80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Tekrar ben geldim

Akşam yemeğimi bugün 18:30da yedim şükür ( Kuzen daha gelmemişti ama baktım elim ayağım titremeye başladı onu beklemedim zaten oda daha yarım saat evvel geldi )
Yarın için evdekilere taze fasülyemi bile ateşe koydum

Bugünki sıcak beni cidden çok bunalttı
Şükür biraz serinledi havada rahat bir nefes alabiliyorum

Maaşallah subhanallah menüne bayıldım
Şu 5de 5 diyetim bitsin bende senin gibi besleneceğim ( karatayımsı besleniyordum genelde ama insan arada 1 dilimcikte olsa ekmek yemek istiyor yada ne bileyim aradada olsa sütlü bir tatlı )
Bir kaç gündür cidden vucudumun şeker ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Şeker ilacımı içiyorum o konuda sıkıntı yok ama evdekilere birşeyler yapıp yemeyince insanın sinirleri bozuluyor
Bugün eşimde aşkım ya bu 5de 5 bitince biraz kendini rahat bırak valla zayıflamak uğruna mutsuz olmandan korkuyorum dedi ki bugün bir ara bayılacak gibi oldum ( açlıktan falan kesinlikle değil ama sanırım hem sıcaklar hemde kendimi kasmam sıkıntı yarattı )

Sonuçta kilolarımızı verirkende kendimizi iyi hissedecek şekilde olmalı yoksa ne anlamı var kilo veripte iyice depresyona girersek

Sana şöyle söylim ben gün icinde hic bir tatli bulamazsam oturup su buyuk boy nutellayi kasiklayip yariya indirdigimi biliri.Hele ki kadayif vs olunca ne kadar yedigimi soylemim cunku aklima geldikce utaniyorum valla.Tatliya asiri derece de zaafim var.Bu rejim kafasindan mi bilmiyorum ama midem bulaniyor gun icinde tatli yemedigim icin.Napicami sasirdim vallahi bastirabildigim kadar bastiririm sonra bi muhallebi falan yaparim kendime artik bu da can yani bi yere kadar insaAllah dizginleyebilirim bu tatli istegini yoksa o beni dizginlicek vurup uzaticak beni 2 80

Aynen canım sonuçta ömür boyuda tatlı yemeden olmaz can bu çekiyor
En azından bizde şu sınırlarımızı biraz daha ufaltabilirsek zaten tatlı birşeyler yememizde sakınca olmayacak yeterki abartmamayı öğrenelim
Dediğin mide bulantısı bende de var ve dünden beri eşim detoksdan detoksdan diyip duruyor ama normalde de var zaten detoks yapmasamda

Slm kızlar benim internetim bitti oyüzden yazamadım bugün de bitiriyorum diyetimin 4.gunu meyve yedim Ohh şeker li çok güzeldi yarın son günüm bugün eşim diyoki baya karnın gitmiş hiç bişe yemiyosun diyo c.tesi tartilmadim bakayım kaç kilo gitmiş olcak çok zorlamadi bu diyet beni inş. 55 e düşene kadar yapabilirm

Canım inşallah çok çok güzel bir sonuç alırsın
Normalında benide hiç zorlamaz 5de 5 ama bu kez sıcaklardan mı bilmiyorum sanki daha zor geldi
Ben bir kaç ay evvelde 3 kere 5de 5i peş peşe yapmıştım ( her defasında bir önceki haftadan daha az vermiştim hatta son hafta hiç gitmedi hani bünye alışınca direnç oluşuyor sanırım en azından bende öyle oldu yoksa 78 kgdan 46 kgya düşene kadar 5de 5 yaparak zayıflayan bir hatun varmış eskiden KKda hatta googleda 5 günde 5 kg kadınlar kulübü yaz çıkıyor Benim bünye cins yani sakın benimde öyle olur diye stres yapma

Ay bir an önce sabah olsada bende yesem meyvelerimi şimdi şekersiz bir kahve içtim ama pek kesmedi olmadı kuzenden müsaade isteyip birazdan yatarım yoksa bana sabah olmaz

İnşallahhhhh yapabildiğin kadar yapar çok daha çabuk ulaşırsın hedefine

Günaydın Kızlar

Dün pek yazamadım internetim sıkıntılıydı

Ve Sabah tartıldım

2,6 kg vermişim nasıl mutlu olduum Bildirimimi yapayım

Başlangıç: 87,6
Şimdi: 85
Fark: 2,6 kg
Toplam Fark: 2,6 kg

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hayırlı olarak nasip etsin sizlere inşallah....Aminnnnnnnn

Sabah 08:00de uyanıp hemen kahvaltımı ettim ve şükür bugünde tartıda eksi gördüm
Geçenlerde söylemiştim ama izin dönüşü tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayım Artık listeye bugün girermiyim yoksa haftayamı girerim tam bilemiyorum artık bilen varsa beni bilgilendirir inşallah

