80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de yazayım menümü haydi...aldık kiloları ama olsun varsın...
sabah 1 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
arada 2badem 1 ceviz 1 elma
öğle sebzeli bulgur pilavı yoğurt
ara 1 portakal
akşam tarhana çorbası biber dolması salata yoğurt
bu dolma olmadı biliyorum ama oldu artık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine sabah erkenden kendi evime geldim ve ustaları bekliyorum
Çayımıda demledim inşallah birazdan gelip başlarlar şu fayansları döşemeye

Bu gece son kez Annemin evinde kalacağız sonra yarın inşallah kendi evimizde kalırız nasılsa yarında klozet bağlanacak

Artık haftasonu hem düzenime dönerim hemde temizliğime başlarım inşallahhhhhh

Menün gayet güzel seni tekrar gördüğüme sevindim

Banyonun yarısı bitti bile ve tahmin ettiğimden de güzel olacak inşallahhhhhhhh

İnanılmaz rahatladım
Allahın izniyle yarın kapılarda takıldığı an tamamdır

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. bir az peynir. 1 yk lor peynir. 1 yk bal. 6 zeytin. çay şekersiz.
Öğlen: 6 yk etli bulgur pilav. yoğurt.
Akşam: 1 karnıyarık. 3 köfte. yarım tabak karabuğday pilavı. 16-da yedim.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalarrrr
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere misliyle nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Bugün inşallah son dokunuşlar yapılacak Öğleden sonrada kapılarım takılacak
Eşim artık akşam geç saate kadar temizlik yaparız dedi sabah sabah bende tabi anında : Tövbe de len dedim

Kaçarı yok tabiki temizlikten
İnşallah bu gece itibarende kendi evimizde kalacağız Annemin evinde kalan eşyalarımızıda eşim akşama getirecek ki bende yarından itibaren çamaşır yıkamaya başlıyayım

Bu arada tadilat düşündüğüm gibi bana yaramadı
Doğru dürüst beslenmeyince, suyuda yeterli içmeyince gördüğüm sonuca aslında hiç şaşırmadım ama hiç canımı sıkmıyorum çünkü eminim bu hafta çok dikkatli gidersem daha fazlasınıda verebilirim cumaya kadar

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 109.3 kg
Bu hafta; 110.3 kg

Gelen; + 1 kg

Toplam giden; 14.2 kg

Cidden hiç önemsemiyorum çünkü acıkcası daha kötü bir sonuç bekliyordum Bundada bir hayır var diyip yarın sabah itibariyle yeniden eski düzenime dönüyorum Allahın izniyle

Hayırlı cumalar arkadaşlar.
çok mutluyum.
iki gündür sporuma başladım.
dün 1saat evvelsi gün 45dak. pedal çevirdim
başta isteksiz başlıyorum sonra bırakmak istemiyorum.
az sonra kursa gidicem.
umarım herkes iyi sonuçlâr almıştır

Gunaydin kizlar..
Hayirli huzurlu cumalar..
Dun cok guzel yurudum yine ..gunluk 1 saat yuruyorum..diyetimide duzene koydum..cok sukur..cok mutluyum..
2000 adim sabah yuruyusu yaptim kizimi krese gotururken..birazdanda yine cikacaz..bugun bi yere davetliyiz 5 cayina fakat ben evde yiyip cikmayi planliyorum orda bana zarar veren cok sey olur eminim bundan..sade cayla kurtarcam durumu..tam baslamisken birakmak istemiyorum..
Cecom tamirat bitiyomus bugun cok sevindim senin adina..temizlikde bittimi oh keyfini surersin ins..
Ben pazartesi baslamistim diyete pazar gunu tartilmayi dusunuyorum ins..

Herkese Merhaba
Bende misafir olarak yazayımm dedim
7'li rakamlarıma yaklaşınca en azından bir kere bu gruba yazayım,içimde kalmasın dedim...
Başlangıç:89.2
Şuan:81.8
Verdiğim süreç 2.5 Ay
Yaptığım: Kalori hesabı yaparak az ama sık sık yemek...
Motivasyonu düşük Ablalara yaşıtlarıma şunu söylemek istiyorum: Pest etmeyin,tökezleseniz de diyetiniz bozsanız da hiçbir şey olmamış gibi devam edin
Ve mutlaka spor yapın
Bende spora başladım.Sonuçları da almaya başladım
Ve en önemlisi SABIRLI OLMAK...
Bende önce sabırlı olmayı öğrendim
Herkese bu süreçte başarılı sonuçlar almalarını diliyorum

Son düzenleme:
Kizlar simdiye kadar 5000 adim oldu ..bacaklarim agridi durmadan disardayiz:)hava guzel gidince morallerde guzel..keyif kahvemi ictim yaninda 2 ince dilim bitterle..

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk lor peynir. 1 yk bal. 5 zeytin. bir az peynir. şekersiz çay.
Öğlen: 4 xlebçı. bir az peynir. domates-salatalık. şekersiz çay.
Akşam: 1 tabak bulgur. 3 köfte. 2 yk yoğurt.
bu gün su içemedim. eşimle oğlum qrip olmuşlar onlara bakdım diyete uyamadım. şu an bana bulaşmış durumda.

Esselamu aleykum tombikdaslarim
Bir zamanlar 70 ler topigine takiliyodum uc sene kadar once yanilmiyosam.Son bir yil icerisinde kilom 74 ten 91 e dayandi saglik ve gorunum acisindan kendime bir cekiduzen vermek istiyorum tabi sizlerin de destegiyle.Bu pazartesi Bismillah deyip saglikli beslenmeye basladim.
Topic kurallarindan kisaca bahsedenler olursa cok memnun kalicam simdiden tesekkurler.
Allaha emanet olun..

eczaneden bi ilaç aldım doktorların reçeteye yazdığı tek zayıflama ilacıymış sağlık bakanlığı onaylı. obezite tedavisinde kullanılıyormuş. yağı sindirmeden dışarı atıyor. 't' ile başlıyor ilacın ismi. doktorun verdiği beslenme listesine göre günde 3 defa yağlı öğünlerde içmek gerekiyor falan falan. ama ben doktora gitmeden eczaneden aldım kız günde iki kere içeceksin dedi. yemeye devam ettiğim halde ayda 2 kilo verecekmişim dediğine göre. araştırdım pek fazla kullanıcı yorumu göremedim burda kullanan varsa sonucunu gördü mü merak ediyorrrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…