amin canım inşallah günler azaldıkça zamanda geçmek bilmiyor daha hamilelik ten başlıyor bebisin zorlukları valla ama Rabbim yokluklarini göstermesinmasallah hamilelikte hic kilo almamis sayiliyosun..ve dogumda en az 8-10 kilo gidiyor..yani hadi doguma kadar 85 olsan 75 le eve dönersin canim..bu arada bebis dogarda büyürde alisverislerede gidersin ins sende..saglik olsun yeterki...yeni evliyken bebek bebek diye cildirirdim ama büyütmek cok zor ismis..hayirlisi olsun ins...
[/QUOTE] sagol canm son 45 gün bakalım daha alır miyim bilmiyorum Rabbim inşallah o günleri nasip etsin canm ya minnakimla kime benzeyecek nasıl bi bebek olacak simdi herseyini çok merak ediyorumÇok haklısın canım onun yerine gıda çeki olsa bi şekilde aylık ihtiyaçlar karşılanır.yinede sağlık olsun.
Evet çocuklardan evin geçiminden bir türlü bana sıra gelmiyor. Çok mecbur kalmadıkça kendime birşey alamıyorum ama Allah bu günleri aratmasın.
Aldıklarım konusunda da teşekkür ederim. Daha iyileri senin olsun (bizde öyle derler)
Afiyet olsun...
Akşama kadar yediğinde çok abartılacak birşey yok ki. Ara sıra biz de kendimizi görelim demi...ohhhh afiyet olsun...
Kızartma ve yediğin abur cubur çok değilse sıkıntı yapma. Geçen hafta resmen kendimi kaybettim tatlı da tatlı diye. Hergün pasta tatlı cikolata yedim öyle saçmaladım ki ama kendime hakim olmadım. Şükür geçti gitti... ara sıra hepimize oluyor iş ki oluruna bırakmayalım...
maşallah fiyelim. Darısı kalan kilona olsun. ..
Maşallah sana. Valla kilo vererek doğuma girecek az insanın içindesindir.
Allah sana da o günleri göstersin. Tut elinden bıdığının o göstersin sen al o göstersin sen al en son imdaaaatt diye bağır....
Geçmiş olsun canim. İnşallah baş ağrın geçmiştir. Sporların da harika. Menün de gayet güzel. Ben de oğluşla ilk senden duyup yaptığım karnıbahar kısırından yapıp yedik. Ohhhh mis gibi...
Sağol canım benim. Yok siftahı akşam oğluşla kocişe yaptım. Ben hakkımı sabaha bıraktım..
Afiyet olsun...
Yarından itibaren lavaş diyetine mi başlasak acep
İlk önce doğım günün kutlu olsun.Allah nice sağlıklı mutlu huzurlu ve bu senenin dışında hep fit incecik olduğun seneler nasip etsin. Hediyeni de güle güle kullan. Doğum günün gayet güzel geçmiş. Ohhh sefan olsun.
malesef yok benim instagramim..dedigin cayi hic duymadim..hazirmi yoksa senmi hazirliyorsun bitkilerden..canım şu instagramda da baya yaygın ya ünlülerde içiyo kemal doğulu fln da kullanıyo adını yazabiliomuyum buraya bilmiyorum ama instagramdan kemal doğuluyu bul orda var içerken fln reimleri çay sabah aç karnına akşam yatmadan içiyosun bide alkali su var ödem attırıyo beğenmiyenlerde var ama ben memnunum önceden sabahları heryerim şiş uyanırdım şimdi öyle bi sorunum yok memnunum yani
sagol canm son 45 gün bakalım daha alır miyim bilmiyorum Rabbim inşallah o günleri nasip etsin canm ya minnakimla kime benzeyecek nasıl bi bebek olacak simdi herseyini çok merak ediyorum[/QUOTE]amin canım inşallah günler azaldıkça zamanda geçmek bilmiyor daha hamilelik ten başlıyor bebisin zorlukları valla ama Rabbim yokluklarini göstermesin
Yıldızım evlat çok farklı bişiy. Atamazdıb satamazsın het br olursa olsun uüz çeviremeyeceğin tek varlık.oynakbasim malesef nazar bir gercek..kem gözlülerin nazari cabuk deger..sen en iyisi hic anlatma yaptiklarini...
sehercim haklisin yaf bencede basliyak yarina su lavas diyetine:))) adana arasinda bol salata ayran oyy oyyy....
hep ayni bu annelik sanirsam..artik önceliklerim benim kuzularim..önceden cok bencildim hep kendimi düsünürdüm simde hep onlar...hayatimin düzeni onlarin üstüne kurulu..
sen bir taneden baska cocuk düsünmüyormusun canim..
kardes candir...
