Cecom ewin harika olmus gule gule kullanin cok begendim...
bildurim yapim
gecem hafta94.6
Buhafta95.7
Gelen.1.1
Ama.normal.misafirdi gezmekti derken baya bi lacirdim spor falanda yok tabi
Aleykümmmm selammm Banu KaptannSelamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))
Eki Görüntüle 1491524
Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resimklozetin arkası duvardı
Eki Görüntüle 1491527 Eki Görüntüle 1491528 Eki Görüntüle 1491529 Eki Görüntüle 1491530
Buda evimize takılan kapı
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
Aleykümmmm selammm Banu Kaptann
Maşallahevinize nazar değmesin inşallah :) çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah
Cecom cok guzel olmus banyon..evim sahanedeki gibi:) gule gule kirlensin artik..
Kuzularimi aldim ywmeklerim hazir ..ben yesil cqy iciyorum simdi..
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))
Eki Görüntüle 1491524
Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resimklozetin arkası duvardı
Eki Görüntüle 1491527 Eki Görüntüle 1491528 Eki Görüntüle 1491529 Eki Görüntüle 1491530
Buda evimize takılan kapı
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
Cok az yiyorsun doyurucu oluyor mu dayanabiliyor musunMenüm:
Sabah öğlen akşam haşlanmış patates (toplam 6 küçük patates) üstüne pul biber-kara biber ve sumak serpib yedim.
ben dayanamadım aralarda 1 tane elma yedim yaaaa
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.
çok güzel olmuş canım güle güle hep iyi mutlu günlerde inşallah ferah ferah... :)
Merhaba arkadaslar ben yeni geldim aranıza baya olmus siz başlayalı sanırım ben seni dogum yaptım 33 gün oldu 81 kıloyum 20 kılo fazlam var inş vericem tabi cok sıkı bir diğer yapamıyorum ama sporla beraber az da olsa yavas yavas vermeyi istiyorum günde kac mekik çekiyorsunuz ?
Sagol canım güzel dileklerin icin inşallah verebilirimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Temizlikçi Oynakbaşı geldi hanımmmmmmmm
Anam geberdim bugün iş yapmaktanama ilk kez cidden zevk alarak yaptım işlerimi
3 posta çamaşır yıkadım ( bir sürü çamaşır çıkmış 1 hafta içinde üstelik küçük cadı bazı şeyleri yere sürdüğü için örtülerimide yıkama ihtiyacı hissettim )
Beyazlarım biter bitmezde mutfak ve balkon yolluğunu atacağım makineye
Görmemişler gibi gidip gidip banyoyu sıvazlıyorum
Bir tek salonda eşimin kaldırması gereken kendi eşyaları var onlarıda artık gelince kendi yapar ( büyük kızla dışarı çıktılar bende ulen zaten bütün gün kimse yardım etmedi; kızında yattı uyudu madem öyle gelince baba kız kalan işler sizin ben keyif yapacağım dedimmecbur kabul ettiler )
Yarın inşallah kapı pervazları takılırken fazla pislik çıkmaz yoksa adamları terlikle kovalarım
SAğ olasın canım baştan bir pişman oldum okadar pisliği görünce ama şu an iyiki 1 hafta o eziyeti çekmişim diyorumAnnem şu anda hala Almanyada malum gelinin doğurmasını bekliyorlar hatun meraktan çatlıyor
Allah razı olsun o bana yarısına sponsor olmasaydı asla yaptıramazdım doğrusu
Canım Rabbim analı babalı büyütsün kuzunu
Daha çok yeni doğum yapalı ama eminim sağlıklı beslenerek çok güzel kilolar verip o 20 kgyuda çok kısa sürede verebilirsin
Valla ben mekik çekmiyorum çok fazla ( ceptelefonuma sworkit diye bir program indirdim onun 5 dakikalık programını yapıyordum 1 hafta öncesine kadar tabi birde 3 mil Leslieçok fazla kilo vermediğim halde herkes inanılmaz fark var diyor ( ki topiğin en ağır assolisti benim 110.3 kgla ama gören asla kilomu duyunca inanmıyor okadar olduğuma eşim bile daha dün yaw bizim büyük kız kilomu aldı dedi ( kendisi 15 yaşına girecek bir kaç ay sonra ) bende yok aşkım benim popiş ufaldı ya bize arkadan bakınca onunki büyümüş gibi gelmiş olabilir diye nasıl gülüyor hakikaten yaw seninki baya ufaldı diye )
Hee yolum uzun ama inanıyorum başarabileceğime
Ccanım Allah analı-babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah.Cok az yiyorsun doyurucu oluyor mu dayanabiliyor musun
Slm kizlar...
2 saat yurudum geldim arkadasla olunca uzun yurunuyor..su an dinlenmedeyim..dun 10 bin adim tamamlamistim aksama kadar..bugunse daha simdiden 13 bin adim oldu..Gitmeden kahvemi suyumu 1 de elma yiyip gittim..simdi su iciyorum yesil cay yapip icecem..oglene kiymali makarna yicem..bol salata ile..aksamida meyve ve yogurtla kapaticam ins..
Kız sen beni görmedinmi? : (Kizlarrr oluyom agridan....
17 bin adimla gunu kapattim ama bitmis durumdayim..
Yarin dinlenme gunu yapicam ins..
Bu arada bi cecom ugramis..nerdesiniz kizlar...havayi guzel bulan attimi kendini disari..bu hafta listede olmadi sanirim..
Cok yorgunum erkenden yaticam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?