80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla bende de var o kanı her gece yatağa yattığımda hafif karnım gurulduyorsa ve sırt üstü yattığımda göbişim yumuşacık olmuşsa hemen eşime dönüp bugün çok verimli geçti bak diyorum ondada alışkanlık oldu göbişimi yoklayarak tamamdır bugününde iyi geçmiş der yatakta
Benim yüzümden kocamda bozdu aklını gerçi o kilo vermesende önemli değil ama böyle olunca daha mutlu oluyorsun o halin hoşuma gidiyor diyor

Bende oturunca 5 aylik hamile kadinlar gibi oluyorum gecenlerde birinin bebegini sevdim ay sizin dogum ne zaman dedi,dünyam basima yikildi.Tabii gamsiz ve yüzsüz oldugum icin 1 saat sonra kaldigim yerden devam

Yok canım hiç sorun yaratmaz isterse artı çık ( Allah korusun tabi hani regl dönemi ödemden dolayı öyle dedim )
Maksat hepimiz birbirimizi daha rahat takip edelim ve her hafta ilk 3e girmek için biraz daha motive olalım
Aydan ayada ölçülerimizi takip edersekde kilo gitmesede gözle görülen eksi rakamları mezurede görmüş oluruz

Birinciliklerde sadece temsili sonuçta ama atıyorum bu hafta birinci olan daha sıkı tutuyor psikolojik olarak yine daha fazla vereyim diye

Oynak başı zor ben şehir degistirdim kendime 2 yyılda geldim yani benim de ablam halalarim amcalarim ordalar hatta amcamin kkızı kesin donus yaptı geçen sene cçok hastalandı depresyona girdi bu sene her şeyi dagitip gittiler geri

Anladım o zaman beni de eklerseniz listeye sevinirim. :) Yalnız pazara kadar bir değişim olmaz bende bugün cuma zaten.89.6 benim bu başlıktaki başlangıç kilom olsun :)

Ay iyi.olm

us ama hafizamiz tazelendi :) ya valla millet sıkıntıdan yemekten icmekten kesilir bende biseye uzulsem sevinsem yemege gomuluyorum

Valla benim bünye ye yeme anında sıkıntıdan şişer bari yiyeyimde boşa şişmesin diyordum eskiden
Şimdi eskisi gibi krizlere girmiyorum hatta evdekilerede kök söktürüyorum yenmeyecek sakıncalı şeyler diye tabi arada dondurma yada çiko yiyorlar sağ olsun eşim eve getirince dayanamıyor çocuklar

Bende oturunca 5 aylik hamile kadinlar gibi oluyorum gecenlerde birinin bebegini sevdim ay sizin dogum ne zaman dedi,dünyam basima yikildi.Tabii gamsiz ve yüzsüz oldugum icin 1 saat sonra kaldigim yerden devam

Banada otobüsde biri hamile sanıp yer vermişti ama ben o zaman neyin kafasını yaşıyorsam hiç bozuntuya vermeden oturdum sonra eve gelince birşeye canım sıkılınca zaten otobüsdeki adamda hamile sandı diye hıçkıra hıçkıra ağlamıştım da eşim nasıl gülmüştü halime aşkım ya aradan 5 saat geçmiş şimdi mi ona ağlayacağın tuttu diye he dediğin gibi sonra geçti kaldığım yerden devam şükür şimdi mahalledekiler de fark ettikçe ya maşallah çok fark var diyorlar yada yolun karşısındaysa süper diye parmakla işaret ediyorlar bende hep diyorum durun daha yolun başındayım bir okadar daha gidecek en azından diye

Nesedogan verirsin ya bekarken insan daha kolay veriyo mesela evlenince alisiyosun eşine ama bekarken aşktan dolayi insan daha bi hirslaniyodu ben bekarken bi ara 100 kilo olmuştum sonra 4 ayda 63 kkilo oldum zayifladikca hoşuma gidyo du sonra evlendim geri aaldım o ayrı ama bekarken 4 sene zayıf gezdim Ohh çok güzeldi

Benim şehirle değil eşimin ailesiyle sıkıntı yaşamıştım bekarkende hep istiyordum istanbulda yaşamayı ama tabi evhanımlığı hayalim yoktu hatta hala eşime diyorum 16 senelik çalışmış olacaktım sigortam işlemiş olacaktı ve en önemlisi maddi acıdan çok daha güzel yatırımlar yapabilecektik çocuklarımız için ama sağ olsun Annem hep eşimden yana olduğu için boşver daha rahatsın hem biz ne güne duruyoruz der damatçı ne olacak diyorum gülüyor

Anladım o zaman beni de eklerseniz listeye sevinirim. :) Yalnız pazara kadar bir değişim olmaz bende bugün cuma zaten.89.6 benim bu başlıktaki başlangıç kilom olsun :)

Tamamdır canım o zaman senide ekliyorum birazdan ( öbür takozun başına geçeyimde )

O zaman resmi olarak aranıza hoşgeldim :) Madem de rica ettiniz neler yaptığımı yazayım ama ben pco hastasıyım.Belki diyet listem diğerlerine göre değişiklik gösterebilir bilmiyorum.

