80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Valla gündelikçi olsam daha iyidi en azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktı tabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor

Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldu baştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attı Bakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına

Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diye tabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer

Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur

Anammmmm yine unuttum
Valla kafa kalmadı bende yaaa
Söz yarın sabah inşallah ilk işim onu düzenlemek olacak

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Sabah eşimi gönderir göndermez hesapta az daha yatıp keyif yapacaktım ama yine dayanamadım kalktım
Kahvaltımı yaptıktan sonra kendime bir keyif kahvesi yapacağım ( tadilat sırasında benmi kahveyi içtim kahvemi beni hiç anlamıyordum şöyle ayaklarımı uzatıp az keyif yapayım sonra nasılsa yapacak işim var

Bugün dün yıkayamadığım tülleri makineye atıp ütü yapmayı planlıyorum başkada bir iş kalmayacak zaten ( bir tek en son yerlerimi tekrar Buhar makinesiyle temizleyip halılarımı sileceğim )

Anamm halı sileceğim demişim Koltuk diyecektim Halılarım zaten yıkamaya vermiştim dün geldiler ve missssssssss gibi kokuyorlar bayıldım üstelik uygun fiyata yıkadılar

Bİraz evvelde eşim aradı aşkım bugün hiç bir iş yapma büyük ihtimal kapılar tekrar sökülecek dedi o şekilde kabul etmiyorum dünya para veriyorum düzgün olacak dedi hatta akşama aldığımız yerin sahibinide eve getirecekmiş görsün inanmıyorsa diye Bu durum işime gelmedi aslında ama en azından bugün biraz keyif yapabileceğim ve tabiki sporumuda rahat rahat yaparım öğleden sonra

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Anam bugün keyif yapayım dedim ama biraz evvel resmen elim ayağım titredi
Üst komşumuzun 19 yaşındaki oğlu merdivenlerden yuvarlanmış millette çocuk bilincini kaybedince bende araba vardır diye benim zile bastılar felaket bir şekilde
O an sadece birinin düştüğünü duydum ve büyük kızım dışarda diye önce o sandım ve aşağı koştum tabi çocuğu görünce daha kötü oldum sonuçta küçüklüğünüde biliyorum
Hemen ayaklarını havaya dikip biraz su serpiştiler ama yok çocuk ne yaptıysak kendine gelmedi Ambulansı çağırmışlar ama o gelene kadar bir sürü insan geldi ( Anneciğide işteymiş arayıp haber verdiler tabi oda panik oldu o an )
Neyseki Ambulans gelene kadar hafifde olsa tepki verdi çocuk ama tabi yinede ambulansla hastaneye götürdüler ve Emar falan çekilecek sonuçta başınıda vurmuş merdivenlere

İnşallah kötü birşey yoktur ama o an metanetli duran ben eve gelince iyice elim ayağım titremeye başladı
Yeni yeni kendime geliyorum Bİr kahve yapıp size bakayım biraz kendime geleyim dedim

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...Aminnnnnnnnnnn

Sanirim insanlar beni unuttu :)) bosuna heycan yapmisim :) neyse boswerdim hihi. Kilomu yaziyimde kaciyim. 100 kilo oldum ve 2 gundur diyet yapiyorum. Super gidiyor. Menulerimide yazicam her aksam. Kolay gelsin hepinize.

Kızlarr ay yine kudurmamak elde değil

Eşim kapılar için adamla görüşmüş çok yoğunluk varmış ve ancak haftaya Salı günü gelip tekrar kapıları söküp düzelteceklermiş yani o güne kadar ben yine halılarımı seremiyeceğim nasılsa yine pislik yapacaklar diye

Adam banyo kapısınıda görmem lazım ona göre değiştiriz gerekirse demiş ki kesinlikle gerekecek

