Ben 8-ci takımda da yarışıyorum ordakı kızlarla 5 günde 5 kilo diyetine başladık onu yapıyoruz.Simdi gordum canim..detoskmu yapiyorsun..
Kizlarrr oluyom agridan....
17 bin adimla gunu kapattim ama bitmis durumdayim..
Yarin dinlenme gunu yapicam ins..
Bu arada bi cecom ugramis..nerdesiniz kizlar...havayi guzel bulan attimi kendini disari..bu hafta listede olmadi sanirim..
Cok yorgunum erkenden yaticam...
HosbuldummmHoşgeldin yasmincim
Sanirim insanlar beni unuttu :)) bosuna heycan yapmisim:) neyse boswerdim hihi. Kilomu yaziyimde kaciyim. 100 kilo oldum ve 2 gundur diyet yapiyorum. Super gidiyor. Menulerimide yazicam her aksam. Kolay gelsin hepinize.
Hahaha tessekurlerKızlarr ay yine kudurmamak elde değil
Eşim kapılar için adamla görüşmüşçok yoğunluk varmış ve ancak haftaya Salı günü gelip tekrar kapıları söküp düzelteceklermiş yani o güne kadar ben yine halılarımı seremiyeceğim nasılsa yine pislik yapacaklar diye
Adam banyo kapısınıda görmem lazım ona göre değiştiriz gerekirse demiş ki kesinlikle gerekecek
Hesapta bu pazar değil haftaya pazar Amcamları yemeğe alacaktımneyseki onlara daha tadilatın bittiğini söylememiştim artık meçbur sorarsa tekrar haftaya kapılar takılacak diyeceğim şimdi takıldı sökülecek falan desem ay biz o zaman bu hafta sonu gelelim derler bende hakikaten bu hafta sonu kendime ayırmak istiyorum ufaklık bile daraldı evde oturmaktan dün isyan ediyordu ağlayarak kaç gündür evden çıkmadım çok sıkıldım artık yaz geldi diyorsunuz ama denizede götürmüyorsunuz beni diye
Neyse artık mecbur bir hafta daha sabredeceğim
Olurmu datlımgeçen sana yazmıştım görmedinmi diyeceğim ama cevap yazmıştın
Bu arada ben seni 100 kilodan daha az hatırlıyordumsınavlara hazırlanayım derken sanırım bir iki kilo alındı Neyse olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden bundan sonra her akşam da olsa seni burada görmek istiyoruz bak şurada 2 ay zamanımız var 2li hanelere inip baya bir yol bile kat edebilirsin ( tabi bende )
Özletme bu kadar kendini topiğimizin çıtır fıstığı
Evet kuzum ben de senin gibiyim tartıldığımda kilo verdiyimi görünce hemen haddimi aşıyorum. Ama artık yapmıyorum toparlandım inşallah da hep böyle devam ede bilirim.Hahaha tessekurler. Dogru 93 dim galiba ve ewet okul yuzunden kilolar aldim simdi meslegimi aldim evdeyim 9uncu ayda yeniden baslayacam okula simdilik iyi degerlendiriyim. 3 ayim kaldi tr gitmek icin ve benim hedefim 25 kilo. Cok gormeyin lutfen ben 18 yasindayim hatta 4 gun oldu 18 olali :)) yapabilirim kendime guveniyorum. Alistirma haftasindayim yavas yavas alisiyorum tabi bazi seyleri olculu yemem lazim kuruyemis gibi. Ama baska super gidiyor yarin tartilip haber veriyim size diyecemde tartilmak bana hic iyi gelmiyor. Nezaman kilo verdigimi gorunce basliyorum yemege.. Bbenim gibi olan varmi ? Cokta merak ediorum kilolarimin gidisinii izlemek istiyorm..
Evet kuzum ben de senin gibiyim tartıldığımda kilo verdiyimi görünce hemen haddimi aşıyorum. Ama artık yapmıyorum toparlandım inşallah da hep böyle devam ede bilirim.
Kızlar hepiniz gelip kimse yok diyip kızlar nerdesiniz diyip gidiyosunuz. Vallahi ben günde 50 kere bakıyorum bura ama asıl ben kimseyi görmüyorum tabii Banum hariç
Hahaha tessekurler. Dogru 93 dim galiba ve ewet okul yuzunden kilolar aldim simdi meslegimi aldim evdeyim 9uncu ayda yeniden baslayacam okula simdilik iyi degerlendiriyim. 3 ayim kaldi tr gitmek icin ve benim hedefim 25 kilo. Cok gormeyin lutfen ben 18 yasindayim hatta 4 gun oldu 18 olali :)) yapabilirim kendime guveniyorum. Alistirma haftasindayim yavas yavas alisiyorum tabi bazi seyleri olculu yemem lazim kuruyemis gibi. Ama baska super gidiyor yarin tartilip haber veriyim size diyecemde tartilmak bana hic iyi gelmiyor. Nezaman kilo verdigimi gorunce basliyorum yemege.. Bbenim gibi olan varmi ? Cokta merak ediorum kilolarimin gidisinii izlemek istiyorm..
Abla banada ogretyaBende kilolarimin gidisini izlemek istiyorum ama varya kilo aldigimi gorunce oyle bir hirslaniyorumki ne yapacagimi bilmiyorum suan. Ksc zaman icinde tartilsam ? Haftada 1 mi?
Bak kuzucum öncelikle Banumun da söylediyi gibi haftada 1 kere cuma tartıl kilonu da buraya bildir bu ilk adımın olsun.Abla banada ogretyaBende kilolarimin gidisini izlemek istiyorum ama varya kilo aldigimi gorunce oyle bir hirslaniyorumki ne yapacagimi bilmiyorum suan. Ksc zaman icinde tartilsam ? Haftada 1 mi?
Burayı ne güzel bir ara canlandırmıştık yine millet uçtuhavalar ısındı ya herkes kendini dışarı atıyor sanırım ama tabi spor niyetine olacağı için bir yandanda iyi oluyor
Bende yarın öğlende kızkardeşimle Çocuk Parkında buluşacağımhem gidiş gelişte yürümüş olacağım hemde kaç gündür evden çıkamıyordum bari o bahaneyle hem küçük kuzumda eğlenmiş olur zaten oda iki gündür söyleniyordu canım sıkılıyor diye
Iyi akşamlar arkadaşlar.
cecom aksilikler olmuş ama banyon ve kapılarn harika olmuş.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
bende yeniden yuvaya karataya döndüm.
sporada başladım.
kız benide heveslendirdiniz.
bendemi yapsam ne
Adım fatoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?