- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Benim yerime eltim BAKIYOR o işlere her sabah farklı birşey söylüyor
Bir gün geliyor sadece kalçadan erimişsin göbeğin aynı diyor bir gün geliyor basenlerin ve kalçam olduğu gibi duruyor göbeğin gitmiş diyor46 beden etek giyen canım eltim :)
Ve benim basen kıvrımım yok Olmasını çok isterdim hafif basen Lazım her Kıyafet güzel oluyor o zaman
Basit bir pantolon bile çok hoş duruyor bence :)
Günaydın kızlarBugün tam bir ay oldu diyete başlayalı 88 ile başladım tam 4.2 vermişim orta şeker sayılır tabi 85 duvarı beni mahfeti bu rakam 5in üzerinde olurdu şimdide hedef 80 ve 80 duvarını yıkmak olacak oda bir ayımı alır herhal
Sağol canım yok kucumsemiyom ama duvarlara kızıyorum bende bugün baya yoruldum oğlumun yanına gitim 13000 adım yapmışım aslı daha fazla olurdu dondurucu bir soğuk vardı dışarda bebek üşüyordu ondan erken teslim ettim birazda gelirken yolu kısaltır ama akşam yemeğim biraz ağırdı ve geç yedimSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiii
Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittimordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmışüstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü haldeonların fiyatı henüz belli değil
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dediartık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum )
Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrargit geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğimbol bol sohbet ederiz
Canım bence Eltin sırf Fesatlığından öyle yapıyorBoşver sen ona hiç takılma sonuçta sen kendini biliyorsun ve tartıda yalan söyleyecek değil sen fıstık gibi oldukça daha çok eleştiri üretecektir ve bu doğru yolda olduğunun göstergesi olur sana emin ol
Aynen devam
Canım 4 kgyu azımsama bence gayet güzel bir rakameminim 85 duvarını da geçtiğinde çok daha çabuk ve güzel gidecek kilocuklar
Varsın 1 ay sürsün ama ben eminim yakında 7li rakamlarıda göreceksin
Bilmiyorum canım :) diyetin 24. Günü idi bugün sabah 81.4 ü gördüm giden 3.6 kiloSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiii
Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittimordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmışüstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü haldeonların fiyatı henüz belli değil
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dediartık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum )
Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrargit geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğimbol bol sohbet ederiz
Canım bence Eltin sırf Fesatlığından öyle yapıyorBoşver sen ona hiç takılma sonuçta sen kendini biliyorsun ve tartıda yalan söyleyecek değil sen fıstık gibi oldukça daha çok eleştiri üretecektir ve bu doğru yolda olduğunun göstergesi olur sana emin ol
Aynen devam
Canım 4 kgyu azımsama bence gayet güzel bir rakameminim 85 duvarını da geçtiğinde çok daha çabuk ve güzel gidecek kilocuklar
Varsın 1 ay sürsün ama ben eminim yakında 7li rakamlarıda göreceksin
Bilmiyorum canım :) diyetin 24. Günü idi bugün sabah 81.4 ü gördüm giden 3.6 kilo
:)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum
Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )
Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52
Toplam giden; 27.8 kg
Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında
Hiç gitmelesinden daha iyi gerçi bende benzer bir durum yasadim ama seni azminden dolayı tebrik ediyorum..SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum
Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )
Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52
Toplam giden; 27.8 kg
Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında
aleyküm selam oynakbaşım.. seni çok çok tebrik ediyorum.. bıraktığımdan beri ne güzel düşüşler yaşamışsın maşallah.. ben ne güzel kilo veriyordum ama çeşitli nedenlerden elimde patladı.. dün senin azmini görünce 90 gün diyetine başladım bende 6-7 kilo hedefledim.. 28 gün yapıcam inş Allah 'ın izniyle.. senin yardımını bekliyorum..
kilom:69.6 oldu. 70den çok pis korkuyorum
ve regl dönemim şu an bekliyorum.. sanırım regl bitene kadar baya eksi görürüm devam edebilirsem.. sabah meyveyle kahvaltı yaptım ama acıkıtm iyi mi??
nasıl bir yol izlesem??
