80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iradenize hayran kaldım.Sizi okuyunca zayıflayacağıma dair inancım geldi yeniden umarım busefer olur :)

Aslında en önemlisi zaten kendine inanmak inan sonrası çok daha kolay oluyor
Kabul ilk zamanlar insanın canı bazen başka şeylerde istiyor ama cidden benim beynimde bitti ve artık hiç canım çekmiyor bana zarar verecek şeyleri

Bak ben 90 günlük diyeti yapıyorum 1.5 aydır ve inan hiç diyette değilim sanki istersen incele kkda da var diyetin ayrıntısı hatta eğer face kullanıyorsan 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubunu bul ( ben kurdum ) Hem kafana takılan birşey olduğunda da anında yazabilirsin ister buraya ister oraya
Hayatım boyunca hiç böyle zevkle ve kolay kilolarımdan kurtulmamıştım

SElamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünüde kaçamaksız diyetime uygun bir şekilde bitirdim hatta yeme faslını bugün biraz daha erken bitirdim çok şükür kendimi aç ama mutlu hissediyorum
Allahın izniyle yarında aynı şekilde devam edeceğim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün malum Nİşasta günümdü

Sabah ( 08:00 de ) 1 adet Greyfurt, 1 bardak ceviz suyu + 1 ceviz
Öğlen ( 12:00 de ) 1 tabak patates salatası
Ara; ( 12:30 da ) 1 adet şekersiz Türk Kahvesi
Akşam ( 15:30 gibi ) 1 tabak patates salatası ( iş arasında açıkır gibi olunca olanı götürdüm hesapta çorba yapacaktım )
Ara; 1 adet Şekersiz Türk kahvesi

Kesinlikle yatana kadar hiç bir şey içmeyeceğim sadece su Birde yatmadan 1 saat önce tekrar 1 bardak ceviz suyu ( 1 adet cevizi 1 bardak suya koyup bekletiyorum 5 - 6 saatten biraz fazla ve suyunu içiyorum bugünden itibarende sabah akşam yapacağım bağırsakları düzene sokma gibi bir sürü faydası varmış zayıflamada dahil Hani merak eden olursa diye açıklıyayım dedim )

Ben de bugün basladım ınsallah.sızı okuduktan sonra ınanıyorum artık facede grubunuza da geleceğim en kısa zamanda cok tesekkür ederımm :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah 07:45 gibi evden çıkınca uğramaya fırsatım olmadı biraz evvel eve gelip kalan bir iki işimide yapıp kendimi buraya attım
Kuzuyu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kızımla sağlık ocağına gittik endoskopi sonucunu doktorumuza göstermek için şükür oda sadece midesini rahatlatacak şurup verdi ve beslenmesine dikkat ederse reflünün geçici bir şey olduğunu söyledi
Dönüştede Annemlere uğrayıp öğle yemeğimide yedikten sonra eve attım kendimi

Şimdide keyif kahvemi içerken sizlere bakayım dedim

Hatta aklımdayken bugünki yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayım nasılsa dışına çıkmayacağım

Uyanınca ( 07:30da ) 1 bardak cevizli su + içindeki 1 ceviz
Sabah; ( 08:15 de ) 2 adet mandalina 1 şekersiz çay ( sağlık ocağı açılana kadar vakit geçsin diye büyük kızımla çay bahçesine gittik
Öğle; ( 12:00de ) 1 tabak domatesli makarna
ara; ( 14:00de ) 1 adet şekersiz nescafe ( yani şu anda )
Akşam ( 16:00da kesin olacak ) 1 büyük fincan sahlep + 1 sıra bitter çikolata
Gece; ( 22:00 gibi kesin ) 1 bardak cevizli suyum + içindeki 1 ceviz

