bende bu hafta değiştircem diet şeklimi bakalım bu nasıl olcak bugün sadece haslanmıs patates yedim, yarın meyve sonra sebze fln deniycem bakalım. Unutmadan leslie ablayla 3 mil yürüdük bugünKizlae bugun basladim diyete holyeod diyeti yapiorum sabhdan beri meywe yedim
Canim ben bildirim falan yapamicam galiba duzenli giremiyorum cunku. Esim psikolojim bozuluyo diye tartiyi sakladi pazarlari veriyo sadece .beni boyle misafir sanatci kabul ederseniz cok sevinirim:) kurt kapmasin cok uzulurum cok ugrasiyorum Anneni cok ama cok takdir ettim esininkileri de bosver takma artik. Huzurunu kacirdigina degmezSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı cumalarrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri sizlere misliyle hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnnnn
Herkese Günaydınlarrrrr
Çok şükür bugün çok daha iyiyim
Dün son mesajımdan sonra tansiyonum 16/11 olunca vedalaşamadan direk bilgisayarı kapattım
Benim bu tansiyon biraz sinirsel maalesef
Belki hatırlarsınız kızım 15 tatilde halasının yanına gitmişti hatta amca kızıda onlarla gidecektide son anda vazgeçince biletini iptal ettirdikGörümcemin eşi göndermişti parasını ve bizim kartla ödendiği için biletin bir kısmının iadeside bizim karta yatmıştı eşim o zaman parayı kızla göndereyim dedi görümcemle eşi yaw önemli değil falan dediler ( 240 lira bir para )
Geçenlerde ablası geldiğinde eşime o parayı sorduğunda eşimde çıkardı cebinden parayı vermek istedi ama ablası yine yok onun için demedim gerek yok dedi ısrarla
Hatta eşim abla varken al işte dedi oda yaw tamam istemiyorum demişti
Dün eşime mesaj atmış o parayı bir ara ayarla enişten sorarsa ne derim ben falan diyeulen verdiğimizde ısrarla gerek yok dediniz şimdi tam tadilata niyetlendikya kalkmış parayı hazır et diyor ki eşi kesinlikle paraya değer vermeyen biri ( adam 20 000 dolara yakın maaş alan biri üstelik )
Hayır tabiki kendi parası isteyebilir eniştesi ( ki bu mesajdan dahi haberi olduğunu düşünmüyorum sonuçta geçmişte KPye bile milyarlar vermiş ve geri istememiş biri 240 liranın peşine mi düşecek )
Benim dün kızdığım aslında parayı istemeleri değil eşimin tamam hemen ay başında gönderirim demesiulen eşşek ben ayın sonunu zaten getiremiyorum şu ara üstelik benim Annem her zaman pazarlığımı bile yapıyor aman bari mutfak masrafınız yarıya insin diye ( şu banyomun tadilatını bile Annem üstlendi tamamen; ki başta yarı yarıya diye anlaşmıştık ama baktı kadıncağız sıkışıyoruz boşver ben veririm dedi )
Banyo tadilatı için paramızın yetmeyeceğini anladığında eşim erteleyelim dedi Annemde baştan kızım ben destek oluyorum ama hani madem sıkıştınız senin KVde oğluna az destek olsa ya demişti; eşime bak Annemler atıyorum 4000 lira verecek sende Annenle konuş bari bir 2000 lira borçta olsa bize versin dediğimde eşim valla ben anamı tanıyorum hayatta vermez dediAnnemde bu konuşmadan habersiz tahmin ettiği için ya ben baştan böyle dedim ama kızım boşver hiç tenezzül etmeyin ona ben Allahın izniyle biraz sıkışır üstlenirim bütün masrafları dedi
