80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım inşallah günler azaldıkça zamanda geçmek bilmiyor daha hamilelik ten başlıyor bebisin zorlukları valla ama Rabbim yokluklarini göstermesin

[/QUOTE] sagol canm son 45 gün bakalım daha alır miyim bilmiyorum Rabbim inşallah o günleri nasip etsin canm ya minnakimla kime benzeyecek nasıl bi bebek olacak simdi herseyini çok merak ediyorum

malesef yok benim instagramim..dedigin cayi hic duymadim..hazirmi yoksa senmi hazirliyorsun bitkilerden..

oynakbasim malesef nazar bir gercek..kem gözlülerin nazari cabuk deger..sen en iyisi hic anlatma yaptiklarini...

sehercim haklisin yaf bencede basliyak yarina su lavas diyetine:))) adana arasinda bol salata ayran oyy oyyy....
hep ayni bu annelik sanirsam..artik önceliklerim benim kuzularim..önceden cok bencildim hep kendimi düsünürdüm simde hep onlar...hayatimin düzeni onlarin üstüne kurulu..
sen bir taneden baska cocuk düsünmüyormusun canim..
kardes candir...

amin canım inşallah günler azaldıkça zamanda geçmek bilmiyor daha hamilelik ten başlıyor bebisin zorlukları valla ama Rabbim yokluklarini göstermesin
sagol canm son 45 gün bakalım daha alır miyim bilmiyorum Rabbim inşallah o günleri nasip etsin canm ya minnakimla kime benzeyecek nasıl bi bebek olacak simdi herseyini çok merak ediyorum[/QUOTE]
Kimseye benzemez. Eşi benzeri yok. Hele kokusu var ya içine çektiğinde ağrın sızın ne varsa yok eder. Tarifi asla olmayan hergün çoğalan bir sevgi...
Ben oğluma diyorum ki srnin lokundan parfüm yapsak hrmen zengin oluruz amamiin diyorum bir keyif oluyor ki sormayın. Abartma anne diyor...
Yıldızım evlat çok farklı bişiy. Atamazdıb satamazsın het br olursa olsun uüz çeviremeyeceğin tek varlık.
Kardeş konusu da bir iki aene öncesine kadar kesinlikle tek çocuk taraftarıydım. Sonra oğlumun da isteğiyle duygularım drğişti ama grm şartlar hemde yaşımdan dolayı jiç gündemimizde olamıyor. Şartlar düzgün olsaydı yaşımı çok takmazdım ama işte....

Merhaba arkadaşlar, ben de katılmak istiyorum aranıza. 88.5 kilo filan olmam lazım.Yarın sabah tartılıp başlamayı düşünüyorum. Grubun kuralları vs nasıl işliyor. Biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem? Günlük bildirim mi oluyo? Saat kaç gibi filan olması lazım?

Merhaba hoşgeldin aramıza. Günlük yediklerimizi içtiğimizi, yapıyorsan sporunu yazıyorsun. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.
Kaç yaşındasın , evlimisin bekar mısın...
Kendinden bahsederek başlayabilirsin. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın....
Unutmadan listeye girebilmek iöin iki hafta bildirim yapıyorsun sonra listeye dahil oluyorsun...

sagol canm son 45 gün bakalım daha alır miyim bilmiyorum Rabbim inşallah o günleri nasip etsin canm ya minnakimla kime benzeyecek nasıl bi bebek olacak simdi herseyini çok merak ediyorum
Kimseye benzemez. Eşi benzeri yok. Hele kokusu var ya içine çektiğinde ağrın sızın ne varsa yok eder. Tarifi asla olmayan hergün çoğalan bir sevgi...
Ben oğluma diyorum ki srnin lokundan parfüm yapsak hrmen zengin oluruz amamiin diyorum bir keyif oluyor ki sormayın. Abartma anne diyor...

Yıldızım evlat çok farklı bişiy. Atamazdıb satamazsın het br olursa olsun uüz çeviremeyeceğin tek varlık.
Kardeş konusu da bir iki aene öncesine kadar kesinlikle tek çocuk taraftarıydım. Sonra oğlumun da isteğiyle duygularım drğişti ama grm şartlar hemde yaşımdan dolayı jiç gündemimizde olamıyor. Şartlar düzgün olsaydı yaşımı çok takmazdım ama işte....[/QUOTE]
haklısın cnm kendimizi ödüllendirmete lazım ama nasıl özlemişim tatlıyı yaklasık 20 gündür çay bile içmiyodum şeker koycam die gerçi çokta aram yotur çayla ama şekersiz nekadar denesemde içemiyorum

27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok. 88 kilo civarıyım. Boyum 167. 60 kiloya filan düşmek istiyorum. Bakalım inşallah olur.

27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok. 88 kilo civarıyım. Boyum 167. 60 kiloya filan düşmek istiyorum. Bakalım inşallah olur.
O zaman tekrar hoşgeldin aramıza. ..
Madem bende sana kendimi tanıtayım. 34 yaşında , 7 yaşında bir sıpanın annesiyim.(Allah istediğin zaman sana da nasip etsin)
96 kiloyla başladım
Şimdi 76 civarıyım (küsüratları saymıyorum)
Öyle işte...

