80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Sabah; 07:00

ara; 11:00
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 12:30
Büyük bir bardak ayran

ara; 15:00
Şekersiz nescafe ( kızkardeşimde )

Akşam;

ara; Madensuyu

Toplam aşağı yukarı tükettiğim kalori Fatsecrete göre; 567 kcal
Bu saate kadar 2400 ml su tükettim tabi yatana kadar 3 litreyi geçer

Merhaba arkadaşlar bende gün oyu güzel giderken akşam biraz kötü oldu ama tek avantajı saat 5'ten önce yedim
sabah
1.5 yumurta haşlama
bir kk peynir yarımsar domates salatalik
Yarım dilim kepek ekmegi
4 zeytin
şekersiz çay

öğlen
yarımdan az simit ayran

akşam
döner ve malesef patene kızartması çöktü hepsini yedim ilk günde kaçamak ama emziriyom çok açılmıştır gözüm dondu

Kizlar bende yaziyim bugünkü tüketimini

Sabah : 1 bardak sut
Öğlen: 1 kase mantar corbasi( hazir)
Aksam: 1 porsiyon kuru fasulye
1 kasik pilav
1 kase cacik
2 dilim ekmek
1 fincan türk kahvesi
Misafirlikte dayanamadim 1 avuç çekirdek citledim(ozlemisim:)

Myfitnesspal a gore 1015 cal. Tuketmisim..az mekik ceksem iyi olcak sanirsam..kosasim yok..ama adet olmaya calisiyorum acayip sisim..

:*

Ay ne güzel ya..gerçekten daha eğlenceli olur toplu egzersiz...neyseki daha vakitleri var..en az 5-6 kili gider 5 haftada..

İNşallah canım hatta yaşları daha ufak olduğu için birde tabi okuldada hareket olduğundan bence daha bile fazlasını verirler birde yaptıkları sporla sıkılaşırlarsa 10 kg vermiş gibi görünürler
Bir tanesi aslında 2 - 3 kg verse yeter ama benim kızla diğer arkadaşı baya etli butlular o popişleri ufalması lazım ki ileride kilo sorunu yaşamasınlar

Canım erken yemişsin o yüzden kesin yakmışsındır
Eminim yarın daha dikkatli olursun yanında en azından kuru kayısı yada badem bulundur ki acıkma hissi olunca 4 - 5 tane bile yesen gözünün dönmesini engellemiş olursun

Canım menün aslında çok güzel ama bir dahakine pilav 1 kaşıkta olsa tükkettiğinde 1 dilim ekmeğini kes istersen Kcal olarak gayet güzel tabi inşallah bol bol eksi görürüz hepimiz haftaya

Aminn...inşallah..

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese mutlu, hareketli ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenden uyandım ve kahvaltımı ev ahalisi uyurken tek başına yaptım
Aslında direk duşa girip ufak ufak hazırlanmaya başlıyacaktım ( ancak saçımı falan kuruturum ) ama buraya bakmadan edemdim

Bugün son Akraba günümüz var ve yine kaçamaksız atlatacağıma adım gibi eminim
Giderken kendime Badem alacağım olurda hiç bir şey yiyebileceğim tarzda olmazsa diye
Bu kadar yol kat etmişken asla kaçamak yapmayacağım

Akşam tabiki yine ilk fırsatta damlarım

Mrb arkadaslar umarim dogru yere yaziyorumdur.ben 32 yasindayim 26 aylik ve 5 aylik olmak uzre iki kizim var.Allah saglikli uzun omurler versin insallah...onlar benim heraeyim oldu ama cok zorlaniyorum cunju ikiside uyumayan meleklerden....gece en erken 1 de yatiyoruz sabah en gec 9 da kalkiyoruuz ve gece en az 5~6 kere ya emzirmeye yada buyuk kizimin aglamasina uyaniyorum.son dogumuma 95 kilo ile gittim simdi 82 kiloyum.bu 13 kiloyu ilk ay verdim ve sonraki 4 ay bir gram bile veremedim.tum gun canim tatli cekiyo evimde yemek eksik olmaz kizim ve kocam icin hazirlarim.ama gun icinde o kadar cok debeleniylrumki yemegi isitmaya bile useniyorum ve abur cuburlara dadaniyorun.yalniz basima kizlarimi ilk kez bu hafta ici disari cikarabildim. O da 3 bina otedeki parka.hem havalar yeni yeni duzeldi hemde buyuk kizimla cok uzak yerlere gidmiyorum cunku kucak istiyo hemen.....ben tatli hastasiyim ve bunun usteaunden gelemiyorum.kendimi motive etmem lazim.1 ay aonra ise donmem gerekiyo.dogru yerdemiyim size katilabilirmiyim

