Öncelikle aramıza hoş geldin yardım konusundaelemizden geldikçe yardımcı oluruz ama sen zaten 30 kilo vererek en güzel başlangıçi yapmışın darısı kalan kilonaMerhabalarr güzel sitenin güzel hatunlarii..
Araniza yeni katildim, daha doğrusu katilmak isterim. Malum benimde kilolarimla basim dertte. Suan 85 kiloyum dogumdan sonra toplamda 30 kilo verdim, ama cok bisey yapmadım, kendiliginden. Simdi bende cok rahatsiz olmaya basladim daha yasimda küçük, hem saglik acisindan hemde görüntü acisindan zayiflamam lazim. Bana yardimci olur musunuz-)
Xok tesekkur ederim alaca. Aslinda oyle zaten hamile kalmadan önce 95 kiloydum. Ama hic bisey yapmadim ev cocuk derken gitti. Simdide sarkmam oldu. Burda ben birseye dikkat ettim. Diyorsunuz ki karbonhidrat gunum vs ve ciddi kilo verenler var. Neye gore yapiyosunuz diyeti nasil gunlere ayiriyosunuz.Siz bana cok iyi geleceksiniz inaniyorum basaricazÖncelikle aramıza hoş geldin yardım konusundaelemizden geldikçe yardımcı oluruz ama sen zaten 30 kilo vererek en güzel başlangıçi yapmışın darısı kalan kilona
Canım oyakası doksan gün diyeti yapıyor ben tam bilmiyom ben beli bir diyet yapiyom protein ağırlıklı besleniyor ama herşeyde yiyorum hemen hemen şekeri bıraktım ekmeği azaltır ve akşamlar erken yiyorum birde en önemlisi bol su tüketiyor sebze bol tüketmeye çalisiyom işte böyle kendime göre takılıyor yani sende kendine uygun bir program yapabilirsin birde bebeğin kaç aylikXok tesekkur ederim alaca. Aslinda oyle zaten hamile kalmadan önce 95 kiloydum. Ama hic bisey yapmadim ev cocuk derken gitti. Simdide sarkmam oldu. Burda ben birseye dikkat ettim. Diyorsunuz ki karbonhidrat gunum vs ve ciddi kilo verenler var. Neye gore yapiyosunuz diyeti nasil gunlere ayiriyosunuz.Siz bana cok iyi geleceksiniz inaniyorum basaricaz
Canim benim masallah ya 30 kg sirtindan atmisin artk tasimaycksn.cani gönüldn tebrik ediyorum 8 li rakamlara ne kalms ki hc bise masallah
Heyecnla o gunleride bekliyoruz
Merhabalarr güzel sitenin güzel hatunlarii..
Araniza yeni katildim, daha doğrusu katilmak isterim. Malum benimde kilolarimla basim dertte. Suan 85 kiloyum dogumdan sonra toplamda 30 kilo verdim, ama cok bisey yapmadım, kendiliginden. Simdi bende cok rahatsiz olmaya basladim daha yasimda küçük, hem saglik acisindan hemde görüntü acisindan zayiflamam lazim. Bana yardimci olur musunuz-)
Slm kızlar ya ben dünden beri çok strese girdim ondan diyeti de bozuldu ama kendimi toplamaliyim
Kızlar bi konuda size danışmak istiyorum benim otisizm epilepsi ve hiper aktivesi olan 8 yaşında bir oğlum var şimdi hastanede tedavi görüyor hafta sonları eve geliyor birde 8 aylık bir bebeğim var oğlum geldiği zaman çok zorlanoyoruzesim oğluma bakıyor bende bebek yemek oğlumun valizini boşalt yıka ütüleme derken hiç durmuyorum bazen kızım hiç durmuyor fakat ikimiz yetemiyoruz aynı zamanda kaynım bizde kalıyor 4 .5 aydır eskiden oğlumla türkiye gitgide oğlumla biraz ilgilenmeleri için resmen yalvardım ama kaynım kaynanam ve diyer leri oraya bile gitmemi istemezlerdi oğlum çok yorucu bir çocuk olduğu için yükümü hep babamlar çekerdi birde iki gün üst üste orda kaldım bu kaynım oğlunu al babanlara git