ay bir yıl gibi geldi. Tatlı yemeden geçen koca otuz gün Ama dikkat ediyorum Karatay a harfiyen uydum. Sadece omegaya başlayamadım hala.

Teskkur ederim.hosbuldum canm bu sefer birakmak yok ins...buarada hangi gunler kilo bildirimi yapiliyor

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize hayırlı cumalarrrrrrr

Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri sizlere misliyle hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnnnn

Herkese Günaydınlarrrrr

Çok şükür bugün çok daha iyiyim
Dün son mesajımdan sonra tansiyonum 16/11 olunca vedalaşamadan direk bilgisayarı kapattım

Benim bu tansiyon biraz sinirsel maalesef
Belki hatırlarsınız kızım 15 tatilde halasının yanına gitmişti hatta amca kızıda onlarla gidecektide son anda vazgeçince biletini iptal ettirdik Görümcemin eşi göndermişti parasını ve bizim kartla ödendiği için biletin bir kısmının iadeside bizim karta yatmıştı eşim o zaman parayı kızla göndereyim dedi görümcemle eşi yaw önemli değil falan dediler ( 240 lira bir para )
Geçenlerde ablası geldiğinde eşime o parayı sorduğunda eşimde çıkardı cebinden parayı vermek istedi ama ablası yine yok onun için demedim gerek yok dedi ısrarla
Hatta eşim abla varken al işte dedi oda yaw tamam istemiyorum demişti

Dün eşime mesaj atmış o parayı bir ara ayarla enişten sorarsa ne derim ben falan diye ulen verdiğimizde ısrarla gerek yok dediniz şimdi tam tadilata niyetlendikya kalkmış parayı hazır et diyor ki eşi kesinlikle paraya değer vermeyen biri ( adam 20 000 dolara yakın maaş alan biri üstelik )
Hayır tabiki kendi parası isteyebilir eniştesi ( ki bu mesajdan dahi haberi olduğunu düşünmüyorum sonuçta geçmişte KPye bile milyarlar vermiş ve geri istememiş biri 240 liranın peşine mi düşecek )
Benim dün kızdığım aslında parayı istemeleri değil eşimin tamam hemen ay başında gönderirim demesi ulen eşşek ben ayın sonunu zaten getiremiyorum şu ara üstelik benim Annem her zaman pazarlığımı bile yapıyor aman bari mutfak masrafınız yarıya insin diye ( şu banyomun tadilatını bile Annem üstlendi tamamen; ki başta yarı yarıya diye anlaşmıştık ama baktı kadıncağız sıkışıyoruz boşver ben veririm dedi )
Banyo tadilatı için paramızın yetmeyeceğini anladığında eşim erteleyelim dedi Annemde baştan kızım ben destek oluyorum ama hani madem sıkıştınız senin KVde oğluna az destek olsa ya demişti; eşime bak Annemler atıyorum 4000 lira verecek sende Annenle konuş bari bir 2000 lira borçta olsa bize versin dediğimde eşim valla ben anamı tanıyorum hayatta vermez dedi Annemde bu konuşmadan habersiz tahmin ettiği için ya ben baştan böyle dedim ama kızım boşver hiç tenezzül etmeyin ona ben Allahın izniyle biraz sıkışır üstlenirim bütün masrafları dedi

Üstelik yarın akraba günümüz var ve eşim tabiki onun parasınıda ayıramadı para kalmayınca Annesinin hem para veremeyeceğine hemde laf söyleyeceğine emin olduğu için yine bana Annenden borç istesene ay başında veririm diyor ulen Annemden kaç kere borç diye aldık hangisini ödedik diyemedim tabiki
Allahtan zulada çok az param var eşimin bilmediği, artık gün parasını Annemden borç aldım diyip oradan vereceğim ( eşimde ay başında verirse parayı yine yerine koyarım olmadı olan benim parama olacak ama en azından Annemden istemek zorunda kalmayacağım ( tabi anneme söylerim olurda iş dönüşü benden habersiz Anneme parayı götürmeye kalkışırsa bari yalanım ortaya çıkmasın )

Dün resmen sinirden tansiyonum fırladı ; Ulen 16 senedir hep benim ailem af edersiniz bizim popişimizi toparlamaya çalışıyor oturduğumuz evi dahi Ailem aldı, defalarca kartlarımızı veya faturalarımızı kapattılar
Kendi ailesi inanın hiç birşey yapmadıkları halde eşim toz kondurmaz ve Annesinden kırk yılın başı 50 lira istese Annesi hemen hesap sorar niye yetmiyormuş maaşı ( sanki çok maaş alıyormuş gibi ) ve ay başı geldiğinde anındada parasını ister ( neymiş parası kalmamışmış ulen bankadaki parasını bilmiyoruz sanki )
Bizimkiler milyarları bağışladı daha bir kere bile kızım kocan borcunu ödemedi demediler bile işte gelde sinir olma

Sabah işe giderkende soruyor nasılsın diye Dedim sizin sülaleye gelin gelip iyi olmak mümkünmü ailecek tansiyonumu fırlatıp fırlatıp beni öldürmeye çalışıyorsunuz dedim gülüyor birde boşver aşkım bak yarın baş başa vakit geçireceğiz diye ( sanki çok doğumgünü kutlayacak hal bıraktılar )

Kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim ama cidden anlatmasaydım çatlardım

Harikasın maşallah gelemediğinde bile kilo vermeye devam etmişsin
Genelde sürüden ayrılanı kurt kapıyor ama demekki istikrarlı olunca gidiyormuş kilolar
Ha gayret 7li hanelere az kalmış ondan sonrada eminim çok daha istekli kilo vermeye devam edeceksin darısı benimde başıma ( yolum daha çok varrrrrrrrrr ama inanıyorum bende göreceğim )

Teskkur ederim.hosbuldum canm bu sefer birakmak yok ins...buarada hangi gunler kilo bildirimi yapiliyor

Canım Cuma günleri yani bugün bildirim yapıyoruz

Canm gecmis olsun kafana takma ya her ailede buna benzer oluyo iste ama onemli olan insanin sagligi allh yardimcin olsun....ben bugun tartilmadim yarin tartilip yazsam olurmu msj gordugimdede biseyler yiyip icmistim malesef

Geçmiş olsun cecom.
takma kafana.olan sağlığına olur.
ama yeri geldiğindede hadlarini bildir.
hem kardeşlerin arasında paranın lafımı olurmuş.birde okadar cüzi miktar.
yazık .
Cecom adın ysnlış yazdın heralde instsgramda çıkmsdı.istek göndersene
FATOSMALKOC

hayirli huzurlu cumalar güzeller... esim evdeydi sabah alisverise gittik geldik beraber kahvalti fasli ..sonra kuzulari geldi yemeklerini yediler bendeburaya bakayim dedim..bildirimimi yapayim...
baslangic kilo 85
gecen hafta 84,0
bu hafta 83,3
giden -700 gr.
spor lesli ve bisiklet
hedef 70

canim cok gecmis olsun tansiyonun cidden yükselmis..sagliktan önemli hic bisey yok lütfen sakin olmaya calis..iki yüzlü insanlardan nefret ederim görümcende pek iki yüzlüymüs..bosver allaha havale et ..senin sorunun simdi kilo vermek odaklan bakalim..hem bildirim yapmamissin hadi bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…