80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağ olasın iltifatin için canım İnşallah o günleri de görürüm
Maalesef benim bünye cins aç kalmadan kilo vermiyor gerçi açta kalmıyorum devamlı limonlu su içtiğimden zaten midem büzüşüyor ve canım hiç birşey istemiyor iki öğünde yeterli oluyor
Yanlız bugün saat 15:00 gibi kendime ufak bir salata yapacağım çünkü görümceye gidip yemeğe oturmamız saat 19:30u bulur ve eğer yiyebileceğim birşeyler yoksa oradada çorba ( içilebilirse tabi ) ve salatayla idare edeceğim

İnş. beraber görücez o günleri :) Benim bünye hep aç ya Diyetteyim ya aklıma hiç gelmeyecek yemekler geliyor valla kaç haftadır.Ama Diane kullanıyorum onun da etkisi yok değil acıktırıyor hain

Sütlü çorba falan uğraşacağına hazır çorba yapsın atsın suya kaynatsın herkesin kabulüdür bence

Arkadaşlar merhabayın :)

Icime serptiniz valla canim dostlarim sevgili arkadaslarim yoldaslarim

Bugun misafirlige gittik.Hic gidesim yoktu.Kim giyincek vs vs.

Pembe bi gömlek almistim kendime lcwaikikiden.Cunku bi tek onlarin icine sigiyorum Gomlegi alip ilk giydigim zamanlar kollarima yapisiyodu geriliyodu ustumde.Ay bugun ustumde bi hos durdu ki anlatamam gobegim popom belli olmuyordu falan bayagi mutlu olduuuum

Ve bugün gercekten tartida ki rakama aldirmamam gerektigini anladim.Vucudumda hafifligi hissediyorum cunku.

Birde su reglim gelse oyle mutlu olucam ki.Bazen bi agri saplaniyor belime Allah diyorum simdi geldi eyvah.Bekliyorum ne gelen var ne giden.

Bi kere daha olmustu boyle.Doktor dogum kontrol hapi vermisti.1 ay kullandim anaaaam sakallarım favorilerim cikmaya basladi ayni anda biraktim hapi falan.Regl oldum ama kurt kadin oldum resmen.

Onun disinda hep kilo alip verdigim icin de duzensizdir reglim.Bugun misafirlikte masada yarim kepce corba ictim.2 dilim pide yedim kucuktu ama.2 bardak cay ictim.1 sade soda.Bir de 2 dilim karpuz.Bunlari saat 4 te yedim 9 a kadar oturduk agzima bi daha lokma sokmadim sadece su ictim.

Eve geldik soylemesi ayip babam izmir kofte yapmis ben cok seviyorum diye.

Onu kirmamk adina 2 elma dilim firin patates 2 tane de kofte yedim.Yanina yarim bardak ayran.

Simdide suyumu iciyorum.

Sabah evden cikmadan da 1 buyuk bardak ayran icmistim canim kahvalti etmek istemedi cunku.

Gunu cok sukur boyle kapatmis oldum.

Bir de unuttugum birsey var yeni dikkatimi cekti.Normalde bu konu da cook hassasimdir. oynakbasi34 bu zamana kadar mesajlarinda yazdigin bütün selamün aleykümlere cümleten aleyküm selam :) Bazen aceleden unutabiliyoruz ama selam vermek sünnet selami almak ise farzdir üzerimde kalmasin :)

Öptüm hepinizi kizlar

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür gelebildim ve takoz bilgisayarım açıldı

Gece fena geçmedi bol bol sohbet ettik Küçük görümcede gelmişti ailesiyle
Bu arada hemen yediklerimide paylaşayım ki bence verimli bir gün oldu benim açımdan

SAbah; (08:40 )
1 tabak yoğurtlu salata ( Marul, yoğurt ve azda sarımsak rendeledim )
1/2 SAlatalık
1/2 domates
5 siyah zeytin

ara; ( 11:00 )
Şekersiz nescafe

ara2; ( 14:00 )
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; ( 16o gibi görümcede aç kalabileceğimi öngördüğümden )
Marul salatası ( kalan marulda bitsin dedim )

Akşam;
3 kaşık hakinopi ( havuçlu, kimyonlu, nohutlu pilav ) ve acıkcası zorla yedim ayıp olmasın diye sevmem pek öyle karışık şeyleri
3 kaşık kavurma et

ara;
4 şekersiz çay ( ufak bardak )
4 çiğ badem
3 çiğ fındık

Şu an resmen açımmm hemen şekersiz kahvemide kızıma yaptırdım kendimi buraya attım

Kızlarrrrrrrrrr Alyson ve benim haricimde kimse bildirim yapmamış Unutmayın pazar sabahına kadar vaktiniz var

