80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
menumm
sabh.iki dilim ekmek lor peyniri bi yumurta cay
Oglen.gozlemenin dortte biri havuc salatasi incecik pasta
aksam.havuc salatasi tavuk gogsu bi parca
ara.cay bi kac kuru uzum
spor olarakta.zumba 1 saat yarim saat yuruyus

Canım yine sen bilirsin ama Patates çok nişastalı ve ilk gün bünye tepki vermiş bile olsa 2 günde bir onla beslenirsen bir sonraki günlerde fark olmayabilir diye tahmin ediyorum
O dediğin listeyi bende yapmıştım geçmişte 1 haftada 2 kgya yakın gitmişti ama acıkcası 3.cü günden sonra fenalık gelmeye başlamıştı hatta eşim ikinciye yaptığımda 2ci gün tansiyonum düşüp evde fenalaşınca bana fırça atmıştı hatta o günden sonra bana o tip diyetleri yasakladı

He dengelemek adına bir yandanda kilo vereyim dersen bence o patates yemeyi düşündüğün günlere salata ve çorba eklersen hem bağırsakların çalışır hemde daha uzun süre tok tutar
Yani bir gün normal ikinci gün akşam yemeklerinde yaparsan o bile işe yarar gibime geliyor sonuçta öyle aşırı bir kilon yok ve metabolizmayı bozmaman için bu şekilde de olur gibime geliyor inan bir kere bozuldumu sonra çok daha fazla uğraşırsın benim gibi metabolizmanı hızlandıracağım diye

Slm kizlar
menumm
sabh.iki dilim ekmek lor peyniri bi yumurta cay
Oglen.gozlemenin dortte biri havuc salatasi incecik pasta
aksam.havuc salatasi tavuk gogsu bi parca
ara.cay bi kac kuru uzum
spor olarakta.zumba 1 saat yarim saat yuruyus

Menüde sporada harika
Cuma yine bence süper bir bildirim yapacaksın harikasın

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili ve hayırlı sabahlar diliyorummmmm

Bu sabah yine erkenden çok dinç bir şekilde güne başladım hatta keyif kahvemi bile içtim
Çok şükür 2 - 3 gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi ( 3 milin faydaları sanırım )
Bugün dışarı çıksammı çıkmasam mı diye düşünürken biraz evvel Annem aradı hadi saat 11 gibi buluşup kardeşine gidelim dedi yürüyerek ( 3 km yol ) havada çok güzel olunca tabi anında kabul ettim

Zaten büyük kız dün ille Teyzeme gitcekmisin, gidersen arkadaşlarımı çağırabilirmiyim diyordu
Hem küçük kuzuda iki gündür dışarı çıkmadım çok sıkıldım diyordu hemde bugünki sporumu açık havada yapmış olurum

Normalde sabahtan 3 mil yapıyordum ama bugün eve gelince halim kalırsa yaparım diye düşünüyorum sonuçta abartıp ertesi gün baygın düşmek istemem

Bende evin işlerinide bitirdim birazdan hazırlanıp kendimi dışarı atacağım

Hava çok güzel insan ne giyeceğini şaşırıyor
Dönüştede pazarlığımı yapar eve atarım kendimi inşallah çok geç olmadan

Günaydın arkadaşlar. ...Hepinize hayırlı bir gün olsun inşallah. ...
İki gündür gelemedim. Cam kapı temizlik derken canım cıktı. Zaten bir günün en az 4 saati oğluşu okula götür eve gel sonra çıkışta git al gel derken gün bitiyor.
Sabah uyanınca iki bardak suyumu içtim sonra koca bir kupa yeşil çay içtim. Oğluşu bıraktım okula gelirken de 30-35 dakika yürüdüm. Aslında bir saat yürüyecektim ama burda inanılmaz rüzgar vardı bi de kar yağmaya başladı. Hem şapka hem atkıya rağmen başım donmaya ağrımaya başlayınca yürüyüşü yarıda bıraktım. Eve geldim canım tarhana çorbası istedi.ohh koca bir tabak içtim. Birde akşam arnavut ciğeri yapmıştım ağır olmasın diye nesfit yedim sütle.
Bir parça da ondan yedim
Yani iki dilim ekmek bir tabak çorba bir kaşık da atnavut ciğeri oldu. Çok oldu ekmekle çorba ama olsun akşam yemektense şimdi yemek daha mantıklı.
Koca sepet çamaşır katlayacağım sonra kendimi iyi hissedersem ütü yapacağım. Kırık gibiyim bugün inşallah hasta olmam.....

Slm nasilsiniz hatunlar..iki uc gundur kivranipduruyodum nihayet regl belli etti kendini..
Simdi geldim eve arkadasta toplandik kuran okuduk kahvalti ettik ayrildim..gitmeden islerimi bitirmistim..yemegimde dunden vardi..simdi kahve iciyorum..kresten kuzuyu almaya gidicem az sonra..

Kizlar pilatesim btmis durumda ve 50ip atlama yapacagm kocaman bardakta ayran icecegim daha dugune 6ay var kasmadan yapcam uc ogun yiyecegim arada

slm kızlar bende sabah 1 yumurta zeytin peynir domates ve roka ile güzel bi kahvaltı yaptım öğleni daha yemedim ama bende nesfit yiycem sanırım oğluşumu okula götürdüm geldim işler beni bekler yarın sınıf ögretmenimizin yaptığı ev ziyaretlerinde sıra bizde mis gibi olmalı herşey neyse ben başlıyım artık akşama görüsürüz

cnm çok doğru söylüyosun ama ben zaten alkali için almadım bitki çayı içindi asıl sebebim oda yanındaydı düzenli değilsede onuda içiyorum ama korktum şimdi içmesemmi onu
bence dr a danış içeriği ne olduğu belli olmayan şeyleri içme kimbilir nasıl bir şey
kurye getiriyor kapıya sende ondan mı aldın?

Canlar selamlar
Sabah 10:0 iki koy yumurtasi
16tane zeytin
Cokelek
Bir bardak cay
2incir
Cevi
Oglen 15:00 1kase nohut
1kase yogurt
Yemegim 19:30da bitti
Bir tabak nohutlu bulgur pilavi ustu haslama et
Bir kase yogurt

Slm. 88-89 kiloyum ben de.cok ta mutsuzum. Dogum yapali 4 ay oldu. Napsam az daha beklesem mi bilemedim. En kotu 65 kilo olmakistiyorum. Iki dogumdan once oyleydim zaten. Ilk dogumdam sonra 83ten inmistim 65 e ama aldim sonra. Yemek yemek cok caxip bana suan. Simdi diyete baslamalimiyim yoksa 2 ay bekliyeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…