80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anammm ben pazarı alt üst ettim, tazecik sebzelerimi aldım sonrada evdekilerin karnını doyurup salatamıda bir güzel yedim hatta üzerine birde Cumartesi gideceğimiz piknik için eşimin yaptığı uçurtmaların ( 4 tane yapacak ) kuyruklarını bile yaptım ama hala ben gittiğimden beri pek kimse gelmemiş

Nasıl bir cümle kurmuşum yaw ben bile okurken zorlandım Roman mübarek

Ozaman aramıza hoşgeldin
Hemen kendimi tanıtayım
Adım banu 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim
Topiğin kaptanlığını ben uzun bir süre önce üstlendim ( önceki kaptanımız çok yoğun olduğundan ) ve maalesef topiğin en ağır Assolisti benim tabi şimdilik
Evlendiğimde inanılmaz ama 52 kgdum ama işte farklı bir şehre hatta Ülkeye evlenince ( Almanyadan ithal gelinim ) hamilelikti depresyondu derken 16 sene içinde maalesef 124.5 kg oldum bir ara
Seneler içinde nasıl bir psikolojiye girdiysem ( Kaynanamlar sağ olsun ) kilo aldığımı fark bile etmedim ve en son rekorumu tartıda gördüğümde tamam ben artık bu şekilde ölürüm diye düşündüm ( şu TVde arada çıkan vinçle hastaneye götürülenler gibi olacağım diye günlerce ağlamıştım ) hatta Tüp mide ameliyatı bile düşünmüştüm
Sağ olsun o zaman burada birbirimize destek olduğumuz arkadaşlar ( çoğu şu ara kayıp ama ufak ufak onlarda yuvaya döner diye UMUyorum ) ve bir kaç arkadaşım daha beni doktora gideceğim günün bir gece öncesi vazgeçirdiler ( bana inandıklarını ve böyle bir adımın çok riskli olduğunu izah ettiler )
Onlarında desteği ile ufak ufakda olsa Kilo vermeye başladım ve şükür artık tartıda 105.7 kgyu gördüm ve inanıyorum yavaş yavaş dahada aşağıları göreceğim
Yolu en uzun olan benim sanırım ama kesinlikle inanıyorum başarabilirim

Allahın izniyle sende bizlerle birlikte çok çok güzel kilolar verip hedefine ulaşacaksın

Bu kadar ayrıntılı bir hoşgeldin mesajınız için teşekkür ediyorum öncelikle :) Ben henüz 22 yaşındayım ve bekarım.Siz evlenmeden 52 kiloyum demişsiniz ben en son ne zaman 52 oldum acaba Küçükken böbrek problemi geçirip aşırı kilo aldım.Şimdi başımdaki pco hastalığıyla falan uğraşıyorum.Üniversite son sınıf olacağım bu sene :) Hazırlık sınıfında 116.7leri görmüşlüğüm var gene o günlerden bugünlere şükürler olsun :) Sonra yine bazı hastalıklardan dolayı diyetime ara verdim.Pco da iyiydi gitmişti ona güvendim.Geri gelmiş.Bu sefer diyete başlayıp ideal kiloma inene kadar bırakmamaya kararlıyım :) 1.74 boyum var ideal kilom 65-72 arasında.Şimdilik hedefim 70 olmak.Ayrıca mezuniyetimden önce okul sıralarında kendimi güzel hissederek oturmak istiyorum.

Benim de yolum uzun ama bakalım elimizden geleni yapıyoruz.Birbirimize destek olmamız lazım :)

PCO illeti bende de var maalesef Ama senide dediğin gibi yolumuz uzunda olsa birbirimize destek olarak başaramayacağımız birşey yok
İnşallah sende mezuniyetine kadar çok güzel kilolar vermiş olacaksın ve o mezuniyet balosunda ( Üniversitede de yapılıyor sanırım ) bütün gözler üzerinde olacaktır
Maşallah boyunda var eminim o zaman çok daha zarif görüneceksin

