80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım
Çok geçmiş olsun canım şükür sana birşey olmamış
Geçen gün eşimde nasıl becerdiyse çelik tencerenin sapını kırmış dolaptan çıkaramadan sapıda bir kenara koyup bırakmış çaktırmadan sen iyi yakmamışsın kendini

Bu arada kolay gelsin şimdiden sana bende sporuma başlıyayım birazdan ki akşam üzerede bir posta yapıveririm

Arkadaslar gunaydin iki haftadir gelemedim daha dogrusu kizim dis cikardigi icin motivasyonum iyice dusmustu 70.6dan 72.6oldum
+2kilo aldim
Bugun basladim cok sukur

Kahvalti 10:00da bitti
İki koy yumurtasi
15tane dogal zeytinyagli zeytin
Zeytinyagli dogal cökelek
Bir bardak cay
Dort tane ceviz

Kızlarrrrrrrrrrrrr biraz evvel yine kendi rekorumu kırdımmmmm

İlk kez tam 3 Mil Leslie yaptım
Ve inanılmaz ama okadar terlediğim ve yorulduğum halde inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi
Akşam üzerede yaparmıyım bilmiyorum sonuçta birden asılırsam kilo gider ama durduğunda da daha fazlasını yapacak halim kalmaz günde 2 kere yaparsam

Güzel Allahımın izniyle bundan sonra inşallah kıvırmak yok spor konusunda

Arkadaslar gunaydin iki haftadir gelemedim daha dogrusu kizim dis cikardigi icin motivasyonum iyice dusmustu 70.6dan 72.6oldum
+2kilo aldim
Bugun basladim cok sukur

Canım çabuk gelen çabuk gider o yüzden fazla takılma o 2 kgya zaten eminim ödemdir oda 6lı hanelere çok fazla yok sonuçta sık dişini

Sagolasin oynakcim iyi geldin bana bu arada 10agustosta dugun var o zamana kadar 55olmama lasim bu arada agirliklarimida aldim kucuk topumuda 20cm ebruoi topta yolda geliyor ne ararsaniz var bende karinsavar yapcam 98dk ikindileride selulit savar arada aksamlarida yarim saat yuruyus yapcam kararim net

Canım yürüyüş için dışarı çıkamadığında kesinlikle Leslie tavsiye ederim özellikle TV eşliğinde olunca insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor üstelik şu 1 aydır kilo veremediğim halde şu son 10 gündür kim görse kız baya kilo verdin diyor tartı aynı fikirde değil tabi ama cidden sıkılaşma olmuş artık bende nekadar kilom çokta olsa ayna karşısına geçtiğimde yok kız okadarda çirkin durmuyor kilom artık diyebiliyorum
Kendi gözüme hoş görünmeye bile başladım pantalonlar bol gelmeye başladı

Zaten diğer şeyleri de yaparsan eminim yaza kadar kiloları verip çok daha fazlasını vermiş gibi bile durursun

Öğleden sonra yine kızkardeşimle Annemde buluşacağız gitmeden birazda karın hareketleri yapar duşumu alırım birazdan

Kizlqr sporum btti gribim o yuZDEN zorlandim baya . Birde yemeye alistigim icin bugun aciktim yogurt kasikladim simdi aksama ispanak var menude

slmlar kizlar..nasilsiiniz..ben sabahtan cok yogundum..evi temizledim dip bucak..yemek yap..cocuklari götür getir..simdi bir yesil cay ictim birde elma yedim bakayim dedim..bugun baya düzgün beslendim..aksamada bisiklet sürecem ins..kuzulari yatirinca..
cecom helal be 3 mil hey masallah...
hosgelmissin tekrardan mehtapcim..kacak nerelerdeydin bakim..
sen azimli hatunsun cabuk gelir gidenler...
sehercim sende temizlikle ugrastin sanirsam..kolay gelsin tatlim...

