Yani varya su an halimi anlatamam sana.Canim deli gibi patates kizartmasi yemek istiyor.Cok sinirlerim bozuldu.Neden regl döneminde yeme icme istegi 3 4 kat artiyor.Off off
Çok teşekkür ederim :) İnş. atlatırsınız sizde bu hırs olduktan sonra ohooo :) Ben ilk kilo bildirimimi bu pazar yapmak zorunda değilim değil mi ? Bikaç günde 100 gram bile değişemem çünküBirazdan videomu açıp sporumu yapıcam.Güneş batmadan evde bile spor yapasım gelmiyor bir sıcak hava sevmeyen insan olarak :)
Bugun sadece 1 litre su icebildim cok midem bulaniyor cunku niye anlamadiminsaAllah yatana kadar 1 litre daha icer 2 ye tamamlarim
Bir de grissiniyi ilk kez duydum.Internetten baktim güzel birseye penziyor,beyaz peynirle falan güzel olur sanki
Canım bugünkini başlangıç olarak girdim bir sonraki haftada eksili olarak bildirimin görünür
Canım sade su mideni bulandırıyorsa limon yada salatalık dilimi atıp az beklet aromalı su içmeyi denebir ara bende de vardı aynı sorun öylelikle atlattım şimdi normal suyu çok rahat içebiliyorum şükür ama tek takıntım soğuk olması
Grisini gerçekten çok lezzetlidir ama içinde maalesef az da olsa şeker bulunuyor ve fazla kaçırınca oda zararyoksa eskiden ben çok sık tüketirdim ve dediğin gibi hele bir de yanında şöyle güzel bir yağlı peynir olunca offf offf offf ( gece vakti çokmu acıktım neeee demin bitkisel çay içtim midemi bulandırdı hatta birşey yiyip bastırsammı diye düşünürken vazgeçtim sonuçta yarın eksi görmek istiyorsam bugün o gırtlak tutulacak
Kızlar kızlar...
Grissinin yanına beyaz peynir almayın sakın naptınız siz o ikili yenir miValla kaş yapayım derken göz çıkartırsınız
Mide bulantısını bastırır ama 1 tane falan yenirse diye düşünüyorum :) Ama beyaz peynirle tadı çok iyi gider.Denemeyin.Alışkanlık yapar.Müptelası olursunuz
O zaman söyle incecik olayimda kendime ödül olarak bol grissini ve tam yagli ezine peyniri alayimyani varya pisbogazlik üstüne tez yazsam prof olurum o derece.Bir de su halimde zayiflamak adina tecrubelerimden bahsedebilirim demisim.Bence 1 ayda nasil pehlivan gibi nasil olunur onu anlatayim size,uzmaik alanim o cunku
Annem bana hep yemek yerken mutlu oluyorsun der.Valla ağzımı açıp cevap veremiyorum çünkü doğruAma baktım tartıda işler kesat mecbur kaldım
Bu arada size bir şey soracaktım.Cevap vermek isteyen herkes üzerine ALINABİLİR
Ben daha önce de söylemiştim.Yürüyüşlerimi şu sıralar yapamıyorum hava deli gibi sıcak ve ben sıcak havayı seven bir insan değilim.Çok yaradığını da düşünmüyorum bayılır kalırım Allah muhafazaO yüzden Leslie walk at home videolarını çalışıyorum demiştim.5.5 kilo verdim şu ana kadar ( ama videolara daha yeni başladım )Yanlardan belli oralar biraz incelmiş ama göbeğim tüm asaletiyle durduğu yerde duruyor.Hiç rahatını bozmamış durduğu yerde kalmış
Bir fikir verebilecek olan var mı ? Mekik falan mı çekmek lazım Leslie videosunun yanında ? Cevap evetse başlangıç için ne kadar önerirsiniz ? Ya da tamamen başka önerisi olan var mı ?