biraz kafa dinle yek diyen biri geçen yaz hamileliğin ilk aylarını orda geçirdim hergün oğlumla dağ bayır dolaşıyorduk oğlum iki defa tekme attı kanama oldu bizimkilerde yaşlı annem babam çok yoruluyorlardi telefon açıp yalvarıyorum resmen gelin tek başıma getiremiyor beraber götürek diye öyle gelmiyorlardı bende zorlarnak kalktım gitim merdivenleri çıkamadım biraz aşağıda oturdum oğlum durmadi yukarı çıktı kendini hep mutfağa suya çekiyordu bende aşağıdan görümce seslendim cacık yedi ondan çok susuyor varsa ılık bir çay ver dedim bu kaynım bir bağırdı herkes kendi işini kendisi yapsın kimse kimsenin hizmetçisi değil dedi ben sesimi çıkarmadım aldım oğlumu köyde ne kadar kaya dağ varsa çıktım ağladım bir kendime geldimi dağın tepesine çıkmışım ben ağladıkça konuşamadığı için hep beni durdurup öpen oğluma sarılıp daha çok ağlıyordum eşim ben oğlumla ilgilenmiyorlar dediğim zaman bana inanmıyordu gerci bende çaresizlikten memlekete gidiyordum burda yalnızım belki bana yardımcı olurlar diye ama malesef bunlar yaşadıklarımdan sadece bir ikisi daha nicesi var vel hasıl bu kaynım şimdi buraya geldi ve bizde kalıyor ama oğlum hafta sonları eve geliyorsa sabahtan çıkıyor cumartesileri saat 10 sonra pazarlarda oğlum 4.te evde cikoyor hastaneye götürüyoruz oglum çıktıktan hemen sonra geliyor bende eşimle kavga etim bunda hiçmi vicdan yok bir kere senin yerine bu çocuğun kolundan tutup birsaat gezdirse ne olur yada acele acele çıkacağına biraz yardım etse kötümü olur Kavallti sofrasini kaldırıyorum bebeğim durmuyor iki dakika tutmuş bende oğlumun çamaşırlar hava bozuk kurumazlar diye hemen önden bir küvete yikayayim makinaya koyayım dedim belki eli defa çabuk dedi bende bebek koltuğuna bağla bırak dedim elimin bosalmasini beklemedi hemen çıktı giti bebek nasıl ağlıyor ya eşim oğlumu anca konrol ediyor o kızda elim boşalan kadar ağladı tabi benim santenlerim atı söyledim ama eşim bana tepki veriyor bana tepki verdikçe ben dahada sinirleniyorum birde oda yetmiyor hafta içi çalışıyor inşaata gotursundiye eşim onada yemek koy diyor bende sakın benden böyle birşey isteme dedim akşamları gelip yiyor gündüzleri dışardan yesin gerçi kim benim yerimde olsa evinde barındırmaz ya kader ne diyeyim
İşte böyle kızlar eşimle kaynım yüzünde hep tartışıyoruz ne yapmalıyım benmi haksızım bana akıl verin
Çok sağol ya üşenmeden cevap yazdığın için yazdıkların iyi geldi dediklerini deniyecem ne güzel anlatmışsin çok çok teşekür ederimSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Bugün resmen keyifci günümdüevde iki seksen yattım Öğlenden sonrada ailecek dışarı attık kendimizi
90 günlük diyete başladığımdan beri ilk kez dışarıda yemek yedik ( 55 gün oldu kaçamaksız devam edeli )
Tabi biraz dışına çıkmış oldum ama sıkıntı yapmıyorum çünkü yarından itibaren çok daha sıkı tutacağım
Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz
Dünden beri biraz ödemim var ama onuda hallederim
Çok şükür canım inşallah yeni yılada 8li rakamlarda girmiş olurumBugün biraz serbest gün gibi oldu ama inşallah yarından itibaren yine çok sıkı tutuacağım ( sonuçta çok uzun süredir hiç kaçamak yapmamıştım ve eşim artık bir günde olsa kendine müsaade et diyince hadi iyi bari dedim çocuklar bile çok mutlu oldular öbür türlü ay şu günüm bugün onu yiyemem bunu yiyemem diye mızıkcılık yapıyordum onlara göre artık uzun bir süre bana ilişmezler )