Desenize pcodan kurtuluş yok Diyetisyen kontrolünde başladım diyete ki hem kafama göre yapmış olmayayım hem de doktora gideceğim için kilo verme azmim devam etsin.Doktor da aç kalarak zayıflamayı öngörmeyen bir bayan zaten.Diyetimde bir sorun yok ama pco yüzünden ilaç kullanınca deliriyorum açlıktan.Midem gurulduyor bayağı..Ona ne yapsam bilemedim

Ayrıca inş. dediğiniz gibi olur.Neler neler gördük.İnsanlar ne kilolar vermişler.Darısı başımıza

Sanırım benimde İnsülin direnci yine bu ara azdı
Bir kaç gündür canım hep saçma sapan şeyler istiyor 5de 5 yaparsam düzene girerim diye düşündüm ama dünden beri her an aklım evdeki apuk şeylerde ( eşim hem kuzeni var hemde amcası hesapta çaya gelecek diye almıştı )
Bu akşamda gelirken Pudding almış pişirmek için ve ben eskisi gibi devamlı onu düşünür oldum

Hani Allahtan pişirelim demedi eşim yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum
Eskiden İnsülin direncim tavan yaptığında öyleydim 1 parça çiko yerim diye paketi açardım ve bitmedende bırakamazdım Aynı şeyleri yaşamak istemediğimden resmen kasıyorum kendimi biliyorum bir kaç gün daha dayanabilirsem o krizlerim yok olacak ama acıkcası korkuyorum geri tepmekten

Ben iyisimi şu İnsülin direnci için doktorun verdiği haptan tekrar içmeye başlıyayım yoksa çok yoluna gideceğim
Kendimi iyi hissetmeye başlayınca bıraktım ama demekki geçmemiş ki tekrar başladı eski krizlerim hiçte ilaç içmeyi sevmem ama mecbur içtim şimdi

Birde artık cevremdekiler kilolarımın gittiğini daha çok fark edip iltifat ettikçe daha bir kilo veresi geliyor insanın tabi birde insan oğlu sabırsız bir an önce gitsin istiyor ama olmayınca olmuyor işte Neyse Allahın izniyle bu kilolar eninde sonunda gidecek hatta eşim hep diyor Aşkım varsın senede 5 kg gitsin, kendini bu kadar kasma sonuçta bu kilolarıda sen bir anda almadın diye
Allahtan o konuda şanslıyım çünkü cidden çok destek olur bana ve bir kez olsun ya Hatun kilo ver dememiştir aksine biraz evvel kendimi nasıl hissettiğimi onada söyleyince boşver aşkım yaaa yap Puddingi gitsin kendine eziyet etme dedi dedim yok öyle yağma sonuçta ben bu kilolardan kurtulmak için az uğraşmadım o yüzden bir anlık zevk için bu saatte kendime eziyet etmem üstelik PCO ve insülin direnci daha beter olur öyle yaparsam diye sağ olsun kıyamıyor bana üzüldüğümü düşünüğünden ama biliyorum ki bir anlık birşey ve yarın sabah çok daha iyi hissedeceğim kendimi Puddingi yapıp yemediğim için Ya Sabır

Benim insülin direncim falan hep normal çıktı.hatta doktorum şaşırıp aynı testi 2. kere yaptırdı bana.Yine sonuç aynı çıkınca çok şaşırmıştı.O yüzden insülin direnciyle ilgili bir sorunum yok.Pco için doğum kontrol hapı verdi..Adı malum.Belki isim vermek yasaktır Normalde diyetimde bir sorun yok.Ama onu içince açlıktan çıldıracak gibi oluyorum.Şu an öyle açım ki dünyaları yerim ama Allah'tan ben de diyeti bozmayı sevmiyorum.Aklıma bikaç yüz gramcık vermek için nasıl debelendiğim geliyor acıyorum kendime.Ama hem pconun tedavisi için kilo vermem lazım hem bu ilacı kullanmam lazım..2si bir arada pek gitmeyecek belli.Delirtti bu ilaç beni