Senin başına ne geliyosa babacığının iyi yürekli olmasından geliyo.Adam elleriyle besliyor valla kızını
Bu arada kıyafetlerinin üstünde artık daha güzel durmasına çok sevindim.Darısı başımıza :)

Yaaa ne demek zorla yedim ben çok merak ediyorum pilav nasıl bir şeymiş diye.Merak etmiştim valla

Kızlarrrrrrrrrr Alyson ve benim haricimde kimse bildirim yapmamış Unutmayın pazar sabahına kadar vaktiniz var

Evet ya ben heyecanla sabahın köründe geldim yazdım kimse yazmamış herkes son zamanlar bir kaçak sanki.Bu ne böyle 3 kisiyle başlık döndürüyoruz

Bu arada feci açım ben ya duvarları mı kemirsem yağsız tuzsuz ohh

Günaydın güzeller :)

Sabah sporu olarak mekik çekeyim dedim malum benim göbeğin kendine ait özerk cumhuriyeti var daha önce bahsetmiştim

20 tanecik yapabildim.Yaptıklarım da mekik değildi sanırım pek fazla

Nasıl eriyecek bu göbekkk

Selamün Aleyküm kızlarr

Herkese günaydın
İnşallah az kaçamaklı ve bol hareketli bir haftasonu olur hepimiz için

Sabah erkenden uyandım ve ev ahalisi uyanana kadar şekersiz keyif kahvemi içtim
Şimdi uyandılarda bizde birazdan kahvaltımızı yapıp sonrada önce kızları Anneme bırakıp ( bir yarım saat orada oyalanırız bırakıp kaçmış olmayalım )
Artık ondan sonra ne yaparız bilmiyoruz Karı koca nasıl bir şeysek ya gece çocuklardan biri rahatsız olursa diye şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik Onun yerine bugün çocukcuk şöyle rahat rahat gezip, güzel bir yerlerde oturup sohbet ederiz, bowling oynamaya gideriz belki sonrada Akşam yemeğimizi baş başa güzel bir yerde yer Sinemaya gideriz diye düşündük

Artık yarın sabah ancak tekrar uğramaya fırsatım olur çünkü ikimizde telefonlarla ilgilenmeme kararı aldık bugün için

Valla eşim lezzet olarak mide dolmaya benzetti ( ben bir kere denemiştim onuda hiç beğenmemiştim )
Normal pilava iri iri havuçları rendelemiş ( dişe gelsinmiş )
İçinde tane kimyon ve haşlanmış nohut eklemiş okadar

Zaten onun haricinde birde kavurma yapmış birde taze börülçe salatası ( ki oda cidden kötüydü eşim hatır için bile yemedi ) Başkada birşey yapmamış

Şu ara evet sakin buraları ama eminim okullarda açıldığında herkes en geç yuvaya dönmüş olacaktır

Ohhh ne güzel sabah erkenden uyanmışsın sende
Sanada günaydın canım
İnşallah haftasonunuda çok güzel bir şekilde atlatırız ve bir sonraki bildirimde çok güzel eksiler görürüz

Aleykümselam canım.

Sana bugün bol eğlenceli bir gün diliyorum.Şöyle git güzelce gez dolaş eğlen sevdiceğinle :)

Yarın görüşürüz buralarda oluruz zaten

Not: Sizin görümceye doğum günü hediyesi olarak yemek kursuna falan yollamak lazım aslında ama o da biraz hakarete kaçar

Kızlarr !

Unutmadan söyleyeyim.Mezura aldım bugün.Mezuram olmadığı için vücut ölçülerimi alamamıştım.Bugün alayım not edeyim bi koşeye :)

Eee madem vücut ölçülerini almaya başladık incelme konusunda daha iddialı olmak lazım. Böyle bacak-basen-göbek ( aynı videoda olur farklı videoda olur farketmez ) eriten bildiğiniz yaptığınız memnun kaldığınız video falan var mı ? Pilates çok etkili biliyorum ama ona eylül sonunda başlayabilirim şu an bulunduğum şehirde pilates vs. yok ne yazık ki.Özellikle alet gerektirmeyen egzersizler olursa çok sevinirim.Onlardan bende mevcut değil çünkü

Bir akıl verin bana gözünüzü seveyim.Leslie videosunun yanına ek olarak yapmayı düşünüyorum

Not: Bu aralar çok sıkıntıdayım.Biraz da onun etkisi sanırım dün gece midem çok bulandı.Üstüne çok acıktım.Ben de tuzlu kraker yedim şu ü ile başlayan markanın klasik krakerleri varya çubuk susamsız. Şimdi kaçamak yapmış sayılıyor muyum acaba ?

