Canm estagrullah olurmuuu ne hatasi iki gundur giremiyorum zaten belki is guc haturliyamadin canm normalHadi yaaaaAy krize gireceğim valla bu nasıl bir dalgınlık bendeki Şaşkın şaşkın bakınıyorum resmen topikte Hadi bir kerede senin için paylaşayım o zaman
Valla kızlar ne olur affedin beni bu hafta benden hakikaten hayır yok
Haftalık Kilo Listesi
Bu hafta en çok kilo verenden başlayıp sıralama yaptımUmarım önümüzdeki hafta çok daha fazla oluruz
İsimler ............................Geçen hafta ........................Bu hafta ..............................Giden
1. elenaz07 .........................85.9 kg .............................83.4 kg .................................1.5 kg
2. Fezay...............................95.8 kg .............................94.6 kg .................................1.2 kg
3. Furker ............................80.7 kg .............................79.7 kg ..................................1 kg
4. yagmr_2008...................78.5 kg..............................77.9 kg...................................0.6 kg
5. seher_yıldızı ..................74.6 kg ..............................74.6 kg .................................0 kg
5. Max Factor .....................82 kg ................................82 kg ....................................0 kg
5. oynakbasi34 ...................109.3 kg ............................109.3 kg ...............................0 kg
6. Eddoras ...........................79.6 kg ..............................79.8 kg ................................ + 0.2 kg
İnşallah önümüzdeki hafta hepimize bol bol eksi görürüz hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz
Ay bende diyorumki bu forum başlığına ben ne zaman yazdım :))Haftalık Kilo Listesi
Canım valla bedne çok aradım ama net bir bilgi bulamadım ( benim baktığımda 3 mil yaklaşık 280 kalori yaktırıyor deniyordu tabi o nekadar hareketli olduğun ve metabolizmanla alakalı diye tahmin ediyorum ama yaklaşık 300 kalori demek yanlış olmaz bence 3 mil için)
Canm estagrullah olurmuuu ne hatasi iki gundur giremiyorum zaten belki is guc haturliyamadin canm normal
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr
Yine erkenden evime damladım ustalar gelecek diyeÇaylarıda hazır her an gelirler
Dün sonunda banyo dolabımıda aldım ve şükür alacaklar bittitam gönlüme göre bir dolap hemde uygun fiyata buldum Uzun zamandır istediğim büyük aynayıda bu bahaneyle aldım
Artık sabırsızlıkla fayansların yarın döşenmeye başlanacağı anı bekliyorum
CAnım Rabbim acil şifalar versin kuzuyaAminnn
Dediğin gibi RAbbim evlatla sınamasın
İnşallah zatüreyide atlatırda evine tez zamanda döner ....Aminnnn
Evet canım baya bir uğraştırdı ( ustalar yapıyor ama tabi bende onlara çaydı yemekti koşturuyorum ve bir yandanda aman daha çok batmasın diye elim evin üzerinde ) ama Allahın izniyle neticeyi görünce derin bir oh çekerim
Canım seninde Allah yardımcın olsun
Umarım bir an önce tedavinde ağrında biterde sende eski düzenine döner rahat rahat yer içersinKız yemeye yemeye daha çabuk kilo vereceksin ama ayranda olsa içmeye çalış hem tok tutar hemde sıvı almış olursun
Maalesef bisiklet basen yapıyormuş hatta benimde epileptik bisikletim var evde inan kullanmıyorum bile zaten kalça fazladan var dahada Gülazer tiplemesi gibi popişim olmasın diye
En güzeli Leslie ( geçen komşu ablamın bir arkadaşı gördüğünde şok oldu inanılmaz fark var kız harikasın dedi ki ben okadar fark göremiyorum aslındaama tabi inanılmaz motive etti sözleri )
Dün eşimin Anannesine uğradık kadıncağızda tabi eski insanlardan olduğu için eşime fırça attı niye tadilatın başında durmuyorsun gencecik eşini bırakıyorsun diyeDedim Ananne ben onlarla kanka oldum artık eşimde yahu Ananne 16 senelik eşim ben ona her şeyi devrettim benden iyi hallediyor işleri dedi
Kusura bakma canım ya kafam yerinde değil gözümden kaçmışHemen bakıp not ediyorum listeme hatta dur kız bir kerede senin için paylaşayım listeyi
