Yok cnm ya diete başladım başlayalı sadece 1 defa tatlı yedim hatta buraya yazdım iradem kuvvetlidir aslında ama kriz işte şeytan dio her öğün yerine tatlı yeCnm bnde ilkkez ole olmstm bugun sondu diyetime basladim acayip tatli yemstm
Kizlar bugun cok rahatszim basim agryr halen gribim yuruyus ve selulitsavari yapamadim ama 98dk plates karinsavar yaptim erken uyuyacagim bugun yesil cayi icip buyuk bardakta 12tane su ictim hayirli aksamlar
Ya ben Türkiye'den çoooook uzakta sıcak bir memlekette yaşıyorum daHer mevsim karpuz bulunur burda
Spor yapmak istiyorum ya ben de.Ama muhtemelen yarın da yapamıcam. Bu ara iş yerinde işler çok yoğun, canım çıkmış olarak geliorum eve. Ama çarşambadan itibaren azalıcak. O zaman başlıcam inşallah.
İyi akşamlar kızlar bende bütün gün yazamadım netim de sorun vardı sabah 1 yumurta peynir roka domates fln ,öğle haşlanmış patates yedim ,Aksama 2 ufak parça tavuk yağsız yerinden ve salata ama adet tarihim yaklaşıyor tatlı krizlerindeyim
Yok cnm ya diete başladım başlayalı sadece 1 defa tatlı yedim hatta buraya yazdım iradem kuvvetlidir aslında ama kriz işte şeytan dio her öğün yerine tatlı yeama şeytana uymiycam ben iyi bi kadınım geçen yazda 12 kilo vermiştim ipin ucunu bırakınca aldım tabi bu defa öyle olmayacak Allahın izniyle tatlı değil ben kazanicam
Ohh oynakcik btirdin ne guzel bnde 45dk sonra baslicam
lütfen şu alkali su saçmalığına inanmayın show tv nin haberlerinde çıktı ünlülerin resmini kullanarak alkali su diye zehir satıyorlar böbreklere çok zarar veriyormuş hatta ikbal aydın çıktı benim adımı kullanıp alkali suyu satıyorlar dedi istersen araştır kızlar hayattan kilo vermek için mucize beklemeyin nasıl çok yiyip kilo alıyorsak az yiyip kilo vericeğiz 2 kere 2= 4canım şu instagramda da baya yaygın ya ünlülerde içiyo kemal doğulu fln da kullanıyo adını yazabiliomuyum buraya bilmiyorum ama instagramdan kemal doğuluyu bul orda var içerken fln reimleri çay sabah aç karnına akşam yatmadan içiyosun bide alkali su var ödem attırıyo beğenmiyenlerde var ama ben memnunum önceden sabahları heryerim şiş uyanırdım şimdi öyle bi sorunum yok memnunum yani
cnm çok doğru söylüyosun ama ben zaten alkali için almadım bitki çayı içindi asıl sebebim oda yanındaydı düzenli değilsede onuda içiyorum ama korktum şimdi içmesemmi onulütfen şu alkali su saçmalığına inanmayın show tv nin haberlerinde çıktı ünlülerin resmini kullanarak alkali su diye zehir satıyorlar böbreklere çok zarar veriyormuş hatta ikbal aydın çıktı benim adımı kullanıp alkali suyu satıyorlar dedi istersen araştır kızlar hayattan kilo vermek için mucize beklemeyin nasıl çok yiyip kilo alıyorsak az yiyip kilo vericeğiz 2 kere 2= 4
bu kadar yani...
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bol hareketli az kalorili bir gün olur bugünde inşallahhhh...Aminnnnnnnnn
Sabah gayet dinç uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim bu saatte
Yarım saat sonrada sporuma başlıyacağım Allahın izniyle
Umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur ve cumaya kadar kaçamaksız devam edip çok güzel rakamlar görürüz
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah çabucak iyileşirsinİçtiğin suya bol bol limon sık canım C vitamini takviyesi olurda daha çabuk toparlanırsın inşallah
bitteri de okadar severimki öyle yapıcam cnm sağolbende budefa baya azimliyim kimseye inatım yok ama
sonuca ulaştığımda tepkiler nasıl olcak heycanlıyım bunu görmek için
Ohhh iyisin ama bak karpuzun şeker oranı yüksektir o yüzden dikkat( bir senedir ağzına karpuz sürmemiş kıskanç oyankbaşı )
Şaka şaka afiyet olsun bol bol eksi olur inşallahhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnnn
İnşallah sende yarından sonra başlayabilirsin sporaİnan be bu kiloyla bile artık çok daha rahat sporumu yapıyorum ve kendimi sonrasında ne kadar yorgunda olsam çok daha iyi hissediyorum
Canım Menün bence gayet güzel
Tatlı krizleri için tarçınlı süt çok iyi geliyor yada çok çok krize girdiysen ufak bir parça bitter çikolata at ağzına ( 1 parçada olsa yoğun tadı dilde uzun süre kalınca yeterli geliyornormalde ben hiç sevmezdim bitteri ama artık çok krize girersem bitter atıveririm ağzıma diye düşünüyorum tabi gece aslaaaaa çünkü benim şeker sınırda bu seferde kötü olurum diye korkuyorum )
Bende geçmişte 23 kg vermiştimama aptal kafam hemen manken oldum havalarına girip 2 ay salınca anında fazlasıyla geri aldım şimdi hep diyorum kaç kilo giderse gitsin ben oldum havalarına girmek yok zaten spor hayatımda hep var olacağı için almayacağımı düşünüyorum verdikten sonrada
O ufak bedenleri zaten gördükten sonra ölümü gör ye diyenlere bile ulen ben kilo alacağıma sen öl daha iyi derim herhaldeçok pis gaza geldim bu ara sırf KVye ve kızlarına inat bende insani bir kiloya düşmezsem banada banu demesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?