80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar simdi dün yedıklerim bu hafta yediğim en çoook kalabalık öğünlerdi şimdi yazıyorum

kahvaltı bir kase nesfit
ara üç kuru incir
öglen bir tabak yesil mercimek
ara üç hurma
akşam yesıl mercımek ıkı corba kasıği pırasa bir sevis kasıgı patlıcan kıymalı ıkı yemek ks yogurt

fenada tok tuttu hanı sıfır ekmek bol sıvı
cok mu bunlar

bu tarz takılsam iyimi kötumu
az mı cok mu bide bebiş emiklıyorum...

stres yapma işini Rabbine birak Hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı yerlere atanmaya nasip etsin inş.. yeme içmeye dikkat et. bol bol su iç.. inş 79un altina düşersin.

Bende bi selam vereyim dedim 87 ile başladım tez günde bi alt gruba selam vermek umuduyla ☺

Mrb herkese Ben yeni uye oldum
Bahar geldi yine bir gram vermedim. Motivasyon olmak icin burdayim. 85 kg
Hem saglik icin hemde dolaptaki elbiseleri giymek icin kilo vermek istiyorum. Ister istemez uzuluyorum. Bundan sonra burda paylasmsk istiyorum kilo verirsem ins.

Bugün başlıyorum kiloyum

kızlar bu topık dondu :) kımse kalmadı herkes dagıldı. ben de 70-79 a göz atıyorum arada sımdılık.. :)

Donmasın buraya yazalım beraberce devam edelim zaman azalıyor yaz geliyor haydi biraz coşku lütfen ☺

arkadaşlar ben de katılmak istiyorum
27 yaşındayım kasım sonunda doğum yaptım. doğum sonrası 86 kiloydum şimdi 83.5 kiloyum ama bir türlü adam akıllı diyet ve spor yapamıyorum.. desteğe ihtiyacım var sanırım tek başına olmayacak

Geçen hafta 84,2 bu hafta 83,7 çok yavaş gidiyor moralim bozuldu daha çok dikkat etmem gerekiyor sanırım. Sizlerde durum ne kızlar

Bir kac gun once sigarayi biraktim. Tam birakamdim da azalttim. 2 gunde 2 kilo almisim zaten hizla kilo alan bi yapim var. Emzirieken hamileligimden beter sistim diyordum emzirmeyi biraktim hala kilo aliyorum kac ay oldu..... diyet icin motivasyon lazim bana basarisiz olucam kilo veremicem cunku bogazimi tutamayacagim gibi geliyo :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…