80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm bnde ilkkez ole olmstm bugun sondu diyetime basladim acayip tatli yemstm
Yok cnm ya diete başladım başlayalı sadece 1 defa tatlı yedim hatta buraya yazdım iradem kuvvetlidir aslında ama kriz işte şeytan dio her öğün yerine tatlı ye ama şeytana uymiycamben iyi bi kadınım geçen yazda 12 kilo vermiştim ipin ucunu bırakınca aldım tabi bu defa öyle olmayacak Allahın izniyle tatlı değil ben kazanicam

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bol hareketli az kalorili bir gün olur bugünde inşallahhhh...Aminnnnnnnnn

Sabah gayet dinç uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim bu saatte
Yarım saat sonrada sporuma başlıyacağım Allahın izniyle

Umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur ve cumaya kadar kaçamaksız devam edip çok güzel rakamlar görürüz

Kizlar bugun cok rahatszim basim agryr halen gribim yuruyus ve selulit savari yapamadim ama 98dk plates karinsavar yaptim erken uyuyacagim bugun yesil cayi icip buyuk bardakta 12tane su ictim hayirli aksamlar

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah çabucak iyileşirsin İçtiğin suya bol bol limon sık canım C vitamini takviyesi olurda daha çabuk toparlanırsın inşallah

Ohhh iyisin ama bak karpuzun şeker oranı yüksektir o yüzden dikkat ( bir senedir ağzına karpuz sürmemiş kıskanç oyankbaşı )
Şaka şaka afiyet olsun bol bol eksi olur inşallahhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnnn

İnşallah sende yarından sonra başlayabilirsin spora İnan be bu kiloyla bile artık çok daha rahat sporumu yapıyorum ve kendimi sonrasında ne kadar yorgunda olsam çok daha iyi hissediyorum

Canım Menün bence gayet güzel
Tatlı krizleri için tarçınlı süt çok iyi geliyor yada çok çok krize girdiysen ufak bir parça bitter çikolata at ağzına ( 1 parçada olsa yoğun tadı dilde uzun süre kalınca yeterli geliyor normalde ben hiç sevmezdim bitteri ama artık çok krize girersem bitter atıveririm ağzıma diye düşünüyorum tabi gece aslaaaaa çünkü benim şeker sınırda bu seferde kötü olurum diye korkuyorum )

Bende geçmişte 23 kg vermiştim ama aptal kafam hemen manken oldum havalarına girip 2 ay salınca anında fazlasıyla geri aldım şimdi hep diyorum kaç kilo giderse gitsin ben oldum havalarına girmek yok zaten spor hayatımda hep var olacağı için almayacağımı düşünüyorum verdikten sonrada
O ufak bedenleri zaten gördükten sonra ölümü gör ye diyenlere bile ulen ben kilo alacağıma sen öl daha iyi derim herhalde çok pis gaza geldim bu ara sırf KVye ve kızlarına inat bende insani bir kiloya düşmezsem banada banu demesinler

Evetttttttttt kızlarrrrrrrrr boş oturmak yok hadiiiiiiiiiii

Leslie zamanıııı

Tutmayın beniiiiiiiiiiiiii

Slmmlar..
herkese mutlu huzurlu bir gun dilerim. .
Dun aksam cok fena istaha kurban oldum regl eli kulaginda sisim ve istah oy oy..neyse bugun yenilmemeye calisicam bu zalim istaha...
Sabah musli sut ve tarcin yedim..kuzulari biraktim markete ugradim geldim simdi kahvemi iciyorum..birazdan spor yapicam ins..gorusmek uzere..

Evetttttttttttttt tam 3 Mil Leslieyi bitirdim ( 45 dakikaya yakın sürüyormuş bugün baktım ilk kez )
hatta nasıl nevrim döndüyse müzik açıp göbek atasım var bu yorgunluğun üzerine

Neyse cılkını çıkarmıyayım ki ile duraklama olursa ( ki uzun süre olmaz diye umuyorum ) biraz daha çoğaltma şansım olsun

Ohh oynakcik btirdin ne guzel bnde 45dk sonra baslicam

Sanada şimdiden kolay gelsin canım

Kız şu anda kendime okadar kızıyorum ki ulen kaç senedir sıkaydım ya şu totoşuda Leslieyle daha evvel barışsaydım şimdiye çoktan 2li hanelere inmiştim ne güzel Neyse bundada vardır bir hayır diyorum artık

Benimde birazdan herhalde komşu ablam gelir kahve içmeye
Sporum bitince onuda aradım az işi varmış bir aksilik olmazsa gelicek şöyle güzel üzerine birde şekersiz Türk kahvemi de içip kendimi mutfağa atacağım Öğlen yemeği hazırlamak için

lütfen şu alkali su saçmalığına inanmayın show tv nin haberlerinde çıktı ünlülerin resmini kullanarak alkali su diye zehir satıyorlar böbreklere çok zarar veriyormuş hatta ikbal aydın çıktı benim adımı kullanıp alkali suyu satıyorlar dedi istersen araştır kızlar hayattan kilo vermek için mucize beklemeyin nasıl çok yiyip kilo alıyorsak az yiyip kilo vericeğiz 2 kere 2= 4
bu kadar yani...

s.a arkadaşlar dün hastane işleriim vardı giemedim
pazar akşamı eltimlerde balık yemiştik ama taaa 21 30 u buldu yememiz geç yiyince sabah bişey istemedi canım
hastaneye git gel anca 14 de 2 dukan kre
p yedim biraz peynirle
16 da bir elma
18 30 gibi 1 buçuk kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı makarna

bugünde arkadaşla dünden anlaştık oruç tutalım diye yatmadan önce
1 dilim çavdar
2 kepçe çorba 1 barak ayran
içtim ve yattım
sporumu hafta sonundan beri yapamıyom

Slm canlar aksam yemegimi aksam olmadan 16:09te yedim
Menemen biberli soganli
Bir kase kuru fasulye
Zeytin
Peynir
Yogurt

cnm çok doğru söylüyosun ama ben zaten alkali için almadım bitki çayı içindi asıl sebebim oda yanındaydı düzenli değilsede onuda içiyorum ama korktum şimdi içmesemmi onu

iyi akşamlar herkese bende bugün yine şu patates le başlıyan her güne baska bişy olan dietten yaptım gecen defa ilk gün sadece patates yediğimde 400 gr gitmişti bende diğerlerini yapmadım şimdi 1 gün normal diğer gün haşlanmış patates yiyorum bugün de sadece onu yedim yarın görücem artık eğer gene okadar giderse devam edicem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…