Başlangıç; 124.5 kg
İzne ayrılmadan evvel; yanılmıyorsam 104.7 kgdum ( eğer fazlaysa sevineceğim )
Bu hafta; 104.2 kg
Giden; 0.5 kg

Toplam giden; 20.3 kg

İnşallah bundan sonrada hep aşağıları görürüm

Harikasın canım inşallah hep böyle patır patır gider kilocuklar
Ben baya artıdaydım izne ayrılmadan öncesinde ama şükür 5de 5 yaparak 3 günde 2.3 kg gitti benimde gerçi bugün daha yeni 4.cü gün ve bunun birde yarını var Allahın izniyle bundan sonra hep aşağıları görürüz inşallahhhhhhhh.....Aminnnnnnnnn

Hemen listeye güncelleme yapıp senide ekliyorum canım

Evettttttt tamamdır eski listeyi tamamen sildim ( malum listeye dahil olupta bir sonraki hafta gelmeyenler çoktu )
Bugünden itibaren yep yeni bir listemiz var arkadaşlar

Herkes başlangıç kilosunuda yazmayı unutmasın ki onuda ekleyebileyim
Bundan sonrada hep eksileri göreceğiz inşallahhhhhhhhh....Aminnnnn

Herkese GÜNAAAAYYYYDIIIINNN
oynakbasi34 hoşbuldum. Allah razı olsun Rabbim seninde evlatlarını sana bağışlasın.Allah nazarlardan korusun.
inşa hepberaber istediğimiz kilolara ulaşıcaz...
Şimdi arkadaşlar haftalık ekip mi kuruluyor ? tartılma günü bugün mü ?

oynakbasi34 bende başlangıç kilomu yazıyorum. Nereye dahil ediliyoruz anlamadım bi sürü takım falan var.

BAŞLANGIÇ : 81.5 kg (22 TEMMUZ ÇARŞAMBA)
BUGÜN : 80 kg
FARK : 1.5 kg

Canım Cumadan en geç Pazar sabah 12ye kadar herkes bildirimini yapıyor ve ben Pazartesi sabahı haftalık kilo takip listesi yapıyorum
Hem herkesin kilosunu daha rahat takip edebiliyoruz hemde her hafta en çok kilo vereni haftanın birincisi ilan ediyoruz ( birinci olan o hafta nasıl bir yol izlediğini anlatır kısaca hem bizede örnek olur hemde motivasyon daha yükselir diye düşünüyorum )

Canım takım yarışmaları daha farklı onlarda her hafta kilo vermek zorunlu ve ortalama hesaplayıp takımca 0.30% ortalamasının üzerinde olmak gerekiyor sarı kart görmemek için birde haftada en az 35 mesaj yazma zorunluluğu var bizim topikteki biraz daha rahat oluyor ama ben çok sıkı gitmek istiyorum dersen o zaman bizim takımada dahil olabilirsin ( ben bir yandanda 8.ci takımda yarışıyorum da ) iki tarafıda idare ederim dersen linkini atarım sanada

Bu arada hemen dahil ettim senide listeye inşallah hep daha aşağılarını görürsün

Arkadaşlar dün eşim dışardan börek almış gelmiş ve kendimi o kadar zor tuttum ki anlatamam.Dün atlattım bugün o börekleri eşime yedirip bitirtmem lazım

Bende yazayim başlangıç kilo mu hemencik
81 kg ( Başlangıç 27.07.2015 )
80.4 ( Bugün 31.07.2015 )

5 Günde sadece 600 gram vermisim ama olsun bu daha baslangic :) Umarim artik 70 leri 60 ları görürüm :)

Hımm şimdi anladım oynakbası34 teşekkür ederim.
35 mesaj yazabilirmiyim acaba ya yoksa hiç düşünmem at linki derim de
sarı kart alınca ne oluyor? atılıyormuyuz gruptan sonrasında

Arkadaşlar dün eşim dışardan börek almış gelmiş ve kendimi o kadar zor tuttum ki anlatamam.Dün atlattım bugün o börekleri eşime yedirip bitirtmem lazım

Gözünün önünde birsey yerlerken o kadar zor ki...Teyzemde cikolata soslu kek yapmiş valla kekin olduğu yöne bile bakmadim yoksa oturup yerdim

Ayrıyettten cümleten Günaydın ve Hayırli Cumalar :) Umarim dualarimizin kabul oldugu guzel bi omrumuz olur.Allah sagliktan ayirmasin herseyden once.Saglik olduktan sonra hersey bir bir yoluna girer. :)

Eklentiler

• FB_IMG_1438066937460.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 44
Gözünün önünde birsey yerlerken o kadar zor ki...Teyzemde cikolata soslu kek yapmiş valla kekin olduğu yöne bile bakmadim yoksa oturup yerdim

Amaaaann boşver düşünmeyelim artık doyasıya yediğimiz günler oldu tadı aynı tad değişen bişe yok. Yediklerimiz daha lezzetliydi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…