80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmm

Cumartesi gelen usta maalesef yalaap şap iş yapmış ve gelen aracı deli oldu ister istemez bir gün geçikmeye sebep oldu diye abi önemi yok bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun dedim ama adam inanılmaz doğrucu biri ve bir gün söylediğinden geç teslim etmek zorunda kalacak diye bize karşı mahcup olacağını düşünüyor

Bugün başka bir usta getirip düzeltme yaptırdı tabi sıva işi yarına kaldı bu durumda
Bundada vardır bir hayır diyorum mecbur
Tabi kapılarda cumaya kalıyor bu durumda

Slmlar kizlar...
Nasilsiniz uzun zamandir ugrayamadim..misafirim vardi..sonrada biz tatile gittik..bugun toparlanip diyetime tam odaklanmaya niyet ettim..su anda reglim kilom84.7 idi sabah..4 ay sure var onumde ins 10 kilo verebilirim tatile kadar...

Hoşgeldin canım
Valla özlettin kendini bende diyorum acaba niye yok oldu Yıldızımız Döndüğüne sevindim
İşnallah dediğin gibi 4 ayda 10 kilo vermiş olursun hatta fazlası bile gider inşallah hepimizden

Tadilat dolayısıyla bu ara sık sık uğrayamadım bende ama inşallah bir kaç güne biter işlerde bende Cumadan sonra inşallah eski düzenime döner sporumuda yaparım

Cecom banyo tadilati varmis kolay gelsin canim...

Sağ olasın canım inşallah neticede gönlümüze göre olurda bütün bu yorgunluğu bir anda unuturum

Haftalık Kilo Listesi

Bu hafta en çok kilo verenden başlayıp sıralama yaptım Umarım önümüzdeki hafta çok daha fazla oluruz

İsimler ............................Geçen hafta ........................Bu hafta ..............................Giden

1. elenaz07 .........................85.9 kg .............................83.4 kg .................................1.5 kg
2. Furker ............................80.7 kg .............................79.7 kg ..................................1 kg
3. seher_yıldızı ..................74.6 kg ..............................74.6 kg .................................0 kg
3. Max Factor .....................82 kg ................................82 kg ....................................0 kg
3. oynakbasi34 ...................109.3 kg ............................109.3 kg ...............................0 kg
4. Eddoras ...........................79.6 kg ..............................79.8 kg ................................ + 0.2 kg

Kızlarrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum
Bu hafta en azından hiç birimiz çok fazla artı çıkmadık Eddoras eminim senimkide sadece ödemdir ve ertesi gün daha az bile çıkmışsındır

Elanaz07 ve Furker maşallah süper gidiyorsunuz

İnşallah önümüzdeki hafta hepimize bol bol eksi görürüz hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz

Kızlar selam. Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Eve geç geldim bugün
Kuzenimin Dawn sendromlu bir kızı var 3 yaşında. Ağır zaturre nedeni ile yoğun bakimda yatıyor. Onun yanına gittim. Çok zor kızlar. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.dua edin bizim için.
Dün biraz haşhaşlı peynirli çörekler yaptım hastaneye götürmek için. Bi de orda yemek aş düşünmesinler diye.
Sabah oğlumu okula götürdüm anneme geçtim. Saat 10 gibi aç gitmemek için bir tane kuru biber dolması yedim hastaneye gittim. Orda iki üç bardak çay içtim. Eve 4 gibi geldim
Makarna ve yoğurt çorbası yaptım. Onlardan yedim. Şimdi de Nescafe içiyorum. Çok yorulmuşum.
Yıldızcım hoşgeldin. İnşallah çok güzel bir şekilde devam ederiz.
Cecom biraz uğraştırdı ama inşallah içine sinen birşey çıkat ortaya.

Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek bir az peynir. 6 zeytin. 2 yk lor peyniri. 1 yk bal. çay.
Öğlen: 4 yk etli bulqur pilavı.
Akşam: yarım lavaşda döner. 3 parça tavuk qril.
Su falan hiç bir şey içemedim yaaaaaa. Hep dişlerim yüzünden bitmediki ben de rahatlıyım.

Cecom ins istedigin gibi olur tadilatiniz..gec olsun guc olmasin..misafirdi gezmeydi iste burayi boslamistim ama spor yapiyordum oda ev de bisiklet..ama basen yapmis herkes oyle diyor artik burdayim..liste icin ellerine saglik u
kilo veren herkesi tebrik ederim...
sehercim ins cabuk atlatir yigeniniz hastaligini..yavrum ..ne aci cekiyordur simdi..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..anne olan anlaracil sifalar canim...

afiyet olsun tatlim..aslinda cok kotu degilmis menun ama salata ve yogurt eklersen daha iyi olur...

afiyet olsun tatlim..aslinda cok kotu degilmis menun ama salata ve yogurt eklersen daha iyi olur...
Haklısın canım menülerimde yoğurt ve salata hep olur benim ama son günlerde hiç diyete odaklanamıyorum yaaaaa. Ne olucak bu halim bilemiyorum. Allahın izniyle şu dişlerimden kurtulsam da yine eskisi gibi devam ede bilsem.