Kesinlikle bunların dışına çıkmayacağım o yüzden şimdiden paylaşmak istedim Karbonhidrat gününde tatlı serbest ama ben bugünde yine sadece çok hafif geçirmek adına sahlep ve bitter tercih etmek istiyorum bir sonraki karbonhidrat günümde kızımın doğum günü olduğu için o gün 1 ince dilim pasta yiyeceğim o güne kadarda ne kadar eksik görürsem kardır

İnşallah çok güzel eksilerde görürüm yarın sabah

Ben de bugün basladım ınsallah.sızı okuduktan sonra ınanıyorum artık facede grubunuza da geleceğim en kısa zamanda cok tesekkür ederımm :)

Burayada orayada beklerim canım birlikte üstesinden geleceğiz o kilocukların

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Beni de grubunuza dahil eder misiniz.3 senelik evliyim. Bebek için tedavi görüyorum. ilaçlar yüzünden 15-20 kg kadar aldım. Hep başlayıp yarım kalan diyetlerim var. Gebelik umuduyla spora da çok yüklenemedim.Eşim ve ben ailelerimizden uzak gurbette sıkıntılı stresli zamanlardan geçiyoruz.Destek olursanız ve bende kilolarımın gittiğini görebilirsem çook çook mutlu olucam :)

Öncelikle hoşgeldin aramıza dediğin gurbetin insana verdiği stres yüzünde bende kilo alanlardayim buraya düzenli girip menüleri ni paylaşabilirsin cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz burada kimse sikbofaz edilmiyor fazla kişi değiliz ama birbirimize destek oluyoruz ayrıca sen kilonun ve nasıl beslendiğini yazarsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz bende 14 eylülde guruba girdim ve 5 kilo verdim şu an 83 kiloyum hedefim yılbaşına kada 72 olmak sonrada 65 bakalim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bir günün daha sonuna geldik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Planladığım gibi karbonhidrat günümün dışına çıkmadım
Tabi erken yediğim için doğal olarak şu an açım ama bir okadarda mutlu çünkü biliyorum ki yarın çok güzel bir karşılık göreceğim

Cumaya çok az var ve aynı şekilde devam edeceğim
Yarın Meyve günüm ve inşallah oda çok rahat geçecektir

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte fazlalıklarımızdan kurtulup hedefimize ulaştığımızda sende mucizeni kuçağına almış olursun
Kısaca kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu 36 yaşında biri 16 diğeri 6 yaşında iki cadının Annesiyim
Uzun zamandır topiğin kaptanlığını üstlendim ( gerçi alt üst muhabbetimiz yok burada )
ve en uzun zamandır burada olanlardanım İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum ve maalesef ülke değişikliği, Kaynana sıkıntısı, sağlıksız ve düzensiz beslenme, depresyon ve pkoya bağlı insülin direnci yüzünden seneler içinde imkansız denecek bir şekilde kilo aldım farkında olmadan ( nasıl fark etmedin deme depresyon yüzünden cidden fark etmedim sonralarıda umursamadım ) rekorum olan 124.5 kgyu gördüm tartıda
Artık resmen obezite cerrahisine bile niyetlenmişken burada o zamanlar bana eşlik eden topik arkadaşlarım ( Artık can yoldaşlarım ) sağ olsunlar beni vazgeçirdiler ve yavaş yavaşda olsa 1.5 sene içinde 96.5 kgyu gördüm geçen cuma Allahın izniyle çok daha güzel kilolarda vereceğim ( verilen kiloların 7.5 kilosunu son 40 gün içinde yaptığım 90 günlük diyetle verdim şükür )
Hala da devam ediyorum aynı diyete ve çok çok memnunum ve eminim yaza kadar çok daha güzel kilolar vermiş olacağım

Cuma günü tartı günümüz ( gerçi bu ara pek bildirim yapan olmuyor ) hatta yoğun olanlar olur diye pazar gününe kadar süreyi uzattık Sende istersen bundan sonra cumadan cumaya buraya bildirimini yapıp her hafta farkı daha net görebilirsin
Ben bu cuma çok güzel bir bildirim yapacağıma adım gibi eminim ve Allahın izniyle yılbaşı olmadan 8li rakamları ortalamış olacağımı düşünüyorum

