- 19 Temmuz 2007
- 4.380
- 5.635
- 773
Günaydın canım maşallah canım sabah sabah bol enerjiyle kalkmissiniz benimkide bi dogsada bizde minigimle alışverişlere gezmelere gitsek kolay gelsin tatlimGünaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
Menüm...
Sabah uyanınca 2 bardak su
2 dilim tam buğday ekmek ve beyaz peynir ile yağsız tost
2 3 zeytin bol yeşillik ve çay (çayı ve kahveyi 20 senedir şekersiz içiyorum)
Sonra oğluşla aylık alışverişe gittik ve şimdi servisteyiz eve gideceğim ve evleri toplayacağım yani çok işim var bugün...
masallah hamilelikte hic kilo almamis sayiliyosun..ve dogumda en az 8-10 kilo gidiyor..yani hadi doguma kadar 85 olsan 75 le eve dönersin canim..bu arada bebis dogarda büyürde alisverislerede gidersin ins sende..saglik olsun yeterki...yeni evliyken bebek bebek diye cildirirdim ama büyütmek cok zor ismis..hayirlisi olsun ins...Günaydın kizlar uzun bi aradan sonra bende kilo bildirimi yapayım hamileliktede olsa kilom oynuyor :)
cuma günü 82.2 dim
bugün 81,9 kg
olmusum bakalım bu son 6 haftayı kaç kiloyla kapaticam ve dogum sonrası dönüşüm kacla olacak en son burayı yazmayı birakali 10 haftadan fazla oldu 78,5 la ayrilmistim
afiyet olsun sehercim..ohh alisverisler yapilmis..afiyetle tüketin erzaklarinizi...tost makinasinin acilisini yapmissin mas.:)Günaydın arkadaşlar. Hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
Menüm...
Sabah uyanınca 2 bardak su
2 dilim tam buğday ekmek ve beyaz peynir ile yağsız tost
2 3 zeytin bol yeşillik ve çay (çayı ve kahveyi 20 senedir şekersiz içiyorum)
Sonra oğluşla aylık alışverişe gittik ve şimdi servisteyiz eve gideceğim ve evleri toplayacağım yani çok işim var bugün...
ne cayi iciyorsun tatlim...oh kacamaga ragmen eksilmek süper...ohhh maşallah çoğu gitmiş azı kalmış benimde 68 leri gördüğüm günler olur inşallah bu arada dün yaptığım tatlı kaçamağı üzmedi beni okadar yürümek işe yaramış 100 gram daha gitmiş içtiğim çayında etkisi var bence
evet canim almanyadayim ..sen nerdensin kac yildir burdasin..ben 12 yildir burdayim..malesef bir kardesim disinda kimsem yok oda 500 km uzakta..Canm sen nerdensin ben almanyadayim galiba sende gurbet kususun...
süpersin..nasil verdin gel anlat bizede...15 nisanda 81 kiloyum diye yazmisim suan 68 im ama daha 8 kilo fazlam var.hadi hayirli si.yaza azkaldi
himm kizartma olmamis..bak ben kizartma diye deli olan bi insanim desem yeridir..ama önerim firin kizartma..üzerine cok az yag gezdirerek firinla sebzeleri cok güzel oluyor...hayirli geceler,
kizlar kendimi toparlayamiyorum bundan dolayi cok uzgunum.
sabah 1 bucuk dilim ekmek ve menemen
oglen patates kizartmasi
aksam hic birsey yemeyim diye dusunuyordum fakat ogun atlayinca abur cubur yedim
yarin ins. sabah sporuma gidip gunumu iyi gecirmeye caliscam
cok uzgunum(
yagmurcum eminönünde gezmeyi cokkk severim bende...eminim yediklerini yakmissindir..bol su iccerek dengelediysen sorun olmaz...iyi akşamlar kızlar bende bugün kahvaltıdan sonra eminönüne gittim dolaşmaktan ayaklarım şişti yemin ederim akşama kadar koşuşturmaca, bugün bende kaçamak yaptım valla dayanamadım dondurmalı irmik helvası yedim ama çok güzel yapıyolar napıyım her gittiğimde yerim yine dayanamadım 12 gibi onu yiyince hadi öğle yemeği yerine geçsin dedim ama işimiz bitmedi tabi saat 5 oldu biz hala eminönündeydik akşam yemeği yerinede 1 simit yemek zorunda kaldımyarın sabah tartıda görürüm artık karşılığını
canim ekmek cok gibi sanki menünde..aksamki ekmek olmasa birde salata olsa süper olucakti...afiyet olsun yinede..Buarada bugunku menum
sabh iki dilim kepekli ekmek lor peyniri bi yumurta yarim tost
ara. yarim.elma bi mandalina
oglen bi tabak corba
ara.hawuc kahwe
aksam.firinda balik corba bi kepce iki dilim.ekmek
ara.cay bi parcacik cikolata
himmm bu arada IYIKI DOGDUN OYNAKBASIM
SENI COK SEVIYORUZ
MUTLULUK SAGLIK HUZUR GETIRSIN YENI YASIN....
