- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Doğru şimdi hatırladım.Başlığa ilk geldiğimde yazmıştın sanırım ama menünü gördüm de paylaşmışsın burda.Sanki 70li sayılara inmişsin de az yemek senin için bir alışkanlık olmuş gibi hissettimAma şaka maka 20 kilo vermişsin kutluyorum seni
Ben 20 kiloda hedefime iniyorum.Allah'ım inş.
Sağ olasın iltifatin için canımİnşallah o günleri de görürüm
Maalesef benim bünye cins aç kalmadan kilo vermiyorgerçi açta kalmıyorum devamlı limonlu su içtiğimden zaten midem büzüşüyor ve canım hiç birşey istemiyor iki öğünde yeterli oluyor
Yanlız bugün saat 15:00 gibi kendime ufak bir salata yapacağım çünkü görümceye gidip yemeğe oturmamız saat 19:30u bulur ve eğer yiyebileceğim birşeyler yoksa oradada çorba ( içilebilirse tabi) ve salatayla idare edeceğim
Arkadaşlar merhabayın :)
Icime serptiniz valla canim dostlarim sevgili arkadaslarim yoldaslarim
Bugun misafirlige gittik.Hic gidesim yoktu.Kim giyincek vs vs.
Pembe bi gömlek almistim kendime lcwaikikiden.Cunku bi tek onlarin icine sigiyorumGomlegi alip ilk giydigim zamanlar kollarima yapisiyodu geriliyodu ustumde.Ay bugun ustumde bi hos durdu ki anlatamam gobegim popom belli olmuyordu falan bayagi mutlu olduuuum
Ve bugün gercekten tartida ki rakama aldirmamam gerektigini anladim.Vucudumda hafifligi hissediyorum cunku.
Birde su reglim gelse oyle mutlu olucam ki.Bazen bi agri saplaniyor belime Allah diyorum simdi geldi eyvah.Bekliyorum ne gelen var ne giden.
Bi kere daha olmustu boyle.Doktor dogum kontrol hapi vermisti.1 ay kullandim anaaaam sakallarım favorilerim cikmaya basladi ayni anda biraktim hapi falan.Regl oldum ama kurt kadin oldum resmen.
Onun disinda hep kilo alip verdigim icin de duzensizdir reglim.Bugun misafirlikte masada yarim kepce corba ictim.2 dilim pide yedim kucuktu ama.2 bardak cay ictim.1 sade soda.Bir de 2 dilim karpuz.Bunlari saat 4 te yedim 9 a kadar oturduk agzima bi daha lokma sokmadim sadece su ictim.
Eve geldik soylemesi ayip babam izmir kofte yapmis ben cok seviyorum diye.
Onu kirmamk adina 2 elma dilim firin patates 2 tane de kofte yedim.Yanina yarim bardak ayran.
Simdide suyumu iciyorum.
Sabah evden cikmadan da 1 buyuk bardak ayran icmistim canim kahvalti etmek istemedi cunku.
Gunu cok sukur boyle kapatmis oldum.