Şimdiden sanada kolay gelsin canım azimle devam edersen sende çok güzel kilolar verirsin yeterki inancını asla kayıp etme

Bu arada PKO çocuk sahibi olmayada engelmiş ( ben ikinci kuşumu düşünmeye başladığımda bu tanı bana kondu ve doktor kesinlikle ancak tedaviyle olur çocuğun demişti ama Rabbim diledikten sonra olmayacak diye bir şey yok yeterki vakti gelsin ve Rabbim ol desin tam pkoyu tedavi ettireyim olmadı daha sonra aşılamaylada olsa kızıma kardeş gelir diye düşünürken doktora gitmeden 1 gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim yani demem o ki sen ilk etapta daha sağlıklı ve fit olmaya çalış kuzu zaten gelecekse her türlü gelir kilo sadece bir bahane bana göre yoksa okadar çok kilolu insan hamile kalamazdı dünyada

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta kuzuyu bugün eşimle birlikte bıraktık Anaokuluna Hem sevinsin istedik hemde eşim onu üst kata çıkartırken bende okuldaki hatunları yakaladım alınması istenen etkinlik seti için para vermek için Kadınlar meğer 10 gibi çay bahçesinde buluşalım demişler ama yağmur yağıyor birde işlerim var diye bende diğer bir bayana verdim parayı iletsin diye
Dönüştede eve az da olsa yürümüş temiz hava almış oldum

Bugün meyve sebze günüm ( uyanır uyanmaz mandalina yemiştim şimdide 1 elma yedim artık daha sonra sebze tüketirim sanırım birazda hissiyatıma bağlı )
Cumartesi günü kızımın doğum günü kutlaması olacak ( aslınd doğum günü pazar günü ama benim karbonhidrat günüme deng gelsin diye 1 gün evvel yapalım diye tutturdu ve sağ olsun benden onayı almadan Anannesini ve teyzesini davet etti bile Babanneyide çağıralımda tam olsun bari ) tabi bu durumda benim temizliği daha bir ayrıntılı yapmam şart
Çok az ütülerim var bugün onları halledip yatak odamıda düzenlerim ( ille o dolap içlerini her defasında tekrar indirip düzeltiyorum sağ olsun özellikle büyük kız ve eşim altan çekip üsttekileride yamultuyorlar )
Bu gece birde koltuklarımı silerim ki havası değişsin Yarında artık diğer temizliklere girişip cuma günüde pastasıyla boğuşurum

Herkese merhabalar
öncelikle beni bu kadar içten karşıladığınız için böyle tatlı sözleriniz için başta oynakbası34 Banu hanım size ve alacaya çok çok teşekkür ederim.70 kilo civarında iken tedaviler sonucu 81,6 kg yum. esim dahil kimseye kilomu söylemiyorum maalesef. Sizlerle paylaşım yaparak inşallah daha çok azimle yoluma devam etmeyi istiyorum. Bu arada bende pco hastayım 17 yasımdan beri bu illet kilo pco çıkmazında sürükleniyorum. Akupuntur ve birçok diyetle evlenme öncesinde 65 kilolar civarı gördüm. Birde spor çok faydalı olmuştu. Herkese göre çok zor kilo verip çok kolay kilo alsam da ben gelecekteki minik meleğim için bunu başarmak istiyorum.
akşam menümde
1 kase cacık
5 nuget tavuk 1 dilim tam tahıllı ekmek vardı

sabah kan tahlili verdim ve yarım simit çay yedim. Birde günde 7 tablet hormon ilaçlarım var tabi ((