NICE MUTLU YILLARA CANIM
canım şu instagramda da baya yaygın ya ünlülerde içiyo kemal doğulu fln da kullanıyo adını yazabiliomuyum buraya bilmiyorum ama instagramdan kemal doğuluyu bul orda var içerken fln reimleri çay sabah aç karnına akşam yatmadan içiyosun bide alkali su var ödem attırıyo beğenmiyenlerde var ama ben memnunum önceden sabahları heryerim şiş uyanırdım şimdi öyle bi sorunum yok memnunum yanine cayi iciyorsun tatlim...oh kacamaga ragmen eksilmek süper...
Çok haklısın canım onun yerine gıda çeki olsa bi şekilde aylık ihtiyaçlar karşılanır.yinede sağlık olsun.afiyet olsun sehercim...yine dengelemissin masallah sana..
bu arada isteyipte alamadigimiz yapamadigimiz cokk sey var canim..olsun saglik olsun huzur olsun napalim..sarardan bir gömlek bile zor alinir o fiyataisini biliyorlar bu cek konusunda...bizede gelir esimin is yerinden arada..en pahali magazadan bende derim yahu söyle ise yarayacak yerden verinde ise yarasin verdginiz en kötüsünden bi yiyecek alisverisine gitse bile süper degerlendirilir...
ben zaten 3 cocuktan sonra kendime pek bise almaz oldum..hep onlarin ihtiyaclari öncelikli..ama bende tr ye geldigim zaman iyi alisveris yaparim acimam yani:) napalim senede birde olsun o lüksümüz demi..
aldigin seyleride en guzel gunlerde kullan canim...ins en kisa zamanda istedigin isede girersin canim...
kizlarimi yatirdim..kocisde bir saate gelir..o gelene kadar kuran okucam ins..
görüsmek üzere...
Afiyet olsun...Buarada bugunku menum
sabh iki dilim kepekli ekmek lor peyniri bi yumurta yarim tost
ara. yarim.elma bi mandalina
oglen bi tabak corba
ara.hawuc kahwe
aksam.firinda balik corba bi kepce iki dilim.ekmek
ara.cay bi parcacik cikolata
Akşama kadar yediğinde çok abartılacak birşey yok ki. Ara sıra biz de kendimizi görelim demi...ohhhh afiyet olsun...iyi akşamlar kızlar bende bugün kahvaltıdan sonra eminönüne gittim dolaşmaktan ayaklarım şişti yemin ederim akşama kadar koşuşturmaca, bugün bende kaçamak yaptım valla dayanamadım dondurmalı irmik helvası yedim ama çok güzel yapıyolar napıyım her gittiğimde yerim yine dayanamadım 12 gibi onu yiyince hadi öğle yemeği yerine geçsin dedim ama işimiz bitmedi tabi saat 5 oldu biz hala eminönündeydik akşam yemeği yerinede 1 simit yemek zorunda kaldımyarın sabah tartıda görürüm artık karşılığını
Kızartma ve yediğin abur cubur çok değilse sıkıntı yapma. Geçen hafta resmen kendimi kaybettim tatlı da tatlı diye. Hergün pasta tatlı cikolata yedim öyle saçmaladım ki ama kendime hakim olmadım. Şükür geçti gitti... ara sıra hepimize oluyor iş ki oluruna bırakmayalım...hayirli geceler,
kizlar kendimi toparlayamiyorum bundan dolayi cok uzgunum.
