- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkese merhabalar ! :)
90 kiloyum.Şu ana kadar 5 kilo 100 gram verdim.1 kilo daha vereyim aranızdayımHep 55-60 kilo aralığında arkadaşlarım var.İnsan kendi gibi diyette olan insanlardan destek alma ihtiyacı hissediyor
Ozaman aramıza hoşgeldin
Hemen kendimi tanıtayım
Adım banu35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim
Topiğin kaptanlığını ben uzun bir süre önce üstlendim ( önceki kaptanımız çok yoğun olduğundan ) ve maalesef topiğin en ağır Assolisti benimtabi şimdilik
Evlendiğimde inanılmaz ama 52 kgdumama işte farklı bir şehre hatta Ülkeye evlenince ( Almanyadan ithal gelinim ) hamilelikti depresyondu derken 16 sene içinde maalesef 124.5 kg oldum bir ara
Seneler içinde nasıl bir psikolojiye girdiysem ( Kaynanamlar sağ olsun) kilo aldığımı fark bile etmedim ve en son rekorumu tartıda gördüğümde tamam ben artık bu şekilde ölürüm diye düşündüm ( şu TVde arada çıkan vinçle hastaneye götürülenler gibi olacağım diye günlerce ağlamıştım ) hatta Tüp mide ameliyatı bile düşünmüştüm
Sağ olsun o zaman burada birbirimize destek olduğumuz arkadaşlar ( çoğu şu ara kayıp ama ufak ufak onlarda yuvaya döner diye UMUyorum ) ve bir kaç arkadaşım daha beni doktora gideceğim günün bir gece öncesi vazgeçirdiler ( bana inandıklarını ve böyle bir adımın çok riskli olduğunu izah ettiler )
Onlarında desteği ile ufak ufakda olsa Kilo vermeye başladım ve şükür artık tartıda 105.7 kgyu gördüm ve inanıyorum yavaş yavaş dahada aşağıları göreceğim
Yolu en uzun olan benim sanırım ama kesinlikle inanıyorum başarabilirim
Allahın izniyle sende bizlerle birlikte çok çok güzel kilolar verip hedefine ulaşacaksın
Bu kadar ayrıntılı bir hoşgeldin mesajınız için teşekkür ediyorum öncelikle :) Ben henüz 22 yaşındayım ve bekarım.Siz evlenmeden 52 kiloyum demişsiniz ben en son ne zaman 52 oldum acabaKüçükken böbrek problemi geçirip aşırı kilo aldım.Şimdi başımdaki pco hastalığıyla falan uğraşıyorum.Üniversite son sınıf olacağım bu sene :) Hazırlık sınıfında 116.7leri görmüşlüğüm var gene o günlerden bugünlere şükürler olsun :) Sonra yine bazı hastalıklardan dolayı diyetime ara verdim.Pco da iyiydi gitmişti ona güvendim.Geri gelmiş.Bu sefer diyete başlayıp ideal kiloma inene kadar bırakmamaya kararlıyım :) 1.74 boyum var ideal kilom 65-72 arasında.Şimdilik hedefim 70 olmak.Ayrıca mezuniyetimden önce okul sıralarında kendimi güzel hissederek oturmak istiyorum.