Hesapta bu pazar değil haftaya pazar Amcamları yemeğe alacaktım neyseki onlara daha tadilatın bittiğini söylememiştim artık meçbur sorarsa tekrar haftaya kapılar takılacak diyeceğim şimdi takıldı sökülecek falan desem ay biz o zaman bu hafta sonu gelelim derler bende hakikaten bu hafta sonu kendime ayırmak istiyorum ufaklık bile daraldı evde oturmaktan dün isyan ediyordu ağlayarak kaç gündür evden çıkmadım çok sıkıldım artık yaz geldi diyorsunuz ama denizede götürmüyorsunuz beni diye

Neyse artık mecbur bir hafta daha sabredeceğim

Sanirim insanlar beni unuttu :)) bosuna heycan yapmisim :) neyse boswerdim hihi. Kilomu yaziyimde kaciyim. 100 kilo oldum ve 2 gundur diyet yapiyorum. Super gidiyor. Menulerimide yazicam her aksam. Kolay gelsin hepinize.

Olurmu datlım geçen sana yazmıştım görmedinmi diyeceğim ama cevap yazmıştın
Bu arada ben seni 100 kilodan daha az hatırlıyordum sınavlara hazırlanayım derken sanırım bir iki kilo alındı Neyse olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden bundan sonra her akşam da olsa seni burada görmek istiyoruz bak şurada 2 ay zamanımız var 2li hanelere inip baya bir yol bile kat edebilirsin ( tabi bende )

Özletme bu kadar kendini topiğimizin çıtır fıstığı

Kızlar hepiniz gelip kimse yok diyip kızlar nerdesiniz diyip gidiyosunuz. Vallahi ben günde 50 kere bakıyorum bura ama asıl ben kimseyi görmüyorum tabii Banum hariç

Hahaha tessekurler. Dogru 93 dim galiba ve ewet okul yuzunden kilolar aldim simdi meslegimi aldim evdeyim 9uncu ayda yeniden baslayacam okula simdilik iyi degerlendiriyim. 3 ayim kaldi tr gitmek icin ve benim hedefim 25 kilo. Cok gormeyin lutfen ben 18 yasindayim hatta 4 gun oldu 18 olali :)) yapabilirim kendime guveniyorum. Alistirma haftasindayim yavas yavas alisiyorum tabi bazi seyleri olculu yemem lazim kuruyemis gibi. Ama baska super gidiyor yarin tartilip haber veriyim size diyecemde tartilmak bana hic iyi gelmiyor. Nezaman kilo verdigimi gorunce basliyorum yemege.. Bbenim gibi olan varmi ? Cokta merak ediorum kilolarimin gidisinii izlemek istiyorm..

Menüm:
Tavuk eti haşladım suyunu çekib çok az kızardı (yağsız) pul biber ve sumak serpib onu yedim.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.

Evet kuzum ben de senin gibiyim tartıldığımda kilo verdiyimi görünce hemen haddimi aşıyorum. Ama artık yapmıyorum toparlandım inşallah da hep böyle devam ede bilirim.

Evet kuzum ben de senin gibiyim tartıldığımda kilo verdiyimi görünce hemen haddimi aşıyorum. Ama artık yapmıyorum toparlandım inşallah da hep böyle devam ede bilirim.

Abla banada ogretya Bende kilolarimin gidisini izlemek istiyorum ama varya kilo aldigimi gorunce oyle bir hirslaniyorumki ne yapacagimi bilmiyorum suan. Ksc zaman icinde tartilsam ? Haftada 1 mi?

Kahvalti : 1 omlet yumurta, 1 domates, 1 dilimkasar peynir, 17 zeytin falanZeytin delisiyim bu arada، 2 ince dilim tavuk salamini zeytinyagda tavada kizarttim. Ve 2 dilim kepekli ekmek. Ve 1 bardak yesilcay

1 litre suyu bitirmistim oglene kadar

Oglen; 10 civari cilek ve 30 dk sonra badem olcuyu biraz fazla kacirdim ya 4 dolu avuc mu desem baya yedim.

