80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayrıyettten cümleten Günaydın ve Hayırli Cumalar :) Umarim dualarimizin kabul oldugu guzel bi omrumuz olur.Allah sagliktan ayirmasin herseyden once.Saglik olduktan sonra hersey bir bir yoluna girer. :)

Hayırlı cumalar ...
amin amin ...

Arkadaşlar dün eşim dışardan börek almış gelmiş ve kendimi o kadar zor tuttum ki anlatamam.Dün atlattım bugün o börekleri eşime yedirip bitirtmem lazım

Canım eşin eğer yemek istemiyorsa at buzluğa böreği hem ani bir misafir geldiğinde hemen çıkartıp ısıtırsın hem bayatlamamış olur hemde gözünün önünde olmadığından yememiş olursun

Bende yazayim başlangıç kilo mu hemencik
81 kg ( Başlangıç 27.07.2015 )
80.4 ( Bugün 31.07.2015 )

5 Günde sadece 600 gram vermisim ama olsun bu daha baslangic :) Umarim artik 70 leri 60 ları görürüm :)

Canım 600 gr diye azımsama şurada kalmış 500 gr 7li rakamlara ve eminim haftaya görmüş olursun onlarıda sonrada yavaş yavaş hep daha aşağılarını görürsün
Senide hemen listeye dahil ettim ( inşallah hepiniz daimi olursunuz )

Hımm şimdi anladım oynakbası34 teşekkür ederim.
35 mesaj yazabilirmiyim acaba ya yoksa hiç düşünmem at linki derim de
sarı kart alınca ne oluyor? atılıyormuyuz gruptan sonrasında

Canım eğer takımlar ortalamayı tutturamazsaNota alıyor ve 3 nota 1 sarı kart ediyor ve 3 sarı kart takımın diskalifiye olmasına sebep oluyor ( sarı kartlarda ancak bir sonraki hafta takımlar arasında birinci olunca siliniyor )
Hani telafisi var ama takım sorumlu davranıp bireysel olarak tabiki daha sıkı tutmak zorunda

anladım oynakbasi34 anlattığın için sağol. ben şimdilik burda devam edeyim ilerleyen zamanlarda bakalım durumumuza.

Demincik istemeye istemeye de olsa sporumu yaptım.Bugun cok erken kalktigim icin mi bilmiyorum cok halsizdim enerjim yoktu canim hic yapmak istemedi ama öyle bi elbiseye göz diktim ki kendimi o elbisenin icinde zayifca görmek istiyorum.Onun hayaliyle zorladim kendimi valla :) Aksam olsa da parka gitsem diye saatleri sayiyorum,açık havada yuruyus yapmak daha keyifli :)

Bende bugün 5 te 5 son gunundeyim yumurta yedim ama bi koktu bi koktu anlatamam haftaya yoğurt yerim herhalde benim bebeğim olduğu için fazla spor yapamıyorum uyudugunda da anca ev işi yemek şimdi kızımı yatirdim Bebeğimi yeşil cayimi içiyorum ben ankarada oturuyorum annemler istanbulda yarın annemlere gidip 3 hafta kalicam inş. Orda da diyet yapsam ve geldiğimde iyi kilo verip eşimi sasirtsam diyorum yaa çok istiyorum ama akrabalar filan zorlanirim diyorum annemi tenbihledim diyet yapcam diye cçünkü geçen sene 10 kilo aldım iznimde bu sefer de vereyim diyorum olursa süper olur super

Süpersin valla hem kucuk bebegi olup hem eve yetisebiliyosun,bunlarda spor sayilir senin icin :) bir de emziriyor musun bebegini,emziren anneler cok cabuk kilo veriyor diyorlar :) annene gittiginde boyle kararli ve istikrarli devam edersen kilo vermesen bile kilonu korumuş olursun..ama tabii esini sasirtmak istiyosan azcik daha disini sıkıcan :) umarim tatiliniz güzel gecer :)