Üstelik yarın akraba günümüz var ve eşim tabiki onun parasınıda ayıramadı para kalmayıncaAnnesinin hem para veremeyeceğine hemde laf söyleyeceğine emin olduğu için yine bana Annenden borç istesene ay başında veririm diyor ulen Annemden kaç kere borç diye aldık hangisini ödedik diyemedim tabiki
Allahtan zulada çok az param var eşimin bilmediği, artık gün parasını Annemden borç aldım diyip oradan vereceğim ( eşimde ay başında verirse parayı yine yerine koyarımolmadı olan benim parama olacak ama en azından Annemden istemek zorunda kalmayacağım ( tabi anneme söylerim olurda iş dönüşü benden habersiz Anneme parayı götürmeye kalkışırsa bari yalanım ortaya çıkmasın )
Dün resmen sinirden tansiyonum fırladı ; Ulen 16 senedir hep benim ailem af edersiniz bizim popişimizi toparlamaya çalışıyoroturduğumuz evi dahi Ailem aldı, defalarca kartlarımızı veya faturalarımızı kapattılar
Kendi ailesi inanın hiç birşey yapmadıkları halde eşim toz kondurmaz ve Annesinden kırk yılın başı 50 lira istese Annesi hemen hesap sorar niye yetmiyormuş maaşı ( sanki çok maaş alıyormuş gibi ) ve ay başı geldiğinde anındada parasını ister ( neymiş parası kalmamışmış ulen bankadaki parasını bilmiyoruz sanki)
Bizimkiler milyarları bağışladı daha bir kere bile kızım kocan borcunu ödemedi demediler bileişte gelde sinir olma
Sabah işe giderkende soruyor nasılsın diyeDedim sizin sülaleye gelin gelip iyi olmak mümkünmü ailecek tansiyonumu fırlatıp fırlatıp beni öldürmeye çalışıyorsunuz dedim gülüyor birde boşver aşkım bak yarın baş başa vakit geçireceğiz diye ( sanki çok doğumgünü kutlayacak hal bıraktılar )
Kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim ama cidden anlatmasaydım çatlardım
Harikasın maşallah gelemediğinde bile kilo vermeye devam etmişsin
Genelde sürüden ayrılanı kurt kapıyor ama demekki istikrarlı olunca gidiyormuş kilolar
Ha gayret 7li hanelere az kalmış ondan sonrada eminim çok daha istekli kilo vermeye devam edeceksindarısı benimde başıma ( yolum daha çok varrrrrrrrrr ama inanıyorum bende göreceğim )
Canım Cuma günleri yani bugün bildirim yapıyoruz
çok üzgünüm onca spora ve dikkat etmeme ragmen sanırım dunki menumden oturu artıdayım. hepinizden özür dilerim. çok üzgünüm çekip gidesim var okadar üzgünüm bıktım vallahi sanırım ben kalan 6-8kg ile mutlu olmayı öğrenmeliyim gitmicek
Canm gecmis olsun kafana takma ya her ailede buna benzer oluyo iste ama onemli olan insanin sagligi allh yardimcin olsun....ben bugun tartilmadim yarin tartilip yazsam olurmu msj gordugimdede biseyler yiyip icmistim malesef
oynak başım boşweeeeeeer takma kafana
konu kv muhabbeti olunca okumadan geçemedim
merhabalar
Bugun tartildim. Hic mutlu degilim. Dun herseyi mahvettim. Misafirlikte kendimi kaybedince olan oldu((
gecen hafta 85.5 idim bu hafta 85.4 olmusum. Aglamak istiyorum
slm kızlar bende bildirimimi yapıyım geçen cuma 84.2 ve bugün 82.8.inşallah böyle devam ederim
Geçmiş olsun cecom.
takma kafana.olan sağlığına olur.
ama yeri geldiğindede hadlarini bildir.
hem kardeşlerin arasında paranın lafımı olurmuş.birde okadar cüzi miktar.
yazık .
