- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın canım sabaha doğru regl oldum ondan galiba ama reglm başladıysa gitmeye başlar
Adet öncesi ya alırım yada durur ama adetim başlamasıyla gitmeyen baslar
Hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle merhabalar ben regl olduğum için sabah tatlı ihtiyacımı şekersiz bir kahve yaptım 20 gr kepek ekmeğinin içine bir tatlı kaşığı tere yağı bir tatlı kaşığı bal sürerek yedim günün kalanını da proteinler salatayla tamamlarim
teşekkür ederim cnm
ewt küçük olduğu için şükür çabuk kaynamış ama hala alçıda eklem bölgesi olduğu için bir süre daha kalacak..
Amin amin kesinlikle temennim o yönde..
Ben dün yine Hatalı bir gün geçirdim sonucu çok kötü oldu bugün meyve günüm ve fire vermek yok
Evet Can'ım bende sırf meyve Yapmıyorum sebze meyve Karışık yapıyorum umarım yarın tartı yüzüme Gülümser hiç sanmıyorum amaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler diliyorum
Kendime yorgunluk kahvesi yapıp tekrar buraya attım kendimi
Ev işlerinin hepsi bitti sayılırbir tek buhar makinesiyle yerleri bir paspaslamak kaldı onuda az dinlenip öyle yapacağım ( mutfak ve banyo fayansları bir geçeceğim )
Anam bitmez bitmez diye gözümde büyürken salonu, mutfağı ve banyoyu bitirdimYarına kadar bir tek koltuklarımı silmem kaldı onuda gece çocuklar uyuduktan sonra hemen hallederim ki oturmak sıkıntı olmasın
Artık Cumartesi günü bir tek tekrar toz alıp süpürge açarım
Demekki o zaman yarın sabah tartı sabit yada artı gösterirse takılmıyoruz ve regl sonrasındaki rakamı dört gözle bekliyoruz
İyi yapmışsın canım sonuçta en masum şekilde tatlı ihtiyacını gidermişsin
Eminim akşama kadarda güzel beslenmeye devam edersin
Çok şükür canım Rabbim bir daha yaşatmasın .....Aminnnnnn
Benim küçük kuşunda geçen sene bir ara bileği çıkmıştıdoktor tembihlemişti dikkat edin tekrar çıkarsa hani tabiri caizse yalama olur demişti şansada ben üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kız caddeye fırlamasın diye farkında olmadan tekrar o bileğinden yakaladım ve yince çıktı Tabi ilkinde olduğu gibi panik yapmadık ve sıcağı sıcağına hemen eşim yerine oturttu O gün bu gündür çocuğu bileğinden tutmuyorum ne olur ne olmaz diye hatta yap boz bebeğim benim dediğimde Anneciğim ama artık bileğim çıkmıyor diyor çocuk bile
Hani şimdi gülüyoruz ama ilkinde kalpten gideceğimi sanmıştımRabbim evlatlarımızla sınamasın bizi ...Aminnnnnn
Canım meyve gününde şekerden dolayı baygın hissedersen kendini tuzsuz salatalık falan da yiyebilirsinben hatta sırf meyve değil meyve/sebze günü ilan ediyorum ciğ olarak tüketebileceğim ne varsa yedim dün
Sen bir harikasın ya hadi sabahı sabırsızlıkla bekliyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Tekrar ben geldimmmm
Evin temizliği bittiBeyaz tekli koltuğumuda mis gibi yaptım
Akşamlık yemeğimide yedim ve yarın için sabırsızlıkla bekliyorum
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün protein günümdü ama temizlik yaptığım için az tembel işi bir menü oldu
Sabah ( 07:30 da ) 2 adet mandalina
ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; ( 13:00de ) 1 omlet, 1 söğüş Salatalık, 1 adet bol limonlu Turp
ara; şekersiz Nescafe
Akşam; ( 17:00de ) 1 koca kase bol naneli, az sarımsaklı Cacık
Elhamdüllillah bugünde doydumÖğlen hatta birde zeytinyağlı Pırasa yaptım akşam evdekiler yer yarında Nişasta günüm olduğu için Mercimek çorbası yaparım kendime ondanda az salata niyetine yerim diye düşündüm
Allahın izniyle yarın bol bol eksi göreceğim
Günaydın canım süpersin tebriklerYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ve tüm dualarınızı kabul etsin ...Aminnnnnnnnn
Bugün daha bir heycanlı uyandım ve tabiki uyanıp kendime geldikten sonra tartıldım
Veeee büyük bir heycanla beklenen bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 96.5 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden 2 kg
Yüzdesi; 2.07 %
Toplam giden; tam 30 kg
Sabah sabah Süngerbob modundayımsırıtıp duruyorum hani komşular ve evdekiler uyumasa resmen sevinç çığlıkları atacak kıvamdayım
Allahın izniyle her hafta yine bol bol eksiler görürüz
Bu daha başlangıç eksiler artıkça yüzün daha çok gülecek tebriklermerabalar sizleri bol bol tebrik ediyorum oynakbaşı ve alaca.. ben de tam diyet yapamasamda bol su ve yeşilçay sayesinde eksilerdeyim çok şükür.