hemen menümü yazayim..aksama ugramaya calisirim...
sabah 2 yumurtali yesillikli salata
yarim dilim tam bugday ekmek..
az tahin helvasi
ögle bir tam bugdaydan beyaz peynirli tost
ara 1 elma
aksam 4-5 köfte firinda pismis ekmeksiz
bol yesil salata
yogurt

Hosbulduk yildizcik ya kizimin dis cikarma olayi beni btirdi ya oyuzden giredim su 12kiloyu verip 60olcm sonrada 55 seksenden nasil dustuysem bunuda becercem

Kizlarr bugun kacirdim.birazbi aekadasa gittim oda dokturmus poacakar pisiler pideler
neyse menumu yazim
sabh.2 dilim.kepek.ekmegi biraz lor bi yumurta
oglen.iki hashali corek bi kycuk pisi iki dilim peynir kavun brokoli salatasi
aksam salata

Çok berbat bir başlangıç yaptım diyete ya Ama pes etmek yok
Sabah; 2 ince dilim ekmek ve beyaz peynir ile tost.
Öğlen; 5-6 kaşık pirinç pilavı ve beşamel soslu tavuk
İkindi; 2 dilim karpuz
Akşam ; Kıtır ekmekli domates çorbası
VEEEEE...... Asıl bomba şimdi geliyooooorrrr.

Uzun zamandır görmediğim arkadaşım çaya çağırdı.
1.5 dilim kek
2 küçük poğaça
yarım gözleme

Çok utanıyorum ya. Ama bu berbat ilk gün beni durduramayacak inşallah. Yarın yeni bir gün...
Bu arada sabah tartıldım. 88.1 kilo ile başladım. Bakalım.....

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Dün dışarı cıktığımızda eşim masa tenisi için masaya takılan file ve raket almıştı akşam yemeğinden sonra hadi biraz oynayalım dedi ve 15 dakika bile olsa baya yordu
Ailecek etkinlik konusunda çığır açıcağız ufaklık bile çok zevk aldı hatta bol bol gülüştük hallerimize

Gündüz Annemdeydim sonrada zaten gelince hemen kendimi mutfağa attım
Genel olarak gün çok verimli geçti diyebilirim inşallah karşılığınıda alırım artık

Hemen ilk günden pes etmek yok menün aslında gelen olarak fena değil ( bu mevsimde karpuzu nereden bulduğunuda merak etmiyor değilim )

Keşke misafirlikte yediklerinin yarısını yeseydin en azından vicdanende rahat olurdun ama olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden yarın dengelemek için çok daha azimle güne başlayıp mümkünsede azda olsa spor yapmaya çalış eminim cumaya eksi bile görürsün

Kizlar bugun cok rahatszim basim agryr halen gribim yuruyus ve selulit savari yapamadim ama 98dk plates karinsavar yaptim erken uyuyacagim bugun yesil cayi icip buyuk bardakta 12tane su ictim hayirli aksamlar

Hemen ilk günden pes etmek yok menün aslında gelen olarak fena değil ( bu mevsimde karpuzu nereden bulduğunuda merak etmiyor değilim )

Keşke misafirlikte yediklerinin yarısını yeseydin en azından vicdanende rahat olurdun ama olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden yarın dengelemek için çok daha azimle güne başlayıp mümkünsede azda olsa spor yapmaya çalış eminim cumaya eksi bile görürsün
[/QUOTE]

Ya ben Türkiye'den çoooook uzakta sıcak bir memlekette yaşıyorum da Her mevsim karpuz bulunur burda
Spor yapmak istiyorum ya ben de.Ama muhtemelen yarın da yapamıcam. Bu ara iş yerinde işler çok yoğun, canım çıkmış olarak geliorum eve. Ama çarşambadan itibaren azalıcak. O zaman başlıcam inşallah.

İyi akşamlar kızlar bende bütün gün yazamadım netim de sorun vardı sabah 1 yumurta peynir roka domates fln ,öğle haşlanmış patates yedim ,Aksama 2 ufak parça tavuk yağsız yerinden ve salata ama adet tarihim yaklaşıyor tatlı krizlerindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…