- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın arkadaşlar.
Hepinize hayırlı bir hafta olsun inşallah.sabah 6.40 gibi uyandım kocişi gönderdim oğlumu okula bıraktım şimdi doşmuştayım eve geçiyorum. Çok işim var.
Bugün oğlumun hamur işi günü. Dün tava böreği yaptım gece. Alt üst çevirirken öyle güzel kızarmış geldi ki gözüme hay maşallah ne becerikli kızsın sen daedim ki tavanın kulpu elimde kaldı börek Allah'tan çevirdiğim tabakta kaldı. (Tava setini de yeni almıştım seramik) kociş dedi ki kendi yaptığını kendi gözünle yiyeceksin dedi..
Sabah kociş ve arkadaşına börek koydum. Oğlum kahvaltıda yedi, Birazda okula gönderdim beslenme için kalanını buzluğa koydum. Zaten üç dilim kalmıştı. Gidince eve dayanamaz yerim diye. .
Dolmuştan yazdım kesik kesik oldu ama kusura bakmayin
Arkadaslar gunaydin iki haftadir gelemedim daha dogrusu kizim dis cikardigi icin motivasyonum iyice dusmustu 70.6dan 72.6oldum
+2kilo aldim
Bugun basladim cok sukur
Sagolasin oynakcim iyi geldin banabu arada 10agustosta dugun var o zamana kadar 55olmama lasim bu arada agirliklarimida aldim kucuk topumuda 20cm ebruoi topta yolda geliyor ne ararsaniz var bende karinsavar yapcam 98dk ikindileride selulit savar arada aksamlarida yarim saat yuruyus yapcam kararim net
Çok berbat bir başlangıç yaptım diyete yaAma pes etmek yok
Sabah; 2 ince dilim ekmek ve beyaz peynir ile tost.
Öğlen; 5-6 kaşık pirinç pilavı ve beşamel soslu tavuk
İkindi; 2 dilim karpuz
Akşam ; Kıtır ekmekli domates çorbası
VEEEEE...... Asıl bomba şimdi geliyooooorrrr.
Uzun zamandır görmediğim arkadaşım çaya çağırdı.
1.5 dilim kek
2 küçük poğaça
yarım gözleme
Çok utanıyorum ya. Ama bu berbat ilk gün beni durduramayacak inşallah. Yarın yeni bir gün...
Bu arada sabah tartıldım. 88.1 kilo ile başladım. Bakalım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?