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür bugünde bitti Bugün malum meyve sebze günümdü kafama göre diyeti değiştirdim ama yinede iyi gidiyor hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah ( 07:30 gibi ) 1 badark ceviz suyum + 1 tam ceviz
az sonrasında 2 adet mandalina
ara; ( 09:30 gibiydi sanırım ) 1 adet elma
ara; ( 11:00 gibi ) 2 ufak nektarin ( yumurtadan az büyük )
Öğle; ( 14:00 ) Biraz köz biber ve sarımsaklı yoğurt
Akşam ( 17:00 ) 1 kase sarımsaklı yoğurt
ara; ( 18:45 ) 1 avuç ceviz, 1 avuç fındık ( kavrulmamış )

Aslında mevye sebze hariç birazda protein ve kuruyemiş eklemiş oldum ama iyiki eklemişim bağırsaklar baya bir harekete geçti
Hani diyetin orjinaliyle belki alakasız ama sonuçta sağlıksız birşeyler tüketmekten iyidir

Bakalım yarın ne göreceğim tartıda

Kilo bildirimi yapmak istiyorum :)
80.0
Çok heyecanlıyım 7 li sayıları göreceğim inşallah :)

Harikasın canım Darısı benimde başıma
Eminim cumaya sende 7li rakamları ucundan da olsa görürsün pes etmek yok bak çok güzel gidiyor kilocuklar

Slm herkese benim için baya yorucu bir gündü ama kızlar 4 gündür tartıda yine hep aynı rakamı görüyorum acaba hamilelikte önceki kiloma geldim ondanmi aslında daha bir kilo daha var hamilelik öncesi kilom ya ne olur yarın tartı beni şaşırtın neyse yarın protein salata tek yiyeyim cumaya sasirayim bari

ben sana inanıyorum oynabaşı eminim istediğin kiloya geleceksin.. tam bunu yazdıktan sonra oğlum kreşte düşüp dirseğini çatlatmış.. daha 22 aylık.. izindeydim ne diyet kaldı ne başka bişey.. ama 500 gr eksideyim dikkat ettim yinede yediklerime..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartı gününe bir gün kala umarım herkes bol bol eksili bir rakam görür
Benim bugün Protein günüm ve inşallah yarın bugünkinden daha az görürüm tartıda
Sabah erkenden uyanıp kuzuyu Anaokuluna postaladım Keyif kahvemide birazdan içip hemen işlere girişmem lazım Malum büyük cadı Cumartesiye Anannesini, Babannesini ve Teyzesini davet etti erken doğum günü bahanesiyle Tabi yarın her zamankinden erken okula gideceği için ( Dört gözle beklediği gitar kursuda başladığından ) bütün işler bana kaldı Hatun birde demezmi pasta harici birde poğça tarzı birşey yapsakmı diye dedim çayın yanına sırf pasta yeterli ama tabi taktıysa ille yapacağım diye tutturur ( Anası kılıklı bayılıyor mutfakta birşeyler yapmaya )

Canım sakın pes etme arada tartı aynı çıkabilir benim bazen artı bile çıktığım oluyordu ama hiç canımı sıkmadan devam ettim ve her defasında cumaya daha az gördüm tartıda

Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ....aminnnnnnnn
Daha çok ufak o yüzden iyileşme süreci de daha çabuk olur diye umuruyorum
Kuzu iyileşsinde eminim sen çok daha güzel eksiler görürsün

Günaydın canım sabaha doğru regl oldum ondan galiba ama reglm başladıysa gitmeye başlar
Adet öncesi ya alırım yada durur ama adetim başlamasıyla gitmeyen baslar

Hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle merhabalar ben regl olduğum için sabah tatlı ihtiyacımı şekersiz bir kahve yaptım 20 gr kepek ekmeğinin içine bir tatlı kaşığı tere yağı bir tatlı kaşığı bal sürerek yedim günün kalanını da proteinler salatayla tamamlarim

teşekkür ederim cnm
ewt küçük olduğu için şükür çabuk kaynamış ama hala alçıda eklem bölgesi olduğu için bir süre daha kalacak..

Amin amin kesinlikle temennim o yönde..

Ben dün yine Hatalı bir gün geçirdim sonucu çok kötü oldu bugün meyve günüm ve fire vermek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…