Herkese Günaydın arkadaşlar :) bende 24 yaşındayım ve 81 kiloyum.Geçen sene kadınlar kulübünün büyük katkısıyla 13 kilo verdim 2 ayda.Fakat sene içinde bana bir rahatlama geldi ne hikmetse ve ben verdiğim kiloları geri aldım.Yemeğe aşırı bir düşkünlüğüm var.Herkes yaşamak için yiyorsa ben yemek için yaşıyorum.Karnım tok olsun önüme güzel bir yemek koysunlar yine yiyorum Dün artık bu böyle gitmez deyip rejime ve spora başladım.Geçen sene 2 hocayla tanışmıştım ve bu hocalar San Francisco'da yaşıyorlar. 1 senedir takip ediyorum bu kişileri ve gerçekten maddi manevi bir çıkarları olmadıklarını fark edince yayınladıkları videolarda bana en iyi gelecek olan sporu yapmaya başladım.Bu çalışma sadece 20 dk sürüyor ve yaptıktan sonraki 24 saat içinde metabolizmanızı harika bir şekilde hızlandırıyor.Birazdan aşağıda linki paylaşacağım izlemek isteyen arkadaşlar için.Sizin zayıflamak adına kırılma noktanız ne olmuştu çok merak ediyorum? Ne oldu da gaza geldiniz ve kendinizi motive ettiniz? Bende elimden geldiği kadar tecrübelerimi paylaşırım zaman geçtikçe.Çünkü pis boğazlığım yüzünden bir çok rejimi tecrübe etmişliğim var

He bu arada belirli bir tartılma gününüz var mı? Ben çünkü sabırsız olduğumdan zırt pırt tartılıp duruyorum.Dünden itibaren tartıyı saklattım anneme.Belli bi gün varsa o günlerde tartılim de motive olim azcık

Selamün Aleykümmm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Çok şükür bugün çok daha dinç uyandım ( gerçi sıcaktan tam uykumu alamadım ama düne nazaran çok daha iyiyim şükür )

Bugünde yine inanılmaz bir sıcak var İstanbulda ve benim 2 posta ütüm var yapılacak
Neyse kaçarım yok mecbur yapacağım Birazdan ufak fanımıda karşıma alır başlarım yapmaya ancak biter
Kuzen öğlende arkadaşlarıyla buluşacakmış o gelene kadar bitmiş olur ütülerimde
Tabi o gider gitmez sporumuda yaparım

Aramıza hoşgeldin o zaman canım
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verir ve bir daha asla kilo almayız

Tartı günümüz Cuma aslında ama yoğunluğu olanlar olabilir diye de süreyi Pazar sabahına kadar uzattık ( hem haftasonu kaçamak riski azalıyor o zaman )

Bu arada attığın linki benim takoz bilgisayarımdan açamıyorum acaba google a ne diye yazarsam çıkabilir en azından cepten yada tabletten arar bulurum Maalesef benim metabolizma benle çok zıtlaşıyor ama inadım inat o kiloları çufçuflayacağım

Şimdi cepten girip açabildim videoyu
İlk 4 harkete bayıldım kesinlikle bugün hemen yapıyorum bunu aradaki dinlenme süreçlerini hele sevdim

Youtube'a
' En Hızlı Zayıflatan ve En Fazla Kalori Yaktıran Çalışma ' yazarsan hemen çıkıyor zaten :) Videonun toplam süresi 20 dk ve 1 tanesi bayan olmak üzere 4 kişi spor yapıyorlar sizde onlarla beraber yapıyorsunuz. Sadece günde 15 dk bu sporu yaparak aralara plateste ekleyerek kilo vermiştim.Umarım faydası dokunur :)