Cecom adın ysnlış yazdın heralde instsgramda çıkmsdı.istek göndersene
FATOSMALKOC
hayirli huzurlu cumalar güzeller... esim evdeydi sabah alisverise gittik geldik beraber kahvalti fasli ..sonra kuzulari geldi yemeklerini yediler bendeburaya bakayim dedim..bildirimimi yapayim...
baslangic kilo 85
gecen hafta 84,0
bu hafta 83,3
giden -700 gr.
spor lesli ve bisiklet
hedef 70
canim cok gecmis olsun tansiyonun cidden yükselmis..sagliktan önemli hic bisey yok lütfen sakin olmaya calis..iki yüzlü insanlardan nefret ederim görümcende pek iki yüzlüymüs..bosver allaha havale et ..senin sorunun simdi kilo vermek odaklan bakalim..hem bildirim yapmamissin hadi bekliyoruz....
Oynak
Canim ben bildirim falan yapamicam galiba duzenli giremiyorum cunku. Esim psikolojim bozuluyo diye tartiyi sakladi pazarlari veriyo sadece .beni boyle misafir sanatci kabul ederseniz cok sevinirim:) kurt kapmasin cok uzulurum cok ugrasiyorum Anneni cok ama cok takdir ettim esininkileri de bosver takma artik. Huzurunu kacirdigina degmez
Merhaba arkadaşlar. Bayadır gelemiyorum. Babam elinden ameliyat oldu. Sonra ameliyatından birşey anlamadan bi hastalandı ki sormayın. Boğazları iltihaplanmış ksç gündür koca adam 39 derece ateşle perişan oldu. Hayır sıkıntı jslp hastası olması. Şükür bugün biraz daha iyi. Ben de evdeyim.
Yıldızcım bu arada beni merak edip sormuşsun gördüm. Çok teşekkür ederim ilgin için...
canim oynakbasim ins istedigin gibi hallolur banyon..olsun gec olsun güc olmasin..bu dünyada herkesin bir imtihani var..sanirim seninkide esinin ailesi..neyse yinede bosver..mesafeni koru..annende varlikli masallah elinin biri sizde sanirsam..ama varlikli olup yapmayanda cok..allah razi olsun anneciginden...
Çekirdek tuzluydu maalesef yıldızcımcekirdekler ins tuzsuzdur yoksa bir haftalik emek cöpe...sende bildirim yapmamissin canim..ben bu hafta azda olsa vermisim...
Slm kizlar bende bugun tm diyeye uymadim haslanmis paptes yogurtladim iki kofte yedim bi parca ekmek meywe ama badim catlio
Eşimle birlikte resmimiz var cecom.ağaçların arasında☺
Çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin babacığına.Merhaba arkadaşlar. Bayadır gelemiyorum. Babam elinden ameliyat oldu. Sonra ameliyatından birşey anlamadan bi hastalandı ki sormayın. Boğazları iltihaplanmış ksç gündür koca adam 39 derece ateşle perişan oldu. Hayır sıkıntı jslp hastası olması. Şükür bugün biraz daha iyi. Ben de evdeyim.
Yıldızcım bu arada beni merak edip sormuşsun gördüm. Çok teşekkür ederim ilgin için...