Iyi pazarlar canlarım.
az sonra kursa gidicem.
perşembeye sergimiz var.
tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.
benim gibi anneciği hakk8n rahmetine kavuşmuş olanlarada sabır ve annelerine Allahtan rahmet diliyorum.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Herkesin Anneler günü kutlu olsun Rabbim Annesi vefaat edenlere sabır, kuzusu olmayanlarada hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde Anne olmayı nasip etsin...Aminnnn

Dün sabah malum güne diye bir çıktım akşama kadar dışardaydım gelincede yorgunluktan sızmışım
Çok güzel geçti günüm hatta havada güzel olunca fırsat bulmuşken güzel güzel resimlerde çekildik
Bu arada gündeki ikramlardanda hasaar görmeden yırttım Üstelik herkes iltifatlara boğdu beni ay çok güzel fark var helal kız sana hadi devam diye hatta giderken 48 beden dar kalıp pantalon giydim birde benim bütün thirtler çok bol diye kızıma bol gelenlerden birini giydim tabi bana dar geldi ama cidden eşimde beğendi
Artık kesinlikle kalori hesabı yaparak besleneceğim tabi karatayımsı

Bugünde hesapta kızkardeşimle Emirganda kahvaltı yaparız diyorduk ama kızı su çiçeği olmuş tabi doktorda 1 hafta evde dinlensin haftaya gidersiniz demiş kuşum ama kahvaltıya gidicektik biz ya diye ağlayınca
Benim kızlar geçirdiler su çiçeği ama dışarda başkasınada bulaştırma riski var diye iptal ettik

Öğleden sonrada Decatlona gidiceğiz ailecek ( kızımada plates lastiği alacağım birde şu bacak içleri için olan çemberi kendime )

Mrb ben selma 83 kiloyum 170 Boyum bende Zayıflamak istiyorum hormon ilaçları kullandım onlarda çok kilo aldırdı bana şimdide vermek istiyorum

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr
Kesinlikle doğru adrestesiniz ve inşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Bu arada takımın kaptanı benim nacizane ( ki burada zaten aile gibiyiz alt üst olayımız yok sadece haftalık kilo listesini hazırlamak için gönüllü oldum )
Adım banu 35 yaşında biri 14.5 diğeri de 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda yaşıyorum
Bu arada topiğin en ağır topuda benim şimdilik
124.5 kgla başladığım yolculuğumda geçen cuma 103.8i gördüm
2li rakamlara çok az kaldı ve inanıyorum artık birlikte daha çok çok güzeli kilolar vereceğiz sizlerde hayırlısıyla hedeflerinize ulaşacaksınız

Bu arada her gün menülerimizi paylaşıyoruz elimizden geldiğince en azından yanlış bir durum varsa birbirimizi uyarıyoruz
Her cumadan en geç pazar sabahına kadarda kilo bildirimlerimizi yapıyoruz ve ben en geç pazar akşamı haftalık kilo çetvelimizi düzenliyorum kim ne kadar vermiş kim birinci olmuş topikte görmek için

Normalde iki hafta deneme süresi uygulanıyordu eskiden yeni gelen arkadaşlara ama hem topiğimiz canlansın hemde gelen arkadaşlarımız motive olsun diye şimdilik kuralı askıya aldım eğer isterseniz sizde haftaya bildirimde bulunup dahil olabilirsiniz listemize

Hadi gazanız mübarek olsun

Bu arada dünki menümüde paylaşayım sizlerle;

SAbah;
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1/2 kırmızı biber
1 Domates
bol maydanoz

ara;
1 şekersiz türk kahvesi

Günde;
1/4 yufkadan minik bir kıymalı börek ( en fazla 2 kk kadardı gerçekten )
1 YK patates salatası
2 YK peynirli Marul salatası
1 YK börülce salatası
BOl bol şekersiz çay

ara;
1 şekersiz türk kahvesi ( günden ayrılmadan hemen önce )

Akşamlık yemedim tabi ama kilo vermek adına değil sadece açlık hissetmediğim için

Gece 1 büyük bardak ayran içtim çok şükür hiçte acıkmadım ( zaten yorgunluktan erkenden sızdım sabahı yaptım )

Selam kendileri kadar yürekleri de dombili kizlar.. Anneler günümüz kutlu olsun..
Bir dombili olarak istikrarlı gidisimi paylaşmak istedim..

Dun 1000 cal. İle günü kapattim..ama spor yapamiyorum bu aralar..evde is çok..

