- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Şindi kızlar ben dün akşam 2 tane haşlanmış patates yidim..bugün sabah bir bardak süt içtim..ama sorun bi neden..çünküm bugün öğlen hunharca ev böreği yidim..pişmanmıyım hayır... ....ona yer açtım bir gün önceden..şimdi akşam bi çarşı turu ve hafif bi yemek gün biter..
Haklisin..ama inan eskiden her ogunum bir solendi..simdi arada oluyo.. Tartu günü yarinmi.. Nasil oluyo.. Bildirim varmi.. :)SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Akşam yemeğimi yedim mutfağımıda topladığım gibi kendimi buraya attım
Eşim henüz gelmediberber arkadaşına gidecekmiş hem sohbet hem traş hesabı
Bakalım yarın ne gibi sonuçlar görecek herkes
İnşallah herkes çoooooooook güzel eksiler görür
Tartı gününden bir gün önce iyi olmamış ama akşam nasılsa dengelersinartık uzun bir süre kaçamak yapma canım yoksa her defasında hedefine giden yolda bir kaç gün kaybın olur bir an önce hedeflerimize ulaşalım ki arada da olsa canımızın istediğini abartmadan gönül rahatlığı ile yiyebilelim
Haklisin..ama inan eskiden her ogunum bir solendi..simdi arada oluyo.. Tartu günü yarinmi.. Nasil oluyo.. Bildirim varmi.. :)
Bende adet olamiyodum 30 gundur simdi camurumsu şeyler geldi..sokulsun diye sogannsuyu kaynatiyom..belkim sabaha da odemimi atarim
Anammmm istanbul felaket koparıyor
Şimşekler peş peşe
valla her an elektrikler bile gidebilir
16 senedir ben böyle fırtına görmedim 30 saniyede rahat 10 kere şimşek çakıyor
Evet canım daha doğrusu bizde bildirim cumadan en geç pazar sabahına kadar yapılıyor topikte
Bende onları bir güzel listeleyip topiğin sıralamasını yapıyorum
Hem herkes herkesin kaç kilo verdiğini görüyor hemde motivasyonumuz artıyor
Başlangıç;
Geçen hafta;
Bu hafta;
Fark;
Şeklinde yapıyoruz bildirimlerimizi
Hadi bakalım inşallah ödemin olmazda sende güzel bir rakam görürsün
Himmm...bildirimin binkac gun surmesi cokniyimis..mesajlami yapiyoz..topigemi yaziyoz..ben simdi sadece baslangic yazcam ozaman dimi..
İyi aksamlar herkese ben 13 şubatta doğum yaptım sizlerke beraber beslenmeye dıkkat ederek kilo vermek istiyorum şu anda rmziriyorum ama olsun emzirirkende sağlıklı beslenebilirim bugün doktorda kilom 85 ama evdeki tartım 2-3 kilo daha fazla sabah tartılır kilomu yazarım.
Canmmmmm cok sewindimmm gercekten azminin sonu isteee tebriklerrr masllhSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bu sabah yine erkenden hortladım şükür
Tartı gününün heycanından olsa gerek
Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesikama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah görürüm o rakamlarıda
İnşallah herkes çok güzel bildirimler yapar
ARamıza hoşgeldin canım
Rabbim kuzunu analı babalı büyütsün....Aminnnn
Canım evdeki tartıyı baz alarak buraya kilonu yazarsın sonuçta her hafta doktora gidip tartılamıyoruz
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip en kısa zamanda hedeflerimize ulaşacağız
Canmmmmm cok sewindimmm gercekten azminin sonu isteee tebriklerrr masllh
İyi aksamlar herkese ben 13 şubatta doğum yaptım sizlerke beraber beslenmeye dıkkat ederek kilo vermek istiyorum şu anda rmziriyorum ama olsun emzirirkende sağlıklı beslenebilirim bugün doktorda kilom 85 ama evdeki tartım 2-3 kilo daha fazla sabah tartılır kilomu yazarım.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bu sabah yine erkenden hortladım şükür
Tartı gününün heycanından olsa gerek
Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesikama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah görürüm o rakamlarıda
İnşallah herkes çok güzel bildirimler yapar
ARamıza hoşgeldin canım
Rabbim kuzunu analı babalı büyütsün....Aminnnn
Canım evdeki tartıyı baz alarak buraya kilonu yazarsın sonuçta her hafta doktora gidip tartılamıyoruz
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip en kısa zamanda hedeflerimize ulaşacağız
Günayydın..ve listeye ilk adımımı atıyorum..
Başlangıç; 86,5 kg
Geçen hafta; -
Bu hafta; 86,5 kg
oymakbaşım sen haklıymışın..dün tükettiğim her bir besin hala bünyemde barınıyor. .soğanda işe yaramadı daha ..ama umutluyum..
tebrik ederim kızlar. bu 5 te 5 ler eritmiş sizi.. haftaya bende mi denesem ne
Herkese merba
sabah tartıldim başlangıç olarak baz alacam 87 çıktı umarım bende sizinle kilo veririm akşama menümu yazarım
Sanada günaydın canım
Hadi bakalım gazan mübarek olsun inşallah haftaya daha da aşağısını görürsün tartıda
Bu arada normalde 2 hafta bildirimden sonra listeye dahil olabiliyor yeni gelen arkadaşlar ama ben burası iyice canlansın herkes motive olsun diye seni ve tabi diğer gelen yeni arkadaşları hemen haftaya listeye dahil ediyorumona göre ye
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Öğlende kendimizi sokağa attık ve çocuklarla kızkardeşime gittim
Birlikte hoş sohbet ettik nescafe eşliğinde sonrada cıkıp bir yarım saattik yürüdükten sonra evime döndüm
Akşamlık yemeğimizide yedik kızlarla
Bu arada benim kız çok pis gaza geldi
Mezuniyet yapmayacaklardı hesapta ama şimdi sanırım son hafta yapılacakmış ve hatun tuttuştu tabi
Önceden benim verdiklerimin haricinde çaktırmadan yiyormuş bende diyorum bu niye zayıflamadıbugün itiraf etti ve kesinlikle dediklerimin ve yediklerimin dışına çıkmayacakmış
Apartmanda iki tane daha dombili arkadaşı var
Onlarıda ayarlıyacak ve her gün benim eşliğimde bizim evde Leslie dersleri vermeye başlıyacağımHem benim kıvırma şansım olmayacak hemde kızlar birlikte yapacakları için daha eğlenerek zayıflayacaklar Dedim baştan söylim öyle kıvırmak yok devamsızlık yapanın ağzına tuvalet terliği ile vururum
Bakalım arkadaşlarına söyledi ve eminim ikiside kabul ederler çünkü zaten İGden sıkı takipcilerim onlarda
Önlerinde 5 hafta var ve en azından 1 beden bile ufalsalar hem daha rahat elbise bulurlar hemde daha güzel ve sağlıklı görünürler
Anam sanki fıstık gibi oldumda onlara hocalık yapacağım
Benim kız kısa elbise ve yüksek topuklu giymek istiyormuş o yüzden bacaklarım biraz daha incelmesi lazım diyorÇok iyi oldu bu mezuniyet işi masraflı olacak bana ( kuaförü, elbisesi, ayakkabısı ve çantası ) ama razıyım yeterki oda artık sağlıklı beslensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?