sabah 1 bucuk dilim ekmek ve menemen
oglen patates kizartmasi
aksam hic birsey yemeyim diye dusunuyordum fakat ogun atlayinca abur cubur yedim
yarin ins. sabah sporuma gidip gunumu iyi gecirmeye caliscam
cok uzgunum(
maşallah fiyelim. Darısı kalan kilona olsun. ..15 nisanda 81 kiloyum diye yazmisim suan 68 im ama daha 8 kilo fazlam var.hadi hayirli si.yaza azkaldi
Maşallah sana. Valla kilo vererek doğuma girecek az insanın içindesindir.Günaydın kizlar uzun bi aradan sonra bende kilo bildirimi yapayım hamileliktede olsa kilom oynuyor :)
cuma günü 82.2 dim
bugün 81,9 kg
olmusum bakalım bu son 6 haftayı kaç kiloyla kapaticam ve dogum sonrası dönüşüm kacla olacak en son burayı yazmayı birakali 10 haftadan fazla oldu 78,5 la ayrilmistim
Allah sana da o günleri göstersin. Tut elinden bıdığının o göstersin sen al o göstersin sen al en son imdaaaatt diye bağır....Günaydın canım maşallah canım sabah sabah bol enerjiyle kalkmissiniz benimkide bi dogsada bizde minigimle alışverişlere gezmelere gitsek kolay gelsin tatlim
Geçmiş olsun canim. İnşallah baş ağrın geçmiştir. Sporların da harika. Menün de gayet güzel. Ben de oğluşla ilk senden duyup yaptığım karnıbahar kısırından yapıp yedik. Ohhhh mis gibi...slmlar kizlar...sabah yine erkenden uyandik..kahvaltimi ettim sonrasinda iseyarim saat bisiklet ve muzik esliginde lesli yaptik cocuklarla..45 dk spor yapmis oldum..ama simdi bir bas agrisi girdi anlamiyorum..
patates hasladim bol yesillikli salata yapicam aksama dogru..
muzaffer kuskan diyetine baslamak istiyorum yarin ama pek bis diyete sadik kalamiyorum sadece ona uyarlamaya calisacagim yediklerimi bakalim bu hafta nasil olucak..
Sağol canım benim. Yok siftahı akşam oğluşla kocişe yaptım. Ben hakkımı sabaha bıraktım..afiyet olsun sehercim..ohh alisverisler yapilmis..afiyetle tüketin erzaklarinizi...tost makinasinin acilisini yapmissin mas.:)
Afiyet olsun...bugunku menumu yazayim..
sabah 2 dilim kek ve kahve yarim muz
ögle 2 dilim tam bugday ekmekle tuzsuz peynirli tost,bol maydonoz,turp ve tuzsuz fistik yarim avuc kadar
ara 1 elma
aksam bol yesillikli 3 kücük patatesli salata yogurt
45 dk egzersiz
2 litre su
Yarından itibaren lavaş diyetine mi başlasak acepcanan karatayi dinliyorum bi taraftan kanal a da..
iranda sadece lavas ekmek varmis..lavas ekmek degildir diyo:)
cinde seker yokmus...
İlk önce doğım günün kutlu olsun.Selamünn aleyküm kızlarrrrrrr
Kaçak Oynakbaşı geldi
Dün sabah uyanıp kahvaltı edip duş alana kadar Akraba gününe gitme vakti geldi ve bir türlü uğrayamadım
Akşama kadar eşimin halasındaydık ve baya yoruldum
Huyumdur günde mutfağı bir devralıyorum artık eve dönene kadar
Hatta dün halamızda kız doğum gününde bile mutfaktasın çık artık diye fırça attıama işim bitmeden görev yerimi terk etmedim inatla
Sonuçta kadıncağız zaten hazırlıkları yaparken çok yoruldu bari millet dağıldıktan sonra işi kalmasın dedim
Gayet güzel geçti, kuran okunduktan sonrada bol bol sohbet edildiHiç beklemediğim halde eşimin kuzenlerinden bir tanesi bana hediye almış hemde uzun zamandır çok isteğipte bir türlü almaya fırsatım olmayan birşeydi
İnanılmaz mutlu oldumsonuçta gerek yoktu ama yinede hatırlamış ve şansa tamda gönlüme göre birşey
Eki Görüntüle 1436752
Oradan dönüşte eve uğrayıp kızların eşyalarını hazırlayıp onları doğru Anneme attık
Baş başa karı koca akşam yemeğimizi yedikten sonra Sinemaya gittik '' Çarşı Pazar '' filmine ( komikti aslında ama beklentim daha yüksektiyinede çok güzel vakit geçirdik )
Bol bol sohbet ettik sonrada eve gelince yeni fincanlarıma kahve yaptım ve birlikte çok geç saatte kadar film izleyip en son koltukta uyuya kaldım
Tabi geç yatıncada geç uyandım
Kızlar Annemden geldiğinde biz kahvaltı ediyorduk sonrada direk ev temizliğine giriştimMutfak ve yatak odası bitti şükür Eşim belki akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıkarız diyince az ara verip sizlere bakayım dedim
Dün tabi sporumu yapamadım ( eşimle çıktığımızda yürümeyi saymazsak ) o yüzden bugün telafisini yapacağım inşallah
Yarınada iş bırakmayacağım ki yine sabah akşam sporumu yapabileyim ( sabahta tabi yine erkenden güne başlıyacağım o zaman daha güzel organize edebiliyorum herşeyi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?