- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
iradenize hayran kaldım.Sizi okuyunca zayıflayacağıma dair inancım geldi yeniden umarım busefer olur :)
Ben de bugün basladım ınsallah.sızı okuduktan sonra ınanıyorum artık facede grubunuza da geleceğim en kısa zamanda cok tesekkür ederımm :)Aslında en önemlisi zaten kendine inanmakinan sonrası çok daha kolay oluyor
Kabul ilk zamanlar insanın canı bazen başka şeylerde istiyor ama cidden benim beynimde bitti ve artık hiç canım çekmiyor bana zarar verecek şeyleri
Bak ben 90 günlük diyeti yapıyorum 1.5 aydır ve inan hiç diyette değilim sankiistersen incele kkda da var diyetin ayrıntısı hatta eğer face kullanıyorsan 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubunu bul ( ben kurdum ) Hem kafana takılan birşey olduğunda da anında yazabilirsin ister buraya ister oraya
Hayatım boyunca hiç böyle zevkle ve kolay kilolarımdan kurtulmamıştım
Ben de bugün basladım ınsallah.sızı okuduktan sonra ınanıyorum artık facede grubunuza da geleceğim en kısa zamanda cok tesekkür ederımm :)
Öncelikle hoşgeldin aramıza dediğin gurbetin insana verdiği stres yüzünde bende kilo alanlardayim buraya düzenli girip menüleri ni paylaşabilirsin cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz burada kimse sikbofaz edilmiyor fazla kişi değiliz ama birbirimize destek oluyoruz ayrıca sen kilonun ve nasıl beslendiğini yazarsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz bende 14 eylülde guruba girdim ve 5 kilo verdim şu an 83 kiloyum hedefim yılbaşına kada 72 olmak sonrada 65 bakalimMerhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Beni de grubunuza dahil eder misiniz.3 senelik evliyim. Bebek için tedavi görüyorum. ilaçlar yüzünden 15-20 kg kadar aldım. Hep başlayıp yarım kalan diyetlerim var. Gebelik umuduyla spora da çok yüklenemedim.Eşim ve ben ailelerimizden uzak gurbette sıkıntılı stresli zamanlardan geçiyoruz.Destek olursanız ve bende kilolarımın gittiğini görebilirsem çook çook mutlu olucam :)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Beni de grubunuza dahil eder misiniz.3 senelik evliyim. Bebek için tedavi görüyorum. ilaçlar yüzünden 15-20 kg kadar aldım. Hep başlayıp yarım kalan diyetlerim var. Gebelik umuduyla spora da çok yüklenemedim.Eşim ve ben ailelerimizden uzak gurbette sıkıntılı stresli zamanlardan geçiyoruz.Destek olursanız ve bende kilolarımın gittiğini görebilirsem çook çook mutlu olucam :)
Kilo bildirimi yapmak istiyorum :)
80.0
Çok heyecanlıyım 7 li sayıları göreceğim inşallah :)
Harikasın canım aklına takılan bir şey geldiğinde mutlaka sor canım seve seve yardımcı olurum bende elimden geldiğince
Eminim bir daha Allahın izniyle 7li rakamları bir daha göremeyeceksin
Benimde bu ara şişlik var çünkü iki gün evvel 96yı düz görmüştüm ama bugün 500 gr artı çıktım ( tabi cumaya göre 700 gr eksideyim şükür ) ve daha yeni grip ve regl bitti
Süpersinc anım eminim 2 haftaya sen kesinlikle 7li rakamları göreceksinaynen devam hiç bozmadan
Slm herkese benim için baya yorucu bir gündü ama kızlar 4 gündür tartıda yine hep aynı rakamı görüyorum acaba hamilelikte önceki kiloma geldim ondanmi aslında daha bir kilo daha var hamilelik öncesi kilom ya ne olur yarın tartı beni şaşırtın neyse yarın protein salata tek yiyeyim cumaya sasirayim bari
ben sana inanıyorum oynabaşı eminim istediğin kiloya geleceksin.. tam bunu yazdıktan sonra oğlum kreşte düşüp dirseğini çatlatmış.. daha 22 aylık.. izindeydim ne diyet kaldı ne başka bişey.. ama 500 gr eksideyim dikkat ettim yinede yediklerime..
