80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok siki bir kahvalti yaptim..
tereyaginda 1 yumurta
4-5 halka sucuk
2 dilim tam bugday ekmek
3/1 simit
bol tere,turp
1 kibrit kutusu kadar helva
5 zeytin

Oynak
Canim ben bildirim falan yapamicam galiba duzenli giremiyorum cunku. Esim psikolojim bozuluyo diye tartiyi sakladi pazarlari veriyo sadece .beni boyle misafir sanatci kabul ederseniz cok sevinirim:) kurt kapmasin cok uzulurum cok ugrasiyorum Anneni cok ama cok takdir ettim esininkileri de bosver takma artik. Huzurunu kacirdigina degmez

Merhaba arkadaşlar. Bayadır gelemiyorum. Babam elinden ameliyat oldu. Sonra ameliyatından birşey anlamadan bi hastalandı ki sormayın. Boğazları iltihaplanmış ksç gündür koca adam 39 derece ateşle perişan oldu. Hayır sıkıntı jslp hastası olması. Şükür bugün biraz daha iyi. Ben de evdeyim.
Yıldızcım bu arada beni merak edip sormuşsun gördüm. Çok teşekkür ederim ilgin için...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğleden sonra Anneme attım kendimi akşam üzerede dönünce hadi şunu yap hadi bunu yap derken eşim geldi ve ancak fırsatım oldu pc başına oturmaya

Sabah tartıldım ve regl olmama rağmen aynı çıktım ama yarın tekrar tartılacağım bakalım fark olacakmı sonuçta reglm bitmek üzere

Canım pes etme eminim bir kaç güne az da olsa eksi görürsün
Bu ara baya yoğunsun vucudun ödem tutmuşta olabilir

Canm gecmis olsun kafana takma ya her ailede buna benzer oluyo iste ama onemli olan insanin sagligi allh yardimcin olsun....ben bugun tartilmadim yarin tartilip yazsam olurmu msj gordugimdede biseyler yiyip icmistim malesef

Sağ olasın canım şükür iyiyim bakma o an sinir oldum ama çok uzun süre takan biri değilim Allahtan eşimde sağ olsun ha bire gönlümü almak için şaklabanlık yapar ne yapsın adamcağız ailesini kendi seçemiyor sonuçta

oynak başım boşweeeeeeer takma kafana
konu kv muhabbeti olunca okumadan geçemedim

Kız benim KVnin ne vukuaatleri var hatta hep eşime bile diyorum bir gün yazacağım bir kitap bütün bana yapılanları afişe edeceğim diye eşimde yaz yaz Kaynanan seni ondan sonra yolsun diye gülüyor her defasında
Tabi okadarını asla cesaret edemez çünkü sonucuna katlanamaz valla Kv falan demem analı oğlullu veririm mahkemeye

merhabalar

Bugun tartildim. Hic mutlu degilim. Dun herseyi mahvettim. Misafirlikte kendimi kaybedince olan oldu((
gecen hafta 85.5 idim bu hafta 85.4 olmusum. Aglamak istiyorum

Canım niye üzülüyorsun ki 100 gr da olsa gitmiş sen dua et okadar misafirliğe artı görmedin
Eminim hafta çok daha güzel bir sonuç görürsün

slm kızlar bende bildirimimi yapıyım geçen cuma 84.2 ve bugün 82.8 .inşallah böyle devam ederim

hadi bakalım haftaya da böyle bir bildirim bekliyorum senden

Kız dün ekledim ben acaba yanlışmı oldu dur bir daha bakayım ( profil resmin nasıldı ona göre bakayım doğru kişimi diye )
Benim profil resminde benim küçük cimcime var ( siyah kurdele demiştim ama o facedeymiş karıştırmışım )

harikasın canım sende
İnşallah hep böyle devam eder

Yok yok canım sakinim ne demişler intikam soğuk yenen bir yemektir
Ay başında parasını göndersin eşim ondan sonra bir daha benden birşey beklemesinler KV de kızıda iki yüzülerin önde gidenleri eşimin sülalesinde bile herkesin yüzüne gülüp arkasından konuşurlar hatta eşime hep derim ben istesem yarım saat içinde bütün sülaleyi birbirine düşürürüm diye ama asla öyle biri değilim Allahtan korkarım sadece her fırsatta bir arada olduğumuzda bu zamanda kimseye güven olmuyor yüzüne gülen arkadanda konuşuyor diyorum ve o an bir tek benim KV kızarıyor çünkü cidden eşimin halaları çok dobradır ve bir sıkıntı varsa anında yüzüne söylerler ( şükür bana hiç öyle birşey olmadı ve banada hep derler kimseye güvenme diye ki eminim başkalarıda konuşuyordur arkamdan bir kaç sene evvel benim KV eşimin halalarına beni kötülediğinde valla ikiside anında kalaylamışlar yengelerini nasıl öyle konuşursun bu kızın sana bu güne kadar hiç terbiyesizliği olmadı diye ( banada sonradan o ortamda olan biri benim KVye kızdığında anlatmıştı )

