Slmlar kizlar...
Nasilsiniz uzun zamandir ugrayamadim..misafirim vardi..sonrada biz tatile gittik..bugun toparlanip diyetime tam odaklanmaya niyet ettim..su anda reglim kilom84.7 idi sabah..4 ay sure var onumde ins 10 kilo verebilirim tatile kadar...
Sehercim eddoras ve oynakbasim ben geri dondum ..bir cok arkadas yeni gelmis..hos gelmis azminiz bol olsun..hadi kizlar toparlanalim..
Bben bisiklet suruyordum ya sanirim bana basen yapti ..neyse artik lesli ve yuruyus planim var...desteklerinizi bekliyorum..
Cecom banyo tadilati varmis kolay gelsin canim...
afiyet olsun tatlim..aslinda cok kotu degilmis menun ama salata ve yogurt eklersen daha iyi olur...Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek bir az peynir. 6 zeytin. 2 yk lor peyniri. 1 yk bal. çay.
Öğlen: 4 yk etli bulqur pilavı.
Akşam: yarım lavaşda döner. 3 parça tavuk qril.
Su falan hiç bir şey içemedim yaaaaaa. Hep dişlerim yüzünden bitmediki ben de rahatlıyım.
Haklısın canım menülerimde yoğurt ve salata hep olur benim ama son günlerde hiç diyete odaklanamıyorum yaaaaa.afiyet olsun tatlim..aslinda cok kotu degilmis menun ama salata ve yogurt eklersen daha iyi olur...
Beni unutmussunHaftalık Kilo Listesi
Bu hafta en çok kilo verenden başlayıp sıralama yaptımUmarım önümüzdeki hafta çok daha fazla oluruz
İsimler ............................Geçen hafta ........................Bu hafta ..............................Giden
1. elenaz07 .........................85.9 kg .............................83.4 kg .................................1.5 kg
2. Furker ............................80.7 kg .............................79.7 kg ..................................1 kg
3. seher_yıldızı ..................74.6 kg ..............................74.6 kg .................................0 kg
3. Max Factor .....................82 kg ................................82 kg ....................................0 kg
3. oynakbasi34 ...................109.3 kg ............................109.3 kg ...............................0 kg
4. Eddoras ...........................79.6 kg ..............................79.8 kg ................................ + 0.2 kg
Kızlarrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum
Bu hafta en azından hiç birimiz çok fazla artı çıkmadıkEddoras eminim senimkide sadece ödemdir ve ertesi gün daha az bile çıkmışsındır
Elanaz07 ve Furker maşallah süper gidiyorsunuz
İnşallah önümüzdeki hafta hepimize bol bol eksi görürüz hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz
Kızlar selam. Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Eve geç geldim bugün
Kuzenimin Dawn sendromlu bir kızı var 3 yaşında. Ağır zaturre nedeni ile yoğun bakimda yatıyor. Onun yanına gittim. Çok zor kızlar. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.dua edin bizim için.
Dün biraz haşhaşlı peynirli çörekler yaptım hastaneye götürmek için. Bi de orda yemek aş düşünmesinler diye.
Sabah oğlumu okula götürdüm anneme geçtim. Saat 10 gibi aç gitmemek için bir tane kuru biber dolması yedim hastaneye gittim. Orda iki üç bardak çay içtim. Eve 4 gibi geldim
Makarna ve yoğurt çorbası yaptım. Onlardan yedim. Şimdi de Nescafe içiyorum. Çok yorulmuşum.
Yıldızcım hoşgeldin. İnşallah çok güzel bir şekilde devam ederiz.
Cecom biraz uğraştırdı ama inşallah içine sinen birşey çıkat ortaya.
Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek bir az peynir. 6 zeytin. 2 yk lor peyniri. 1 yk bal. çay.
Öğlen: 4 yk etli bulqur pilavı.
Akşam: yarım lavaşda döner. 3 parça tavuk qril.
Su falan hiç bir şey içemedim yaaaaaa. Hep dişlerim yüzünden bitmediki ben de rahatlıyım.
Cecom ins istedigin gibi olur tadilatiniz..gec olsun guc olmasin..misafirdi gezmeydi iste burayi boslamistim ama spor yapiyordum oda ev de bisiklet..ama basen yapmis herkes oyle diyorartik burdayim..liste icin ellerine saglik u
kilo veren herkesi tebrik ederim...
sehercim ins cabuk atlatir yigeniniz hastaligini..yavrum ..ne aci cekiyordur simdi..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..anne olan anlaracil sifalar canim...
Beni unutmussun
kızlaaar meraba. ben de yeni katıldım aranıza. ilaç ismi verebiliyo muyuz yeniyim buralarda ona göre bi şeyler sorucam? :)
Askklarimmm canlarimm ballarimmmm ben geldimmmmmmmsizi deliler gibi ozledimmmm aayyyyy cok heycanlandim yazacam diye aylar oldu girmeyelii sizleri nasil nasil ozledim bi bilseniz. Acaba beni hatirliyormusunuz daha yada unuttunuzmuu yaseminnn ben hollandadan
Cecoo ablaaaa bana bi mesaj att
Günaydın herkese....
Ya ben birşey sorucam İnşallah soruma cevap bulurum :)
Şu Leslie ile 1,2,3 vs....'de mil başı kac kalori harcanıyor bilen varmi.
Hani ben mil başı 100 kalori diye okumuştum bir yerde ama belki net bilen varsa bana söylerse sevinirim :))
Cecommm beni unuttumusunnnnHaftalık Kilo Listesi
Bu hafta en çok kilo verenden başlayıp sıralama yaptımUmarım önümüzdeki hafta çok daha fazla oluruz
İsimler ............................Geçen hafta ........................Bu hafta ..............................Giden
1. elenaz07 .........................85.9 kg .............................83.4 kg .................................1.5 kg
2. Furker ............................80.7 kg .............................79.7 kg ..................................1 kg
3. yagmr_2008...................78.5 kg..............................77.9 kg...................................0.6 kg
4. seher_yıldızı ..................74.6 kg ..............................74.6 kg .................................0 kg
4. Max Factor .....................82 kg ................................82 kg ....................................0 kg
4. oynakbasi34 ...................109.3 kg ............................109.3 kg ...............................0 kg
5. Eddoras ...........................79.6 kg ..............................79.8 kg ................................ + 0.2 kg
yağmur_2008i bildirimde gözden kaçırdığım için bir kere daha paylaşmak istedim
Tabi 600 grda olsa ( ki bence güzel bir rakam ) hepimizin dereceleri biraz oynadıolsun yinede çok güzel sonuçlar bence
Kızlarrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum
Bu hafta en azından hiç birimiz çok fazla artı çıkmadıkEddoras eminim senimkide sadece ödemdir ve ertesi gün daha az bile çıkmışsındır
Elanaz07 ve Furker maşallah süper gidiyorsunuz
İnşallah önümüzdeki hafta hepimize bol bol eksi görürüz hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz
Canım valla bedne çok aradım ama net bir bilgi bulamadım ( benim baktığımda 3 mil yaklaşık 280 kalori yaktırıyor deniyordu tabi o nekadar hareketli olduğun ve metabolizmanla alakalı diye tahmin ediyorum ama yaklaşık 300 kalori demek yanlış olmaz bence 3 mil için)
Cecommm beni unuttumusunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?