80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin☺

Canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin☺
Çok teşekkür ederim canım..Allah razi olsun.
Canm sen neguzel.kilo wermissin nekadarda werdin masllh..
Teşekkür ederim canım. Eylülden beri uğraşıyorum. İlk iki ayda yarısından fazlasını verdim. Geri kalan zamanda işte böyle gram gram sürünüyoruz. Olsın bu kiloları üç günde almadık ki hemen verebilelim. İstediği kilolara inenlerin bizden bi farkları fazlası olmadığına göre ama çabuk ama ağır ağır bu kilolar gidecek. Allah nasip ederse sağlık sıkıntıları dışında azimle veremememiz için bir sebep yok. Allah hepimize öyle azim öyle hırs versin ki biraz önce bu illet kilolardan kurtulalım.

Başlangıç 95.5
Geçen hafta 77.2
Bu hafta kilom 76.7
Spor hergün en az bir saat yürüyüş
Ìdolümsun canim. Masallah nasil verdin o kilolari tiyolar verir misin? Eminim burda paylasmissindir ama sayfalardan bulmak mesele baya bi sayfa var. Supersin ya. Ben neden veremiyorum senin kadar. Yas kac acaba ben 38 olcam ondan mi ki :)

slm kizlar nasilsiniz..bugun bi uyusukluk var bende anlamadim gitti...
istahim acik günüm yakin ondan..sismeye basladim belim agriyo..regl gelmeden beni vuruyo ne zor yahu kadin olmak..
dün muzaffer kushan diyetini arastirdim biraz sanki yapabilirim gibi geliyo..bu iki gun kendimi serbest birakma karari aldim pazartesi belki baslarim o diyete..iyi kilo verdiriyormus..millet ne kilolar veriyo bense sürünüyorum gercekten bazen cok umutsuzluga kapiliyorum..surda 5 ay var aslinda cok sikmiyorum kendimi..o yuzden biraz sikabilirim bu diyetle..
uykum var...3 cocuk basimdayken uyumak ne mumkun..esimde calisiyor...
neyse anlasildigi gibi cok iyi hissetmiyorum kendimi..

Ìdolümsun canim. Masallah nasil verdin o kilolari tiyolar verir misin? Eminim burda paylasmissindir ama sayfalardan bulmak mesele baya bi sayfa var. Supersin ya. Ben neden veremiyorum senin kadar. Yas kac acaba ben 38 olcam ondan mi ki :)
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben 34 yaşındayım.
Canım ilk defa bu kadar kararlıyım. Hayatıma hareket kattım. Çok yürüyorum. Sonra abur cubur çok azalttım ama tamamen hayatımdan çıkartmadım. Dengelemeye çalışarak gitmeye çalışıyorum. Yani tatlı yiyeceksem ya o öğünün yerine koyuyorum yada sabaha bırakıyorum. Önceden 3 tane yiyorsam şimdi bir tane yiyorum. İnanılmaz yeşillik yiyorum. Ama saçmaladığım zamanlar da oluyor. Mesela geçen hafta öyle bir kriz tuttu ki normalde günlük olurdu yeme krizlerim ilk defa bir hafta sürdü. Dev gibi yaş pasta yedim gece gece11 lerde ekmeğime sarelle sürüp yedim kadayıf yedim. Bu hafta aylardır ilk defa afedersin öküz gibi yedim kendimi kontrol edemedim. Ama sonra silkelenip kaldığım yerden devam ettim. Amaaan deyip bırakmıyorum en büyük artım bu. Tabiki kaçamak olacak tabiki canımız bişiyler isteyecek ama bir noktadan sonra dur diyebilmek önemli. Haa kimseye günlerce kaçamak yapın demiyorum ama asla vazgeçmeyelim diyorum. İnsanız ve nefsimiz var bunu unutmayalım.
Ben ekmeğin tatlının tuzlunun yani daha önce yediğimiz şeyleri hayatımızdan çıkartarak diyet yapılmasına çok karşıyım. Herşeyden ama az yemek daha mantıklı geliyor bana. Öyle işte canım

Sorma canım bu hafta benim de iştah tavandı ana duruldum şükür. Bende regl oldum-olacağım. Kuzuları yolla bana sen uyu acık....

oyy canim sehercim teklifin süper..tesekkürler canim..
uykum kacti mutfaga girdik kuzularla...beraber kek yaptik..misir unlu ,bademli,kayisi ve uzumlu kekin hamurundan yedik harika bisey oldu..:) daha pisiyor..birde ardindan muhallebi yaptik..altina havuc rendeleyip badem ve tarcinla pisirdik üstüne bildigin muhallebionuda misir unuyla yaptik pisince bir poset krem santi ekledik güzel oldu..ondan yarim kase yedim az önce...
kek de artik sabah kahvaltisinda yerim...

