80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiii

Anam bugün felaket yoğun ve yorucu bir gündü ve ben daha yarım saat önce ancak eve girebildim
Sabah 07:50 de evden bir çıktım pir çıktım
Önce Anaokuluna kızı bırakıp sağlık ocağından sıra almaya gittim ordan tekrar okula gidip toplantı saatini bekliyeyim dedim baktım yarım saat var hemen kuaföre attım kendimi ve saçlarımı kestirdim
Boyuna büyük kız karar verdi ama çok güzel oldu bende bayıldım
Okuldaki veli toplantısıda 1 saatte yakın sürdü ; Neymiş çocuklara etkinlik seti alınacakmış ve 120 Liracıkmış üstelik 1 hafta içinde de alınması gerekiyormuş ister başka yerden ister öğretmenin bulduğu yerden
Çocukların önlüklerini gösterdi ki bütün Anneler gereksiz gördüğü halde onların fiyatı henüz belli değil
Allahtan doğum günü kutlamalarına karşı öğretmenimiz ve gereksiz masraf olarak görüyor ( aslında kadın herşeye masraf gözüyle bakıyor ama bazı çok bilmiş hatunlar müdüre kadar çıkınca mecbur kalıyorum almaya dedi artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum )

Anneme geçtim oradan ve öğle yemeğiyle kahve faslından sonra kendimizi yollara attık tekrar git geç 1.5 kmden 3 km yol yürüdük pazara giderken tabi pazardada 2 saate yakın yürüdüm
Felaket yoruldum ama gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi
Heee çok özledim sizleri ve yarın kesinlikle akşama kadar hiç bir yere gitmeyeceğim bol bol sohbet ederiz

Canım bence Eltin sırf Fesatlığından öyle yapıyor Boşver sen ona hiç takılma sonuçta sen kendini biliyorsun ve tartıda yalan söyleyecek değil sen fıstık gibi oldukça daha çok eleştiri üretecektir ve bu doğru yolda olduğunun göstergesi olur sana emin ol
Aynen devam

Canım 4 kgyu azımsama bence gayet güzel bir rakam eminim 85 duvarını da geçtiğinde çok daha çabuk ve güzel gidecek kilocuklar
Varsın 1 ay sürsün ama ben eminim yakında 7li rakamlarıda göreceksin

Sağol canım yok kucumsemiyom ama duvarlara kızıyorum bende bugün baya yoruldum oğlumun yanına gitim 13000 adım yapmışım aslı daha fazla olurdu dondurucu bir soğuk vardı dışarda bebek üşüyordu ondan erken teslim ettim birazda gelirken yolu kısaltır ama akşam yemeğim biraz ağırdı ve geç yedim

Bilmiyorum canım :) diyetin 24. Günü idi bugün sabah 81.4 ü gördüm giden 3.6 kilo
:)

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde yine erkenden uyandım
Havalar iyice soğdu valla ufak ufak petekleri yaksammı diye düşünmeye başladım
Hemen 2 mandalinamı yedim kahvaltı hesabına

Umarım hepimiz için bol eksili bir gün olur
Bugün benim nişasta günüm Öğlen kısır ve akşamda nohut yapmayı düşünüyorum

Bilmiyorum canım :) diyetin 24. Günü idi bugün sabah 81.4 ü gördüm giden 3.6 kilo
:)

Canım pes etmeden devam eminim sıvı gününe kadar biraz daha gider sonra 2.ci periyotta daha güzel gider kilolar hem 4.5 kgda olsa ayda yine iyi 3 ayda neredeyse 15 kg yapar ki buda çok güzel ve sağlıklı bir rakam olur

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa sizlere fazlasıyla hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar

Malum bugün tartı günü ve bende büyük bir hevesle tartıya cıktım
Maalesef bu hafta umduğum kadar çok gitmemiş daha doğrusu 2 gün öncesine kadar çok çok daha güzel bir rakam görmüştüm ama sanırım hem gribin etkisi hemde dünki kısırın etkisi derken eksim azlamış
Eskiden olsa kahrolurdum ama sonuçta görmüştüm daha aşağısınıda ve ödem olduğuna adım gibi eminim o yüzden hiç canımı sıkmıyorum ve aynen devam ediyorum

Hazır aklımdaykende bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 97.2 kg
Bu hafta; 96.7 kg ( düz 96yı bile görmüştüm halbuki 2 gün önce )

Giden; 0.5 kg
Yüzdesi; % 0.52

Toplam giden; 27.8 kg

Bunada şükür ama eminim haftaya çok daha güzel bir rakamla karşınızda olacağım
Umarım herkes bol bol eksi görür tartısında

aleyküm selam oynakbaşım.. seni çok çok tebrik ediyorum.. bıraktığımdan beri ne güzel düşüşler yaşamışsın maşallah.. ben ne güzel kilo veriyordum ama çeşitli nedenlerden elimde patladı.. dün senin azmini görünce 90 gün diyetine başladım bende 6-7 kilo hedefledim.. 28 gün yapıcam inş Allah 'ın izniyle.. senin yardımını bekliyorum..
kilom:69.6 oldu. 70den çok pis korkuyorum
ve regl dönemim şu an bekliyorum.. sanırım regl bitene kadar baya eksi görürüm devam edebilirsem.. sabah meyveyle kahvaltı yaptım ama acıkıtm iyi mi??
nasıl bir yol izlesem??

