Ayrıyettten cümleten Günaydın ve Hayırli Cumalar :) Umarim dualarimizin kabul oldugu guzel bi omrumuz olur.Allah sagliktan ayirmasin herseyden once.Saglik olduktan sonra hersey bir bir yoluna girer. :)
Arkadaşlar dün eşim dışardan börek almış gelmiş ve kendimi o kadar zor tuttum ki anlatamam.Dün atlattımbugün o börekleri eşime yedirip bitirtmem lazım
Bende yazayim başlangıç kilo mu hemencik
81 kg ( Başlangıç 27.07.2015 )
80.4 ( Bugün 31.07.2015 )
5 Günde sadece 600 gram vermisim ama olsun bu daha baslangic :) Umarim artik 70 leri 60 ları görürüm :)
Hımm şimdi anladım oynakbası34 teşekkür ederim.
35 mesaj yazabilirmiyim acaba ya yoksa hiç düşünmem at linki derim de
sarı kart alınca ne oluyor? atılıyormuyuz gruptan sonrasında
Bende bugün 5 te 5 son gunundeyim yumurta yedim ama bi koktu bi koktu anlatamam haftaya yoğurt yerim herhalde benim bebeğim olduğu için fazla spor yapamıyorum uyudugunda da anca ev işi yemek şimdi kızımı yatirdim Bebeğimi yeşil cayimi içiyorum ben ankarada oturuyorum annemler istanbulda yarın annemlere gidip 3 hafta kalicam inş. Orda da diyet yapsam ve geldiğimde iyi kilo verip eşimi sasirtsam diyorum yaa çok istiyorum ama akrabalar filan zorlanirim diyorum annemi tenbihledim diyet yapcam diye cçünkü geçen sene 10 kilo aldım iznimde bu sefer de vereyim diyorum olursa süper olur super
Demincik istemeye istemeye de olsa sporumu yaptım.Bugun cok erken kalktigim icin mi bilmiyorum cok halsizdim enerjim yoktu canim hic yapmak istemedi ama öyle bi elbiseye göz diktim ki kendimi o elbisenin icinde zayifca görmek istiyorum.Onun hayaliyle zorladim kendimi valla :) Aksam olsa da parka gitsem diye saatleri sayiyorum,açık havada yuruyus yapmak daha keyifli :)
Benim başlangıç 87.5 yarın tartilip farkı yazarım yanlız ben özel gunumdeyim kilo vermemde sıkıntı olur mu bilemedim
Bende bugün 5 te 5 son gunundeyim yumurta yedim ama bi koktu bi koktu anlatamam haftaya yoğurt yerim herhalde benim bebeğim olduğu için fazla spor yapamıyorum uyudugunda da anca ev işi yemek şimdi kızımı yatirdim Bebeğimi yeşil cayimi içiyorum ben ankarada oturuyorum annemler istanbulda yarın annemlere gidip 3 hafta kalicam inş. Orda da diyet yapsam ve geldiğimde iyi kilo verip eşimi sasirtsam diyorum yaa çok istiyorum ama akrabalar filan zorlanirim diyorum annemi tenbihledim diyet yapcam diye cçünkü geçen sene 10 kilo aldım iznimde bu sefer de vereyim diyorum olursa süper olur super
Herkese merhaba :)
Başlığın belirledigi araliga düşmekten gurur duyuyorum.89.6 ciktim tartida.
