80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar..
Bugun hava cok guzel islrrimi bitirdim ymehimi yapip kizlari parka goturecem..bugunku menumu yazayim hemen..
Sabah 1 kase sutlu musli tarcinli
Ara 3 cilek yarim kase yogurt
Ikindi 1 tabak karnibahar kisiri yogurt
Ara 2 etimek ve kahve
Bol su 2 yesil cay

Canm estagrullah olurmuuu ne hatasi iki gundur giremiyorum zaten belki is guc haturliyamadin canm normal

Ay bende diyorumki bu forum başlığına ben ne zaman yazdım :))
Altını yapmışsın ondan ...
O zaman mil başı 100 sayalım :))
Cevap için teşekkürler

Canm estagrullah olurmuuu ne hatasi iki gundur giremiyorum zaten belki is guc haturliyamadin canm normal

Canımcım sağ ol anlayışın için
Cuma inşallah biter artıkda bende ufak ufak temizliğimi yapar beynen rahatlarım en azından

Kız bugünde aksilik sık sık lavaboya gitmem gerekiyor Allahtan sağ olsun komşum dışarı çıkarken anahtarını bıraktıda ona gidebiliyorum gündüz yoksa halim dahada perişan olurdu

Kızlar yaaa benim şu tadilat inanılmaz canımı sıkmaya başladı

Usta işini yapıyyor bende çay servisi haricinde her an hazırolda bekliyorum desem yeridir
Hani koltuğa salonda uzanayım desem oda olmuyor ( değil spor yapmak )
Adamlardan bir bakıyorsun biri kafayı uzatıveriyor kapıdan Abla yada Yenge bir baksana diye

Ufaklığı oyalayacağım diye de bütün gün Çizgi film izlemekten ööööö geldi yoksa paso ustaya bakacağım diye ayak altında dolanıyor
Eşşek evlat yatıp uyumuyorda bir saatcikte olsa

Daha Banyonun yarısının sıvası bitti ( önceki yalap şap şimdikide maşallah bir inceliyor pir inceliyor ) artık bu gece sanırım 8e kadar sürer diğer taraflarında bitmesi

Hosbuldumm canimbenimmm ben iyiyim sizler nasilsiniz.. Aayy yeni insanlar goruyorum sanki ? Eskiler nerede isimlerimi degistirdiniz :s ve isimlerinizi unuttum ben yaaaa yine alismam gerekecek hihhi

Offf suu kk beni sinir ediyor :s onceden neguzel appi indiriyordum ordan giriyordum simdi safariden siteye girmem lazimmsurekli sinir bozucu. Zaten kk aravermemin sebebide biraz buydu:s ve tabikide yogun islerim sinir oluyorum wallahi hersey karmakarisik Ayyy nasilda ozlemisimm yahuuHerkesi muckluyorum

Hoşgeldin yasmincim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr

Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi )

Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim

Gunaydin kizlar..mutlu huzurlu bir gun olsun herkese..sabah 40 dk yurudum geldim..gitmeden 1 kase yogurt yedim. Bol su birazdan kahvalti edicem..bugun kapuska yapip yicem ins..gorusmek uzere..kolay gelsin herkese..

Az daha sabır canım bitecek meraak etme sen de eski düzenine dönüceksin inşallah. AMİN.

Ay Allah kolaylık versin cecom.
evin içindeyken tadilat yaptırmak çok zor gerçekten.
ama tadilat bitince temizliģinide yapar keyfine bakarsın.
bende bi düzen tutturamıyorum.
hergün niyetleniyorum spor yapcam diye mutlaka bişey çıkıyo.birde akşam hava karardıktan sonra spor için hiç enerjim olmuyo.
normalde ben evde bantta yürüyüp eliptik bisiklet kullanıyorum.ama açık havada yürümenin faha iyi olduğunu biliyorum.
bizim burda çok güzel yürüyüş parkuru var ormanın içinde.ârkadaşımla konuşup hiç değilse haftanın iki günü yürümeyi planlıyorum.