SABAH

2 dilim tahıllı ekmek
Biraz yagsız ya da yarım yağlı peynir.
İstediğim kadar yeşillik ( salatalık, maydonoz, domates vs.)
4-5 tane zeytin.
1 tane yumurta ( isteğime göre haşlanmış ya da omlet olarak yiyebiliyorum )

ARADA
1 bardak süt
Yarım muz

ÖĞLEN
8 yemek kaşığı sebze yemeği ( ne olduğu sebze olduğu sürece önemli değil.yeter ki çok yağlı pişmesin.)
3 yemek kaşığı pilav/ makarna YA DA 1 dilim tahıllı ekmek
Yarım kase yoğurt

AKŞAM
150 gramı geçmeyecek şekilde et ya da tavuk.
Bol salata
1 dilim ekmek
1 kase çorba

Saat 9'u geçmemek şartıyla meyvem var
Her gün en az 2-3 litre su.
İsteğime göre bikaç fincan kahve de içebiliyorum ama süt tozu olmadan içemediğimden yanaşmadım :)
Yine bikaç fincan bitki çayı içebiliyorum.

Saatleri zorluyor beni diyetin.Bu aralar çok bozuldu uyku düzenim çünkü

Bir de her gün mutlaka yürüyordum.Doktor 45 dkç demişti ama ben 1 saate kadar çıkıyordum.Havalar feci ısındı.DIşarı gitmek sarmıyor beni.Leslie walk at home videosunun yapıyorum.İlk bulduğum 3 mil oldu ama tamamlayamadım daha 3 mili.45 dk falan video.Tam 30 dakikada kapatıyorum dayanamıyorum Yürüyüş yaptığımdan sanırım bacaklarımda hiçbir ağrı hissetmedim ama vücudumun üstü bikaç gündür tatlı tatlı ağrıyor.Hele ilk yaptığımın ertesi günü kolumu kaldıramıyordum

Canım bence menün de sporunda süper
Bende de var pco ve inşallah yarın şu 5de 5in son günüde hasarsız atlatabilirsem ( gerçi yarın pikniğe gidiyoruz ailecek ) sağlıklı beslenip sporumu düzenli yaparak devam etmek istiyorum

Çok teşekkür ederim :) İnş. atlatırsınız sizde bu hırs olduktan sonra ohooo :) Ben ilk kilo bildirimimi bu pazar yapmak zorunda değilim değil mi ? Bikaç günde 100 gram bile değişemem çünkü Birazdan videomu açıp sporumu yapıcam.Güneş batmadan evde bile spor yapasım gelmiyor bir sıcak hava sevmeyen insan olarak :)

Bugün ki bilgilerimi paylaşayım :)

Sabah
Peynirli 1 adet tavada yumurta
5 6 dilim domates
6 adet zeytin
1 bardak şekersiz çay
2 kucuk dilim cavdar ekmegi

Öğlen
2 3 kasik bulgur pilavi
1 adet firinda tavuk baget
2 elma dilim firin patates
3 tane orta boy kornison tursu

Arada malesef 1 tatli kasigi nutella yedim

O yüzden aksam yemegi yemedim.Yoksa abarttigimi dusunup vicdan azabi cekiyorum.1 gece ac yatim aklim basima gelir

Öğlen 1 gibi 20 dakikalik sporumu yaptim,şimdi de disaridan geliyorum 1 saat yurudum.Valla bi yerlerimden ter damliyor.Reglime de son bi kac gun kaldi vucudum su topluyordur diye dusunuyorum.Yoksa cok hizli kilo veren bir insanim 1 ayin sonunda bayagi bi farketsin istiyorum yaz bitmeden yazlik pantolonlarimi giymek icin sabirsizlaniyorum :)

Bugun sadece 1 litre su icebildim cok midem bulaniyor cunku niye anlamadim insaAllah yatana kadar 1 litre daha icer 2 ye tamamlarim

Mide bulanırken su içmek daha çok bulandırıyor mideyi kendimden biliyorum.Bugünlük çok zorlamayın midenizi bence

Valla 2 kücük dilim kavun attim agzima bi de kucuk salatalik yedim bastirsin diye.Regl zamanimda hem 2 kati acikiyorum hemde deli gibi tatli istiyor canim biraz daha iyiyim cok sukur tesekkurler :)

Valla 2 kücük dilim kavun attim agzima bi de kucuk salatalik yedim bastirsin diye.Regl zamanimda hem 2 kati acikiyorum hemde deli gibi tatli istiyor canim biraz daha iyiyim cok sukur tesekkurler :)

Rica ederim :)

Onlardan çok acaba grissini falan işe yaramaz mıydı mideyi bastırmaya ? Regl dönemini ben yeni atlattım neler çektim bir Allah bir ben bilirim valla çok fena

Rica ederim :)

Onlardan çok acaba grissini falan işe yaramaz mıydı mideyi bastırmaya ? Regl dönemini ben yeni atlattım neler çektim bir Allah bir ben bilirim valla çok fena

Yani varya su an halimi anlatamam sana.Canim deli gibi patates kizartmasi yemek istiyor.Cok sinirlerim bozuldu.Neden regl döneminde yeme icme istegi 3 4 kat artiyor.Off off

Bir de grissiniyi ilk kez duydum.Internetten baktim güzel birseye penziyor,beyaz peynirle falan güzel olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…