80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cecom ewin harika olmus gule gule kullanin cok begendim...
bildurim yapim
gecem hafta94.6
Buhafta95.7
Gelen.1.1
Ama.normal.misafirdi gezmekti derken baya bi lacirdim spor falanda yok tabi

Cecom ewin harika olmus gule gule kullanin cok begendim...
bildurim yapim
gecem hafta94.6
Buhafta95.7
Gelen.1.1
Ama.normal.misafirdi gezmekti derken baya bi lacirdim spor falanda yok tabi

Sağ olasın canım
Valla sende bendensin bu hafta boşver bende hiç takmadım 1 kg artıyı sonuçta benimde düzen şaşmıştı ama bugünden itibaren eski düzene döndüm Allahın izniyle en azından cumaya kadar o 1 kg fazlasını atarım diye umuyorum

Aleykümmmm selammm Banu Kaptann
Maşallah evinize nazar değmesin inşallah :) çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah

Aleykümmmm selammm Banu Kaptann
Maşallah evinize nazar değmesin inşallah :) çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah

Cecom cok guzel olmus banyon..evim sahanedeki gibi:) gule gule kirlensin artik..
Kuzularimi aldim ywmeklerim hazir ..ben yesil cqy iciyorum simdi..

Sağ olun kızlar inşallah daha güzelleride sizin olur
Bir yerde ufak bir sorun var o yüzden sanırım ya bugün yada en geç yarın iki fayansı söküp ufak bir bölümde su borusu değişecek ( sızıntı var iki üç gündür ve usta olmadı bu mecbur değiştreceğiz o iki fayansı dedi ki Allahtan 5 fayans arttı acık kutulardan ) kapalı kutuları iade etmiştik zaten ama yapıştırıcı olsun dolgu olsun kalmıştı Allahtanda tekrar almak zorunda kalmayacağız

çok güzel olmuş canım güle güle hep iyi mutlu günlerde inşallah ferah ferah... :)

Merhaba arkadaslar ben yeni geldim aranıza baya olmus siz başlayalı sanırım ben seni dogum yaptım 33 gün oldu 81 kıloyum 20 kılo fazlam var inş vericem tabi cok sıkı bir diğer yapamıyorum ama sporla beraber az da olsa yavas yavas vermeyi istiyorum günde kac mekik çekiyorsunuz ?

Menüm:
Sabah öğlen akşam haşlanmış patates (toplam 6 küçük patates) üstüne pul biber-kara biber ve sumak serpib yedim.
ben dayanamadım aralarda 1 tane elma yedim yaaaa
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.

Cok az yiyorsun doyurucu oluyor mu dayanabiliyor musun

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Temizlikçi Oynakbaşı geldi hanımmmmmmmm

Anam geberdim bugün iş yapmaktan ama ilk kez cidden zevk alarak yaptım işlerimi
3 posta çamaşır yıkadım ( bir sürü çamaşır çıkmış 1 hafta içinde üstelik küçük cadı bazı şeyleri yere sürdüğü için örtülerimide yıkama ihtiyacı hissettim )
Beyazlarım biter bitmezde mutfak ve balkon yolluğunu atacağım makineye

Görmemişler gibi gidip gidip banyoyu sıvazlıyorum
Bir tek salonda eşimin kaldırması gereken kendi eşyaları var onlarıda artık gelince kendi yapar ( büyük kızla dışarı çıktılar bende ulen zaten bütün gün kimse yardım etmedi; kızında yattı uyudu madem öyle gelince baba kız kalan işler sizin ben keyif yapacağım dedim mecbur kabul ettiler )

Yarın inşallah kapı pervazları takılırken fazla pislik çıkmaz yoksa adamları terlikle kovalarım

çok güzel olmuş canım güle güle hep iyi mutlu günlerde inşallah ferah ferah... :)

SAğ olasın canım baştan bir pişman oldum okadar pisliği görünce ama şu an iyiki 1 hafta o eziyeti çekmişim diyorum Annem şu anda hala Almanyada malum gelinin doğurmasını bekliyorlar hatun meraktan çatlıyor
Allah razı olsun o bana yarısına sponsor olmasaydı asla yaptıramazdım doğrusu

Canım Rabbim analı babalı büyütsün kuzunu
Daha çok yeni doğum yapalı ama eminim sağlıklı beslenerek çok güzel kilolar verip o 20 kgyuda çok kısa sürede verebilirsin
Valla ben mekik çekmiyorum çok fazla ( ceptelefonuma sworkit diye bir program indirdim onun 5 dakikalık programını yapıyordum 1 hafta öncesine kadar tabi birde 3 mil Leslie çok fazla kilo vermediğim halde herkes inanılmaz fark var diyor ( ki topiğin en ağır assolisti benim 110.3 kgla ama gören asla kilomu duyunca inanmıyor okadar olduğuma eşim bile daha dün yaw bizim büyük kız kilomu aldı dedi ( kendisi 15 yaşına girecek bir kaç ay sonra ) bende yok aşkım benim popiş ufaldı ya bize arkadan bakınca onunki büyümüş gibi gelmiş olabilir diye nasıl gülüyor hakikaten yaw seninki baya ufaldı diye )
Hee yolum uzun ama inanıyorum başarabileceğime

Sagol canım güzel dileklerin icin inşallah verebilirim

Cok az yiyorsun doyurucu oluyor mu dayanabiliyor musun
Ccanım Allah analı-babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah.
Canım ben 8-ci takımda da yarışıyorum orda kızlarla 5 günde 5 kilo diyetine başladık aslında o elmaları yememem gerekirdi ama ben dayanamadım yedim Yoksa normalde asla o kadarıyla doymam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Gece 12ye kadar yine temizlikle boğuştum ( hesapta eşime kakalayacaktım yine dayanamadım )
Resmen yattığım yeri hatırlamıyorum okadar yoruldum ama şükür salonumda bitti bir tek tüllerim yıkanacak oda şimdi tesisatcı geldi tekrar ufak bir sızıntı olan yeri tamir edecek tabi suyuda kesmek zorunda

Umarım işi uzun sürmezde hemen damlarım buraya

Slm kizlar...
2 saat yurudum geldim arkadasla olunca uzun yurunuyor..su an dinlenmedeyim..dun 10 bin adim tamamlamistim aksama kadar..bugunse daha simdiden 13 bin adim oldu..Gitmeden kahvemi suyumu 1 de elma yiyip gittim..simdi su iciyorum yesil cay yapip icecem..oglene kiymali makarna yicem..bol salata ile..aksamida meyve ve yogurtla kapaticam ins..

harikasın canım valla maşallahın var Bu hafta senden süper bir bildirim gelir bence
Menünde harika
Valla ben yerimde durmuyorum pek ama 10 000 adımı geçtiğimi sanmıyorum sonuçta ev içindeyim devamlı ama sporumu akşam üzerede olsa yapacağıM ( şu ustanın işi bitsin birde kapıların pervazları için gelsinlerde sonra kimse beni tutamaz Allahın izniyle )

Kizlarrr oluyom agridan....
17 bin adimla gunu kapattim ama bitmis durumdayim..
Yarin dinlenme gunu yapicam ins..
Bu arada bi cecom ugramis..nerdesiniz kizlar...havayi guzel bulan attimi kendini disari..bu hafta listede olmadi sanirim..
Cok yorgunum erkenden yaticam...

Menüm:
Sabahdan akşama kadar zebze salatası doyana kadar yedim
İçinde: salatalık-domates-marul-dereotu-maydanoz-yeşil soğan vardı.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Kız sen beni görmedinmi? : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…