80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese merhaba.yazdıklarınızı okudumda kimse kilo verdiğinden yada yaptığı diyetten değil şurdaydım şunu söledim buraya baktım falan filan.bence siz hep bu kiloda kalırsınız çok saçmasınız.diyet grubuna değilde kadınlar günü varsa ona katılın

Demekki sandığınız kadar dikkatli okumamışsıniz.Gün içinde yenilen, içilenler de yazılıyor.Daha önce menü de paylaşmıştım ama yeniden doktora gidene kadar diyetim aynı olacağıiçin her gün aynı şeyleri mi paylaşmamı bekliyordunuz ? Aynı zamanda kim hangi çeşit diyet yapiyorsa onuda belirtiyor.Özel nedenlerden birkaç gündür siteye gelemedim ama ben yokken çok da degiştiğini düşünmüyorum.Son birkaç yorumu okuyup başlıkta gerginlik yatatmaya çalışıyorsunuz bence.Birbirimizi motive ederken hayatımızdan kesitler sunmanin nesi yanlış? Site kurallarina mı aykırı ? En önemlisi bu sizi neden ilgilendiriyor? Buraya gelip kimsenin motivasyonunu olumsuz yönde etkilemeye hakkınız yok.Bu başlik altinda 9, total olarak 30 kiloya yakın vermiş bir insanim.Aynı şekilde bu başlıkta benden önce bulunup, " şurdaydım burdaydım" diyerek 20 kilonun üstünde vermis insanlar var.Biz en azından hayatlarimizi olumlu yönde değiştiriyoruz.Alakamiz olmadığı başlıklara girip de insanların huzurunu bozmaya çalışmıyoruz!

Canım benim tartıda da yazıyordu öyle. Sanırım düşük pil uyarısı o. Pilini değiştirirsen düzelir diye umuyorum. Pilini eğer Türkiyedeysen japon pazarlarında falan bulabilirsin.

Hayır da bundan size ne? Diyet grubuna diyet hariç bir şey yazamazsınız diye bir yasak mı var? İşiniz gücünüz yok herhalde.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn

Dün yine ayağı yanmış kedi modunda olduğumdan giremedim pek
Gece 1'di eve girdiğimizde ( gündüz zaten ayrı gezdim eve gelip tam hadi keyif yaparım yemek faslıda bitti derken tekrar çıktık çadır almaya sonrasındada çay bahçesine geçince geç oldu ) tabi benim kızları yatırıp yatmam oldu 01:30 falan sabahda yine hortladım ama ancak kendime geldim

Şükür cumaya göre eksideyim ama dün dahada aşağısını görmüş ve dünki rakamın biraz daha aşağısını bekliyordum Neyse gecede geç yattım zaten o yüzden birazda şişkinlik olabilir diye kendimi teselli ettim

Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103 kg
Bu hafta; 102.5 kg

Fark; 0.5 kg
Yüzde; 0.49 %

Toplam fark; 22 kg

Ufakta olsa bir fark görmek tabiki beni mutlu etti ama haftaya dahada güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim

Tekrar hoşgeldin Yıldızcığım Tatilinin çok güzel geçtiğine eminim o 3 kgda bence yoldan ve yorgunluktan oluşan ödemdir ( bana çok sık oluyordu bir ara tatil sonraları )
Birlikte herşeyin üstesinden geliriz canım hiç canını sıkma

Ohh afiyete olsun
Bu arada Abinede RAbbim tamamına erdirmeyi nasip etsin....Aminnnnnnnnnn
Canım aksilik işte tamda zamanına deng gelmiş şöyle burnu açık bir şey yokmu sende serçe parmağını sıkmayacak yada birinden o geceye mahsus ayağına 1 numara büyük ayakkabı ödünç istesen ( bir gece için almaya deymez )

selamlar bende gidişata dur demek isteyenlerdenim
çok sıkıldım artık alışveriş yapmak bile istemiyorum hiç bişey yakıştıramıyorum bulamıyorum 86 kiloyum

Aramıza hoşgeldin canım o zaman
Umutsuzluğa kapılma birlikte hem güzel güzel sohbetler eder hemde hedeflerimize yavaş yavaş ulaşırız sağlıklı bir şekilde

Canım pazara kadar vakit var nasılsa büyük ihtimal senin tartının pili bitmiştir çıktığında bakarsın nasılsa
Olmadı bu haftada artık idare ederiz senide
Umarım çok güzel bir tatil olur ve kilo almadan geri dönersin

Şimdiiii gelelim sana
Burası takım yarışması değil bu BİİİİİRRRRRRRRRRRRRRRRR
Burada senin hayatın boyunca karşına çıkamayacak olan güzel dostluklar kardeşlikler kuruldu bu İKİİİİİİİİİİİİİ
Burada saçmalayan biri varsa sensin buda ÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Hepimiz insanız ve zaman zaman tabiki bizlerde kaçamaklarda yapacağız diyet dışınada çıkacağız ama bu bizim hep o kiloda kalacağımız anlamına gelmez Kilodan çok çok daha önemli şeyler var ve bunlardan birileride hoşgörü, anlayış ve güzel bir yürek ( ki bunların hiç biri yazdığın cümleden de belli olduğu gibi bence sende yok kusura bakma )