Biliyorum gece gece bana bi geldiler
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Aslında bugün hesapta pikniğe gidecektik ama kardeşimin işi işe gitmek zorunda olduğu için yarına erteledik
Baştan bir uyuz oldum ama bugün 5de 5in son günü o yüzden bir yandan iyi oldu tamamlayabileceğim
Bir yandanda bir sürü işim var ama girişmeden sizlere bir bakaym dedim
Sağ olsun küçük kuzu hiç boş durmuyor yine birşeyler yere döktü onları toparlamayla uğraştım sabah sabahşu anda hatuna eh be kızım önüne baksana dedim diye alındı odasında ağlıyor tabi işlere girişmeden önce onun gönlünü alayımda sonra bütün gün surat asar
Kizlarr sonunda tartildim
Başlangıç :87.5
suan ko kilom:83.1
fark:4.400
Ay bu çok iyi geldi ya çok mutlu oldum 5 te 5 mi de bitirdim p.tesi yine başlayacağım şimdi yolculuk için hazırlık yapıyorum artikin msjlari nizi otobüste okurum
Bak iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmis tam adamina denk geldin simdi
Bende hava sicak diye yuruyuslerimi yapamiyodum.Dedim o zaman sabah erkenden kalkayim hava serinken yapayim.Saati 5 bucuga kurdum.En erken kalktigim saat aha bu alarmi bile duymamisime buna care bulmak lazimdi.Bende evde spor yapmaya larar verdim.Gecmis sayfalara bi bak canim ben bi video paylastim evde yapiyosun bu sporu ve sadece 15 dk suruyor.Bunu yaptiktan sonra ki 24 saat boyunca da metabolizman hizlaniyor ve yediklerini eritmeye basliyosun :) Ben evde durmaktan sıkıldıgım icin aksam 7 ve 8 arası da cikip parkta yürüyorum.Güneste olmuyor rahat rahat yapiyorum sporumu :) hem evde yaptigin zaman nefes alip verirken acik hava olmadigindan bi zaman sonra karbondioksit solumaya basliyosun.Bilinenin aksine de yaglarin cogu afedersin kucuk abdest ve buyuk abdestle degil nefesle veriliyor.Hatta %87 si.Aslinda bunun icin temiz hava sart sabah yurusek daha iyi ama sicak falan derken bari acik hava da aksam yuruyelim di mi ama :)
O videoyu gördüm hareketler güzel hakkaten ama bir tırstırmadı da değil.Benim gibi yürüyüş dışında spor yapmaya yeni başlayanlar için birden ağır mı gelir bilemedim
Sen kaç zamandır yapıyorsun bu videoyu canım faydasını gördün mü ?
Geçen yil ben bu sporu hergün yaptim diyebilirim.1 ay hergun yaptiktan sonra 1 gün bu spor 1 gün plates seklinde devam ettim.1 bucuk 2 ayin sonunda tam tamina 13 kilo vermistim. :) hic korkma ilk bir kac gun hamliktan dolayi bacaklarinda agri hissedebilirsin ama gercekten cok fayda sagliyor :)
O zaman deneme isteğim yükseldi.Göbekler de eriyor mu kilo göbekten gidiyor mu ?Belalım resmen ya
Bende tekrar başlamaya calısıyorum olmuyoorr
resmen enerjım gucum ozguvenım hevesım ılhamım herseyım çökmüş benim
35 - 40 yasında ınsanlar tanıyorum benden daha azımlı daha ıredelı daha pozıtıf vallahıkım der 26 yasındayım .. cok da kızgınım kendıme asalak gıbıyım resmen aylardır
2 gun dıkkat etmeye calıstım zaten baska mutlu oldugum bısı yokcıkolata ıcıceklerde olmayınca ölim bari moduna gırdım
oturdum yarım paket 6-7 kare cıkolatanın ustune cıpsle meyvelı sodayı ıctım..
spor yapmaya ne mecalım ne ıımde azıcık ıstegım var sıcak hava ve otururken bıle bıtarafımızdan akan ter de cabası..
canım cok sıkılıyor cok bunaldım..
atama olacak gıbı degıl ve 3.sene olacak saırım yıne tatıle gıdebılcek gıbı durmuyoruz
bı cıkolata cıps yada canın ne ısterse yemek var oda gıdınce ıyıce gerılıyorum neolacam ben böyle..
suan 85 kılo oldum yıne bır ıkı seneye gelıp vinçle alırsınız benı evden
beceremıyorum ne bır dıyetı ne de sporu...
bunye zaten bana dusman hazır beklıyor kılo almaya.. ve PCOS
cok mutsuzum yıne bana noluyosa gırdım bı karabuluta herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?