Bugünkü menüm;
Sabah iki tam buğday ekmek ve beyaz peynir ile yağsız tost
Bir haşlanmış yumurta
2 3 zeytin
Bol tere maydanoz
Öğlen karnıbahar kısırı ve çay
Akşam 3 4 köfteli yarım tabak izmir köfte(köfte ve patatesi kızartmadım , yemeğine de minnacık yağ koydum , yani yemek köftenin yağıyla pişti sayılır ve çok hafif oldu) ve biraz salata (tuzsuz) ve bir kaşık yoğurt
Biraz önce de azıcık sütlü neskafe...

Bugunku menum
sabh.kawurmali yumurta iki dilim ekmk buraz lor
ara.nandalina kahve
ogln kisir yesik cay
ara hawuc
akssm.karnibahar yogurtlu bi kase cirba

Ay cok iyi vermissin ya. Masallah diyelim. Ben de bi ara 94tum. Diyet yapmadan azcik dikkat ederek,88e dustum. Ama artik ciddi bi diyete baslamak istiyorum.[/QUOTE]

Merhaba arkadaslar bende sizinle devam etmek istiyorum yola:)inş kabul edersiiz.Evliyim bir çocuğum var 29 yaş kilo 81.5 boy 1.63.Zaten tombiş olan ben kış ve çocuk evde olunca bir baktım ipin ucu fena kaçmış.Bu sefer bırakmak istemiyorum.Motivasyonumuz eksik olmasın inşallah

sende hoşgeldin cnm

iyi geceler hanımlar benimde bugünki menüm güzel bi kahvaltı öğle yemegini elişi yapmaktan kaçırdım 1 yeşil elmayla idare ettim 5 gibi az yagsız makarnayla salata yedim ama akşam8 gibi eşim beni sinir etti inadıma yapıyo eve geldiğinde elinde ne var dersiniz pide almış yaaaa tutmaya çalıştım kendimi ama olmadı ufak iki parça yedim

hayırlı sabalar arkadaşlar...
yoğun bir hafta sonu geçirdik ve hiç buraya gelemedim ama içim içimi yedi bildirim yapmadım diye veeee
geçen hafta 82 0
bu haftaaaa 80 4
çok şükür kocama karşı iddamı kazanamadım ama yinede iyi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize Günaydınlarrrrrrr
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili ve az kalorili olur

Bu sabah yine şükür 06:45de uyandım ( ki gece çok geç yattım ) ve keyif kahvemi bile içtim

Akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıktık uzun bir aradan sonra Birlikte yemeğimizi yiyip bol bol gezdip sohbet ettik hatta akşam 20:30da ( 3 saat gezdiktan sonra ) hadi birde kahve içelim diye ısrar ettiler ve evlerine geçip sohbete devam ettik nasıl daldıysak sohbete bir baktık saat 23:30 eve geldikten sonrada dur şurayı toplayayım dur ufaklığın üzerini değiştireyim derken bir baktım saat 00:30 tabi normalde daha erken yatınca sabahta biraz geçikmeli uyandım

Geceden çoğu işimide bitirince sabaha iş kalmadı şükür
Hazır kuzuda uyurken sizlere bir bakayım dedim ve Allahın izniyle 1 saat sonrada sporumu yapıp kalan işlerime girişeceğim ( çamaşır yıkanıp asılacak, ütüm var birazda mutfakla uğraştıktan sonra yemeğimi yaparsam tamamdır )

Bende bir internette aratayım şu çayı
Valla bu ara bir şişlikdir gidiyor bende de inan sabahları bile yataktan kalkarken kendimi daha ağır hissediyorum dün çok dikkat ettiğim halde bugün yine tartıda baya bir artı gördüm sünger Bob gibi hatunum valla nerde bir sıvı sanki emiyor vucudum hani su dolu leğene otursam kazayla iyice şişeceğim

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrr

İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Bu arada bende kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ( doğum günlerine az kaldı diye şeettim buçuklu ) istanbulda yaşayan Evhanımıyım maalesef topiğin en ağır Assolisti benim Bülent ersoy geliyor nedense öyle diyince aklıma
Yolum hepinizden uzun ama Allahın izniyle bende hedeflerime ufak ufak ulaşacağıma eminim
124.5 kgla başladım bu yolculuğuma ve 7 ay içinde 112.3 kgyu gördüm ( pko ve insülin direnci haricinde biraz tembel bir metabolizmaya sahibim ama inanıyorum artık daha çabuk gideceğine çünkü şükür sporumada başlayabildim ufaktanda olsa )

harikasın canım inşallahhhhhhhhh çok daha güzel kilolar verirsin 7li hanelerede gıdım kalmış ve eminim haftayada çok güzel bir sonuçlar 7lere merhaba dersin

Günaydın arkadaşlar.
Hepinize hayırlı bir hafta olsun inşallah.sabah 6.40 gibi uyandım kocişi gönderdim oğlumu okula bıraktım şimdi doşmuştayım eve geçiyorum. Çok işim var.
Bugün oğlumun hamur işi günü. Dün tava böreği yaptım gece. Alt üst çevirirken öyle güzel kızarmış geldi ki gözüme hay maşallah ne becerikli kızsın sen daedim ki tavanın kulpu elimde kaldı börek Allah'tan çevirdiğim tabakta kaldı. (Tava setini de yeni almıştım seramik) kociş dedi ki kendi yaptığını kendi gözünle yiyeceksin dedi..

Sabah kociş ve arkadaşına börek koydum. Oğlum kahvaltıda yedi, Birazda okula gönderdim beslenme için kalanını buzluğa koydum. Zaten üç dilim kalmıştı. Gidince eve dayanamaz yerim diye. .
Dolmuştan yazdım kesik kesik oldu ama kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…