Aramıza hoşgeldin
Bildiğim kadarıyla ilaç ismi vermek yasak ama atıyorum şeker için Metformin içeren ilaç kullanıyorum diyebilirsin sonuçta onların bir kaç ceşidi var ve çoğumuz biliyor hatta kullanıyoruz
Hoşgeldinnnnnnnn Çıtır
Şükür kavuşturana kaçakNasılsın bakalım görüşmeyel
Yaaa hosbuldummmmmmben iyiyimm
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr
Yine erkenden evime damladım ustalar gelecek diyeÇaylarıda hazır her an gelirler
Dün sonunda banyo dolabımıda aldım ve şükür alacaklar bittitam gönlüme göre bir dolap hemde uygun fiyata buldum Uzun zamandır istediğim büyük aynayıda bu bahaneyle aldım
Artık sabırsızlıkla fayansların yarın döşenmeye başlanacağı anı bekliyorum
CAnım Rabbim acil şifalar versin kuzuyaAminnn
Dediğin gibi RAbbim evlatla sınamasın
İnşallah zatüreyide atlatırda evine tez zamanda döner ....Aminnnn
Evet canım baya bir uğraştırdı ( ustalar yapıyor ama tabi bende onlara çaydı yemekti koşturuyorum ve bir yandanda aman daha çok batmasın diye elim evin üzerinde ) ama Allahın izniyle neticeyi görünce derin bir oh çekerim
Canım seninde Allah yardımcın olsun
Umarım bir an önce tedavinde ağrında biterde sende eski düzenine döner rahat rahat yer içersinKız yemeye yemeye daha çabuk kilo vereceksin ama ayranda olsa içmeye çalış hem tok tutar hemde sıvı almış olursun
Maalesef bisiklet basen yapıyormuş hatta benimde epileptik bisikletim var evde inan kullanmıyorum bile zaten kalça fazladan var dahada Gülazer tiplemesi gibi popişim olmasın diye
En güzeli Leslie ( geçen komşu ablamın bir arkadaşı gördüğünde şok oldu inanılmaz fark var kız harikasın dedi ki ben okadar fark göremiyorum aslındaama tabi inanılmaz motive etti sözleri )
Dün eşimin Anannesine uğradık kadıncağızda tabi eski insanlardan olduğu için eşime fırça attı niye tadilatın başında durmuyorsun gencecik eşini bırakıyorsun diyeDedim Ananne ben onlarla kanka oldum artık eşimde yahu Ananne 16 senelik eşim ben ona her şeyi devrettim benden iyi hallediyor işleri dedi
Kusura bakma canım ya kafam yerinde değil gözümden kaçmışHemen bakıp not ediyorum listeme hatta dur kız bir kerede senin için paylaşayım listeyi
Aramıza hoşgeldin
Bildiğim kadarıyla ilaç ismi vermek yasak ama atıyorum şeker için Metformin içeren ilaç kullanıyorum diyebilirsin sonuçta onların bir kaç ceşidi var ve çoğumuz biliyor hatta kullanıyoruz
Hoşgeldinnnnnnnn Çıtır
Şükür kavuşturana kaçakNasılsın bakalım görüşmeyeli
Hoşgeldin yasmincimOfff suu kk beni sinir ediyor :sonceden neguzel appi indiriyordum ordan giriyordum simdi safariden siteye girmem lazimmsurekli sinir bozucu. Zaten kk aravermemin sebebide biraz buydu:s ve tabikide yogun islerim sinir oluyorum wallahi hersey karmakarisik Ayyy nasilda ozlemisimm yahuu Herkesi muckluyorum
Haftalık Kilo Listesi
Bu hafta en çok kilo verenden başlayıp sıralama yaptımUmarım önümüzdeki hafta çok daha fazla oluruz
İsimler ............................Geçen hafta ........................Bu hafta ..............................Giden
1. elenaz07 .........................85.9 kg .............................83.4 kg .................................1.5 kg
2. Furker ............................80.7 kg .............................79.7 kg ..................................1 kg
3. yagmr_2008...................78.5 kg..............................77.9 kg...................................0.6 kg
4. seher_yıldızı ..................74.6 kg ..............................74.6 kg .................................0 kg
4. Max Factor .....................82 kg ................................82 kg ....................................0 kg
4. oynakbasi34 ...................109.3 kg ............................109.3 kg ...............................0 kg
5. Eddoras ...........................79.6 kg ..............................79.8 kg ................................ + 0.2 kg
yağmur_2008i bildirimde gözden kaçırdığım için bir kere daha paylaşmak istedim