HERKESE MERHABALAR
2009 da açılan sayfa 16 bin küsür mesaj kimbilir kimler zayıflayıp ayrıldı .
Zayıflamak için ne olursa olsun destek ve motivasyon çok önemli.Bende burada sizlerle zayıflama sürecimde beraber olmak istiyorum.Pazar günü aç karna tartılıp kilomu ve vücut ölçülerimi yazacağım.
Bu arada birazcık kendimden bahsedeyim 26 yaşındayım ve 4 buçuk aylık bir bebeğim var. Malum doğum sonrası ve emzirme süreci dikkatli kilo vermek gerekiyor.
Geçen çarşamba 81.5 gösteriyordu tartı bu çarşamba80.3 oldu.Ara ara pilates yapmaya çalışıyorum ama belli bi saat ve belli bi sürede değil.Bunu proglamam gerekiyor. 31 günlük mekik programına bugün başladım.Aslında burada 31 günlük mekik programına hep beraber yapabilirz.
Aynaya baktığımda istediğim kiloya ulaşıncaya dek sizlerle buradayım...

AZİMLE ... KARARLILIKLA ...

O zaman sende hoşgeldin aramiza :) Gecen sene 1 ay boyunca burda bulundum aktif bir sekilde ne yedik ne ictik konusuyoduk fikir alisverisi yapiyorduk.1 ay sonra herkes kabuguna cekildi kimse yazmamaya basladi.Fakat benim daha cok verecek kilom vardi.Herkes birilerine birşeylere tutunmuştu bende kendime tutundum.Bazi günler aglayarak spor yaptim hic icimden gelmiyordu ama duydugum igneleyici laflar yuzunden birakmakta istemiyordum.Bu sene pozitif enerjiyle devam etmek istiyorum o yüzden birimiz bile istedigimize kavuşsak grubu birakmayalim.Cunku bir iki kisi birakmaya basladimi yavas yavas kopmalar oluyor.Artik kendimi incecik gormek istiyorum.Kaderim bu diyip razi olmak istemiyorum.Sizleride motive etmek adina elimden geleni yapmaya hazirim yeter ki kurtulalim bu fazlaliklardan :)

Hoşbuldum NeseDogan :) POZİTİF DÜŞÜNCE çok önemli.kpssye hazırlanıyorum çok sık sık giremem ama hergün bir kere muhakkak spor, su , mekik paylaşımı için gireceğim inşa. yolumuz uzun sağlıklı kilo vereceğiz inşa. elimden geldiğince destek olacağım.
Öncelikle hepimiz ne yememiz ne içmemiz gerektiğini gayet iyi biliyoruz.Ben gün menümü paylaşmayacağım. klasik yumurta bi dilim peynir salata falan falan.Asıl önemli olan kaçırdıklarımız.Dolapta duran çikolatayı yememe iradesi ve bunu nasıl başarmamız gerektiği.. O paket içindeki hazır yiyecek vücudumuza iyi davranmayacak ve bizi istediğimiz bedenden git gide farkettirmeden sinsice uzaklaştıracak Bunu o an düşünmek zorundayız ve yememeliyiz.. Biz insanız ve bir nefsimiz var hadi kaçırdık diyelim ve yedik .. Bunun karşılığında vücudumuza bir iyilik yapmak zorundayız diye düşünüyorum. Bu yüzden kendime verdiğim cezayı (iyilik) burda paylaşacağım. 30 mekik çekeceksem 40 çekmek 30 dk pilates yerine 1 saat pilates gibi gibi ...

Başla - Biraz yap - Biraz ver DEĞİL

BAŞLA -KİLO VER -HEDEFE ULAŞ-KORU ( BİR ÖMÜR )
SAĞLIK İÇİN ...