Aramıza hoşgeldin canım
Rabbim kuzunu Analı babalı büyütsün canıminşallah birlikte yaza kadarda çok çok güzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulaşırız
Canım aslında çok çok haklısınama ne olursa olsun eşinle tartışıp huzurunu kaçırdığına deymez
Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor oğlunun durumu ama ne olursa olsun o senin evladın ve Cennete giriş anahtarınEvet belki senelerce sıkıntı olacaktır gün içinde ama ne kadar sakin ve sağlam durursan okadar mükafatını göreceksin Allahında izniyle
Belki aynı durumda değilim ama inan 16 senenin 8 senesi eşimin ailesi yüzünden hep tartıştık hatta düpedüz kavga ettikboşanmanın eşine bile geldik ama yinede eşim hep ailesini haklı görüyordu ta ki ben taktik değiştirene kadar Baktım ki ben kendimi haklı göstermeye çalıştıkça eşim daha fazla yükleniyor ( karşı tarafta devamlı kendini haklı göstermek için yalanlar bile söylüyordu uyuz KVm ve küçük kızı ) bende değişik bir yol denemeye karar verdim Eşime ailesiyle ilgili hiç şikayette bulunmadım, ağrıma giden birşey olduğunda sadece Rabbim büyük ben hiç bir şey demiyorum diyip sessiz kaldım eşimin benden beklediğinin daha fazlasını yaptım ve hiç kötü bir kelime etmedim ilk zamanlar çok zordu ama ben düpedüz mazlumu oynadım eşime
O eve gelene kadar çok neşeli olup göbek atacak moddada olsam eşim geldiğinde masum kedi yavrusu gibi durdumadamcağız bir iki gün fark etmedi ama sonrasında hayırdır sesin çıkmıyor dediğinde bile yok birşey aşkım yaa ne bileyim içimden birşey yapmak gelmiyor nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum moduna girdim Ailesiyle ilgili bir durum olduğunda ya eminim kötü niyetle söylemediğine ama Annen böyle dediğinde yada şöyle yaptığında içim acıyor diyip sustum Ben yapıyorsam Allah rızası için yapıyorum ve inan hiç zor gelmiyor ama keşke oda şöyle yapsaydı diyip yine mazlum pozları yapıyordum Eşimede her defasında aşkım bak sakın sana şikayet ettiğimi düşünme ben senin için seve seve yaparım ama işte insan başkasına da derdini dökemiyor seni beni yanlış anlamayacağına emin olduğumdan rahat konuşuyordum dedikçe adam olanları daha objektiv gözlemlemeye başladı ve bazen ben demesemde yaw bak şu Annemin lafına yada Kardeşimin yaptığına işte bir daha olursa ben yapacağımı bilirim dediğinde hemen araya girip ya aşkım boşver Rabbim görüyor diyip onu sakinleştirmeye çalışıyordum Tabi bir kaç hafta sonra eşim benim haklı olduğumu görmeye başladı Hem bana daha çok yardımcı olmaya başladı hemde ailesine karşı daha sağlam durmaya başladı
Ağzına geleni söyleyen KVm artık tek bir kelime edemez hale geldiKızkardeşi artık desturla yaklaşır oldu
Bende eşime çok daha sonra Aşkım bak söylemedi deme artık ben kötü birşey olduğunda anında saygı çerçevesinde rahatsız olduğum şeyleri söylerim ki birikip hiç birimizde patlama yaşanmasın dedim ve cidden o günden beri öyle
