günaydn :) bende seni tebriik ediyorum en azından gidecek bi işin var.
arkadaşlar ben yeniyim ve şu cuma yarısması olayını cözemedmbana anlatırmıısınız
Kimse yokmu arkadaşlar benim diyetimin ilk günü bitti çok mücadele ettim dolaptaki cikolatayi yememekiçin ve başardım çok huzurluyum
Ee misafir geliyo diyet ne olacak
bu gün o kadar mutluyum ki günlerdir yapııcam yapıcam dıyıp yapamadgm seyyi yaptmevet sabah yürüyüsü heemde 6 da .. 1 saatlik bir yürüyüş insanı bu kadar mı mutlu eder yaleppiiimm devamı gelir inşallahh
bilgi içiiin ok teşekkür ederim peki nasıl giriş yaapablrmm yarısa mesj olarak mı atacagz ssizeQUOTE="ozlemgop, post: 41929003, member: 694960"]arkadaşlar ben yeniyim ve şu cuma yarısması olayını cözemedm bana anlatırmıısınız [ QUOTE ]
Canım Cuma günü tartı günü çoğu topikte ( biz cumadan en geç pazara kadar dedik hani olurda giremeyen olursa diye )
Genelde yeni gelenler ancak 3.cü bildirimde listeye dahil oluyor ama biz o kuralı askıya aldık biraz ( yani yeni gelende ilk haftadan dahil olabilir listeye ) sırf motivasyonumuz yükselsin ve topik canlansın diye
Herkes bildirimi yaptıktan sonra ben bütün takımdaki arkadaşların listesini yapıyorum ve hepimiz kim ne kadar kilo vermiş haftalık takip edebiliyoruzBirinci olan arkadaşda o hafta neler uyguladığını bize kısaca özetlerse hepimize belki yardımı olur diye düşünüyorum
Birde bizim topikler haricinden takım yarışmaları var onda kurallar daha katı şöyleki her hafta takımlar belli bir yüzdenin üzerine çıkmalı ki sarı kart görmesinler ( 3 sarı kart bir nota almaya sebep ve 3 nota alan takım diskalifiye ediliyor ) Orada yarışanlar çok daha sıkı gitmek zorunda çünkü hem bireysel yarışıyor hemde takım adına ( bende 8.ci takımdayımgerçi en son Bayramdan evvel izne ayrılmıştım ama sağ olsun kızlar motive edip duruyor yaparsın sen diye
İsteyen hem burada hemde takımlarda yarışabilir ( sonuçta burada yarış yok sadece motivasyon ve destek var)
TAkım yarışması düşünenler varsa bizim takıma seve seve dahil edebiliriz ama orada düzenli paylaşım istiyorlar
Herkes Cumadan pazara sabahına bildirimi şu şekilde yazarsa sevinirim;
Başlangıç; 80 kg
Geçen hafta; 79 kg
bu hafta; 77 kg
fark; - 1 kg
Toplam fark; 3 kg
Gibilerinden ( rakamları attım tabi)
ben istekte bulundum sayfada beni kabul edersen sevinirim inan hırslıyımdırQUOTE="ozlemgop, post: 41929003, member: 694960"]arkadaşlar ben yeniyim ve şu cuma yarısması olayını cözemedm bana anlatırmıısınız [ QUOTE ]
Canım Cuma günü tartı günü çoğu topikte ( biz cumadan en geç pazara kadar dedik hani olurda giremeyen olursa diye )
Genelde yeni gelenler ancak 3.cü bildirimde listeye dahil oluyor ama biz o kuralı askıya aldık biraz ( yani yeni gelende ilk haftadan dahil olabilir listeye ) sırf motivasyonumuz yükselsin ve topik canlansın diye
Herkes bildirimi yaptıktan sonra ben bütün takımdaki arkadaşların listesini yapıyorum ve hepimiz kim ne kadar kilo vermiş haftalık takip edebiliyoruzBirinci olan arkadaşda o hafta neler uyguladığını bize kısaca özetlerse hepimize belki yardımı olur diye düşünüyorum
Birde bizim topikler haricinden takım yarışmaları var onda kurallar daha katı şöyleki her hafta takımlar belli bir yüzdenin üzerine çıkmalı ki sarı kart görmesinler ( 3 sarı kart bir nota almaya sebep ve 3 nota alan takım diskalifiye ediliyor ) Orada yarışanlar çok daha sıkı gitmek zorunda çünkü hem bireysel yarışıyor hemde takım adına ( bende 8.ci takımdayımgerçi en son Bayramdan evvel izne ayrılmıştım ama sağ olsun kızlar motive edip duruyor yaparsın sen diye
İsteyen hem burada hemde takımlarda yarışabilir ( sonuçta burada yarış yok sadece motivasyon ve destek var)
TAkım yarışması düşünenler varsa bizim takıma seve seve dahil edebiliriz ama orada düzenli paylaşım istiyorlar
Herkes Cumadan pazara sabahına bildirimi şu şekilde yazarsa sevinirim;
Başlangıç; 80 kg
Geçen hafta; 79 kg
bu hafta; 77 kg
fark; - 1 kg
Toplam fark; 3 kg
Gibilerinden ( rakamları attım tabi)
Ben yeni üyeyim ama beni listeye alın lutfeeenn bende 5 te 5 diyetindeyim bugün ikinci günüm salata domates yiyorum bide sabahmüzik açıp oynadım akşamda kızımı yürüyüşe çıkaricam yeni yürümeye başladı Bebek arabasına binmek istemiyo işte onunla ne kadar yyürüyüş olursa bide ben telefondan giriyorum alıntı yapamıyorum ki cevap vereyim
ben istekte bulundum sayfada beni kabul edersen sevinirim inan hırslıyımdır
Herkese merhabaa ben de yeni üye oldum, hatta bu ilk mesajım :) şu anda 86 kiloyum birkaç gündür beslenmeme dikkat etsem de daha tam oturtamadım. Yarın spora başlıyorum umarım hep beraber zayıflarız
Sanrm ben bi takıma dahil oldumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-10559
Linkte demin sıkıntı oldu sanırım ama bu kez inşallah düzgün olur
Özlemgop dilediğin zaman aramıza takım yarışmasındada katılabilirsin
Sanrm ben bi takıma dahil oldum
Oynak başım ne güzel kızını buyutmussun maşallah benim ki 16 aylık ve üst dişlerini çıkarıyor çok huysuz bu arada 5 te 5 diyetini yapiyomusun ben 3 gunumdeyim sabri ediyorum tartilmiyorum ama fark ediyorum kendimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?