Aksam: tavuk gogsu hasladim biraz ve yanina 3 kepce makarna bol samballi yedim. SAMBal sizin orda acibiber sosumuydu bilmiyorum tr ne :ss ve su ictim. 2 litreye yakin su bitiriyorum. Yatana kadar 1 litre daha gider rahat. Bukadar bugunluk. Spora pazartesiden itibaren baslicam vucudum ilk once yemege alissin dedim. Birazdan 1 bardak yesilcay icecegim. Benden bukadar herkesi opdummmm

Kızlar hepiniz gelip kimse yok diyip kızlar nerdesiniz diyip gidiyosunuz. Vallahi ben günde 50 kere bakıyorum bura ama asıl ben kimseyi görmüyorum tabii Banum hariç

Burayı ne güzel bir ara canlandırmıştık yine millet uçtu havalar ısındı ya herkes kendini dışarı atıyor sanırım ama tabi spor niyetine olacağı için bir yandanda iyi oluyor
Bende yarın öğlende kızkardeşimle Çocuk Parkında buluşacağım hem gidiş gelişte yürümüş olacağım hemde kaç gündür evden çıkamıyordum bari o bahaneyle hem küçük kuzumda eğlenmiş olur zaten oda iki gündür söyleniyordu canım sıkılıyor diye

Valla aynı şeyi bende eskiden çok yapıyordum hemen kendimi Manken oldum sanıyordum dombul manken ama artık aynadaki görüntü hoşumada gitse kesinlikle daha yolum uzun ve ben bunu başarıp dahada güzel bir görüntü göreceğim diyorum
Kız Annenin kızmayacağını bilsem haftaya başlayacağımız detoksa sende katıl diyeceğim ama belki Annen tek tip beslenmemizi istemeyebilir
Biz Nusabe ( Max Factor ) ablanla 3 gündür yapıyoruz kaldı 2 günümüz ve süper fark var daha şimdiden Cumartesi ve pazar normalde serbest gün ( yani dilediğimizi abartmadan yiyebileceğimiz ama biz tek gün serbest yapıp Pazar tekrar 2.ci turu döneceğiz hem Perşembe son gün olur ozamanda cumaya daha güzel sonuç görürüz )
Bu detoksu bir bayan 70 kgdan 48 kgya düşene kadar yapmış ve 8 sene hiç kilo almamış ( sonrasında hamilelik ve kortizon yüzünden birazını geri almiş ama yine aynı yöntemle çok çabuk vermiş )
Bİr bak istersen sende neten ( 5 günde 5 kg diye geçiyor ki biz 3 kg bile versek her hafta süper olur )

Hem inan hiç aç kalmıyorsun hemde dilediğin kadar yiyebiliyorsun

Abla banada ogretya Bende kilolarimin gidisini izlemek istiyorum ama varya kilo aldigimi gorunce oyle bir hirslaniyorumki ne yapacagimi bilmiyorum suan. Ksc zaman icinde tartilsam ? Haftada 1 mi?

Canım bence cumadan cumaya tartıl hem stres yapmamış olursun ay bugün artı bugün eksi diye hem burayada bildirim yaparsın o zaman emin ol buraya hesap vereceğim hesabına insan kaçamak yapamıyor :)

Bak kuzucum öncelikle Banumun da söylediyi gibi haftada 1 kere cuma tartıl kilonu da buraya bildir bu ilk adımın olsun. Sonra tatlı. hamur. bunları bırakmaya çalış. çok canın çekerse de sabah ye 12-ye kadar sonra yeme hiç yemesen daha güzel olur aslında malum onlar insanı çabuk acıkdırıyor. Ekmeyi azaltmaya çalış. kesinlikle yağlı. kızartma bunlardan uzak dur. Makarnayı ben de severim ama asla akşam yemem öğlen yerim o da 1 kase yoğurtlu. Bir de Banum öyretdi sağ olsun kalori hesaplamayı hepsini diyil de bazı yediklerimi hesaplayarak yiyorum. Mesela zeytin. peynir. bal. badem. fındık. ceviz. vs. hesaplayarak yiyorum. İnan insan bir başladımı gerisi geliyor zaten. Sen yavaş-yavaş başla gerisi gelicek inşallah meraak etme kuzucuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…