Afiyet olsun canımcım.

Bugünkü menümü yazayım.
Sabah iki parça bazlama ile Tereyağlı yumurta , haşlama patates, kuru biber kızartması, peynir, zeytin ve bol tere maydonoz
Akşam da (4 5 gibi sanırım) bol salata tuzsuz ve bir tane topalak köfte
9 gibi de bir elma
Bol su, bir bardak yeşil çay

Bugün dışarı çıktık eşime iş yerinden sarar ın çekinden vermişler 200 tl gibi. Bizde üzerine biraz koyalım bi takım alalım dedik. Sonra gittik mağazaya. Een uygun takım 950 den başlıyormuş. Bizde arkamıza baka baka geldik. İşsizim 3 aydır. 950 tl benim şu an için bir
takım elbiseye verebileceğim bir tutar değil. Sonra Bimeks varmış yakınlarda. Öylesine bir bakalım dedik. Blender setim yoktu robotlarla idare ediyordum indirimde görünce bir blender seti aldım bir de tost makinası. Gitmesek daha iyi olacakmış ama ihtiyaç işte.
Öğlen yemeğinde oğluşa et döner kocişe de lahmacun aldık.ben birer ikişer lokma otlandım onlardan çoook az .kısaca öğleni yemeksiz geçiştirdim sayılır...

afiyet olsun sehercim...yine dengelemissin masallah sana..
bu arada isteyipte alamadigimiz yapamadigimiz cokk sey var canim..olsun saglik olsun huzur olsun napalim..sarardan bir gömlek bile zor alinir o fiyataisini biliyorlar bu cek konusunda...bizede gelir esimin is yerinden arada..en pahali magazadan bende derim yahu söyle ise yarayacak yerden verinde ise yarasin verdginiz en kötüsünden bi yiyecek alisverisine gitse bile süper degerlendirilir...
ben zaten 3 cocuktan sonra kendime pek bise almaz oldum..hep onlarin ihtiyaclari öncelikli..ama bende tr ye geldigim zaman iyi alisveris yaparim acimam yani:) napalim senede birde olsun o lüksümüz demi..
aldigin seyleride en guzel gunlerde kullan canim...ins en kisa zamanda istedigin isede girersin canim...
kizlarimi yatirdim..kocisde bir saate gelir..o gelene kadar kuran okucam ins..
görüsmek üzere...

himmm bu arada IYIKI DOGDUN OYNAKBASIM
SENI COK SEVIYORUZ
MUTLULUK SAGLIK HUZUR GETIRSIN YENI YASIN....
NICE MUTLU YILLARA CANIM

Canm sen nerdensin ben almanyadayim galiba sende gurbet kususun...

Buarada bugunku menum
sabh iki dilim kepekli ekmek lor peyniri bi yumurta yarim tost
ara. yarim.elma bi mandalina
oglen bi tabak corba
ara.hawuc kahwe
aksam.firinda balik corba bi kepce iki dilim.ekmek
ara.cay bi parcacik cikolata

iyi akşamlar kızlar bende bugün kahvaltıdan sonra eminönüne gittim dolaşmaktan ayaklarım şişti yemin ederim akşama kadar koşuşturmaca, bugün bende kaçamak yaptım valla dayanamadım dondurmalı irmik helvası yedim ama çok güzel yapıyolar napıyım her gittiğimde yerim yine dayanamadım 12 gibi onu yiyince hadi öğle yemeği yerine geçsin dedim ama işimiz bitmedi tabi saat 5 oldu biz hala eminönündeydik akşam yemeği yerinede 1 simit yemek zorunda kaldım yarın sabah tartıda görürüm artık karşılığını

hayirli geceler,

kizlar kendimi toparlayamiyorum bundan dolayi cok uzgunum.
sabah 1 bucuk dilim ekmek ve menemen
oglen patates kizartmasi
aksam hic birsey yemeyim diye dusunuyordum fakat ogun atlayinca abur cubur yedim
yarin ins. sabah sporuma gidip gunumu iyi gecirmeye caliscam
cok uzgunum (

15 nisanda 81 kiloyum diye yazmisim suan 68 im ama daha 8 kilo fazlam var.hadi hayirli si.yaza azkaldi
ohhh maşallah çoğu gitmiş azı kalmış benimde 68 leri gördüğüm günler olur inşallah bu arada dün yaptığım tatlı kaçamağı üzmedi beni okadar yürümek işe yaramış 100 gram daha gitmiş içtiğim çayında etkisi var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…