Burada herkesi severek isteyerek karşılıyoruz. Sende gelip kendin kilo verme sıkıntısı yaşamasanda ya Arkadaş okudum ama gözden kaçtı herhalde ne gibi bir yol çızıyorsunuz deseydin asla sana bu şekilde tepki vermezdim ama kilo verme işi kesinlikle psikolojiylede alakalı ve çoğumuza stres tam tersi kilo olarak geri dönebiliyor
Belki sende hayatında birşeyler yaşamışsındır ama emin ol benim kadar olmasın
Bu yazdığımıda okursan zaten az üstte benim 124.5 kgdan bu kilolara düştüğümü göreceksin ve cidden hiçte kolay bir şey değildi o süreç ( Rabbim düşman başına vermesin....Aminnn )
Sana ters gelebilir saygı duyarım ama bizi eleştirme hakkını vermez bu sana hadi eleştirdin bunu daha usturuplu yapman daha hoş olurdu sonuçta bu kilolarda kalırsınız çok saçmasınız demek resmen hakarettir banada göre

Eğer zaten yüreğinde bir nebze güzellik olmuş olsaydı içinden geçirsende dışına yansıtmazdın bu şekilde

Çok sık söylediğim bir şey;
( okuyacağına adım gibi emin olduğumdan zaten bunu yazıyorum )

Kilo verilebilir ama beyin nakli yapıldığını henüz duymadım

Dilerim Allahtan hiç bir zaman aynı şeyle uğraşmak zorunda kalmazsın ve bundan sonra en azından insanlara karşı bukadar acımasız olmazsın
Mübarek cuma günü seni Allaha havale ediyorum

Canım zaten ayağım 40 numara Önü kapalı platform topuklu aldım. Dayancam artık Biraz yürürüm daha sonra çıplak gezerim artık

Canım benim tartıda da yazıyordu öyle. Sanırım düşük pil uyarısı o. Pilini değiştirirsen düzelir diye umuyorum. Pilini eğer Türkiyedeysen japon pazarlarında falan bulabilirsin.

Türkiyedeyim canim.Degisik de bir pili var.Iyi aklima getirdin gideyim bi sorusturayim bugun de o isi de halledeyim :)

oynakbasi34 ha gayret canim benim 2li rakamlara cok azcik kalmis.Şunlara bi ulaş da başlıkta bayram havasi essin
Anlayışın icin de sagol canim dediginiz gibi umarim pille alakalifir.Sonuc iyi de olaa kötü de olsa bildirim kaçırmak istemiyorum.

Eğer yuvarlak birşeyse direk çıkar pil alacağın yere götür. Adamlar sana aynısını verir canım :) Bu arada kızlar ben bugün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum. Artık bu saatten sonra da olmaz. Artık yarına kaldı

Evet canım yuvarlak.Dedigin gibi cıkartıp götüreyim amca yalvaririm yetiş yoksa çatlarım meraktan diyeyim

Ben birkaç zamandir pazarlari belirtiyorum kilomu.Pazardab önce liste yayinlanmiyor nasilsa varsın yarına kalsin :)

Merhabalar canlar :)

Sorun pildeymiş gerçekten Yarın ya da pazar bildirimim gelecek ama bu tartıya uzun zamandır dokunan olmadı umuyorum doğru ölçer :)

Bu arada dün gereksiz yere başlığımıza gelen kullanıcı da pasif yapmışlar çok da iyi olmuş :)

Merhaba kizlar
Nasilsnz cuma paylasmlari yaplms
pazara kadar devamm
Yildiz oslew aramiza hosgeldiniz umarim hedef lerinze ulasirsnz azimle..
Alyson send turkiyeye hosgeldin canim tartida lo yazyosa pilin zayftr kizlar soylemis zaten
Bend ablamda tartildim bugun
Memleketteym bend tarti yok diye deli olmustm

Oynakbasim nasilsin.bu hafta yarim kilo wermisin tebrik ederim.
Senin coklu alinti mesajlarna bylrm.
Luzumsuzn birne agzinin payni guzelce vermsin
Bu arada kupeni saglickla tak insa hayirli olsun

Tlfndan griyorum zor oluyo.yanls gormedysem bska kilo paylasmi yaplmamsti.
Bend pazar yapaym istiyorum
Oynakbasim tahminimdn az cktim pazara kadar braz daha gayret gsterym paylasm yapcm insa

Anaaa cidden pasif mi yapmışlar Kız inşallah öncesinde benim yazıyı okumuştur belki jeton düşerdi de en azından başkasına aynı muameleyi yapmazdı

