- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sabah 15 dakika size gonderdigim videoda ki antremani yaptim,simdi disarsan geliyorum 45 dakikada tempolu yuruyus yaptim.Ecel terleri doktum ama inanin o kadar iyi hissediyorum ki her damlasina degdi diyebilirim :) 2 bucuk litre suyumu ictim.Bir de sabahtan bu yana yediklerimi yazayim.
Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
2 kucuk dilim peynir
1 adet dogranmis soguk sikma yagi ve naneyle aromalanmis domates (tokluk hissi veriyor ve cok lezzetli)
7 tane zeytin (o kadar canim istedigi icin yoksa zeytine sinir koymuyorum)
Ve su
Arada 1 bucuk litre su
Öğlen
2 kucuk kepce yesil mercimek
2 yemek kasigi yogurt
Kucuk bir parca cavdar ekmegi
Arada bulgur pilavi yapmistim aksam yemegi icin.Saat 3 civari 1 tabak yogurtlu az yagli bulgur pilavi yedim.
Aksam (7 de)
1 adet tavuk baget (firinda)
1 kasik yogurtlu bulgur pilavi(bulgur pilavina zaafim var da,bir de söylemesi ayip cok guzel yaparim,gorunce dayanamiyorum)
1 litre su
Bugünü böyle gecirdim bakalim darisi diger günlerin basina :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Tekrar ben geldim
Akşam yemeğimi bugün 18:30da yedim şükür ( Kuzen daha gelmemişti ama baktım elim ayağım titremeye başladı onu beklemedim zaten oda daha yarım saat evvel geldi)
Yarın için evdekilere taze fasülyemi bile ateşe koydum
Bugünki sıcak beni cidden çok bunalttı
Şükür biraz serinledi havada rahat bir nefes alabiliyorum
Maaşallah subhanallah menüne bayıldım
Şu 5de 5 diyetim bitsin bende senin gibi besleneceğim ( karatayımsı besleniyordum genelde ama insan arada 1 dilimcikte olsa ekmek yemek istiyor yada ne bileyim aradada olsa sütlü bir tatlı)
Bir kaç gündür cidden vucudumun şeker ihtiyacı olduğunu düşünüyorumŞeker ilacımı içiyorum o konuda sıkıntı yok ama evdekilere birşeyler yapıp yemeyince insanın sinirleri bozuluyor
Bugün eşimde aşkım ya bu 5de 5 bitince biraz kendini rahat bırak valla zayıflamak uğruna mutsuz olmandan korkuyorum dedi ki bugün bir ara bayılacak gibi oldum ( açlıktan falan kesinlikle değil ama sanırım hem sıcaklar hemde kendimi kasmam sıkıntı yarattı )
Sonuçta kilolarımızı verirkende kendimizi iyi hissedecek şekilde olmalıyoksa ne anlamı var kilo veripte iyice depresyona girersek
Sana şöyle söylim ben gün icinde hic bir tatli bulamazsam oturup su buyuk boy nutellayi kasiklayip yariya indirdigimi biliri.Hele ki kadayif vs olunca ne kadar yedigimi soylemim cunku aklima geldikce utaniyorum valla.Tatliya asiri derece de zaafim var.Bu rejim kafasindan mi bilmiyorum ama midem bulaniyor gun icinde tatli yemedigim icin.Napicami sasirdim vallahi bastirabildigim kadar bastiririm sonra bi muhallebi falan yaparim kendime artik bu da can yani bi yere kadarinsaAllah dizginleyebilirim bu tatli istegini yoksa o beni dizginlicek vurup uzaticak beni 2 80
Slm kızlar benim internetim bitti oyüzden yazamadım bugün de bitiriyorum diyetimin 4.gunu meyve yedim Ohh şeker li çok güzeldi yarın son günüm bugün eşim diyoki baya karnın gitmiş hiç bişe yemiyosun diyo c tesitartilmadim bakayım kaç kilo gitmiş olcak çok zorlamadi bu diyet beni inş. 55 e düşene kadar yapabilirm
Günaydın Kızlar
Dün pek yazamadım internetim sıkıntılıydı
Ve Sabah tartıldım
2,6 kg vermişim nasıl mutlu olduumBildirimimi yapayım
Başlangıç: 87,6
Şimdi: 85
Fark: 2,6 kg
Toplam Fark: 2,6 kg
Herkese GÜNAAAAYYYYDIIIINNN
oynakbasi34 hoşbuldum. Allah razı olsun Rabbim seninde evlatlarını sana bağışlasın.Allah nazarlardan korusun.