Benim de yolum uzun ama bakalım elimizden geleni yapıyoruz.Birbirimize destek olmamız lazım :)
PCO illeti bende de var maalesefAma senide dediğin gibi yolumuz uzunda olsa birbirimize destek olarak başaramayacağımız birşey yok
İnşallah sende mezuniyetine kadar çok güzel kilolar vermiş olacaksın ve o mezuniyet balosunda ( Üniversitede de yapılıyor sanırım) bütün gözler üzerinde olacaktır
Maşallah boyunda var eminim o zaman çok daha zarif görüneceksin
Desenize pcodan kurtuluş yokDiyetisyen kontrolünde başladım diyete ki hem kafama göre yapmış olmayayım hem de doktora gideceğim için kilo verme azmim devam etsin.Doktor da aç kalarak zayıflamayı öngörmeyen bir bayan zaten.Diyetimde bir sorun yok ama pco yüzünden ilaç kullanınca deliriyorum açlıktan.Midem gurulduyor bayağı..Ona ne yapsam bilemedim
Ayrıca inş. dediğiniz gibi olur.Neler neler gördük.İnsanlar ne kilolar vermişler.Darısı başımıza
Sanırım benimde İnsülin direnci yine bu ara azdı
Bir kaç gündür canım hep saçma sapan şeyler istiyor5de 5 yaparsam düzene girerim diye düşündüm ama dünden beri her an aklım evdeki apuk şeylerde ( eşim hem kuzeni var hemde amcası hesapta çaya gelecek diye almıştı )
Bu akşamda gelirken Pudding almış pişirmek için ve ben eskisi gibi devamlı onu düşünür oldum
Hani Allahtan pişirelim demedi eşim yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum
Eskiden İnsülin direncim tavan yaptığında öyleydim 1 parça çiko yerim diye paketi açardım ve bitmedende bırakamazdımAynı şeyleri yaşamak istemediğimden resmen kasıyorum kendimi biliyorum bir kaç gün daha dayanabilirsem o krizlerim yok olacak ama acıkcası korkuyorum geri tepmekten
Ben iyisimi şu İnsülin direnci için doktorun verdiği haptan tekrar içmeye başlıyayım yoksa çok yoluna gideceğim
Kendimi iyi hissetmeye başlayınca bıraktım ama demekki geçmemiş ki tekrar başladı eski krizlerimhiçte ilaç içmeyi sevmem ama mecbur içtim şimdi
Birde artık cevremdekiler kilolarımın gittiğini daha çok fark edip iltifat ettikçe daha bir kilo veresi geliyor insanıntabi birde insan oğlu sabırsız bir an önce gitsin istiyor ama olmayınca olmuyor işte Neyse Allahın izniyle bu kilolar eninde sonunda gidecek hatta eşim hep diyor Aşkım varsın senede 5 kg gitsin, kendini bu kadar kasma sonuçta bu kilolarıda sen bir anda almadın diye
Allahtan o konuda şanslıyım çünkü cidden çok destek olur bana ve bir kez olsun ya Hatun kilo ver dememiştir aksine biraz evvel kendimi nasıl hissettiğimi onada söyleyince boşver aşkım yaaa yap Puddingi gitsin kendine eziyet etme dedidedim yok öyle yağma sonuçta ben bu kilolardan kurtulmak için az uğraşmadım o yüzden bir anlık zevk için bu saatte kendime eziyet etmem üstelik PCO ve insülin direnci daha beter olur öyle yaparsam diye sağ olsun kıyamıyor bana üzüldüğümü düşünüğünden ama biliyorum ki bir anlık birşey ve yarın sabah çok daha iyi hissedeceğim kendimi Puddingi yapıp yemediğim için Ya Sabır
Herkese Günaydın arkadaşlar :) bende 24 yaşındayım ve 81 kiloyum.Geçen sene kadınlar kulübünün büyük katkısıyla 13 kilo verdim 2 ayda.Fakat sene içinde bana bir rahatlama geldi ne hikmetse ve ben verdiğim kiloları geri aldım.Yemeğe aşırı bir düşkünlüğüm var.Herkes yaşamak için yiyorsa ben yemek için yaşıyorum.Karnım tok olsun önüme güzel bir yemek koysunlar yine yiyorumDün artık bu böyle gitmez deyip rejime ve spora başladım.Geçen sene 2 hocayla tanışmıştım ve bu hocalar San Francisco'da yaşıyorlar. 1 senedir takip ediyorum bu kişileri ve gerçekten maddi manevi bir çıkarları olmadıklarını fark edince yayınladıkları videolarda bana en iyi gelecek olan sporu yapmaya başladım.Bu çalışma sadece 20 dk sürüyor ve yaptıktan sonraki 24 saat içinde metabolizmanızı harika bir şekilde hızlandırıyor.Birazdan aşağıda linki paylaşacağım izlemek isteyen arkadaşlar için.Sizin zayıflamak adına kırılma noktanız ne olmuştu çok merak ediyorum? Ne oldu da gaza geldiniz ve kendinizi motive ettiniz? Bende elimden geldiği kadar tecrübelerimi paylaşırım zaman geçtikçe.Çünkü pis boğazlığım yüzünden bir çok rejimi tecrübe etmişliğim var
He bu arada belirli bir tartılma gününüz var mı? Ben çünkü sabırsız olduğumdan zırt pırt tartılıp duruyorum.Dünden itibaren tartıyı saklattım anneme.Belli bi gün varsa o günlerde tartılim de motive olim azcık
HERKESE MERHABALAR
2009 da açılan sayfa 16 bin küsür mesaj kimbilir kimler zayıflayıp ayrıldı .