Günaydınlar herkese buğu tartı günü ve ben üç gündür tuvalete gitmedim salı günü 83.8 idim o gün bu gündür kabizim ondan fazla birşey değişmemiş hata 100 grm gelmiş ama bende haftaya güzel bir rakam göreceğim inanıyor
Baslangic: 88kg
Geçen hafta: 85kg
Bu hafta: 83.9 kg
Giden:1100g
Toplam giden:4.1kg
Merhaba nannen sende benim gibi 5 ve 0 duvarına takilanlardasin galiba benim tavsiyem öncelikle az çok vücuduna neyin yaramadığını tahmin edebilirsin bu günlerde onlardan uzak dur bide tek çeşit besleniyorsan yeme şeklini iki günlüğüne değiştir ve en önemlisi muhakkak günde 3 litre su tuketcanlar bu hafta sadece400 gr verdim cok az adet oldum bitti onunla mi alakalu acaba veremedim canim sikildi yani anlicaniz diyetisyen dr tartisi bizim evdekinden 1 az tartiyio onun tartisina gore 85 duvarini astim ama evde ole degil evdede bi gorsem icim ferahliyacak boyle veremediginiz durumlarda ne yapionuz yardim edin hizlandirayim
arkadaslar nerdesiniz ya size ihtiyacim var
İradene hayranım supersinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı bir türlü
Erkenden Annemlerle Botanik bahçeye gittik Annemlerin köydeki yere meyve ağacı bakmak içinTabi okadar bitkiyi ve çiçeği görünce kendimden geçmişim ve eve geldiğimde Akraba günü için hemen hazırlanmam gerekiyordu
Eşimin yengesi bir sürü şey hazırlamış; 2 çeşit börek ( biri pırasalı biride makarnalı peynirli ), kısır, Muhallebili bir tatlı üzeri incir püreli ve narlıbirde un helavsı ( top top yapmış bol yağlı )
Tabi gitmeden evvel 1 kase cacık yedim acıkmış olmayayım diye ve hiç bir ikramlığın tadına dahi bakmadım1 adet mandaline ve bol şekersiz çayla atlattım günü
ASlında 15 gün evvelde beni gören akrabalar hepsi irademe ve bana helal olsun çektilerİltifatları yağdırdılar ve tabi bende onlar saydıkça iyice havalara girdim Bana çok güzel motivasyon oldu
Eve gelince saat 17:30 gibi çok acıktığımdan 1 kase daha cacık yaptım kendime ama cidden midem ufalmış o bir kase cacık bile fazla geldi
Yarın sabahda kaç senedir yüz yüze görüşmediğimiz eşimin eski iş arkadaşına kahvaltıya gidiceğiz ve onlarında tepkisini çok merak ediyorum
En son beni küçük kuzum doğduktan sonra sadece 1 kere gördüler o zamanlarda 124 kg olmasamda rahat 115 vardımBakalım bu kez görünce birşeyler fark edeceklermi
Protein günüm olduğu için erken öğle yemeği gibi olacak bana bu kahvaltı faslı ve yine çaktırmadan günüme uygun besleneceğim
Canım biraz geç oldu ama ancak fırsatım olduinşallah yinede yardımım dokunabilir
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
ASlında protein günümdü ama hatır için çiğ tavuk yenir misali bende yoğun istek üzerine çok çok az dışına çıkmak zorunda kaldımyinede dengelediğimi düşünüyorum
Sabah evden çıkmadan 2 adet mandalina yedim ( 07:00de )
Kahvaltı faslı 11de başladı ;
4 adet yeşil zeytin
1 yumurta
1 ufak parça peynir
2 adet sarma ( zeytinyağlı, çeşit olsun diye yapmış )
3 kaşık patates salatası
Maalesef domates salatalık yoktu sofrada bende çok ısrar edince hadi hiç ses etmeden yiyeyim dedim
Saat 15:30 gibi şekersiz Türk kahvesi
Saat 17:00 gibide eve geldiğimiz için dengelensin diye 1 ufak kase cacık yedim sadeceo saatte evdekilere başka şeyler hazırladım ama kahvaltıda dışına çıktığım için vicdanım rahat etmediği için ben cacıkla yetindim tabi şu an açım olsun güzellik ve en önemlisi sağlık için herşeye katlanmak artık bende alışkanlık haline geldi
Biraz evvelde şekersiz bir Nescafe içtim kapanış olarak
İnşallah bol bol eksi olarak karşılık görürüm yarın sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?