80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler diliyorum

Kendime yorgunluk kahvesi yapıp tekrar buraya attım kendimi
Ev işlerinin hepsi bitti sayılır bir tek buhar makinesiyle yerleri bir paspaslamak kaldı onuda az dinlenip öyle yapacağım ( mutfak ve banyo fayansları bir geçeceğim )
Anam bitmez bitmez diye gözümde büyürken salonu, mutfağı ve banyoyu bitirdim Yarına kadar bir tek koltuklarımı silmem kaldı onuda gece çocuklar uyuduktan sonra hemen hallederim ki oturmak sıkıntı olmasın
Artık Cumartesi günü bir tek tekrar toz alıp süpürge açarım

Günaydın canım sabaha doğru regl oldum ondan galiba ama reglm başladıysa gitmeye başlar
Adet öncesi ya alırım yada durur ama adetim başlamasıyla gitmeyen baslar

Demekki o zaman yarın sabah tartı sabit yada artı gösterirse takılmıyoruz ve regl sonrasındaki rakamı dört gözle bekliyoruz

İyi yapmışsın canım sonuçta en masum şekilde tatlı ihtiyacını gidermişsin
Eminim akşama kadarda güzel beslenmeye devam edersin

teşekkür ederim cnm
ewt küçük olduğu için şükür çabuk kaynamış ama hala alçıda eklem bölgesi olduğu için bir süre daha kalacak..

Amin amin kesinlikle temennim o yönde..

Çok şükür canım Rabbim bir daha yaşatmasın .....Aminnnnnn
Benim küçük kuşunda geçen sene bir ara bileği çıkmıştı doktor tembihlemişti dikkat edin tekrar çıkarsa hani tabiri caizse yalama olur demişti şansada ben üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kız caddeye fırlamasın diye farkında olmadan tekrar o bileğinden yakaladım ve yince çıktı Tabi ilkinde olduğu gibi panik yapmadık ve sıcağı sıcağına hemen eşim yerine oturttu O gün bu gündür çocuğu bileğinden tutmuyorum ne olur ne olmaz diye hatta yap boz bebeğim benim dediğimde Anneciğim ama artık bileğim çıkmıyor diyor çocuk bile
Hani şimdi gülüyoruz ama ilkinde kalpten gideceğimi sanmıştım Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi ...Aminnnnnn

Ben dün yine Hatalı bir gün geçirdim sonucu çok kötü oldu bugün meyve günüm ve fire vermek yok

Canım meyve gününde şekerden dolayı baygın hissedersen kendini tuzsuz salatalık falan da yiyebilirsin ben hatta sırf meyve değil meyve/sebze günü ilan ediyorum ciğ olarak tüketebileceğim ne varsa yedim dün

Evet Can'ım bende sırf meyve Yapmıyorum sebze meyve Karışık yapıyorum umarım yarın tartı yüzüme Gülümser hiç sanmıyorum ama

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Tekrar ben geldimmmm

Evin temizliği bitti Beyaz tekli koltuğumuda mis gibi yaptım
Akşamlık yemeğimide yedim ve yarın için sabırsızlıkla bekliyorum

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün protein günümdü ama temizlik yaptığım için az tembel işi bir menü oldu

Sabah ( 07:30 da ) 2 adet mandalina
ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; ( 13:00de ) 1 omlet, 1 söğüş Salatalık, 1 adet bol limonlu Turp
ara; şekersiz Nescafe
Akşam; ( 17:00de ) 1 koca kase bol naneli, az sarımsaklı Cacık

Elhamdüllillah bugünde doydum Öğlen hatta birde zeytinyağlı Pırasa yaptım akşam evdekiler yer yarında Nişasta günüm olduğu için Mercimek çorbası yaparım kendime ondanda az salata niyetine yerim diye düşündüm

Allahın izniyle yarın bol bol eksi göreceğim

Sen bir harikasın ya hadi sabahı sabırsızlıkla bekliyorum

Slm herkese bende sabah 20 gr kepek ekmeğine 1 tatlı kaşığı tere yağ bal sürdüm şekersiz kahveyle yedim

Öğlen bir tavuk budu haşlama
Bir hindiba
Bir acı biber
10gr kepek ekmeği

Akşam öğlene ayniseyleri yedim
3litre şu ve bol şekersiz cay ictim
Yarin bir olsaydı bakalım nasıl bir rakamla karsilasacam

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ve tüm dualarınızı kabul etsin ...Aminnnnnnnnn

Bugün daha bir heycanlı uyandım ve tabiki uyanıp kendime geldikten sonra tartıldım
Veeee büyük bir heycanla beklenen bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 96.5 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden 2 kg
Yüzdesi; 2.07 %

Toplam giden; tam 30 kg

Sabah sabah Süngerbob modundayım sırıtıp duruyorum hani komşular ve evdekiler uyumasa resmen sevinç çığlıkları atacak kıvamdayım
Allahın izniyle her hafta yine bol bol eksiler görürüz

Günaydın canım süpersin tebrikler

Günaydınlar herkese bende kalkar kalmaz bebisede biberon yaptım o içerken mamasını bende tartıldim sonuç fena değil amaa ben hep fazla beklendi içindeydim ama dört gün boyunca 83 te sabitlenmiş öyle gitmiyordu dün adet olmam biraz oynama yaptırmıs yinede buna şükür hiç gitmeseydi ya bide o var
Kilo bil
Başlangıç: 88
Geçen hafta:83.9
Bu hafta:82.7
Giden: 1.2
Toplam giden: 5.3

merabalar sizleri bol bol tebrik ediyorum oynakbaşı ve alaca.. ben de tam diyet yapamasamda bol su ve yeşilçay sayesinde eksilerdeyim çok şükür.

