Herkese merhaba.yazdıklarınızı okudumda kimse kilo verdiğinden yada yaptığı diyetten değil şurdaydım şunu söledim buraya baktım falan filan.bence siz hep bu kiloda kalırsınız çok saçmasınız.diyet grubuna değilde kadınlar günü varsa ona katılın
Canım benim tartıda da yazıyordu öyle. Sanırım düşük pil uyarısı o. Pilini değiştirirsen düzelir diye umuyorum. Pilini eğer Türkiyedeysen japon pazarlarında falan bulabilirsin.Kızlar merhaba :)
Türkiye'ye geldim o yüzden bu aralar buraya pek sık uğrayamıyorum.Bir de şöyle bir kötü olay var.Bu evdeki tartım bozulmuş sanırım.Üstüne çıktığımda Lo yazıyo ve tartmıyo nedense.O yüzden bu hafta kilo bildirimi yapamazsam kusura bakmayınTartıda ne sorun olduğunu tahmin eden var mı acaba ?
Hayır da bundan size ne? Diyet grubuna diyet hariç bir şey yazamazsınız diye bir yasak mı var? İşiniz gücünüz yok herhalde.Herkese merhaba.yazdıklarınızı okudumda kimse kilo verdiğinden yada yaptığı diyetten değil şurdaydım şunu söledim buraya baktım falan filan.bence siz hep bu kiloda kalırsınız çok saçmasınız.diyet grubuna değilde kadınlar günü varsa ona katılın
Slm kizlar..uzun zamandir ugrayamamistim ..kurkcu dukkanina geri dondum..umarim kabul edersiniz..artik diyet moduna girmek istiyorum..yoksa gidisat iyi degil
Izine gittim gedim cok kilo almisim..5.5 haftada 3 kilo..su anki kilom 85.7 bugun kalori sayimina basladim ins yaabilirim..
Günaydın canlarım :) Sabah ilk olarak şekersiz sütsüz kahvemi içtim ki tadı iğrençtiŞimdi kendime domatesli şehriye çorbası yaptım ondan bir güzel içerim artık Kızlar cumartesi nişanı var abimin. Geçen de ayağımı duvara tekme atmıştım. Ondan az biraz serçe parmağımı hareket ettirirken canım yanıyor. Ben topukluları nası giycem ya
selamlar bende gidişata dur demek isteyenlerdenim
çok sıkıldım artık alışveriş yapmak bile istemiyorum hiç bişey yakıştıramıyorum bulamıyorum 86 kiloyum
Kızlar merhaba :)
Türkiye'ye geldim o yüzden bu aralar buraya pek sık uğrayamıyorum.Bir de şöyle bir kötü olay var.Bu evdeki tartım bozulmuş sanırım.Üstüne çıktığımda Lo yazıyo ve tartmıyo nedense.O yüzden bu hafta kilo bildirimi yapamazsam kusura bakmayınTartıda ne sorun olduğunu tahmin eden var mı acaba ?
Herkese merhaba.yazdıklarınızı okudumda kimse kilo verdiğinden yada yaptığı diyetten değil şurdaydım şunu söledim buraya baktım falan filan.bence siz hep bu kiloda kalırsınız çok saçmasınız.diyet grubuna değilde kadınlar günü varsa ona katılın
Canım benim tartıda da yazıyordu öyle. Sanırım düşük pil uyarısı o. Pilini değiştirirsen düzelir diye umuyorum. Pilini eğer Türkiyedeysen japon pazarlarında falan bulabilirsin.
Eğer yuvarlak birşeyse direk çıkar pil alacağın yere götür. Adamlar sana aynısını verir canım :) Bu arada kızlar ben bugün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum. Artık bu saatten sonra da olmaz. Artık yarına kaldı
Merhabalar canlar :)
Sorun pildeymiş gerçektenYarın ya da pazar bildirimim gelecek ama bu tartıya uzun zamandır dokunan olmadı umuyorum doğru ölçer :)
Bu arada dün gereksiz yere başlığımıza gelen kullanıcı da pasif yapmışlar çok da iyi olmuş :)
Aa bak kiblemeyi unutmuşum o vatandaşı. Birisi benim yerime kiblemiş. İyi olmuş
Merhaba kizlar
Nasilsnz cuma paylasmlari yaplms
pazara kadar devamm
Yildiz oslew aramiza hosgeldiniz umarim hedef lerinze ulasirsnz azimle..
Alyson send turkiyeye hosgeldin canim tartida lo yazyosa pilin zayftr kizlar soylemis zaten
Bend ablamda tartildim bugun
Memleketteym bend tarti yok diye deli olmustm
Oynakbasim nasilsin.bu hafta yarim kilo wermisin tebrik ederim.
Senin coklu alinti mesajlarna bylrm.
Luzumsuzn birne agzinin payni guzelce vermsin
Bu arada kupeni saglickla tak insa hayirli olsun
Tlfndan griyorum zor oluyo.yanls gormedysem bska kilo paylasmi yaplmamsti.
Bend pazar yapaym istiyorum
Oynakbasim tahminimdn az cktim pazara kadar braz daha gayret gsterym paylasm yapcm insa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?