Günaydın canım sabaha doğru regl oldum ondan galiba ama reglm başladıysa gitmeye başlarSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartı gününe bir gün kala umarım herkes bol bol eksili bir rakam görür
Benim bugün Protein günüm ve inşallah yarın bugünkinden daha az görürüm tartıda
Sabah erkenden uyanıp kuzuyu Anaokuluna postaladımKeyif kahvemide birazdan içip hemen işlere girişmem lazım Malum büyük cadı Cumartesiye Anannesini, Babannesini ve Teyzesini davet etti erken doğum günü bahanesiyle Tabi yarın her zamankinden erken okula gideceği için ( Dört gözle beklediği gitar kursuda başladığından ) bütün işler bana kaldı Hatun birde demezmi pasta harici birde poğça tarzı birşey yapsakmı diye dedim çayın yanına sırf pasta yeterli ama tabi taktıysa ille yapacağım diye tutturur ( Anası kılıklı bayılıyor mutfakta birşeyler yapmaya )
Canım sakın pes etmearada tartı aynı çıkabilir benim bazen artı bile çıktığım oluyordu ama hiç canımı sıkmadan devam ettim ve her defasında cumaya daha az gördüm tartıda
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ....aminnnnnnnn
Daha çok ufak o yüzden iyileşme süreci de daha çabuk olur diye umuruyorum
Kuzu iyileşsinde eminim sen çok daha güzel eksiler görürsün
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartı gününe bir gün kala umarım herkes bol bol eksili bir rakam görür
Benim bugün Protein günüm ve inşallah yarın bugünkinden daha az görürüm tartıda
Sabah erkenden uyanıp kuzuyu Anaokuluna postaladımKeyif kahvemide birazdan içip hemen işlere girişmem lazım Malum büyük cadı Cumartesiye Anannesini, Babannesini ve Teyzesini davet etti erken doğum günü bahanesiyle Tabi yarın her zamankinden erken okula gideceği için ( Dört gözle beklediği gitar kursuda başladığından ) bütün işler bana kaldı Hatun birde demezmi pasta harici birde poğça tarzı birşey yapsakmı diye dedim çayın yanına sırf pasta yeterli ama tabi taktıysa ille yapacağım diye tutturur ( Anası kılıklı bayılıyor mutfakta birşeyler yapmaya )
Canım sakın pes etmearada tartı aynı çıkabilir benim bazen artı bile çıktığım oluyordu ama hiç canımı sıkmadan devam ettim ve her defasında cumaya daha az gördüm tartıda
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ....aminnnnnnnn
Daha çok ufak o yüzden iyileşme süreci de daha çabuk olur diye umuruyorum
Kuzu iyileşsinde eminim sen çok daha güzel eksiler görürsün
Sabah yazacaktım bebiş durmadi unutmuşum çok geçmiş olsunteşekkür ederim cnm
ewt küçük olduğu için şükür çabuk kaynamış ama hala alçıda eklem bölgesi olduğu için bir süre daha kalacak..
Amin amin kesinlikle temennim o yönde..
Sabah yazacaktım bebiş durmadi unutmuşum çok geçmiş olsun
Ben dün yine Hatalı bir gün geçirdim sonucu çok kötü oldu bugün meyve günüm ve fire vermek yokYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür bugünde bittiBugün malum meyve sebze günümdü kafama göre diyeti değiştirdim ama yinede iyi gidiyor hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah ( 07:30 gibi ) 1 badark ceviz suyum + 1 tam ceviz
az sonrasında 2 adet mandalina
ara; ( 09:30 gibiydi sanırım ) 1 adet elma
ara; ( 11:00 gibi ) 2 ufak nektarin ( yumurtadan az büyük)
Öğle; ( 14:00 ) Biraz köz biber ve sarımsaklı yoğurt
Akşam ( 17:00 ) 1 kase sarımsaklı yoğurt
ara; ( 18:45 ) 1 avuç ceviz, 1 avuç fındık ( kavrulmamış )
Aslında mevye sebze hariç birazda protein ve kuruyemiş eklemiş oldum ama iyiki eklemişim bağırsaklar baya bir harekete geçti
Hani diyetin orjinaliyle belki alakasız ama sonuçta sağlıksız birşeyler tüketmekten iyidir
Bakalım yarın ne göreceğim tartıda
Harikasın canımDarısı benimde başıma
Eminim cumaya sende 7li rakamları ucundan da olsa görürsünpes etmek yok bak çok güzel gidiyor kilocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?