Bir de unuttugum birsey var yeni dikkatimi cekti.Normalde bu konu da cook hassasimdir.oynakbasi34 bu zamana kadar mesajlarinda yazdigin bütün selamün aleykümlere cümleten aleyküm selam :) Bazen aceleden unutabiliyoruz ama selam vermek sünnet selami almak ise farzdir üzerimde kalmasin :)
Öptüm hepinizi kizlar
Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür gelebildim ve takoz bilgisayarım açıldı
Gece fena geçmedi bol bol sohbet ettikKüçük görümcede gelmişti ailesiyle
Bu arada hemen yediklerimide paylaşayım ki bence verimli bir gün oldu benim açımdan
SAbah; (08:40 )
1 tabak yoğurtlu salata ( Marul, yoğurt ve azda sarımsak rendeledim)
1/2 SAlatalık
1/2 domates
5 siyah zeytin
ara; ( 11:00 )
Şekersiz nescafe
ara2; ( 14:00 )
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; ( 16o gibi görümcede aç kalabileceğimi öngördüğümden )
Marul salatası ( kalan marulda bitsin dedim)
Akşam;
3 kaşık hakinopi ( havuçlu, kimyonlu, nohutlu pilav ) ve acıkcası zorla yedim ayıp olmasın diyesevmem pek öyle karışık şeyleri
3 kaşık kavurma et
ara;
4 şekersiz çay ( ufak bardak )
4 çiğ badem
3 çiğ fındık
Şu an resmen açımmmhemen şekersiz kahvemide kızıma yaptırdım kendimi buraya attım
Kızlarrrrrrrrrr Alyson ve benim haricimde kimse bildirim yapmamışUnutmayın pazar sabahına kadar vaktiniz var
Yaaa ne demek zorla yedim ben çok merak ediyorum pilav nasıl bir şeymiş diye.Merak etmiştim valla
Evet ya ben heyecanla sabahın köründe geldim yazdım kimse yazmamış herkes son zamanlar bir kaçak sanki.Bu ne böyle 3 kisiyle başlık döndürüyoruz
Günaydın güzeller :)
Sabah sporu olarak mekik çekeyim dedim malum benim göbeğin kendine ait özerk cumhuriyeti var daha önce bahsetmiştim
20 tanecik yapabildim.Yaptıklarım da mekik değildi sanırım pek fazla
Nasıl eriyecek bu göbekkk
Selamün Aleyküm kızlarr
Herkese günaydın
İnşallah az kaçamaklı ve bol hareketli bir haftasonu olur hepimiz için
Sabah erkenden uyandım ve ev ahalisi uyanana kadar şekersiz keyif kahvemi içtim
Şimdi uyandılarda bizde birazdan kahvaltımızı yapıp sonrada önce kızları Anneme bırakıp ( bir yarım saat orada oyalanırız bırakıp kaçmış olmayalım)
Artık ondan sonra ne yaparız bilmiyoruzKarı koca nasıl bir şeysek ya gece çocuklardan biri rahatsız olursa diye şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik Onun yerine bugün çocukcuk şöyle rahat rahat gezip, güzel bir yerlerde oturup sohbet ederiz, bowling oynamaya gideriz belki sonrada Akşam yemeğimizi baş başa güzel bir yerde yer Sinemaya gideriz diye düşündük
Artık yarın sabah ancak tekrar uğramaya fırsatım olur çünkü ikimizde telefonlarla ilgilenmeme kararı aldık bugün için
Valla eşim lezzet olarak mide dolmaya benzetti ( ben bir kere denemiştim onuda hiç beğenmemiştim )
Normal pilava iri iri havuçları rendelemiş ( dişe gelsinmiş )
İçinde tane kimyon ve haşlanmış nohut eklemiş okadar
Zaten onun haricinde birde kavurma yapmış birde taze börülçe salatası ( ki oda cidden kötüydü eşim hatır için bile yemedi) Başkada birşey yapmamış
Şu ara evet sakin buraları ama eminim okullarda açıldığında herkes en geç yuvaya dönmüş olacaktır
Ohhh ne güzel sabah erkenden uyanmışsın sende
Sanada günaydın canım
İnşallah haftasonunuda çok güzel bir şekilde atlatırız ve bir sonraki bildirimde çok güzel eksiler görürüz
Aleykümselam canım.
Sana bugün bol eğlenceli bir gün diliyorum.Şöyle git güzelce gez dolaş eğlen sevdiceğinle :)
Yarın görüşürüz buralarda oluruz zaten
Not: Sizin görümceye doğum günü hediyesiolarak yemek kursuna falan yollamak lazım aslında ama o da biraz hakarete kaçar
Kızlarr !