Dün annemlerin evlilik yıl dönümüydü.Dünden beri yemekte fazla kaçırdım diye söyleniyordum.Kuruntu yapmısım demek ki
95.1 ile başladıgım yolculugumun 18. Gününde 89.6 yim.Yavaş mı gidiyorum yoksa tam kivaminda miyim bilmiyorum fakat devami da gelir ins. :)
Ayy sagol canım evet disimi sikmam gerekecek bakalım suan çok azmettim herkesi sasirtcam bebeğim 6 ay emdikten sonra bıraktı ama emzirdigim zamanlar gerçekten yuruyussuz çok iyi kilo veriyodum çok isterdim emzirme ama istemedi bıraktı sen evlimisin bekar mi
Annemler esenlerde oturuyo evet ugruycam hatta ablamda gelcek aramıza da pek bilmiyo bu işleri ona gostericem akarbalara da diyet im bayram günleri olan hafta sonları gitmeyi pplanlıyorum bakalım evdeki hesap çarşıya uycakmi
Ayy sagol canım evet disimi sikmam gerekecek bakalım suan çok azmettim herkesi sasirtcam bebeğim 6 ay emdikten sonra bıraktı ama emzirdigim zamanlar gerçekten yuruyussuz çok iyi kilo veriyodum çok isterdim emzirme ama istemedi bıraktı sen evlimisin bekar mi
Canım ilk zamanlar zor gelecek ( ki banada gelicek pazartesi başlayınca) ama sonuçları gördükçe eminim çok daha büyük zevkle spor yapacağız
Bu arada isterseniz hepimiz Pazartesi ölçülerimizide yazalım mıTam 1 ay sonrada kim ne kadar sıkılaşmış görürüz ( sonuçta her zaman tartı oynamıyor bazen sabitte olsak vucut sıkılaşıyor
Hem o zamanda daha sıkı spor yaparız kızlara daha güzel rakamlar vermem şart gibilerinden
Ben kendi ölçülerimi yazarım hatta onada ayrı liste yapalım hani kayıp olmasın acaba gittimi gitmedimi diye geçmiş sayfalarda ölçülerimizi aramayalım
Tamam canım yarın kilonu yazarken başlangıç kilonuda en başa ekle ki toptan listeye dahill edeyim ( şimdi eşimin kuzeni oyun konsolundayken onun bilgisayarının başına geçtimhatta demin diyorum bu bilgisayarsa benim takoz ne diye benimki paso takılır bir mesajı ancak 10 dakikada yazabiliyorum bu maşallah jet hızı
Canım Annene söylemişsin madem ama diğer akrabalara sakın deme diyetteyim diyeemin ol o zaman aaaa tatilde diyetmi olur, yok efendim senede bir geliyorsun zaten olayına girip daha çok ısrar ediyorlar
Ben Akraba günümüzde ( bir araya gelmek için bahaneydi aslında ) ilk zamanlar diyetteyim dedikçe aaaa 15 günde bir birşey olmaz ille ye diye ısrar ederlerdi ( sanki yemesem ölürüm) baktım olmuyor nasıl gidiyor diye soranlara ay bıraktım kendimi kasamam günlerde yiyeceğim dedim şakacıktan ısrarlar anında kesildi tabi ben gittiğimde ay sabah fazla kaçırdım yada midemi üşüttüm sanırım ayağına işime gelmeyeni yemedim hatta bir keresinde ev sahibi kız yemedin yoksa yine diyettemisin diyince yok abla görmedinmi dünyayı yedim patlayacağım dedim aslında ağzıma salata hariç bir şey sürmemiştim tatlıyıda benim laktoza karşı alerjim var dedim muhallebiyi yememek için kadıncağız aaa hiç bir zaman mı yemeyeceksin diyincede hemen kıvırdım yok doktor 6 ay tüketme vucut unutur sonra bebeklere olduğu gibi ufak ufak alıştırarak tüketirsin dedi dedim yedi Allahtan
Bu arada Annenler İstanbulun neresinde
İnşallah çok güzel vakit geçirirsinPeki buraya uğrama şansın olacakmı o süre içinde hani sıkıntı değil tabide hazır ne güzel birbirimize alışmaya başlamışken ortadan kaybolmanı istemem
Helalllll
Süpersin canım inşallah devamıda patır patır gelecektir
Bu arada neler yapıyorsun zayıflamak için bizede kısaca özetlersen sevinirim belki bizede bir katkısı olur
Hep daha aşağıları görürsün inşallah
Birde eğer düzenli olarak paylaşımda bulunurum dersen senide bugün listeye dahil ederim ama her haftasonu en geç pazar sabahı bildirim yapacağına söz verirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?