Aaaa ne demek misafir sanatçı kız buradaki bildirim en geç pazar sabahı yapılır ( en geç 12:00de ) yani eşin madem saklıyor pazardan pazara yaparsın sende bildirimini
Valla Allah razı olsun ne Annemin nede Babamın haklarını ödeyemeyiz kadıncağız bugün bile kırk takla attı nasıl yapsakta herşey gönlümce olsa diye Tadilatı 1 ay erteliyeceğiz ama bütün masrafları annem karşılayacak Biz nasılsa Almanyaya gidiceğiz sen dükkan kirasıyla emekli maaşını çeker yaptırırsın ne istiyorsan dedi Allah razı olsun

Canım babana çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnnnn
Bababcığın sağlığına kavuşsunda sende en kısa zamanda yine düzenli olarak aramıza katılırsın

canim oynakbasim ins istedigin gibi hallolur banyon..olsun gec olsun güc olmasin..bu dünyada herkesin bir imtihani var..sanirim seninkide esinin ailesi..neyse yinede bosver..mesafeni koru..annende varlikli masallah elinin biri sizde sanirsam..ama varlikli olup yapmayanda cok..allah razi olsun anneciginden...

benim menum sabahkini yazmistim güzel bir kahvaltiydi sonrasini yazayim..
ara 2 hurma 11 badem bir kahve
ara 3 ikram büskivi
aksam (4.30)bir tabak haslanmis makarna üstüne 3 kasik yogurt ekledim bol pul biberli ve yaninda salata
simdide 2 mil lesli yapilacak...

Hemde ne imtihan inşallah imtihanı iyi bir notla geçerimde mükafatı öbür dünyada da olsa gelir
Allah razı olsun Annemler senelerce Almayada kaldığımızda kıt kanaat geçinip hep bizleri düşünerek kenara koymuşlar ve halada her fırsatta birşeyler yapmaya çalışıyorlar
Babacığım sağ olsun hep diyor ben sizler için çalıştım diye ( inan Almanyada 40 sene kaldı neredeyse ama bir kere bile ailecek haftasonu dışarda alem yapalım yada ne bileyim bu ayda kenara birşey koymayalımda rahat yaşayalım dememişler yazdan yaza Türkiyeye tatile gittiğimizde ancak dışarda yemek yerlerdi bizden sağ olsun hiç kısmadılar ama kendilerinin hiç bir lüksü yok

Kız kadın hala kendi üzerine almaz bizim beğendiğimiz birşey olunca siz alın kendi giymediğiniz kıyafetler varsa verin ben giyerim der bazen kızıyorum bukadarda olmaz birazda kendiniz için yaşayın diye ama işte Anayüreği siz iyisini giyin ben idare ederim der ( babama alır bir tek hatta bazen biz onlara birşeyler aldığımızda bile kızar ne gerek var biz alırdık diye )

cekirdekler ins tuzsuzdur yoksa bir haftalik emek cöpe...sende bildirim yapmamissin canim..ben bu hafta azda olsa vermisim...
Çekirdek tuzluydu maalesef yıldızcım
Tebrik ederim senide.
ben tartıldım ama yazmsya fırsatım olmadı.
az sonra yazcam.
300 gr.cık vermişim.
çekirdrk yemeyeydim eyiydi

Slm kizlar bende bugun tm diyeye uymadim haslanmis paptes yogurtladim iki kofte yedim bi parca ekmek meywe ama badim catlio

badim çatlio herhalde başım çatlıyor anlamına geliyor diye tahmin edip geçmiş olsun diyorum

Eşimle birlikte resmimiz var cecom.ağaçların arasında☺

Evetttt işte onu bulup istek yolladım sana ( arada İGde sorun oluyor sanırım şu an öyle bir durum var çünkü demin bir arkadaşda seni bir resme etkiletledim dediği halde görünmedi hatta oda dedi kafayı yedi yine İg diye birazdan düzelirse ben tekrar eklerim seni olmadı

Çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin babacığına.

Pazar çok iyi ya bana uydu.İki gün yürüyüş yaptım dizler iflas etti. Ağrıdan uyuyamadım kireçlenme var dizlerimdeBen kendi ailemden pek bişey görmediğim için hep gıptayla bakarım böyle ailelereYine de Allah onları başımızdan eksik etmesin. Varlıkları yetiyor. Yıldızın babasına çok üzüldüm. Sağlıklı olsunlar da amaan boşver diyorum artık.

Çok teşekkür ederim canımcım.
sehercim baban icin gecmis olsun..umarim cabuk atlatir bu durumu..
Sağolasın canım benim.Allah razı olsun...
Çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin babacığına.
Teşekkür ederim canım. Allah onları başımızdan eksik etmesin. ..
Evet Allah herkesin anasına babasına uzun hayırlı ömürler versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…