- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Ben de yazayım menümü haydi...aldık kiloları ama olsun varsın...
sabah 1 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
arada 2badem 1 ceviz 1 elma
öğle sebzeli bulgur pilavı yoğurt
ara 1 portakal
akşam tarhana çorbası biber dolması salata yoğurt
bu dolma olmadı biliyorum ama oldu artık
Gözün aydın canım inşallah hepsi güzel olucak. AMİN.Banyonun yarısı bitti bile ve tahmin ettiğimden de güzel olacak inşallahhhhhhhh
İnanılmaz rahatladım
Allahın izniyle yarın kapılarda takıldığı an tamamdır
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine sabah erkenden kendi evime geldim ve ustaları bekliyorum
Çayımıda demlediminşallah birazdan gelip başlarlar şu fayansları döşemeye
Bu gece son kez Annemin evinde kalacağız sonra yarın inşallah kendi evimizde kalırız nasılsa yarında klozet bağlanacak
Artık haftasonu hem düzenime dönerim hemde temizliğime başlarım inşallahhhhhh
işleri kolaylamışsın hadi bakalım gözün aydın olsun.Yeni yeni missssler gibi otur evinde inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla...Allah içine sindirsin canım:)
Ben de tekrar burada olduğuma sevindim doğrusu..bi başına herşeyle başa çıkmak zor.. Bazen kimseyle konuşasın gelmiyo, yorumlar yorumlar , bi lafa bin katmalar, laf taşımalar...çekemiyosun..burada çok ince bir samimiyet var,art niyet yok...çıkar yok...iyi ki varsınız :))
Peki o canım çıka çıka verdiğim kiloları ben niye aldım niye aldım niye aldım :) diyetim de yalan oldu,eşimin diyeti de yalan oldu... dengemiz şaştı... toparlanmak lazım biran önce... planlar yürümeyince elin kolun bağlanıyormuş.. hangi birine kafa yorsam bilemedim diyete mi malum plana mı :)) ayy böyle işte şekercim..
Menün gayet güzelseni tekrar gördüğüme sevindim
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr
Yine erkenden evime damladım ustalar gelecek diyeÇaylarıda hazır her an gelirler
Dün sonunda banyo dolabımıda aldım ve şükür alacaklar bittitam gönlüme göre bir dolap hemde uygun fiyata buldum Uzun zamandır istediğim büyük aynayıda bu bahaneyle aldım
Artık sabırsızlıkla fayansların yarın döşenmeye başlanacağı anı bekliyorum
CAnım Rabbim acil şifalar versin kuzuyaAminnn
Dediğin gibi RAbbim evlatla sınamasın
İnşallah zatüreyide atlatırda evine tez zamanda döner ....Aminnnn
Evet canım baya bir uğraştırdı ( ustalar yapıyor ama tabi bende onlara çaydı yemekti koşturuyorum ve bir yandanda aman daha çok batmasın diye elim evin üzerinde ) ama Allahın izniyle neticeyi görünce derin bir oh çekerim
Canım seninde Allah yardımcın olsun
Umarım bir an önce tedavinde ağrında biterde sende eski düzenine döner rahat rahat yer içersinKız yemeye yemeye daha çabuk kilo vereceksin ama ayranda olsa içmeye çalış hem tok tutar hemde sıvı almış olursun
Maalesef bisiklet basen yapıyormuş hatta benimde epileptik bisikletim var evde inan kullanmıyorum bile zaten kalça fazladan var dahada Gülazer tiplemesi gibi popişim olmasın diye
En güzeli Leslie ( geçen komşu ablamın bir arkadaşı gördüğünde şok oldu inanılmaz fark var kız harikasın dedi ki ben okadar fark göremiyorum aslındaama tabi inanılmaz motive etti sözleri )
Dün eşimin Anannesine uğradık kadıncağızda tabi eski insanlardan olduğu için eşime fırça attı niye tadilatın başında durmuyorsun gencecik eşini bırakıyorsun diyeDedim Ananne ben onlarla kanka oldum artık eşimde yahu Ananne 16 senelik eşim ben ona her şeyi devrettim benden iyi hallediyor işleri dedi
Kusura bakma canım ya kafam yerinde değil gözümden kaçmışHemen bakıp not ediyorum listeme hatta dur kız bir kerede senin için paylaşayım listeyi
Aramıza hoşgeldin
Bildiğim kadarıyla ilaç ismi vermek yasak ama atıyorum şeker için Metformin içeren ilaç kullanıyorum diyebilirsin sonuçta onların bir kaç ceşidi var ve çoğumuz biliyor hatta kullanıyoruz
Hoşgeldinnnnnnnn Çıtır
Şükür kavuşturana kaçakNasılsın bakalım görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?