Hiç gitmelesinden daha iyi gerçi bende benzer bir durum yasadim ama seni azminden dolayı tebrik ediyorum..

Günaydınlar herkese buğu tartı günü ve ben üç gündür tuvalete gitmedim salı günü 83.8 idim o gün bu gündür kabizim ondan fazla birşey değişmemiş hata 100 grm gelmiş ama bende haftaya güzel bir rakam göreceğim inanıyor

Baslangic: 88kg
Geçen hafta: 85kg
Bu hafta: 83.9 kg
Giden:1100g
Toplam giden:4.1kg

Harikasın canım aklına takılan bir şey geldiğinde mutlaka sor canım seve seve yardımcı olurum bende elimden geldiğince
Eminim bir daha Allahın izniyle 7li rakamları bir daha göremeyeceksin
Benimde bu ara şişlik var çünkü iki gün evvel 96yı düz görmüştüm ama bugün 500 gr artı çıktım ( tabi cumaya göre 700 gr eksideyim şükür ) ve daha yeni grip ve regl bitti

Süpersinc anım eminim 2 haftaya sen kesinlikle 7li rakamları göreceksin aynen devam hiç bozmadan

Slm kızlar hepinize güzel ve bol eksili bir hafta sonu diliyorum
Ben güne düne göre -400 gördüm yani tam 83.5 olmuşum insalah böyle devam eder bakalım kasımın 14 iki ay tamamlanıyor 78 olsam yeter ama 80 duvarı beni korkutuyor tabi tahminimce gelecek hafta sonu regl olurum bakalim

canlar bu hafta sadece400 gr verdim cok az adet oldum bitti onunla mi alakalu acaba veremedim canim sikildi yani anlicaniz diyetisyen dr tartisi bizim evdekinden 1 az tartiyio onun tartisina gore 85 duvarini astim ama evde ole degil evdede bi gorsem icim ferahliyacak boyle veremediginiz durumlarda ne yapionuz yardim edin hizlandirayim

Merhaba nannen sende benim gibi 5 ve 0 duvarına takilanlardasin galiba benim tavsiyem öncelikle az çok vücuduna neyin yaramadığını tahmin edebilirsin bu günlerde onlardan uzak dur bide tek çeşit besleniyorsan yeme şeklini iki günlüğüne değiştir ve en önemlisi muhakkak günde 3 litre su tuket
Bunun dışında iki günlük detok diyetler var bunları uygulayabiyorsaan yap diyecem ama ben bu tür şeyleri kendim yapamıyom yani detoksu

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı bir türlü
Erkenden Annemlerle Botanik bahçeye gittik Annemlerin köydeki yere meyve ağacı bakmak için Tabi okadar bitkiyi ve çiçeği görünce kendimden geçmişim ve eve geldiğimde Akraba günü için hemen hazırlanmam gerekiyordu

Eşimin yengesi bir sürü şey hazırlamış; 2 çeşit börek ( biri pırasalı biride makarnalı peynirli ), kısır, Muhallebili bir tatlı üzeri incir püreli ve narlı birde un helavsı ( top top yapmış bol yağlı )
Tabi gitmeden evvel 1 kase cacık yedim acıkmış olmayayım diye ve hiç bir ikramlığın tadına dahi bakmadım 1 adet mandaline ve bol şekersiz çayla atlattım günü
ASlında 15 gün evvelde beni gören akrabalar hepsi irademe ve bana helal olsun çektiler İltifatları yağdırdılar ve tabi bende onlar saydıkça iyice havalara girdim Bana çok güzel motivasyon oldu

Eve gelince saat 17:30 gibi çok acıktığımdan 1 kase daha cacık yaptım kendime ama cidden midem ufalmış o bir kase cacık bile fazla geldi