Pazar çok iyi ya bana uydu.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğleden sonra Anneme attım kendimi akşam üzerede dönünce hadi şunu yap hadi bunu yap derken eşim geldi ve ancak fırsatım oldu pc başına oturmaya
Sabah tartıldım ve regl olmama rağmen aynı çıktımama yarın tekrar tartılacağım bakalım fark olacakmı sonuçta reglm bitmek üzere
Canım pes etme eminim bir kaç güne az da olsa eksi görürsün
Bu ara baya yoğunsun vucudun ödem tutmuşta olabilir
Sağ olasın canım şükür iyiyim bakma o an sinir oldum ama çok uzun süre takan biri değilim Allahtaneşimde sağ olsun ha bire gönlümü almak için şaklabanlık yapar ne yapsın adamcağız ailesini kendi seçemiyor sonuçta
Kız benim KVnin ne vukuaatleri var hatta hep eşime bile diyorum bir gün yazacağım bir kitap bütün bana yapılanları afişe edeceğim diyeeşimde yaz yaz Kaynanan seni ondan sonra yolsun diye gülüyor her defasında
Tabi okadarını asla cesaret edemez çünkü sonucuna katlanamazvalla Kv falan demem analı oğlullu veririm mahkemeye
Canım niye üzülüyorsun ki 100 gr da olsa gitmiş sen dua et okadar misafirliğe artı görmedin
Eminim hafta çok daha güzel bir sonuç görürsün
hadi bakalım haftaya da böyle bir bildirim bekliyorum senden
Kız dün ekledim ben acaba yanlışmı oldudur bir daha bakayım ( profil resmin nasıldı ona göre bakayım doğru kişimi diye )
Benim profil resminde benim küçük cimcime var( siyah kurdele demiştim ama o facedeymiş karıştırmışım )
harikasın canım sende
İnşallah hep böyle devam eder
Yok yok canım sakinimne demişler intikam soğuk yenen bir yemektir
Ay başında parasını göndersin eşim ondan sonra bir daha benden birşey beklemesinlerKV de kızıda iki yüzülerin önde gidenleri eşimin sülalesinde bile herkesin yüzüne gülüp arkasından konuşurlar hatta eşime hep derim ben istesem yarım saat içinde bütün sülaleyi birbirine düşürürüm diye ama asla öyle biri değilim Allahtan korkarım sadece her fırsatta bir arada olduğumuzda bu zamanda kimseye güven olmuyor yüzüne gülen arkadanda konuşuyor diyorum ve o an bir tek benim KV kızarıyor çünkü cidden eşimin halaları çok dobradır ve bir sıkıntı varsa anında yüzüne söylerler ( şükür bana hiç öyle birşey olmadı ve banada hep derler kimseye güvenme diye ki eminim başkalarıda konuşuyordur arkamdan bir kaç sene evvel benim KV eşimin halalarına beni kötülediğinde valla ikiside anında kalaylamışlar yengelerini nasıl öyle konuşursun bu kızın sana bu güne kadar hiç terbiyesizliği olmadı diye ( banada sonradan o ortamda olan biri benim KVye kızdığında anlatmıştı )
Aaaa ne demek misafir sanatçıkız buradaki bildirim en geç pazar sabahı yapılır ( en geç 12:00de ) yani eşin madem saklıyor pazardan pazara yaparsın sende bildirimini
Valla Allah razı olsun ne Annemin nede Babamın haklarını ödeyemeyizkadıncağız bugün bile kırk takla attı nasıl yapsakta herşey gönlümce olsa diye Tadilatı 1 ay erteliyeceğiz ama bütün masrafları annem karşılayacak Biz nasılsa Almanyaya gidiceğiz sen dükkan kirasıyla emekli maaşını çeker yaptırırsın ne istiyorsan dedi Allah razı olsun
Canım babana çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnnnn
Bababcığın sağlığına kavuşsunda sende en kısa zamanda yine düzenli olarak aramıza katılırsın
Çok teşekkür ederim canımcım.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğleden sonra Anneme attım kendimi akşam üzerede dönünce hadi şunu yap hadi bunu yap derken eşim geldi ve ancak fırsatım oldu pc başına oturmaya
Sabah tartıldım ve regl olmama rağmen aynı çıktımama yarın tekrar tartılacağım bakalım fark olacakmı sonuçta reglm bitmek üzere
