- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ay ne güzel ya..gerçekten daha eğlenceli olur toplu egzersiz...neyseki daha vakitleri var..en az 5-6 kili gider 5 haftada..
Merhaba arkadaşlar bende gün oyu güzel giderken akşam biraz kötü oldu ama tek avantajı saat 5'ten önce yedim
sabah
1.5 yumurta haşlama
bir kk peynir yarımsar domates salatalik
Yarım dilim kepek ekmegi
4 zeytin
şekersiz çay
öğlen
yarımdan az simit ayran
akşam
döner ve malesef patene kızartması çöktü hepsini yedim ilk günde kaçamak ama emziriyom çok açılmıştır gözüm dondu
Kizlar bende yaziyim bugünkü tüketimini
Sabah : 1 bardak sut
Öğlen: 1 kase mantar corbasi( hazir)
Aksam: 1 porsiyon kuru fasulye
1 kasik pilav
1 kase cacik
2 dilim ekmek
1 fincan türk kahvesi
Misafirlikte dayanamadim 1 avuç çekirdek citledim(ozlemisim:)
Myfitnesspal a gore 1015 cal. Tuketmisim..az mekik ceksem iyi olcak sanirsam..kosasim yok..ama adet olmaya calisiyorum acayip sisim..
:*
İNşallah canım hatta yaşları daha ufak olduğu için birde tabi okuldada hareket olduğundan bence daha bile fazlasını verirler birde yaptıkları sporla sıkılaşırlarsa 10 kg vermiş gibi görünürler
Bir tanesi aslında 2 - 3 kg verse yeter ama benim kızla diğer arkadaşı baya etli butlularo popişleri ufalması lazım ki ileride kilo sorunu yaşamasınlar
Canım erken yemişsin o yüzden kesin yakmışsındır
Eminim yarın daha dikkatli olursunyanında en azından kuru kayısı yada badem bulundur ki acıkma hissi olunca 4 - 5 tane bile yesen gözünün dönmesini engellemiş olursun
Canım menün aslında çok güzel ama bir dahakine pilav 1 kaşıkta olsa tükkettiğinde 1 dilim ekmeğini kes istersenKcal olarak gayet güzel tabi inşallah bol bol eksi görürüz hepimiz haftaya
Mrb ben selma 83 kiloyum 170 Boyum bende Zayıflamak istiyorum hormon ilaçları kullandım onlarda çok kilo aldırdı bana şimdide vermek istiyorum
Mrb arkadaslar umarim dogru yere yaziyorumdur.ben 32 yasindayim 26 aylik ve 5 aylik olmak uzre iki kizim var.Allah saglikli uzun omurler versin insallah...onlar benim heraeyim oldu ama cok zorlaniyorum cunju ikiside uyumayan meleklerden....gece en erken 1 de yatiyoruz sabah en gec 9 da kalkiyoruuz ve gece en az 5~6 kere ya emzirmeye yada buyuk kizimin aglamasina uyaniyorum.son dogumuma 95 kilo ile gittim simdi 82 kiloyum.bu 13 kiloyu ilk ay verdim ve sonraki 4 ay bir gram bile veremedim.tum gun canim tatli cekiyo evimde yemek eksik olmaz kizim ve kocam icin hazirlarim.ama gun icinde o kadar cok debeleniylrumki yemegi isitmaya bile useniyorum ve abur cuburlara dadaniyorun.yalniz basima kizlarimi ilk kez bu hafta ici disari cikarabildim. O da 3 bina otedeki parka.hem havalar yeni yeni duzeldi hemde buyuk kizimla cok uzak yerlere gidmiyorum cunku kucak istiyo hemen.....ben tatli hastasiyim ve bunun usteaunden gelemiyorum.kendimi motive etmem lazim.1 ay aonra ise donmem gerekiyo.dogru yerdemiyim size katilabilirmiyim
Selam kizlar. Anneler gununuz kutlu olsunbikac hafta il disinda ciktim yogunluktan yazamadim. O arada bi kilo aldim verdim. Su an 77.2 yim. Haftaya listeye yetiscem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?