Herkese merhaba :)

Başlığın belirledigi araliga düşmekten gurur duyuyorum.89.6 ciktim tartida.
Dün annemlerin evlilik yıl dönümüydü.Dünden beri yemekte fazla kaçırdım diye söyleniyordum.Kuruntu yapmısım demek ki

95.1 ile başladıgım yolculugumun 18. Gününde 89.6 yim.Yavaş mı gidiyorum yoksa tam kivaminda miyim bilmiyorum fakat devami da gelir ins. :)

Canım ilk zamanlar zor gelecek ( ki banada gelicek pazartesi başlayınca ) ama sonuçları gördükçe eminim çok daha büyük zevkle spor yapacağız

Bu arada isterseniz hepimiz Pazartesi ölçülerimizide yazalım mı Tam 1 ay sonrada kim ne kadar sıkılaşmış görürüz ( sonuçta her zaman tartı oynamıyor bazen sabitte olsak vucut sıkılaşıyor
Hem o zamanda daha sıkı spor yaparız kızlara daha güzel rakamlar vermem şart gibilerinden

Ben kendi ölçülerimi yazarım hatta onada ayrı liste yapalım hani kayıp olmasın acaba gittimi gitmedimi diye geçmiş sayfalarda ölçülerimizi aramayalım

Benim başlangıç 87.5 yarın tartilip farkı yazarım yanlız ben özel gunumdeyim kilo vermemde sıkıntı olur mu bilemedim

Tamam canım yarın kilonu yazarken başlangıç kilonuda en başa ekle ki toptan listeye dahill edeyim ( şimdi eşimin kuzeni oyun konsolundayken onun bilgisayarının başına geçtim hatta demin diyorum bu bilgisayarsa benim takoz ne diye benimki paso takılır bir mesajı ancak 10 dakikada yazabiliyorum bu maşallah jet hızı

Canım Annene söylemişsin madem ama diğer akrabalara sakın deme diyetteyim diye emin ol o zaman aaaa tatilde diyetmi olur, yok efendim senede bir geliyorsun zaten olayına girip daha çok ısrar ediyorlar
Ben Akraba günümüzde ( bir araya gelmek için bahaneydi aslında ) ilk zamanlar diyetteyim dedikçe aaaa 15 günde bir birşey olmaz ille ye diye ısrar ederlerdi ( sanki yemesem ölürüm ) baktım olmuyor nasıl gidiyor diye soranlara ay bıraktım kendimi kasamam günlerde yiyeceğim dedim şakacıktan ısrarlar anında kesildi tabi ben gittiğimde ay sabah fazla kaçırdım yada midemi üşüttüm sanırım ayağına işime gelmeyeni yemedim hatta bir keresinde ev sahibi kız yemedin yoksa yine diyettemisin diyince yok abla görmedinmi dünyayı yedim patlayacağım dedim aslında ağzıma salata hariç bir şey sürmemiştim tatlıyıda benim laktoza karşı alerjim var dedim muhallebiyi yememek için kadıncağız aaa hiç bir zaman mı yemeyeceksin diyincede hemen kıvırdım yok doktor 6 ay tüketme vucut unutur sonra bebeklere olduğu gibi ufak ufak alıştırarak tüketirsin dedi dedim yedi Allahtan

Bu arada Annenler İstanbulun neresinde
İnşallah çok güzel vakit geçirirsin Peki buraya uğrama şansın olacakmı o süre içinde hani sıkıntı değil tabide hazır ne güzel birbirimize alışmaya başlamışken ortadan kaybolmanı istemem

Ayy sagol canım evet disimi sikmam gerekecek bakalım suan çok azmettim herkesi sasirtcam bebeğim 6 ay emdikten sonra bıraktı ama emzirdigim zamanlar gerçekten yuruyussuz çok iyi kilo veriyodum çok isterdim emzirme ama istemedi bıraktı sen evlimisin bekar mi