Canımı sıkan birşey olursada en tatlı ses tonuyla ya kusura bakma ama bu şu şekilde daha iyi olur işte böyle olursa ikimizde üzülürüz diyip hemen kendime göre ayarlıyorum herşeyiKVm eşime eskiden emrivaki yaptırırken artık eşim ne olursa olsun karıma sorayım ona uygunsa olur diyor ( ki eskiden bana sormak ne demek maddi manevi adam borca girse bile her şeyi yapardı ama artık benden onay almadan asla hiç birşeye tamam demiyor )
Çok uzun oldu ama sen öncelikle eşinle iyi olmaya bakonunla ilişkini ne kadar sıkı tutarsan okadar senden yana olacaktır sonuçta durumun herkesden daha zor ve o utanmaz kaynın yüzsüzce gelip size yerleşiyorsa o zaman ya sanada destek olacak yada sana olabildiğince az iş çıkarmak için elinden geleni yapacak
Kız baktın olmuyor arada hastayım ayağına yatben onuda çok yaptım elim ayağım tutmuyor başım dönüyor ayağına işler varkende yattım bazı zamanlar eşim mecbur kalınca her işi tek başına yapmaya daha çok değerimi anladı sonuçta evet çalışmakta zor ama neticede evde olunca hiç iş bitmez heleki evde birde başkası olunca Hep diyorum bir kadın akıllı davranırsa oynatamıyacağı erkek yoktur diye ki eşimde bazen diyor yaw farkındayım bazen numara yapıyorsun ama inan emin olamiyorum o yüzden mecbur he diyorum diyor bende gülere istersen bir şansını dene bakalım şakamı ciddimi diye yok anam cidden iyi olmadığın ana deng gelirim sonra canım yersin benim diyor ki birşey yapacağımdan değil ama işte artık beni kaybetme beni üzme korkusu daha fazla olduğundan desturla yaklaşıyor
Rabbim inşallah sizinde huzurnuzu dahada arttırır ve bir daha boş insanlar yüzünüden huzurunuz kaçmaz
Anladim cnm cok sagol cvp verdigin icin. Bebeğim iki yasinda. Bende oyle ekmek ve seker kullanmadim diyet icin degildi ama farkinda olmadan verdim bayagi. Bi ara tatile gittik simdi 7 kilo aldim. Esim pek belli etmiyor ama icten ice zayiflamami istiyor. Bende oyle yapiyorum ekmegi ve sekeri biraktim (tatliya hic dayanamiyorum) yemegide cok cignemeye calisiyorum. Yuruyusude baslicam insallah ama zor biraz. Sen kac kilosun ve ne kadar verdin peki[/QUOTE][QUOTE="alaca, post: 43214599, member: ]Canım oyakası doksan gün diyeti yapıyor ben tam bilmiyom ben beli bir diyet yapiyom protein ağırlıklı besleniyor ama herşeyde yiyorum hemen hemen şekeri bıraktım ekmeği azaltır ve akşamlar erken yiyorum birde en önemlisi bol su tüketiyor sebze bol tüketmeye çalisiyom işte böyle kendime göre takılıyor yani sende kendine uygun bir program yapabilirsin birde bebeğin kaç aylik
Merhabalar biraz forumdan uzak kaldım iş dolayısıyla şehir dışındaydım. Evimden uzak açıkçası diyetime dıkkat edemedim. İnşallah bugün itibari ile daha dikkatli bir hafta olucak.
Taydin merhaba
Bende de insülin direnci ve pcos var .28 yaşındayım. Birçok hap kullanıyorum. Verdiği hapı tahmin ediyorum.Sana tavsiyem hapını kullanman ve yanında mide koruyucusu içmen yönünde canım. İnanıyorum ki kilo gidince zaten herşey normaline dönecektir.
Sabah kahvaltısında başka birşey yemesini miSelamun aleykum herkese haxırlı sabahlar güne 1 brdk sıcak lımonlu su 4 badem 1 incırle merhaba dedim ama akşama kalabalik misafrlerm gelcek akşam bogazmı nasl tutcm bilmyorum az yemeye gayret etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?