Aa bak kiblemeyi unutmuşum o vatandaşı. Birisi benim yerime kiblemiş. İyi olmuş

Valla hiç aklımın ucuna bile gelmedi hatunu şikayet etmek
Demekki ilk değil çünkü bir kerette banlanacağını sanmıyorum Neyse herkes hakkında hayırlısı diyelim boşver biz kendi kilo verme serüvenimize bol sohbet ederek devam edelim

İnşallah çok çok güzel zaman geçirip kilo almadan geri dönersin

Oynakbasim nasilsin.bu hafta yarim kilo wermisin tebrik ederim.
Senin coklu alinti mesajlarna bylrm.
Luzumsuzn birne agzinin payni guzelce vermsin
Bu arada kupeni saglickla tak insa hayirli olsun

Sağ olasın bu haftasonuda çok yoğun geçecek malum campa gidiceğiz bir gececikde olsa
Bugün aldığımız çadırı evin içine kurduk sağlammı diye bakmak için kızlar şimdiden çok heycanlı ki onlara kalsa daha uzun süre kalmayı istiyorlar ama bakalım belki bayramda birşeyler yaparız diye konuştuk eşimle bu sene sanırım leyleği havada gördük paso gezmelerdeyiz

Sağ olasın canım elimden geldiğince birilerine birşeyleri izah etmeye çalıştım inşallah kulağına küpe olmuştur onunda
Küpelerimi büyük bir zevkle takıyorum tabi yarın gitmeden çıkartırım çünkü onlarıda denizde kaybedersem çok üzülürüm sonuçta Annemin hediyesi Daha iyileride sizlerin olur inşallah canım benim

Tlfndan griyorum zor oluyo.yanls gormedysem bska kilo paylasmi yaplmamsti.
Bend pazar yapaym istiyorum
Oynakbasim tahminimdn az cktim pazara kadar braz daha gayret gsterym paylasm yapcm insa

Aynen benden başkası şimdilik paylaşım yapmadı Pazar gecesine kadar vakit var canım ve inanıyorum çok güzel sonuçlar gelecek sizlerden de

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah hepimiz için çok güzel ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için ....Aminnnnn

Bu sabahda yine erkenden daha çalar saat çalmadan uyandım
Düne nazaran 200 gr daha az cıktım sabah tartıda
Her gün okadar gitse 7 günde 1.4 yapar ki ben 1 kgya razıyım
Cidden kendimi çok iyi hissediyorum

Öğleden sonra yola çıkacağız ve o zamana kadar daha çocuklara yedek kıyafet hazırlıyacağım birde tabi Piknik sepetime götüreceklerimi yerleştireceğim
Ufaklık gece yatarken sabah uyanınca benide uyandır kıyafet cantamı hazırlayacağım diye tutturdu bu ara taktı ben büyüdüm ne giyeceğime kendim karar vereceğim diye
ama biraz daha uyusun yoksa hadi gitmiyormuyuz diye yer bizi gidene kadar

Evdekiler uyurken Mutfağımı bir güzel toparladım ve bir yandan Öğlenlik zeytinyağlı taze Fasülyemi de ateşe koydum Sanırım Öğle yemeğinden sonra yola çıkacağız ve akşam onlar mangal yaparken ben sarma yiyeceğim bugün nişasta günüm o yüzden protein yok

Şimdide şekersiz keyif kahvemi yaptım biraz dinleniyorum sonrada artık bir kaç kıyafet hazırlamam lazım sonuçta yedek şart tabi mayolarıda çıkarmam lazım

Hava şartları yüzünden bizim kamp işi Bayram Tatiline kaldı
Allahtan çanta falan daha hazırlamamıştım

Annemlerin köyü gideceğimiz yere yakın sayılır ve sabah arayıp oralarda baya yağmur yağdığını iletti Fırtına bile çıkabilir okadar berbat aman sakın gitmeyin dedi
Şansıma tüküreyim diyecektim ama bundada vardır bir hayır
O bahaneyle en azından listemede daha rahat uyarım
Öğlen yemeğimde pişti erkenden kalkınca akşamlık zaten hazır bir gece önceden sarma yapmıştım misss
Bu 90 günlük diyet olayı çok hoşuma gitti en azından her gün ne yiyeceğimi belirtmemesi beni kasmıyor ama ne tür yemek yemem gerektiğini belirttiği için menü belirlemek daha kolay oluyor

Slm kizlar..hosgeldin diyen arkadaslara buyuk bir ictenlikle tesekkur ederim..
Kalori hesabi yapamadim aslinda istiyorum ama olmuyo simdilik sadece gece yemelerini biraktim .birde dun yarim saat kadar yurudum bugun ise 60 dk bisiklet surdum..su an kahvemi iciyorum 2 hurma esliginde..ve sali gunu 10 gunluk orucu tutmaya niyetlenecem ins. O zamanda azda olsa gider iftarlik tek cesit dsunuyorum..sahurdada sut icerim..iftardan sonrada bisiklet binebilirsem super olur..
Oynakcim tatil iptal olmus hayirlisi olsun canim..ben yarin tartilip haftaya bildirim yaparim ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…