80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bende geçen hafta 78.5 diye bildirim yapmışsın gözüküyor acaba yanlış mı hatırlıyorsun ona göre düzelteyim ama bendeki notlara göre 500 gr vermiş görünüyorsun

Canım bence çok güzel bir sonuç 2.5 ay süre içinde ve eminim Bayrama kadar çok çok güzel kilolar vereceğine adım gibi eminim
Misafir olarak değil kalıcı olarak burada olmanı isteriz hem sende daha fazla motive olursun hemde bizlerede taze kan gelmiş olur

Cecom ben pazartesi sabh erkenden bildirim.yapsam.olurmu tartilma imkanim yok ama.pazartesi sabhdan ins olucak

Olur tabi canım ne demek Ben yarın öğleden sonra akşama doğru yaparım listeyi zaten ki herkes yetişebilsin

Canım valla senin kast ettiğin ilaç ne bilmiyorum canım ama senin tecrübelerinden faydalanmak isteriz işe yarıyorsa dediğin gibi Bu arada özelden bana adını atabilirsen biraz daha araştırabilirim hatta kadındoğumcum ve aile hekimime danışabilirim sağ olsunlar aram iyidir ve kafama takılan birşey olursa ne zaman istersem arayıp sorabilirim gündüz )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Çok zorlu bir süreçten sonra şükür Tadilatım bitti hatta dünden beri temizlikle boğuşuyorum
Dün netle ilgili sorun yaşadığımdan bir türlü uğrayamadım.
Bugünde eşimin doğum günü ve sabahtan beri bir yandan temizlik bir yandan eşime süpriz derken ancak fırsatım oldu uğramaya

Eşimin Annesine sabah sabah eşimden gizli mesaj attım bir bahaneyle oğlunu çağır böyle böyle süpriz yapacağız dönüştede birlikte gelirsiniz banyoyu görme bahanesiyle diye
Tabi sabahtan itibaren unutmuş ayağına yattık hatta ben mesaj atarken kime mesaj atıyorsun diyince hiçççç sadece bir arkadaşa dedim Kvye yolladığım mesajıda son anda hatırlayıp sildim Allahtan ki eşim sonradan cebimi kurçalamış bu kime mesaj attı diye hiç huyu değildir ama ben o an hafif bir panik yaptım sanırım ki kıllanmış

Annesi öğlende birşey için beni AVmye götür demiş oda fırsat o fırsat kendini gezdirdi
Eşim ya işim var dediği halde tabi bizden tembihlendiği için KV aciliyeti var işte demiş Neyse bunlar gitti tabi ben o arada motoru popişime takıp eşime hemen bir Tiramisu yaptım pasta yerine Salonunda temizliğini bitirdim ve onlar döndüğünde çay koyma bahanesiyle mutfağa gidince Tiramisuya 3 mum dikip iyiki doğdun diyerek odaya döndük çocuklarla tabi eşim çok şaşırdı ve sevindi

Bu arada banyom müthiş oldu gerçekten tabi salı günüde kapıların pervazları takılsın sizlerede resimlerini atarım
Çok yoruldum ama cidden deydi Tesisatcı dün son retuş için gelince yahu Banu ne çabuk temizliğe bile girişmişsin dedi elin baya çabukmuş mis gibi olmuş her yer dedi
Tabi daha işim az da olsa var ama çoğu işim bitti şükür ( çamaşır makinesinin elektriz prizinide eşim halletsin bu gecede yarın çamaşırlarımı yıkamaya başlarım)
Salonun camları bile silindi tabi tüllerimi henüz yıkayamadım

Aramıza hoşgeldin canım
İNşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize sağlam adımlarla ulaşırız
Bendeniz topiğin kaptanı Banu
35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda yaşıyorum
Topiğimizin tek kuralı bol bol paylaşımda bulunmak ve cumadan cumaya bildirim yapmak ( yeni gelen arkadaşlar normalde 2ci hafta listeye dahil olabilir ama eğer paylaşımın yeterliyse ve azimli olduğunu bizlere gösterirsen ( kalıcı olacaksan ) hemen bir sonraki hafta dahil edebiliriz senide listeye hem sen motive ol hemde biraz daha canlanıp bizlerde motive olalım

iyi pazarlar arkadaşlar.
ailecek geziyoruz.
cecom geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum.
bu hafta:80.2