Tabi 600 grda olsa ( ki bence güzel bir rakam ) hepimizin dereceleri biraz oynadıolsun yinede çok güzel sonuçlar bence çoookkkk teşekkür ederim canım ellerine sağlık benim için önemli bu liste motive ediyo
Kızlarrrrrrr hepinizi tebrik ediyorum
Bu hafta en azından hiç birimiz çok fazla artı çıkmadıkEddoras eminim senimkide sadece ödemdir ve ertesi gün daha az bile çıkmışsındır
Elanaz07 ve Furker maşallah süper gidiyorsunuz
İnşallah önümüzdeki hafta hepimize bol bol eksi görürüz hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış oluruz
Canım valla bedne çok aradım ama net bir bilgi bulamadım ( benim baktığımda 3 mil yaklaşık 280 kalori yaktırıyor deniyordu tabi o nekadar hareketli olduğun ve metabolizmanla alakalı diye tahmin ediyorum ama yaklaşık 300 kalori demek yanlış olmaz bence 3 mil için)
Az daha sabır canım bitecek meraak etme sen de eski düzenine dönüceksin inşallah. AMİN.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi)
Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim
Ay Allah kolaylık versin cecom.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi)
Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim
Yıldızcım bende kapuska yaptım bugünGunaydin kizlar..mutlu huzurlu bir gun olsun herkese..sabah 40 dk yurudum geldim..gitmeden 1 kase yogurt yedim. Bol su birazdan kahvalti edicem..bugun kapuska yapip yicem ins..gorusmek uzere..kolay gelsin herkese..
Az daha sabır canım bitecek meraak etme sen de eski düzenine dönüceksin inşallah. AMİN.
Ah canım Allah yardımcın olsun. Bu erkekler hep böyle zaten. İnşallah canım ya inşallah giyineceksin istediklerini.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
SAğ olsun ustalar hiç boş bırakmıyorlar beni ama bugünlük işleri bitti
Şu meşhur bitmek bilmeyen sıva bitti ama cidden adamın eli ağırda olsa çok temiz iş çıkardı
İnanın bir yerinde yamukluk yok artık yarın kesin Fayanslar ve Yer karoları döşenecekşükür
Eşim gelene kadarda artık salonda biraz keyif yapar öyle çıkarım Annemlere ( bugün fazla geçikmeden çıkarim ki en azından 1 posta Annemin aman boşver diyip bıraktığı çamaşırları yıkıyayım hem küçük kuşumuda bir yıkıyayım )
Aslında acıkcası orada net olmadığından canımız sıkılıyor ama artık idare edeceğiz mecbur 2 gece dahaCuma akşamından itibaren inşallah kendi evimizde kalırız
Valla sorma canım bugün ufak bir aksilik oldu ( usta biraz daha malzeme aldığı için 150 lira daha vermemiz gerektiğini söyleyince eşim kudurdu tabive telefonda benden hıncını çıkardı ne yapıyor bu adam diye ki inan gözümün önünde alınanlar falan devamlı ama o an eşimede izah edemedim ) okadar sinirlerim bozuldu ki o usta bir ara Camiye gittiğinde eşimle telefonda tartışıp ağladım lanet olsun pişman ettin beni sonuçta okadar para harçadık adam lazım olanı tabi alacak diye Eşimin tabi bir anlık siniri geçince tekrar konuştuk haklı olduğumu kabul etti ( adama kalkıp banane fazla malzeme gitti vermem parasını diyecek halim yok sonuçta ) ama inan okadar gerildim ki bu ara çünkü ne yeme düzenimiz kaldı nede başka birşey ( Annemlerin evi tamam rahat ama insan kendi evinde daha rahat oluyor üstelik bütün gün ben uğraşıyorum o adamlarla )
Aslında eşimin derdi birazda Ustadan beni kıskanması sanırımadam çok konuşkan biri ve Allah için çok terbiyeli biri ama dün onunla birlikte eksik malzeme almaya gittim diye adama uyuz oldu niye tek gitmemişde bana gel demiş diye Madem öyle o zaman izin alıp sen uğraşsaydın adamlarla dedim anında sindi kedi gibi
Valla şu Cumayıda bir atlatayım ( en son kapılar takılacak o gün ) sonrasına kesinlikle çok daha disiplinli devam edeceğim çünkü artık cidden sıkıldım bu şekilde olmasından ve şu 3 ay içinde 99u görmek istiyorumPantalonlarım bol geliyor artık hatta geçenlerde dolabımda duran bir tanesini denedim oldu ( bugün giydim sanki biraz daha bol gibi geldi ) Zevkime göre giyinmek istiyorum artık sırf bedeni uyuyor diye hoşuma gitmeyen şeyler değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?