Dun aksam yemeğini mükemmel kapattim

İki tane levrek filotoyu actifry de yagsiz pisirdim

Ve hic yagsiz tuz ve nar eksisi(ev yapimi) li yeşil karisik salata

Veee sidir ekmek ...

Bugün kahvaltıda sucuklu yumurta( ben sucuklarindan yemedim )
Su meşhur bir kibrit kutusu peynir( ama tulum)
Domates salatalik biber dek karisik salata( 1 y.k zeytin yagli)
1 dilim kepek ekmeği

Arada şekersiz türk kahvesi

Aksama da kabak yemeğin var dereotlu..

Yoğurt yerim bide taamdir

Kizlar bide bisey sorcam su karbonatlı su yapiliyo ya bende deniyom da, emin olamadim bu bildiğimiz evsodasi oluyor dimi bu..odemde sokturuyomus diyorlar..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Günaydınlarrrrrrrrrr

Dün Öğleden sonra bir çıktık gece 11e geliyordu ancak eve dönebildik
Resmen Anneler günü maduru oldum
Çok uzun zamandır Balık çorbası canım çekiyordu diye hesapta dışarda yemeye gittik
Hatta saat 3 gibi evden çıktık ki erken saatte yemek yiyelim diye ( çıkmadanda 1 avuç bademle 1 bardak ayran içtim gidene kadar çok acıkıpda sapıtmayayım diye )
Anneler günü için KVye de uğrayacaktık hadi dedim oda gelsin gönlü olsun
Telefon açıp giyin in aşağı dedik ve onada hiç birşey söylemeden süpriz yapalım diye düşündük

YOla bir çıktık anam sanki tüm İstanbul yollara dökülmüş
Gitmeyi düşündüğümüz yer normalde arabayla bize 20 dakika mesafedeydi ama bizim gitmemiz 2 saati buldu
Oldumu size saat 5 Anam yine şükür çok geçikmedik diye düşünürken gitmek istediğimiz lokantada sıra varmış hadı sahil kenarında oturup sohbet ederiz biraz kızı parka götürürüz bize sıra gelene kadar dedik

Sohbete dalınca vaktin nasıl geçtiğini anlamadık ama bir baktık saat 8e geliyor hala bize haber az bekleyin masa boşalsın ayarlıyacağız bekleme listesindesiniz diyorlar
En sonunda dellendim amannnnnn öleceğim açlıktan yeter diye tabi KVde oğlum daha ne kadar bekleyeceğiz boşver gidelim başka yerde yiyelim diye
Tabi bizim gidip yemek yememiz buldu resmen saat 9u
NOrmalde o saatte asla yemezdim ama şimdi KV bana inat yemekten vazgeçtim der diye mecbur ses etmedim

Tabi geç yenen yemek üzerinede aylar sonra yenen dondurma bana 1 kg olarak geri döndü
O yüzden kendime bugün ceza verdim sırf ayran tüketeceğim ve limonlu su tabi ( zaten dünden beri kabızlıkta var )
Cumaya nazaran eksi görürken şimdi artıdayım ama canımı sıkmıyorum çünkü kesinlikle dengeleyip eksi bile göreceğime adım gibi eminim

Gece tabi geç gelince uğramaya fırsatım olmadı

Selam kizlar. Anneler gununuz kutlu olsunbikac hafta il disinda ciktim yogunluktan yazamadim. O arada bi kilo aldim verdim. Su an 77.2 yim. Haftaya listeye yetiscem insallah

Aleyküm selam canım inşallah sende en kısa zamanda yine daha sık aramızda olursun
Listeye yetiştin canım takma kafana

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?
KADİNLARKULUBU 22 TEMMUZ 2013 221

Karbonatlı suyla kilo vermek, pek çoklarına yabancı bir zayıflama yolu olarak gelebilir. Ancak geleneksel kullanım alanları olan hazımsızlık, vücuttaki fazla asit birikimini atmak, mide fesadına doğal çözüm sunmak gibi genel faydalarının yanında karbonatlı su aynı zamanda zayıflama amacıyla da kullanılıyor.

Peki karbonatlı su zayıflatırmı?

Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor. Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır?

Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.

Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı edeceğiz.
Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.

günaydın....dün akşam menüm tahmin ettiğim gibi kabak yemeği olmadı..domates corbası, konserve barbunya,salata ve ton balık yidim..1100 cal ile kapattım günü..(bitter çikolata yidimde sölemesi ayıp..)kabak bugüne kaldı..

sabah kahvaltımda
1 adet haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk tulum peyniri
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…