Canım bendeki listeye göre geçen hafta 79.6 diye geçiyordu ama yanlışda yazmış olabilirim malum geçen hafta aptal gibiydim

Slm kizlar size bisey sorcam ya kraker yemem ne derece dogru bu siralar canm cok tuzlu seyler istiyor bende dadandim krarkere size yemeliyimim hafif bi atistirmalikmi yoksa zararlimi

Slm kizlar size bisey sorcam ya kraker yemem ne derece dogru bu siralar canm cok tuzlu seyler istiyor bende dadandim krarkere size yemeliyimim hafif bi atistirmalikmi yoksa zararlimi

Canım maalesef kraker zararlı bizler için ( bende çok severim aslında ) ama mümkün olduğunca yememeye çalış ( he o an başka çare yoksa en masumu o sayılır )

Çok teşekkür ederim Abla
Ayy inşallah inşallah Adınızı bilmiyorum ama ağzınızdan bal damlıyor teşekkür ederim
Misafir olarak yazmamın sebebi ben şunu yedim bunu yedim yazmayı pek sevmiyorum
Ama sizler istediğiniz sürece taze kan,can,moral gelsin diye ve hâl hatır sormak için yazarım

Tamamdır o zaman menü bildirme ama yinede bizimle ol istersen

Bu arada adım Banu
Geçen hafta tadilatım vardı o yüzden sık sık yazamadım ama yarından itibaren yine sahalara dönüyorum
Buranın kaptanlığını kısa bir süre önce üstlendim ama tabi bizde öyle Alt üst derece yok hepimiz aile gibiyiz artık ve inşallah hedeflerimize ulaşsakda bu güzel ortam devam edecek

Topiğin en ağır Assolisti benim şimdilik ama tabi değişecek inşallah oda
124.5 kgla başladım ben yolculuğuma ( tabi daha önceleri verip almışlığım çok ) ama bu kez bir daha almamak üzere vereceğim inşallah
Şu anda 110.3 kgyum ama hedefim ilk etapta Bayrama kadar 99 u görmek olacak sonrasıda Allahın izniyle daha kolay olur diye umuyorum

8.ci takımda da üyeyim ve yarından itibaren 5 günde 5 kg olayını deneyeceğiz bir kaç arkadaş
Tabi 5 kg verileceğini düşünmüyorum ama en azından şu tadilat zarfında aldığım 1 kgyu biraz fazlasıyla verip motive olmak amacım Yarından itibaren yine her gün Lesliemide yapacağım ( tadilattan yapamıyordum 1 haftadır )

Çok tatlısınız
O kadar içten yazmışsınız ki bildirim yapmasam bile varlığımı sizlere hissettirerek motive etmeye çalışacağım Banu Kaptanım
Anladım. :) Kaç kilo olursanız olun siz vermek isteyin azmedin o yeter Hadi bakalım inşallah bayrama kadar çok kilolar vermek dileğiyle...

Evet cnm yanlış yazmışım ben kendi telefonuma da gün gün yazıyorum ordan başka bi güne bakarak yazmışım geçen hafta 78. 5 sen doğrusun 500 gr gitmiş zaten 79.9 olsa bile gideni yanlış yazmışım 900 gr yerine 100 gr kafam nerelerdeydi acaba bildirim yaparken

Gunaydin mutlu bir hafta dilerim herkese..
Yuruyusten geldim 1 saat tempolu yurudum..

Hadi kizlar canlanalim bahar geldi..hava cok guzel..evimi toparlayip gittim simdi bir supurge ve yemek yapicam..
Gitmeden 2 incir 1 kahve 2 bardak su icmistim hic aclik yok simdilik..acikinca yerim..

uzuuun bi aradan sonra seamün aleyküm arkadaşlar
bende bi iki hafata bi düzensizlikti aldı başını gitti bu yüzden size katılamadım
ve en son 77.7 yi görmüşken 78.5 de çakılı kaldım
biraz araştırdım vs derken 5 te 5 yapayım bari dedim
tevafuk a bakın ki burda da yapacaklar varmış
o zaman hadi bakalım kimler 5 te 5 yapıyor

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum

Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))

Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resim klozetin arkası duvardı

Buda evimize takılan kapı

Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için

Eklentiler

• kapı.webp
    7 KB · Görüntüleme: 74
Canım çok-çok beyendim güzel olmuş inşallah her şey hep gönlünce olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…