- 19 Temmuz 2007
- 4.380
- 5.635
- 773
Canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin☺Merhaba arkadaşlar. Bayadır gelemiyorum. Babam elinden ameliyat oldu. Sonra ameliyatından birşey anlamadan bi hastalandı ki sormayın. Boğazları iltihaplanmış ksç gündür koca adam 39 derece ateşle perişan oldu. Hayır sıkıntı jslp hastası olması. Şükür bugün biraz daha iyi. Ben de evdeyim.
Yıldızcım bu arada beni merak edip sormuşsun gördüm. Çok teşekkür ederim ilgin için...
Canm sen neguzel.kilo wermissin nekadarda werdin masllh..Başlangıç 95.5
Geçen hafta 77.2
Bu hafta kilom 76.7
Spor hergün en az bir saat yürüyüş
Çok teşekkür ederim canım..Allah razi olsun.Canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin☺
Teşekkür ederim canım. Eylülden beri uğraşıyorum. İlk iki ayda yarısından fazlasını verdim. Geri kalan zamanda işte böyle gram gram sürünüyoruz. Olsın bu kiloları üç günde almadık ki hemen verebilelim. İstediği kilolara inenlerin bizden bi farkları fazlası olmadığına göre ama çabuk ama ağır ağır bu kilolar gidecek. Allah nasip ederse sağlık sıkıntıları dışında azimle veremememiz için bir sebep yok. Allah hepimize öyle azim öyle hırs versin ki biraz önce bu illet kilolardan kurtulalım.Canm sen neguzel.kilo wermissin nekadarda werdin masllh..
Ìdolümsun canim. Masallah nasil verdin o kilolari tiyolar verir misin? Eminim burda paylasmissindir ama sayfalardan bulmak mesele baya bi sayfa var. Supersin ya. Ben neden veremiyorum senin kadar. Yas kac acaba ben 38 olcam ondan mi ki :)Başlangıç 95.5
Geçen hafta 77.2
Bu hafta kilom 76.7
Spor hergün en az bir saat yürüyüş
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben 34 yaşındayım.Ìdolümsun canim. Masallah nasil verdin o kilolari tiyolar verir misin? Eminim burda paylasmissindir ama sayfalardan bulmak mesele baya bi sayfa var. Supersin ya. Ben neden veremiyorum senin kadar. Yas kac acaba ben 38 olcam ondan mi ki :)
Sorma canım bu hafta benim de iştah tavandı ana duruldum şükür. Bende regl oldum-olacağım. Kuzuları yolla bana sen uyu acık....slm kizlar nasilsiniz..bugun bi uyusukluk var bende anlamadim gitti...
istahim acik günüm yakin ondan..sismeye basladim belim agriyo..regl gelmeden beni vuruyone zor yahu kadin olmak..
dün muzaffer kushan diyetini arastirdim biraz sanki yapabilirim gibi geliyo..bu iki gun kendimi serbest birakma karari aldim pazartesi belki baslarim o diyete..iyi kilo verdiriyormus..millet ne kilolar veriyo bense sürünüyorum gercekten bazen cok umutsuzluga kapiliyorum..surda 5 ay var aslinda cok sikmiyorum kendimi..o yuzden biraz sikabilirim bu diyetle..
uykum var...3 cocuk basimdayken uyumak ne mumkun..esimde calisiyor...
neyse anlasildigi gibi cok iyi hissetmiyorum kendimi..
Afiyet olsun canımcım.oyy canim sehercim teklifin süper..tesekkürler canim..
uykum kacti mutfaga girdik kuzularla...beraber kek yaptik..misir unlu ,bademli,kayisi ve uzumlu kekin hamurundan yedik harika bisey oldu..:) daha pisiyor..birde ardindan muhallebi yaptik..altina havuc rendeleyip badem ve tarcinla pisirdik üstüne bildigin muhallebionuda misir unuyla yaptik pisince bir poset krem santi ekledik güzel oldu..ondan yarim kase yedim az önce...
kek de artik sabah kahvaltisinda yerim...
Canm sen nerdensin ben almanyadayim galiba sende gurbet kususun...afiyet olsun sehercim...yine dengelemissin masallah sana..
bu arada isteyipte alamadigimiz yapamadigimiz cokk sey var canim..olsun saglik olsun huzur olsun napalim..sarardan bir gömlek bile zor alinir o fiyataisini biliyorlar bu cek konusunda...bizede gelir esimin is yerinden arada..en pahali magazadan bende derim yahu söyle ise yarayacak yerden verinde ise yarasin verdginiz en kötüsünden bi yiyecek alisverisine gitse bile süper degerlendirilir...
ben zaten 3 cocuktan sonra kendime pek bise almaz oldum..hep onlarin ihtiyaclari öncelikli..ama bende tr ye geldigim zaman iyi alisveris yaparim acimam yani:) napalim senede birde olsun o lüksümüz demi..
aldigin seyleride en guzel gunlerde kullan canim...ins en kisa zamanda istedigin isede girersin canim...
kizlarimi yatirdim..kocisde bir saate gelir..o gelene kadar kuran okucam ins..
görüsmek üzere...
ohhh maşallah çoğu gitmiş azı kalmış benimde 68 leri gördüğüm günler olur inşallah bu arada dün yaptığım tatlı kaçamağı üzmedi beni okadar yürümek işe yaramış 100 gram daha gitmiş içtiğim çayında etkisi var bence15 nisanda 81 kiloyum diye yazmisim suan 68 im ama daha 8 kilo fazlam var.hadi hayirli si.yaza azkaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?