Ayy meraktan catlarimmm nekadar werdinn bu 5 de 5 sana yariyo canm cok.sukur masllh cok sewiniyorum insallh ilk hedefine hemencecik..buarada esim bana yasakladi sok diyetleri ama esim.belki kampa gidicek ozaman yapicamm..Kızlarrrrrrrrrrrr tartım geldiiiiiiiiiiii
Tabi dayanamayıp denedim
Maalesef Vucut analizini yapamadım yağ oranım fazla yüksek olduğu için rakam yerine bir kod verdi ve kitapcığa göre diyetine dikkat edip daha fazla spor yap anlamına geliyormuş
Ama tartıda gördüğüm rakam bana herşeyi unutturdu
Cumaya kadar tekrar tartılmayı düşünmüyorum bakalım cuma daha aşağısını görebilecekmiyim
Anammm iyiki almışım tartıyı çocuk gibi sevindim
Aaa markası ne acaba?Kızlarrrrrrrrrrrr tartım geldiiiiiiiiiiii
Tabi dayanamayıp denedim
Maalesef Vucut analizini yapamadım yağ oranım fazla yüksek olduğu için rakam yerine bir kod verdi ve kitapcığa göre diyetine dikkat edip daha fazla spor yap anlamına geliyormuş
Ama tartıda gördüğüm rakam bana herşeyi unutturdu
Cumaya kadar tekrar tartılmayı düşünmüyorum bakalım cuma daha aşağısını görebilecekmiyim
Anammm iyiki almışım tartıyı çocuk gibi sevindim
Ayy meraktan catlarimmm nekadar werdinn bu 5 de 5 sana yariyo canm cok.sukur masllh cok sewiniyorum insallh ilk hedefine hemencecik..buarada esim bana yasakladi sok diyetleri ama esim.belki kampa gidicek ozaman yapicamm..
Aaa markası ne acaba?
Bir de 5 de 5 nasıl bir şey?
Ben de istiyorum o tartilardan, markası da Fakirse eminim çok kalitelidir.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmm
Limonlu suyumuda aldım kendimi buraya attım
Eşim bir yandan maç izlerken bende rahat rahat bakayım dedim
Şu kadarını söylim detoksa başladığımda 108i görmüştüm tekrar ama şu anda cumadan çok daha aşağılarını gördüm
Canım Fakirin Herkül modelini aldımtabi benim kilo çok fazla olduğundan analizimi yapamıyor ( verdiği kod daha çok dikkat et diyete ve sporu çoğalt anlamına geliyormuş nasılda biliyor köftehor ama eşime aktık onda bütün değerleri gösterdi adamcağızın yağ oranı 28% çıktı, suyu 49 % ( ödemi varmış ) kemik % 35 çıkmış yani normal sanırım )
Çok güzel tartı gerçekten tavsiye ederim ve inşallah bende 95 kg olduğumda benimde ölçümümü yapar diye düşünüyorum ( eşim 94 kgmuştabi boy olduğu için kilolu görünmüyor )
Hepsiburadadan aldım ve siparişi gece 11de verdim 1.5 gün sonra elime geçti
Heee az daha unutuyordum 5de 5 dediğim internette 5 günde 5 kg diyeti diye geçiyor
İlk gün sırf patates
İkinci gün sırf sebze
Üçüncü gün sırf et
dördüncü gün sırf meyve
beşinci gün sırf yumurta
Sabah kahvaltıda neyle başlıyorsan bütün öğünlerin aynı olmak zorunda, tuz ve yağ yasak normalde ama ben yine sebze gününde sırf marul ve salatalıkla kendime kocaman bir salata yaptığım için çok az yağ ve tuz kullandım tansiyonum düşmesin diyeyine de süper bir sonuç gördüm şükür :)
Yediklerinde sınır yok kesinlikle doyana kadar yiyebiliyorsun
Bazı yapan arkadaşlarım biraz tansiyon sorunu yaşadılar yada ağır geldi ama ben çok sevdim :) hani metabolizmamı etkilemiyeceğine emin olsam düzenli olarak yaparım ama zamanla sıkıcı gelebilir diye düşünüyorumYarın son günüm ondan sonra 1 ay kesinlikle yapmayacağım artık ramazandan bir hafta evvel son bir kere yaparım sonra nasılsa oruç var
Ben de istiyorum o tartilardan, markası da Fakirse eminim çok kalitelidir.