Sağ olasın canım bakalım 12 gibi çocukları Anneme satarız Yarın sabaha kadar artık Anne Baba günü ilan ediyoruz

Valla işte benim görümceye sor çok güzel yemek yapıyorum sanır belkide damak zevkiyle alakalı ama bana hiç uygun değil Gece eşimede dedim açımmmmm açççç diye nasıl gülüyor eee aşkım ye o zaman birşeyler diye ama o saatte sadece kahve içip yattım ve iyikide öyle yapmışım bari sabah vicdanım rahat uyandım

Canım ya ben o krakerleri arada yenilince pek kaçamaktan saymıyorum ama tabi kendim yediğimde mutlaka vicdanımı rahatlatmak için biraz daha dikkatli oluyorum bir sonraki öğünümde
Sonuçta insanız arada da olsa bizlerde diyet dışında birşeyler tükeceğiz Ömür boyu ağzıma sürmem desek büyük konuşmuş oluruz

Ben dondurma konusunda biraz muzdarip oluyorum genelde yazın onada yeni karar aldım Yumuşak mevsim meyvelerinden püre yapıp az yoğurtla karıştırıp dondurucuya atma kararı aldım ( her daim buzlukta bulunsun yazın ) Dün çocuklar istediler aldırdım büyük kıza ama sakın bana alma diye tembihledim onlar yerken kedinin çiğere baktığı gibi bakakaldım o an bari bana uygun birşey olsun ki bende kendimi öyle kandırayım
Olmadı şu şoklanmış meyvelerden bile alınabilir ( böğürtlen, ahududu falan gibi )

Bende yarın ölçülerimi alıyorum ve hemen burada paylaşıyorum
Leslie haricinde squat hareketleri yapılabilir çok etkiliymiş birde eğer İnstagram kullanıyorsan ( ki benimde var diyet hesabım orada yediklerimi resimli paylaşıyorum arada ) orada melfet diye bir hesap var hatun günlük hareketler paylaşıyor hem en fazla 15 dakikayı alıyor hemde 1 haftada bile inanılmaz farklar oluyor ( resimlerle öncesi sonrası yapıyor hatta onu takip edenlerin öncesi sonrasılarınıda gösteriyor bakın atıyorum Ayşenin resmi fatmanın resmi diye ) Ben onun gösterdiği hareketleri yapacağım yarından itibaren

1 ay sonrada ölçülerimizi karşılaştırırız fark ne kadar diye

Ben çok severim dondurma ama dondurmaya gelene kadar canım neler neler çekti.Sağolsun kimse de önümde yemedi.O yüzden sorun yok :) En azından şimdilik

Gögüs-bel-kalça olarak ölçü alınıyorlarmış ama oraya bi yere göbek de mi eklesem bel nerde göbek nerde.Belin aşağıları simit simit takılıyor

Bu arada ben senin dediğini bulamadım canım ya.Bugün yine bir şey oldu bakayım dedim bir hesaba bulamadım. Benim insta hesabıma mı bbişiy oldu nedir

Ay merak ettim o instagram hesabini simdi he tam ismini paylasabilir misin oynakbasi34 :) benimki nsmmmdgn dileyen ekleyebilir.Ama eklerseniz haber edin herkesi kabul etmiyorum cunku arada kaynamayin

Ay merak ettim o instagram hesabini simdi he tam ismini paylasabilir misin oynakbasi34 :) benimki nsmmmdgn dileyen ekleyebilir.Ama eklerseniz haber edin herkesi kabul etmiyorum cunku arada kaynamayin

Bakıp da buldun mu canım ben bulamadım çünkü saçma sapan insanlar çünkü onlarla alakası yoktur.

Kizzlar gunaydin :)

Bu siralar cok sikintili cok stresli gunler yasiyorum Allah beterinden korusun tabi ama baya canim sıkıldı Uzuldugumde yemek yiyen bunye yemek bulamayinca daha da uzuldu Son birkac gundur ne yesil cayimi icebildim ne spor yapabildim sonra dedim hayirdir ya kendine gel.Dun spor yaptim step tahtasinda zipzipladim Cayimi da ictim :)

Gecen cuma kilomu belirtmede ikilem yasamistim cok asiri ac kalmistim bir onceki gune gore 400 gr. Az gozukuyordum oynakbasi34 az olani yazalim sen nasilsa verirsin demisti.Sporum, step tahtasi uzerinde akan terlerim ise yaradi su zor gunlerimde bile 400 gr. Vermeyi basarip bildirdigim kilo olan 88.9a inmeyi basardim cok mutlu oldum.Kendisine bana inandigi hemencecik verirsin dedigi icin de tesekkurleri bir borc bilirim efendim :)

Bugun diyetimon tam 4. Haftasi 1 ay bitmis bile.Ben 6.2 kilo verebilmisim.Az mi bilemiyorum ama hicbir sey yapmayabilirdim bu 6.2 kilo su an vucudumda da olabilirdi o yuzden kendimle gurur duyuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…