başlangıç:69.6
geçen hafta: 69.6
bu hafta: 68.8
toplam giden ve bu hafta giden: 800 gr

Bu daha başlangıç eksiler artıkça yüzün daha çok gülecek tebrikler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Hele şükür eve gelebildim Yağmur çiseliyordu ama çok çok zevkle yürüdüm eve
Kızkardeşimi Aşuresini yapıp dağıttı ama ben tabi günüme uygun olmadığı için tadına dahi bakmadım
Sırf ben geliceğim diye yemek yapmış kızkardeşim hatta Nİşasta günüme uygun olsun diye birde patates salatası yapmış

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah; ( 07:15 ) şekersiz sütsüz kahve
ara; ( 07:30 ) 1 adet greyfurt
Öğlen ( 11:30 ) 1 büyük kase mercimek çorbası ve 3 yk zeytinyağlı pırasa ( pirinçsiz ve salata niyetine )
ara; 1 şekersiz nescafe
Akşam; ( 15:30 ) 1 tabak patates salatası

O saatten sonra birşey yemedim ve yemeyide düşünmüyorum
Aslında kızkardeşimde yemek yemeyi düşünmüyordum hatta eve gelince sırf çorba içerim diyordum ama çok ısrar ettiği için akşam yemeğimi erkene çekmiş oldum

İnşallah karşılığını yine az da olsa eksi olarak görürüm Öğlenle akşamın arası normalde daha fazla oluyordu ama bugünlük böyle oldu ve tabiki dönüştede yağmura rağmen yürüdüğüm için erittiğime eminim en azından yarısını Yarında karbonhidrat günüm ve Allahın izniyle onuda gayet güzel atlatacağıma adım gibi eminim

Bence gayet güzel bir rakam canım inşallah her hafta en az bu kadar gider

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok geç oldu ama ancak fırsatım oldu uğramaya
Akşam misafirlerim vardı malum kızın erken doğum günüsü için
Çok yoruldum ama güzel geçti ve şükür atlattım

Bugün Karbonhidrat günümdü ve az dışına çıktım gibi 90 günlük diyete başladığımdan beri ilk kez
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah ( 08:30 ) 1 avuçtan az fazla fındık ( canım meyve istemedi bu sabah )
ara; şekersiz nescafe
Öğlen; ( 12:00de ) 2 adet ufak sade poğça
ara; şekersiz çay büyük fincan
akşam ( 18:00de ) çiğ köfte ( aylardır kızım istiyordu bende inatla boşver diyordum ama eşim bugün için almış bende yedim aslında günüme uygundu da normalde karbonhidrat gününde akşamları sırf tatlı yiyordum o yüzden vicdanen rahat edemedim

gece ( 20:00de ) 1/2 ince dilim pasta ( ince olduğu için 1 dilim yemeyi planlıyordum ama işin ilginçi hiç hoşuma gitmedi aksine ağır geldi o yüzden yarısını bıraktım

Gün içinde 1.5 litre su ve 2 adet madensuyu içtim heleki maden suyu çok iyi geldi sanırım bünyenin ihtiyacı varmış minerallere

Yarın meyve günüm ama sanırım sadece çorba içmeyi planlıyorum ( meyve kan şekerimi fırlatıyor hem dengelensin hemde hafif olsun diye çorba içmeyi düşündüm ama sabah belli olur psikolojime bağlı diyelim )

Merhabalar nasilsiniz hanimlar
guzel rakamlar okudum hepinz adina cok mutlu oldum
Gecen hafta kilo paylasmimi yapamadm.bebegmle berbr kpss cok yogun geciyor ama hamdolsun guzel gdyor programim.bkalm sinavda mayisa alindi zaten hayirlisi insa.
sporumu ve suyuma dikkat edemedim ve bunu vcudumda cok hssdyrm o agrlgi
Gelelm kiloma
Başlangıç (30 temmuz): 81.5
Geçen hafta : 75.4
Bu hafta : 75.4
Giden: yok

TOPLAM VÜCUTTAN ATILAN KİLO :6.1

Kilomun sabit kalmasi tamamen spor ve su ile alakali bugndn itibrn dkkat etmeye bsladm bkalm eksi gorecegme inanyrm

Canim benim masallah ya 30 kg sirtindan atmisin artk tasimaycksn.cani gönüldn tebrik ediyorum 8 li rakamlara ne kalms ki hc bise masallah
Heyecnla o gunleride bekliyoruz

Tebrik ederim hep eksi göresin insa
Bi haftada 1.2 ayda 4.8 edr

100 gr bile kymetli mas. Haftaya daha cok eksi gorursunz insa

Allah m herseyi gönlüne göre versin canim.dua ederken allahtan istedgmz seyi verecegne inanarak edelim.en kisa zamanda muradina kavsursun insa.kilolari verince daha motivasyonun yernd olur.insa burda bzmle istdgn hedef e ulasirsin

Canim benim ya ne guzel pozitif knusmussun allah senden razi olsun insa

Merhabalarr güzel sitenin güzel hatunlarii..
Araniza yeni katildim, daha doğrusu katilmak isterim. Malum benimde kilolarimla basim dertte. Suan 85 kiloyum dogumdan sonra toplamda 30 kilo verdim, ama cok bisey yapmadım, kendiliginden. Simdi bende cok rahatsiz olmaya basladim daha yasimda küçük, hem saglik acisindan hemde görüntü acisindan zayiflamam lazim. Bana yardimci olur musunuz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…