Ben tek yönlü diyetlere tövbeliyim
Kizlar vakit gec oldu ama yazilanlari anca okudum, daha oncede dedigim givi yediklerime dikkat edemedim esim evdeydi, ama sabah bir saat yuruyus yaptim, tum gun ev isi yemek falan detken aksam ustude 5km bisiklet bindim, uzun zamandir binmemistim bacaklarim kesildi resmen, yarinda aynisini yapmayi planliyorum hatta bisikleti dahada uzun surmeyi dusunuyorum, ayrica dip kose temizligim var, bende su 5 de 5 diyetinemi baslasam acaba diye dusunuyorum, aslinda esim gidince daha rahat olurum eger annemlere gitmezsem :) , kizlar basaracagiz insallah, ramazana kadar biraz olsa versem kardir, ramazandan sonra kuzenim gelecek gecen sene ayni kilodaydik o vermis fistik gibi olmus, sadece ekmegi kesmis ve yuruyus yapmis, bizde veririz insallah, iyi gecelerrrr....
Bizde Fakir'in mutfak tartısı var, gayet güzel.Kesinlikle tavsiye ederim o tartıyı ben çok beğendim her ne kadar benim analizimi henüz yapamasada
Şimdi ilk fırsatta bir tanede mutfak tartısı almayı düşünüyorumsağlıklı beslenmenin yanı sıra birazda kalori hesabı yaparsam daha güzel gider belki kilolar
Günaydın arkadaşlar.
7.5ta kalktım.
eşimin kalkmasını bekliyorum.
kursa götürcek beni.
sabah yeşil elma çilek yenidünya şeftaliden oluşan kahvaltımı yaptım
biraz kendime geldim.
çok halsizim bütün kemiklerim ağrıyo sanki.inşallah yarın güzel bir sonuç alırızda bu çileye değer
selam millet..eskiden 96 kiloydum..şimdi 85 kilo olduğuma göre bu topikte zayıflayabilirim dimi..
Tabiki bizim topiğimiz her kgdaki fıstık adaylarına açık
Ne güzel 9 kg gitmiş ve eminim daha bir okadar hatta daha fazlası bile gidecektir
Aramıza hoşgeldin bu arada
Adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyimİstanbulda evhanımıyım
Topiğin kaptanlığını yapıyorum ve topiğin en ağır Assolisti benim124.5 kgla başladım zayıflamaya ( daha önceleri al ver çok oldu ama o rakam rekorum oldu resmen Rabbim bir daha asla 1 kg yukarsını bile göstermesin olduğum rakamdan hatta her hafta dahada aşağıları görürüm inşallah )
Geçen hafta 107i görmüştüm tartıda ( önceki hafta 106ydıve bu hafta çok güzel bir sonuçla inşallah yarın sabah tartı gününde karşınızda olacağım )
Hosgeldin aramiza :)selam millet..eskiden 96 kiloydum..şimdi 85 kilo olduğuma göre bu topikte zayıflayabilirim dimi..
Kizlar bir bucuk saat yani 7 bucuk km yuruyus yaptim geldim 8 kat merdiven ciktim kanter icinde kaldim, dus alip kahvaltimi yapip dip kose temizlige girisecegim gorusuruz....
hoşbulduk..bende 32 yaşında izmirde yaşıyorum..evliyim..çocuk yapma çalışmalarımız devam ediyor.. ..
hipotiroit im var hergün 150 mg. ilac kullanıyorum..yeni yeni düzene girdi..o yüzden daha önce yaptığım hiç bir diyetten sonuç alamadım..yıllar sonra ilk defa sonuç almaya başladım..
Kizlar bir bucuk saat yani 7 bucuk km yuruyus yaptim geldim 8 kat merdiven ciktim kanter icinde kaldim, dus alip kahvaltimi yapip dip kose temizlige girisecegim gorusuruz....
Merhabaa,selam millet..eskiden 96 kiloydum..şimdi 85 kilo olduğuma göre bu topikte zayıflayabilirim dimi..
baktım 3 haneli rakamlara doğru gidiyorum internetten araştırmaya başladım..bu kalori sayma yöntemini öğrendim..hemen telefonuma bi kalori sayma programı indirdim.evde bir kaç yıldır bizimle yaşayan ve sadece çamaşır serdiğim koşu bandını kullanmaya başladım..hergün 30 dk yapıyordum bi ara ama bazen günlerce yapamıyorum..Merhabaa,
Neler yaptın acaba kilo verirken?
aminnnHarika inşallah bundan sonrada her hafta seninde çok güzel kilolar verdiğini görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?