Helalllll

Süpersin canım inşallah devamıda patır patır gelecektir
Bu arada neler yapıyorsun zayıflamak için bizede kısaca özetlersen sevinirim belki bizede bir katkısı olur
Hep daha aşağıları görürsün inşallah

Birde eğer düzenli olarak paylaşımda bulunurum dersen senide bugün listeye dahil ederim ama her haftasonu en geç pazar sabahı bildirim yapacağına söz verirsen

Annemler esenlerde oturuyo evet ugruycam hatta ablamda gelcek aramıza da pek bilmiyo bu işleri ona gostericem akarbalara da diyet im bayram günleri olan hafta sonları gitmeyi pplanlıyorum bakalım evdeki hesap çarşıya uycakmi

Sanırım beni kast ettin
Hemen özet geçeyim hem yeni gelen arkadaşlarda beni daha iyi tanırlar
Adım Banu, 35 yaşında biri 15 yaşında diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim İstanbuldayım ve evhanımıyım
Aslında doğma büyüme Almanyalıyım hatta Alman vatandaşıyım ama 18 yaşında eşimle yaz tatilimin son 10 gününde tanıştık ve 1 ay sonra evlenmeye karar verdik 3 - 4 ay sonra yılbaşının ertesi nişanlandık ve 6 ay sonrada evlendik ( o arada tabi ben 19 oldum )
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum ama işte Ülke değişikliği, Kaynana derdi, maddi sıkıntılar falan derken farkında olmadan hep kilo almışım sağ olsun eşimde zaten beni çok sıska bulurdu ( gerçi ben kendimi o dönem bile balık etinde görürdüm ) ölümü gör ye diye diye ekmek yemeyen bana ekmek yedirmeyi başardı eee depresyondu hamilelikti derken aldım başımı gittim En son geçen sene 124.5 kgyu gördüm tabi öncesinde 120 kgdan bir 96ya düşmüşlüğüm vardı ama yine birşeyler canımı sıkınca homini gırtlak yemişim yine farkında olmadan
Şükür artık neyin ne olduğunu anladımda bir daha verdiğim kiloları asla geri almamak için elimden geleni yaparım

Bu sabah 104.2 çıktım ama inşallah bir iki haftaya kadar 2li rakamlara inmiş olurum ( Aslında 8 Ağustos bizim evlilik yıldönümümüz ve ben 99 olurum diye düşünüyordum ama 8 - 9 günde biraz zor gibime geliyor )
Neyse günümüze şükür diyelim ve hep ileriye ve tabiki daha aşağıdaki rakamlara bakalım

Aaaa yakınmışız Annenlerle Bende Eyüpteyim hatta sık sık Forum İstanbulda alıyorum kızçelerimle soluğu

Bekarim canim ama her an birseyler olabilir benim bu kilolardan bir an önce kurtulmam lazim.Oldu ki birseyler oldu vs gelinligin icinde duba gibi gorunmek istemiyorum Ya herkesten duysam bigun ne kadar kilo vermissin guzellesmissin lafini,bir de aynaya baktigimda artik kendimi begensem valla dünyalar benim olacak :)

Haklisin evet her gün yaptikca insaAllah alisicam spor yapmayada :) Bir de sey sorucam size ya.Yemek yedikten sonra doyunca kendimi nedense suclu hissediyorum halbuki kalorili seyler yemiyorum ve tabagimi da cok doldurmuyorum.Kafam da hep bi rejim yapan insan aç gezer önyargisi var size de oluyor mu ?

Çok teşekkür ederim çok moral oluyor böyle :) Tabi ki paylaşırım ama önce sorucaklarım var.Listeye eklenincene oluyor ? Yani benim mesela o hafta içinde diğerlerine göre daha az kilo vermem bir sorun yaratıyor mu başlıktaki diğerleri için ? Beni bi aydınlatır mısınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…