Merhaba hoşgeldin aramıza. Günlük yediklerimizi içtiğimizi, yapıyorsan sporunu yazıyorsun. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.Merhaba arkadaşlar, ben de katılmak istiyorum aranıza. 88.5 kilo filan olmam lazım.Yarın sabah tartılıp başlamayı düşünüyorum. Grubun kuralları vs nasıl işliyor. Biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem? Günlük bildirim mi oluyo? Saat kaç gibi filan olması lazım?
yok cnm hazır ozaman netten kemal doğulunun içtiği diet çay yazarsan çıkar heraldemalesef yok benim instagramim..dedigin cayi hic duymadim..hazirmi yoksa senmi hazirliyorsun bitkilerden..
Kimseye benzemez. Eşi benzeri yok. Hele kokusu var ya içine çektiğinde ağrın sızın ne varsa yok eder. Tarifi asla olmayan hergün çoğalan bir sevgi...sagol canm son 45 gün bakalım daha alır miyim bilmiyorum Rabbim inşallah o günleri nasip etsin canm ya minnakimla kime benzeyecek nasıl bi bebek olacak simdi herseyini çok merak ediyorum
27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok. 88 kilo civarıyım. Boyum 167. 60 kiloya filan düşmek istiyorum. Bakalım inşallah olur.Merhaba hoşgeldin aramıza. Günlük yediklerimizi içtiğimizi, yapıyorsan sporunu yazıyorsun. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.
Kaç yaşındasın , evlimisin bekar mısın...
Kendinden bahsederek başlayabilirsin. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın....
Unutmadan listeye girebilmek iöin iki hafta bildirim yapıyorsun sonra listeye dahil oluyorsun...
O zaman tekrar hoşgeldin aramıza. ..27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok. 88 kilo civarıyım. Boyum 167. 60 kiloya filan düşmek istiyorum. Bakalım inşallah olur.
hoşgeldin cnm aramıza benimde hedefim 60 87 ile başladım bu sabah 82 yi gördüm şükür27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Çocuğum yok. 88 kilo civarıyım. Boyum 167. 60 kiloya filan düşmek istiyorum. Bakalım inşallah olur.
sende hoşgeldin cnmMerhaba arkadaslar bende sizinle devam etmek istiyorum yola:)inş kabul edersiiz.Evliyim bir çocuğum var 29 yaş kilo 81.5 boy 1.63.Zaten tombiş olan ben kış ve çocuk evde olunca bir baktım ipin ucu fena kaçmış.Bu sefer bırakmak istemiyorum.Motivasyonumuz eksik olmasın inşallah
canım şu instagramda da baya yaygın ya ünlülerde içiyo kemal doğulu fln da kullanıyo adını yazabiliomuyum buraya bilmiyorum ama instagramdan kemal doğuluyu bul orda var içerken fln reimleri çay sabah aç karnına akşam yatmadan içiyosun bide alkali su var ödem attırıyo beğenmiyenlerde var ama ben memnunum önceden sabahları heryerim şiş uyanırdım şimdi öyle bi sorunum yok memnunum yani
Merhaba arkadaşlar, ben de katılmak istiyorum aranıza. 88.5 kilo filan olmam lazım.Yarın sabah tartılıp başlamayı düşünüyorum. Grubun kuralları vs nasıl işliyor. Biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem? Günlük bildirim mi oluyo? Saat kaç gibi filan olması lazım?
Merhaba arkadaslar bende sizinle devam etmek istiyorum yola:)inş kabul edersiiz.Evliyim bir çocuğum var 29 yaş kilo 81.5 boy 1.63.Zaten tombiş olan ben kış ve çocuk evde olunca bir baktım ipin ucu fena kaçmış.Bu sefer bırakmak istemiyorum.Motivasyonumuz eksik olmasın inşallah
hayırlı sabalar arkadaşlar...
yoğun bir hafta sonu geçirdik ve hiç buraya gelemedim ama içim içimi yedi bildirim yapmadım diye veeee
geçen hafta 82 0
bu haftaaaa 80 4
çok şükür kocama karşı iddamı kazanamadım ama yinede iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?