Yarın sabahda kaç senedir yüz yüze görüşmediğimiz eşimin eski iş arkadaşına kahvaltıya gidiceğiz ve onlarında tepkisini çok merak ediyorum
En son beni küçük kuzum doğduktan sonra sadece 1 kere gördüler o zamanlarda 124 kg olmasamda rahat 115 vardım Bakalım bu kez görünce birşeyler fark edeceklermi
Protein günüm olduğu için erken öğle yemeği gibi olacak bana bu kahvaltı faslı ve yine çaktırmadan günüme uygun besleneceğim

arkadaslar nerdesiniz ya size ihtiyacim var

Canım biraz geç oldu ama ancak fırsatım oldu inşallah yinede yardımım dokunabilir

İradene hayranım supersin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

GEzenti Oynakbaşı geldiiiii

Bugün çok uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlara kahvaltıya gittim malum
Sabah erkenden kalkıp süslenip püslenip sokağa attık kendimizi ve çok güzel bir gün geçirdik
Tabi muhabbet kilolarımada geldi ve hepsi rekorum olan 124.5 kgyu duyunca şok oldular Tabi o halimi bilmiyorlar ama eskiye nazaran çok daha zayıf olduğumu söylediler hatta bugünki kilomu duyuncada inanamadılar kesinlikle çok daha az görünüyorsun dediler tabi ben yine aldım çoşkuyu

1 Ay sonra da biz davet ederiz onları ( bende o arada inşallah bir 4 kgdan fazlasını verir biraz daha şaşırtırım onları ) Kahvaltıda çok şükür fazla kaçırmadım ama tabi mecbur hatır için protein günümün çok çok az dışına çıktım 2 adet sarma ve 3 kaşık kadar patates salatası yedim ısrar üzerine ama diğer ikramlarlara ağzımı sürmedim hatta Ev sahibi olan Abi kız kuş kadar yedin Allah aşkına doyur karnını diyip durdu dedim cidden doydum
Eşime bile hayret etti ekmek yemiyoruz şeker kullanmıyoruz diyince heleki sen ekmek canavarıyken nasıl bıraktın ekmeği dedi işin bende bittiğini duyuncada valla helal olsun ben ekmeksiz hayatta doymam dedi

Çok güzel sohbetler ettik hatta öğlen bir güzel şekersiz kahvelerimizide içip öyle ayrıldık tabi benim küçük cimcimeye bayıldılar ( yine yaptı yapacağını ve bin türlü cilveyle hayranlık yarattı )
Şimdi kesinlikle bir sonraki buluşmamıza kadar dahada güzel fark yaratmak istiyorum Allahın izniyle

Yarın Nişasta günüm ve bir kaç gün tam diyete uyarak yapmak istiyorum bakalım cumaya o zaman ne kadar fark göreceğim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

ASlında protein günümdü ama hatır için çiğ tavuk yenir misali bende yoğun istek üzerine çok çok az dışına çıkmak zorunda kaldım yinede dengelediğimi düşünüyorum

Sabah evden çıkmadan 2 adet mandalina yedim ( 07:00de )
Kahvaltı faslı 11de başladı ;
4 adet yeşil zeytin
1 yumurta
1 ufak parça peynir
2 adet sarma ( zeytinyağlı, çeşit olsun diye yapmış )
3 kaşık patates salatası

Maalesef domates salatalık yoktu sofrada bende çok ısrar edince hadi hiç ses etmeden yiyeyim dedim

Saat 15:30 gibi şekersiz Türk kahvesi

Saat 17:00 gibide eve geldiğimiz için dengelensin diye 1 ufak kase cacık yedim sadece o saatte evdekilere başka şeyler hazırladım ama kahvaltıda dışına çıktığım için vicdanım rahat etmediği için ben cacıkla yetindim tabi şu an açım olsun güzellik ve en önemlisi sağlık için herşeye katlanmak artık bende alışkanlık haline geldi

Biraz evvelde şekersiz bir Nescafe içtim kapanış olarak
İnşallah bol bol eksi olarak karşılık görürüm yarın sabah

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta çok çok güzel ve bol eksili geçecek

Bu sabah biraz geç uyandım (07:45 de kuzu uyandırdı Anne Anaokuluna gitmiyormuyum diye )
Tabi normaldir sonuçta ayağı yanmış kedi gibi gezdim iki gündür ve baya yorulmuşum
Sabah 1 adet greyfurtumu yiyerek güne başladım ve bu hafta çok çok güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Herkese süpriz olması içinde hiç açık vermeyeceğim sizlere cumaya kadar merak edin nasıl bir bildirim yapacak diye

Gününüz aydın olsun kızlar haftasonunu geride bırak tık hadi hepimiz cumaya güzel rakamlarla burda olalım
Oyakbasi hadi tam gaz devambende güzel rakam göreceğim inanıyor bu hafta kendi rekorumuzu kiralim

iradenize hayran kaldım.Sizi okuyunca zayıflayacağıma dair inancım geldi yeniden umarım busefer olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…