başlangıç:69.6
geçen hafta: 69.6
bu hafta: 68.8
toplam giden ve bu hafta giden: 800 gr
Günaydınlar herkese bende kalkar kalmaz bebisede biberon yaptım o içerken mamasını bende tartıldim sonuç fena değil amaa ben hep fazla beklendi içindeydim ama dört gün boyunca 83 te sabitlenmiş öyle gitmiyordu dün adet olmam biraz oynama yaptırmıs yinede buna şükür hiç gitmeseydi ya bide o var
Kilo bil
Başlangıç: 88
Geçen hafta:83.9
Bu hafta:82.7
Giden: 1.2
Toplam giden: 5.3
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ve tüm dualarınızı kabul etsin ...Aminnnnnnnnn
Bugün daha bir heycanlı uyandım ve tabiki uyanıp kendime geldikten sonra tartıldım
Veeee büyük bir heycanla beklenen bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 96.5 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden 2 kg
Yüzdesi; 2.07 %
Toplam giden; tam 30 kg
Sabah sabah Süngerbob modundayımsırıtıp duruyorum hani komşular ve evdekiler uyumasa resmen sevinç çığlıkları atacak kıvamdayım
Allahın izniyle her hafta yine bol bol eksiler görürüz
Günaydınlar herkese bende kalkar kalmaz bebisede biberon yaptım o içerken mamasını bende tartıldim sonuç fena değil amaa ben hep fazla beklendi içindeydim ama dört gün boyunca 83 te sabitlenmiş öyle gitmiyordu dün adet olmam biraz oynama yaptırmıs yinede buna şükür hiç gitmeseydi ya bide o var
Kilo bil
Başlangıç: 88
Geçen hafta:83.9
Bu hafta:82.7
Giden: 1.2
Toplam giden: 5.3
merabalar sizleri bol bol tebrik ediyorum oynakbaşı ve alaca.. ben de tam diyet yapamasamda bol su ve yeşilçay sayesinde eksilerdeyim çok şükür.
başlangıç:69.6
geçen hafta: 69.6
bu hafta: 68.8
toplam giden ve bu hafta giden: 800 gr
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Beni de grubunuza dahil eder misiniz.3 senelik evliyim. Bebek için tedavi görüyorum. ilaçlar yüzünden 15-20 kg kadar aldım. Hep başlayıp yarım kalan diyetlerim var. Gebelik umuduyla spora da çok yüklenemedim.Eşim ve ben ailelerimizden uzak gurbette sıkıntılı stresli zamanlardan geçiyoruz.Destek olursanız ve bende kilolarımın gittiğini görebilirsem çook çook mutlu olucam :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bir günün daha sonuna geldik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Planladığım gibi karbonhidrat günümün dışına çıkmadım
Tabi erken yediğim için doğal olarak şu an açımama bir okadarda mutlu çünkü biliyorum ki yarın çok güzel bir karşılık göreceğim
Cumaya çok az var ve aynı şekilde devam edeceğim
Yarın Meyve günüm ve inşallah oda çok rahat geçecektir
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte fazlalıklarımızdan kurtulup hedefimize ulaştığımızda sende mucizeni kuçağına almış olursun
Kısaca kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu36 yaşında biri 16 diğeri 6 yaşında iki cadının Annesiyim
Uzun zamandır topiğin kaptanlığını üstlendim ( gerçi alt üst muhabbetimiz yok burada)
ve en uzun zamandır burada olanlardanımİnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum ve maalesef ülke değişikliği, Kaynana sıkıntısı, sağlıksız ve düzensiz beslenme, depresyon ve pkoya bağlı insülin direnci yüzünden seneler içinde imkansız denecek bir şekilde kilo aldım farkında olmadan ( nasıl fark etmedin deme depresyon yüzünden cidden fark etmedim sonralarıda umursamadım ) rekorum olan 124.5 kgyu gördüm tartıda
Artık resmen obezite cerrahisine bile niyetlenmişken burada o zamanlar bana eşlik eden topik arkadaşlarım ( Artık can yoldaşlarım) sağ olsunlar beni vazgeçirdiler ve yavaş yavaşda olsa 1.5 sene içinde 96.5 kgyu gördüm geçen cuma Allahın izniyle çok daha güzel kilolarda vereceğim ( verilen kiloların 7.5 kilosunu son 40 gün içinde yaptığım 90 günlük diyetle verdim şükür )
Hala da devam ediyorum aynı diyete ve çok çok memnunum ve eminim yaza kadar çok daha güzel kilolar vermiş olacağım
Cuma günü tartı günümüz ( gerçi bu ara pek bildirim yapan olmuyor) hatta yoğun olanlar olur diye pazar gününe kadar süreyi uzattık Sende istersen bundan sonra cumadan cumaya buraya bildirimini yapıp her hafta farkı daha net görebilirsin
Ben bu cuma çok güzel bir bildirim yapacağıma adım gibi eminim ve Allahın izniyle yılbaşı olmadan 8li rakamları ortalamış olacağımı düşünüyorum
Şimdiden sanada kolay gelsin canımazimle devam edersen sende çok güzel kilolar verirsin yeterki inancını asla kayıp etme
Bu arada PKO çocuk sahibi olmayada engelmiş ( ben ikinci kuşumu düşünmeye başladığımda bu tanı bana kondu ve doktor kesinlikle ancak tedaviyle olur çocuğun demiştiama Rabbim diledikten sonra olmayacak diye bir şey yok yeterki vakti gelsin ve Rabbim ol desin tam pkoyu tedavi ettireyim olmadı daha sonra aşılamaylada olsa kızıma kardeş gelir diye düşünürken doktora gitmeden 1 gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim yani demem o ki sen ilk etapta daha sağlıklı ve fit olmaya çalış kuzu zaten gelecekse her türlü gelir kilo sadece bir bahane bana göre yoksa okadar çok kilolu insan hamile kalamazdı dünyada
TesekurletTebrik ederim hep eksi göresin insa
Bi haftada 1.2 ayda 4.8 edr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?