Beni unutmussun

Askklarimmm canlarimm ballarimmmm ben geldimmmmmmm sizi deliler gibi ozledimmmm aayyyyy cok heycanlandim yazacam diye aylar oldu girmeyelii sizleri nasil nasil ozledim bi bilseniz. Acaba beni hatirliyormusunuz daha yada unuttunuzmuu yaseminnn ben hollandadan

Son düzenleyen: Moderatör:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrr

Yine erkenden evime damladım ustalar gelecek diye Çaylarıda hazır her an gelirler
Dün sonunda banyo dolabımıda aldım ve şükür alacaklar bitti tam gönlüme göre bir dolap hemde uygun fiyata buldum Uzun zamandır istediğim büyük aynayıda bu bahaneyle aldım

Artık sabırsızlıkla fayansların yarın döşenmeye başlanacağı anı bekliyorum

CAnım Rabbim acil şifalar versin kuzuya Aminnn
Dediğin gibi RAbbim evlatla sınamasın
İnşallah zatüreyide atlatırda evine tez zamanda döner ....Aminnnn

Evet canım baya bir uğraştırdı ( ustalar yapıyor ama tabi bende onlara çaydı yemekti koşturuyorum ve bir yandanda aman daha çok batmasın diye elim evin üzerinde ) ama Allahın izniyle neticeyi görünce derin bir oh çekerim

Canım seninde Allah yardımcın olsun
Umarım bir an önce tedavinde ağrında biterde sende eski düzenine döner rahat rahat yer içersin Kız yemeye yemeye daha çabuk kilo vereceksin ama ayranda olsa içmeye çalış hem tok tutar hemde sıvı almış olursun

Maalesef bisiklet basen yapıyormuş hatta benimde epileptik bisikletim var evde inan kullanmıyorum bile zaten kalça fazladan var dahada Gülazer tiplemesi gibi popişim olmasın diye
En güzeli Leslie ( geçen komşu ablamın bir arkadaşı gördüğünde şok oldu inanılmaz fark var kız harikasın dedi ki ben okadar fark göremiyorum aslında ama tabi inanılmaz motive etti sözleri )

Dün eşimin Anannesine uğradık kadıncağızda tabi eski insanlardan olduğu için eşime fırça attı niye tadilatın başında durmuyorsun gencecik eşini bırakıyorsun diye Dedim Ananne ben onlarla kanka oldum artık eşimde yahu Ananne 16 senelik eşim ben ona her şeyi devrettim benden iyi hallediyor işleri dedi

Kusura bakma canım ya kafam yerinde değil gözümden kaçmış Hemen bakıp not ediyorum listeme hatta dur kız bir kerede senin için paylaşayım listeyi

kızlaaar meraba. ben de yeni katıldım aranıza. ilaç ismi verebiliyo muyuz yeniyim buralarda ona göre bi şeyler sorucam? :)

Aramıza hoşgeldin
Bildiğim kadarıyla ilaç ismi vermek yasak ama atıyorum şeker için Metformin içeren ilaç kullanıyorum diyebilirsin sonuçta onların bir kaç ceşidi var ve çoğumuz biliyor hatta kullanıyoruz

Hoşgeldinnnnnnnn Çıtır
Şükür kavuşturana kaçak Nasılsın bakalım görüşmeyeli

Haftalık Kilo Listesi​

Bu hafta en çok kilo verenden başlayıp sıralama yaptım Umarım önümüzdeki hafta çok daha fazla oluruz

İsimler ............................Geçen hafta ........................Bu hafta ..............................Giden

1. elenaz07 .........................85.9 kg .............................83.4 kg .................................1.5 kg
2. Furker ............................80.7 kg .............................79.7 kg ..................................1 kg
3. yagmr_2008...................78.5 kg..............................77.9 kg...................................0.6 kg
4. seher_yıldızı ..................74.6 kg ..............................74.6 kg .................................0 kg
4. Max Factor .....................82 kg ................................82 kg ....................................0 kg
4. oynakbasi34 ...................109.3 kg ............................109.3 kg ...............................0 kg
5. Eddoras ...........................79.6 kg ..............................79.8 kg ................................ + 0.2 kg

yağmur_2008i bildirimde gözden kaçırdığım için bir kere daha paylaşmak istedim
Tabi 600 grda olsa ( ki bence güzel bir rakam ) hepimizin dereceleri biraz oynadı olsun yinede çok güzel sonuçlar bence

Kızlarrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum
Bu hafta en azından hiç birimiz çok fazla artı çıkmadık Eddoras eminim senimkide sadece ödemdir ve ertesi gün daha az bile çıkmışsındır

Elanaz07 ve Furker maşallah süper gidiyorsunuz

İnşallah önümüzdeki hafta hepimize bol bol eksi görürüz hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz

Canım valla bedne çok aradım ama net bir bilgi bulamadım ( benim baktığımda 3 mil yaklaşık 280 kalori yaktırıyor deniyordu tabi o nekadar hareketli olduğun ve metabolizmanla alakalı diye tahmin ediyorum ama yaklaşık 300 kalori demek yanlış olmaz bence 3 mil için )

Cecommm beni unuttumusunnnn

Cecommm beni unuttumusunnnn

Hadi yaaaa Ay krize gireceğim valla bu nasıl bir dalgınlık bendeki Şaşkın şaşkın bakınıyorum resmen topikte Hadi bir kerede senin için paylaşayım o zaman

Valla kızlar ne olur affedin beni bu hafta benden hakikaten hayır yok

Haftalık Kilo Listesi​

2. Fezay...............................95.8 kg .............................94.6 kg .................................1.2 kg
3. Furker ............................80.7 kg .............................79.7 kg ..................................1 kg
4. yagmr_2008...................78.5 kg..............................77.9 kg...................................0.6 kg
5. seher_yıldızı ..................74.6 kg ..............................74.6 kg .................................0 kg
5. Max Factor .....................82 kg ................................82 kg ....................................0 kg
5. oynakbasi34 ...................109.3 kg ............................109.3 kg ...............................0 kg
6. Eddoras ...........................79.6 kg ..............................79.8 kg ................................ + 0.2 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…