Unutmadan söyleyeyim.Mezura aldım bugün.Mezuram olmadığı için vücut ölçülerimi alamamıştım.Bugün alayım not edeyim bi koşeye :)
Eee madem vücut ölçülerini almaya başladık incelme konusunda daha iddialı olmak lazım. Böyle bacak-basen-göbek ( aynı videoda olur farklı videoda olur farketmez ) eriten bildiğiniz yaptığınız memnun kaldığınız video falan var mı ? Pilates çok etkili biliyorum ama ona eylül sonunda başlayabilirim şu an bulunduğum şehirde pilates vs. yok ne yazık ki.Özellikle alet gerektirmeyen egzersizler olursa çok sevinirim.Onlardan bende mevcut değil çünkü
Bir akıl verin bana gözünüzü seveyim.Leslie videosunun yanına ek olarak yapmayı düşünüyorum
Not: Bu aralar çok sıkıntıdayım.Biraz da onun etkisi sanırım dün gece midem çok bulandı.Üstüne çok acıktım.Ben de tuzlu kraker yedim şu ü ile başlayan markanın klasik krakerleri varya çubuk susamsız. Şimdi kaçamak yapmış sayılıyor muyum acaba ?
Sağ olasın canım bakalım 12 gibi çocukları Anneme satarızYarın sabaha kadar artık Anne Baba günü ilan ediyoruz
Valla işte benim görümceye sor çok güzel yemek yapıyorum sanırbelkide damak zevkiyle alakalı ama bana hiç uygun değil Gece eşimede dedim açımmmmm açççç diye nasıl gülüyor eee aşkım ye o zaman birşeyler diye ama o saatte sadece kahve içip yattım ve iyikide öyle yapmışım bari sabah vicdanım rahat uyandım
Canım ya ben o krakerleri arada yenilince pek kaçamaktan saymıyorum ama tabi kendim yediğimde mutlaka vicdanımı rahatlatmak için biraz daha dikkatli oluyorum bir sonraki öğünümde
Sonuçta insanız arada da olsa bizlerde diyet dışında birşeyler tükeceğizÖmür boyu ağzıma sürmem desek büyük konuşmuş oluruz
Ben dondurma konusunda biraz muzdarip oluyorum genelde yazınonada yeni karar aldım Yumuşak mevsim meyvelerinden püre yapıp az yoğurtla karıştırıp dondurucuya atma kararı aldım ( her daim buzlukta bulunsun yazın ) Dün çocuklar istediler aldırdım büyük kıza ama sakın bana alma diye tembihledim onlar yerken kedinin çiğere baktığı gibi bakakaldım o an bari bana uygun birşey olsun ki bende kendimi öyle kandırayım
Olmadı şu şoklanmış meyvelerden bile alınabilir ( böğürtlen, ahududu falan gibi )
Bende yarın ölçülerimi alıyorum ve hemen burada paylaşıyorum
Leslie haricinde squat hareketleri yapılabilir çok etkiliymiş birde eğer İnstagram kullanıyorsan ( ki benimde var diyet hesabım oradayediklerimi resimli paylaşıyorum arada ) orada melfet diye bir hesap var hatun günlük hareketler paylaşıyor hem en fazla 15 dakikayı alıyor hemde 1 haftada bile inanılmaz farklar oluyor ( resimlerle öncesi sonrası yapıyor hatta onu takip edenlerin öncesi sonrasılarınıda gösteriyor bakın atıyorum Ayşenin resmi fatmanın resmi diye ) Ben onun gösterdiği hareketleri yapacağım yarından itibaren
1 ay sonrada ölçülerimizi karşılaştırırız fark ne kadar diye
Ay merak ettim o instagram hesabini simdi he tam ismini paylasabilir misinoynakbasi34 :) benimki nsmmmdgn dileyen ekleyebilir.Ama eklerseniz haber edin herkesi kabul etmiyorum cunku arada kaynamayin
Bulamadim ki baska baska insanlar varBakıp da buldun mu canım ben bulamadım çünkü saçma sapan insanlar çünkü onlarla alakası yoktur.
Bulamadim ki baska baska insanlar var
Cok sukur dun regl oldum bugun kilom 79.9 gosteriyor arkadaslar :) cinnet kiyilarinda yalin ayak geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?