Inandiktan sonra başaramamak gibi bir ihtimal yok.Inandigimiz zaman neler yapabilecegimizi gormusuzdur. O yuzden sana katiliyorum hepimize kolay gelsin :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür gelebildim

Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir
3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum tatil dönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı ) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledim birde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim

Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş
Suyu gram ısıtmıyor tamda zamanıydı
Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandı hatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı
Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu

Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım
Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydanda az keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor

Dimi dimi :) Bir de gerçekten o kadar çok terletiyor ki o akşam uyuduğum uyku bile daha kaliteli oluyor :)

Kesinlikle bayıldım videoya hatta 15 yaşındaki kızım ve arkadaşına gösterdim onlarda kesinlikle Pazartesi itibaren sana katılıyoruz bizde dediler
Bu ara onlarda ergenliğin gereği kendileriyle bozdular akıllarını sabahları erkenden kalkıp bize yakın bir parkta spor ve yürüş yapmaya başladılar ( gerçi bugün uyuya kalmışlar ama yarın kesin gidiyoruz bizi uyandır diye tembihledi kızım )
Bugün nasıl işlere daldıysam yapamadım ( tatil sonrası maşallah işler 1 hafta bitmiyor ) ama kesinlikle kayıt ettim linkini telefonumun hafızasına ve o hareketler eminim çok fayda edeceklerdir

Aramıza hoşgeldin canım
Bu arada Rabbim kuzunu Analı babalı büyütsün ...Aminnnnnn
Ne güzel 7li rakamlara birşey kalmaış eminim 2 - 3 güne görürsün sonrada zaten dahada motive olur daha çabuk gönderirsin kalan kiloları
Benim yolum biraz daha uzun ama inanıyorum başarabileceğime ( bende 124.5 kg dan 105 kgya düştüm aslında tartıda 89u görsem bile havalar uçarım diyordum ama insan verdikçe daha fazlasını istiyor tabi önce bir 2li hanelere ineyim sonrası yavaş yavaş olur nasılsa
Ben 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda evhanımıyım ( diplomalı evhanımı diyorum kendime hatta bazen eşime diyorum iki üç çerçeve alda bari diplomalarımı duvara asayım boşa okudum sayende diye kıskançlığı yüzünden baştan çalışmama izin vermemişti şimdi o veriyor ama ben inat ediyorum bu yaştan sonra kim ne yapsın beni diye Senelerdir Cafe hayalim var nasip olursa en geç 4 - 5 seneye onu gerçekleştirmek istiyorum önce biraz daha sermaye biriktireyimde )

2.5 lt su içildi
30 dk spor
1.gün mekik (30)
yapıldı.

Harikasın inşallah çabucak gidecek kilolar aynı istikrarda devam edersen

Aleyküm selam hoşgeldin :) Valla oyle cok fayda veriyor ki zaten 1 hafta gecince anliyosunuz kendinizde ki degisikligi :) spor bittikten sonra pancar gibi kizariyorum banyo yaptiktan sonra bile terliyorum.Bu kadar nefese zaten bu kilolar gitmezse daha da kendimi keserim ayrica kilolarin %87 si nefes yoluyla veriliyormus o yuzden spora devam :) öpüldünüzzz

Sabah 15 dakika size gonderdigim videoda ki antremani yaptim,simdi disarsan geliyorum 45 dakikada tempolu yuruyus yaptim.Ecel terleri doktum ama inanin o kadar iyi hissediyorum ki her damlasina degdi diyebilirim :) 2 bucuk litre suyumu ictim.Bir de sabahtan bu yana yediklerimi yazayim.

Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
2 kucuk dilim peynir
1 adet dogranmis soguk sikma yagi ve naneyle aromalanmis domates (tokluk hissi veriyor ve cok lezzetli)
7 tane zeytin (o kadar canim istedigi icin yoksa zeytine sinir koymuyorum)
Ve su

Arada 1 bucuk litre su

Öğlen
2 kucuk kepce yesil mercimek
2 yemek kasigi yogurt
Kucuk bir parca cavdar ekmegi

Arada bulgur pilavi yapmistim aksam yemegi icin.Saat 3 civari 1 tabak yogurtlu az yagli bulgur pilavi yedim.

Aksam (7 de)
1 adet tavuk baget (firinda)
1 kasik yogurtlu bulgur pilavi(bulgur pilavina zaafim var da,bir de söylemesi ayip cok guzel yaparim,gorunce dayanamiyorum )

1 litre su

Bugünü böyle gecirdim bakalim darisi diger günlerin basina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…