Gunaydin kizlar..mutlu huzurlu bir gun olsun herkese..sabah 40 dk yurudum geldim..gitmeden 1 kase yogurt yedim. Bol su birazdan kahvalti edicem..bugun kapuska yapip yicem ins..gorusmek uzere..kolay gelsin herkese..
Yıldızcım bende kapuska yaptım bugün
ne tesadüf.afiyet olsun bize

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

SAğ olsun ustalar hiç boş bırakmıyorlar beni ama bugünlük işleri bitti
Şu meşhur bitmek bilmeyen sıva bitti ama cidden adamın eli ağırda olsa çok temiz iş çıkardı
İnanın bir yerinde yamukluk yok artık yarın kesin Fayanslar ve Yer karoları döşenecek şükür

Eşim gelene kadarda artık salonda biraz keyif yapar öyle çıkarım Annemlere ( bugün fazla geçikmeden çıkarim ki en azından 1 posta Annemin aman boşver diyip bıraktığı çamaşırları yıkıyayım hem küçük kuşumuda bir yıkıyayım )
Aslında acıkcası orada net olmadığından canımız sıkılıyor ama artık idare edeceğiz mecbur 2 gece daha Cuma akşamından itibaren inşallah kendi evimizde kalırız

Az daha sabır canım bitecek meraak etme sen de eski düzenine dönüceksin inşallah. AMİN.

Valla sorma canım bugün ufak bir aksilik oldu ( usta biraz daha malzeme aldığı için 150 lira daha vermemiz gerektiğini söyleyince eşim kudurdu tabi ve telefonda benden hıncını çıkardı ne yapıyor bu adam diye ki inan gözümün önünde alınanlar falan devamlı ama o an eşimede izah edemedim ) okadar sinirlerim bozuldu ki o usta bir ara Camiye gittiğinde eşimle telefonda tartışıp ağladım lanet olsun pişman ettin beni sonuçta okadar para harçadık adam lazım olanı tabi alacak diye Eşimin tabi bir anlık siniri geçince tekrar konuştuk haklı olduğumu kabul etti ( adama kalkıp banane fazla malzeme gitti vermem parasını diyecek halim yok sonuçta ) ama inan okadar gerildim ki bu ara çünkü ne yeme düzenimiz kaldı nede başka birşey ( Annemlerin evi tamam rahat ama insan kendi evinde daha rahat oluyor üstelik bütün gün ben uğraşıyorum o adamlarla )
Aslında eşimin derdi birazda Ustadan beni kıskanması sanırım adam çok konuşkan biri ve Allah için çok terbiyeli biri ama dün onunla birlikte eksik malzeme almaya gittim diye adama uyuz oldu niye tek gitmemişde bana gel demiş diye Madem öyle o zaman izin alıp sen uğraşsaydın adamlarla dedim anında sindi kedi gibi

Valla şu Cumayıda bir atlatayım ( en son kapılar takılacak o gün ) sonrasına kesinlikle çok daha disiplinli devam edeceğim çünkü artık cidden sıkıldım bu şekilde olmasından ve şu 3 ay içinde 99u görmek istiyorum Pantalonlarım bol geliyor artık hatta geçenlerde dolabımda duran bir tanesini denedim oldu ( bugün giydim sanki biraz daha bol gibi geldi ) Zevkime göre giyinmek istiyorum artık sırf bedeni uyuyor diye hoşuma gitmeyen şeyler değil

Ah canım Allah yardımcın olsun. Bu erkekler hep böyle zaten. İnşallah canım ya inşallah giyineceksin istediklerini.

Merhaba şekerler..uzun bir aradan sonra tekrar geldim... başka planlar dolayısıyla sıkı diyete ara vermiştik malum...ama onda da bi gelişme yok, ayrıca bırakın kilo vermeyi korumayı verdiklerimi de alıyorum maalesef of çıkmazda hissediyorum bunaldım...
Sizle paylaşınca rahatlarım biliyorum:)
Hepinize sevgiler...

Menüm gelsin:
Sabah: 4 xlebçı. domates. bir az peynir. çay şekersiz.
Öğlen: 2 yumurta omlet. 1 kase ezme salata. 1 yk lor peynir. çok az peynir.
Akşam: 1 tabak etli bulqur pilavı. yoğurt. 17-de yedim.
Gün boyu 2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.
Bir azdan da yürüyüşe çıkcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…