- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
Cnm inşallah başarılı olursun. Bir de Türk Kahvesi metabolizmayı hizlandirmak için mi?Merhabalar. Ben hamileyken 91 kiloya çıktım. Doğumdan sonra hızlıca 81 kiloya indim. Ama sonra yine kilo aldım 85 kiloya kadar çıktım. Iki gündür rejimdeyim. Sabahları aç karnına türk kahvesi içerek birde tatlı şeyler yemeyerek zayıflamaya çalışacağım. İnşallah iradeli olurum.
Evet Cepken türk kahvesini metabolizmayı hızlandırmak için içiyorum. Yavaş kilo vermen daha sağlıklı değil mi? Azar azar da olsa veriyorsun sonuçta.Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Kısaca kendimi anlatayim 66 kilo hamile kaldım 96 kilo doguma girdim. Dogumdan sonra 88 kiloydum. Bu arada kasim basinda doğum yaptim. Simdi 80 kiloyum aktif olarak emziriyorum doğumda sonra kilo almadim ama hic hızlı gitmiyor kilolar hatta çok yavaşlar acil motivasyona ihtiyacım var yardım lütfen ne olur birbirimize destek olalim da gitsin su kilolar
Verirsin inşallah. Burda birbirimizi gaza getirelim. Bakalım kim önce gruptan çıkacakBende katilabilir miyim 3 gundur diyet yapiyorum gecen hafta tartildim boyum 1.58 kilom 80 2 dogum yaptim kortizonlu ilaclar dan oturu kilo aldim ve metabolizmam da yavasladi son 2 yildir 65 -80 arasi gidip geliyorum hayatimda sadece bi kere kilo verdim 7 8 yil once 85 kilodan 50 kilo ya dustum ve 1 yil kilo mu korudum ama evlendikten sonra rahatsizlandim ilackar dogum vs kilo aldim veremiyorum
neler paylaşmam lazım kurallar ımız var mı ?Verirsin inşallah. Burda birbirimizi gaza getirelim. Bakalım kim önce gruptan çıkacak
Oncelikle allahm tez zamanda hayirli sağlıklı bir evlat versin . Hemen hemen aynı kilolardayiz bir birimizi motive ederek baslayalimSelam herkese bende kilolu biri olarak araniza katilmak istiyorum.12 yillik evliyim tüp bebek icin uğraşıyorum kilo al ver al ver mahvoldum yeni tüp bebek yaptirdim sonuc negatif bu arada iki tüpten 7 kilo daha aldim.simdi hedefim 75- 70 lileri bi goruyum 5 yildir goremedim. Kilom 87 idi gecen perşembe günü kendimce rejime basladim 2 kilo vermisim oda vücuttaki suyu atmisimdir.aciiilll kilo vermek istiyorum bebek istiyorum. Burda birbirimize destek olalim inş bu kilolar gider.
selam :)Kimse yok muuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?