inşa hepberaber istediğimiz kilolara ulaşıcaz...
Şimdi arkadaşlar haftalık ekip mi kuruluyor ? tartılma günü bugün mü ?
oynakbasi34 bende başlangıç kilomu yazıyorum. Nereye dahil ediliyoruz anlamadım bi sürü takım falan var.
BAŞLANGIÇ : 81.5 kg (22 TEMMUZ ÇARŞAMBA)
BUGÜN : 80 kg
FARK : 1.5 kg
Arkadaşlar dün eşim dışardan börek almış gelmiş ve kendimi o kadar zor tuttum ki anlatamam.Dün atlattımbugün o börekleri eşime yedirip bitirtmem lazım
Bende yazayim başlangıç kilo mu hemencik
81 kg ( Başlangıç 27.07.2015 )
80.4 ( Bugün 31.07.2015 )
5 Günde sadece 600 gram vermisim ama olsun bu daha baslangic :) Umarim artik 70 leri 60 ları görürüm :)
Günaydın Kızlar
Dün pek yazamadım internetim sıkıntılıydı
Ve Sabah tartıldım
2,6 kg vermişim nasıl mutlu olduumBildirimimi yapayım
Başlangıç: 87,6
Şimdi: 85
Fark: 2,6 kg
Toplam Fark: 2,6 kg
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hayırlı olarak nasip etsin sizlere inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah 08:00de uyanıp hemen kahvaltımı ettim ve şükür bugünde tartıda eksi gördüm
Geçenlerde söylemiştim ama izin dönüşü tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayımArtık listeye bugün girermiyim yoksa haftayamı girerim tam bilemiyorum artık bilen varsa beni bilgilendirir inşallah
Başlangıç; 124.5 kg
İzne ayrılmadan evvel; yanılmıyorsam 104.7 kgdum ( eğer fazlaysa sevineceğim)
Bu hafta; 104.2 kg
Giden; 0.5 kg
Toplam giden; 20.3 kg
İnşallah bundan sonrada hep aşağıları görürüm
Harikasın canım inşallah hep böyle patır patır gider kilocuklar
Ben baya artıdaydım izne ayrılmadan öncesinde ama şükür 5de 5 yaparak 3 günde 2.3 kg gitti benimdegerçi bugün daha yeni 4.cü gün ve bunun birde yarını var Allahın izniyle bundan sonra hep aşağıları görürüz inşallahhhhhhhh.....Aminnnnnnnnn
Hemen listeye güncelleme yapıp senide ekliyorum canım
Herkese GÜNAAAAYYYYDIIIINNN
oynakbasi34 hoşbuldum. Allah razı olsun Rabbim seninde evlatlarını sana bağışlasın.Allah nazarlardan korusun.
inşa hepberaber istediğimiz kilolara ulaşıcaz...
Şimdi arkadaşlar haftalık ekip mi kuruluyor ? tartılma günü bugün mü ?
InsaAllah daha nicelerini verdigimiz gunler olur mücadeleye devam :))olsun çok iyi 1 gr bile önemli
Gözünün önünde birsey yerlerken o kadar zor ki...Teyzemde cikolata soslu kek yapmiş valla kekin olduğu yöne bile bakmadim yoksa oturup yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?