Zayıflamak için ne olursa olsun destek ve motivasyon çok önemli.Bende burada sizlerle zayıflama sürecimde beraber olmak istiyorum.Pazar günü aç karna tartılıp kilomu ve vücut ölçülerimi yazacağım.
Bu arada birazcık kendimden bahsedeyim 26 yaşındayım ve 4 buçuk aylık bir bebeğim var. Malum doğum sonrası ve emzirme süreci dikkatli kilo vermek gerekiyor.
Geçen çarşamba 81.5 gösteriyordu tartı bu çarşamba80.3 oldu.Ara ara pilates yapmaya çalışıyorum ama belli bi saat ve belli bi sürede değil.Bunu proglamam gerekiyor. 31 günlük mekik programına bugün başladım.Aslında burada 31 günlük mekik programına hep beraber yapabilirz.
Aynaya baktığımda istediğim kiloya ulaşıncaya dek sizlerle buradayım...
AZİMLE ... KARARLILIKLA ...
Hoşbuldum NeseDogan :) POZİTİF DÜŞÜNCE çok önemli.kpssye hazırlanıyorum çok sık sık giremem ama hergün bir kere muhakkak spor, su , mekik paylaşımı için gireceğim inşa. yolumuz uzun sağlıklı kilo vereceğiz inşa. elimden geldiğince destek olacağım.
Öncelikle hepimiz ne yememiz ne içmemiz gerektiğini gayet iyi biliyoruz.Ben gün menümü paylaşmayacağım. klasik yumurta bi dilim peynir salata falan falan.Asıl önemli olan kaçırdıklarımız.Dolapta duran çikolatayı yememe iradesi ve bunu nasıl başarmamız gerektiği.. O paket içindeki hazır yiyecek vücudumuza iyi davranmayacak ve bizi istediğimiz bedenden git gide farkettirmeden sinsice uzaklaştıracak Bunu o an düşünmek zorundayız ve yememeliyiz.. Biz insanız ve bir nefsimiz var hadi kaçırdık diyelim ve yedik .. Bunun karşılığında vücudumuza bir iyilik yapmak zorundayız diye düşünüyorum. Bu yüzden kendime verdiğim cezayı (iyilik) burda paylaşacağım. 30 mekik çekeceksem 40 çekmek 30 dk pilates yerine 1 saat pilates gibi gibi ...
Başla - Biraz yap - Biraz ver DEĞİL
BAŞLA -KİLO VER -HEDEFE ULAŞ-KORU ( BİR ÖMÜR )
SAĞLIK İÇİN ...