Canım pes etme eminim bir kaç güne az da olsa eksi görürsün
Bu ara baya yoğunsun vucudun ödem tutmuşta olabilir
Sağ olasın canım şükür iyiyim bakma o an sinir oldum ama çok uzun süre takan biri değilim Allahtaneşimde sağ olsun ha bire gönlümü almak için şaklabanlık yapar ne yapsın adamcağız ailesini kendi seçemiyor sonuçta
Kız benim KVnin ne vukuaatleri var hatta hep eşime bile diyorum bir gün yazacağım bir kitap bütün bana yapılanları afişe edeceğim diyeeşimde yaz yaz Kaynanan seni ondan sonra yolsun diye gülüyor her defasında
Tabi okadarını asla cesaret edemez çünkü sonucuna katlanamazvalla Kv falan demem analı oğlullu veririm mahkemeye
Canım niye üzülüyorsun ki 100 gr da olsa gitmiş sen dua et okadar misafirliğe artı görmedin
Eminim hafta çok daha güzel bir sonuç görürsün
hadi bakalım haftaya da böyle bir bildirim bekliyorum senden
Kız dün ekledim ben acaba yanlışmı oldudur bir daha bakayım ( profil resmin nasıldı ona göre bakayım doğru kişimi diye )
Benim profil resminde benim küçük cimcime var( siyah kurdele demiştim ama o facedeymiş karıştırmışım )
harikasın canım sende
İnşallah hep böyle devam eder
Yok yok canım sakinimne demişler intikam soğuk yenen bir yemektir
Ay başında parasını göndersin eşim ondan sonra bir daha benden birşey beklemesinlerKV de kızıda iki yüzülerin önde gidenleri eşimin sülalesinde bile herkesin yüzüne gülüp arkasından konuşurlar hatta eşime hep derim ben istesem yarım saat içinde bütün sülaleyi birbirine düşürürüm diye ama asla öyle biri değilim Allahtan korkarım sadece her fırsatta bir arada olduğumuzda bu zamanda kimseye güven olmuyor yüzüne gülen arkadanda konuşuyor diyorum ve o an bir tek benim KV kızarıyor çünkü cidden eşimin halaları çok dobradır ve bir sıkıntı varsa anında yüzüne söylerler ( şükür bana hiç öyle birşey olmadı ve banada hep derler kimseye güvenme diye ki eminim başkalarıda konuşuyordur arkamdan bir kaç sene evvel benim KV eşimin halalarına beni kötülediğinde valla ikiside anında kalaylamışlar yengelerini nasıl öyle konuşursun bu kızın sana bu güne kadar hiç terbiyesizliği olmadı diye ( banada sonradan o ortamda olan biri benim KVye kızdığında anlatmıştı )
Aaaa ne demek misafir sanatçıkız buradaki bildirim en geç pazar sabahı yapılır ( en geç 12:00de ) yani eşin madem saklıyor pazardan pazara yaparsın sende bildirimini
Valla Allah razı olsun ne Annemin nede Babamın haklarını ödeyemeyizkadıncağız bugün bile kırk takla attı nasıl yapsakta herşey gönlümce olsa diye Tadilatı 1 ay erteliyeceğiz ama bütün masrafları annem karşılayacak Biz nasılsa Almanyaya gidiceğiz sen dükkan kirasıyla emekli maaşını çeker yaptırırsın ne istiyorsan dedi Allah razı olsun
Canım babana çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnnnn
Bababcığın sağlığına kavuşsunda sende en kısa zamanda yine düzenli olarak aramıza katılırsın
Sağolasın canım benim.Allah razı olsun...sehercim baban icin gecmis olsun..umarim cabuk atlatir bu durumu..
Teşekkür ederim canım. Allah onları başımızdan eksik etmesin. ..Çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin babacığına.
Evet Allah herkesin anasına babasına uzun hayırlı ömürler versin inşallah.Pazar çok iyi ya bana uydu.İki gün yürüyüş yaptım dizler iflas etti. Ağrıdan uyuyamadım kireçlenme var dizlerimde Ben kendi ailemden pek bişey görmediğim için hep gıptayla bakarım böyle ailelere Yine de Allah onları başımızdan eksik etmesin. Varlıkları yetiyor. Yıldızın babasına çok üzüldüm. Sağlıklı olsunlar da amaan boşver diyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?