Youtube'a
' En Hızlı Zayıflatan ve En Fazla Kalori Yaktıran Çalışma ' yazarsan hemen çıkıyor zaten :) Videonun toplam süresi 20 dk ve 1 tanesi bayan olmak üzere 4 kişi spor yapıyorlar sizde onlarla beraber yapıyorsunuz. Sadece günde 15 dk bu sporu yaparak aralara plateste ekleyerek kilo vermiştim.Umarım faydası dokunur :)
Dimi dimi :) Bir de gerçekten o kadar çok terletiyor ki o akşam uyuduğum uyku bile daha kaliteli oluyor :)
HERKESE MERHABALAR
2009 da açılan sayfa 16 bin küsür mesaj kimbilir kimler zayıflayıp ayrıldı .
Zayıflamak için ne olursa olsun destek ve motivasyon çok önemli.Bende burada sizlerle zayıflama sürecimde beraber olmak istiyorum.Pazar günü aç karna tartılıp kilomu ve vücut ölçülerimi yazacağım.
Bu arada birazcık kendimden bahsedeyim 26 yaşındayım ve 4 buçuk aylık bir bebeğim var. Malum doğum sonrası ve emzirme süreci dikkatli kilo vermek gerekiyor.
Geçen çarşamba 81.5 gösteriyordu tartı bu çarşamba80.3 oldu.Ara ara pilates yapmaya çalışıyorum ama belli bi saat ve belli bi sürede değil.Bunu proglamam gerekiyor. 31 günlük mekik programına bugün başladım.Aslında burada 31 günlük mekik programına hep beraber yapabilirz.
Aynaya baktığımda istediğim kiloya ulaşıncaya dek sizlerle buradayım...
AZİMLE ... KARARLILIKLA ...
2.5 lt su içildi
30 dk spor
1.gün mekik (30)
yapıldı.
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür gelebildim
Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir
3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum tatildönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı ) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledimbirde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim
Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş
Suyu gram ısıtmıyortamda zamanıydı
Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandıhatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı
Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu
Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım
Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydandaaz keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor
Kesinlikle bayıldım videoya hatta 15 yaşındaki kızım ve arkadaşına gösterdim onlarda kesinlikle Pazartesi itibaren sana katılıyoruz bizde dediler
Bu ara onlarda ergenliğin gereği kendileriyle bozdular akıllarınısabahları erkenden kalkıp bize yakın bir parkta spor ve yürüş yapmaya başladılar ( gerçi bugün uyuya kalmışlar ama yarın kesin gidiyoruz bizi uyandır diye tembihledi kızım )
Bugün nasıl işlere daldıysam yapamadım ( tatil sonrası maşallah işler 1 hafta bitmiyor) ama kesinlikle kayıt ettim linkini telefonumun hafızasına ve o hareketler eminim çok fayda edeceklerdir
Aramıza hoşgeldin canım
Bu arada Rabbim kuzunu Analı babalı büyütsün ...Aminnnnnn
Ne güzel 7li rakamlara birşey kalmaış eminim 2 - 3 güne görürsün sonrada zaten dahada motive olur daha çabuk gönderirsin kalan kiloları
Benim yolum biraz daha uzun ama inanıyorum başarabileceğime ( bende 124.5 kg dan 105 kgya düştümaslında tartıda 89u görsem bile havalar uçarım diyordum ama insan verdikçe daha fazlasını istiyor tabi önce bir 2li hanelere ineyim sonrası yavaş yavaş olur nasılsa
Ben 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda evhanımıyım ( diplomalı evhanımı diyorum kendimehatta bazen eşime diyorum iki üç çerçeve alda bari diplomalarımı duvara asayım boşa okudum sayende diye kıskançlığı yüzünden baştan çalışmama izin vermemişti şimdi o veriyor ama ben inat ediyorum bu yaştan sonra kim ne yapsın beni diye Senelerdir Cafe hayalim var nasip olursa en geç 4 - 5 seneye onu gerçekleştirmek istiyorum önce biraz daha sermaye biriktireyimde )
Harikasın inşallah çabucak gidecek kilolar aynı istikrarda devam edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?