inmeyi isterim ama biraz kilo vermem durdu gibi... ama imkansızda diil .Süpersin. haftaya yetmişlere bile inmiş olabilirsin :)
Hosgeldin canim tabiki katilabilirsin gunluk spor menu paylasimi yapabilirsin. Cumalarida Kilo bildirimi yapiyoruzMerhaba, Bende listenize girebilir miyim? 85 kg-158 boy hedef 55
Merhaba, Bende listenize girebilir miyim? 85 kg-158 boy hedef 55
inmeyi isterim ama biraz kilo vermem durdu gibi... ama imkansızda diil .
ve de haftasonu gelmeden kaçamaklar bende başladı... tatlı çok tükettim off offf .böyleyim işte ben 1 kilo verip sonra 5 kilo alcak kadar alırımtam sopalığım yani
Hosgeldin canim tabiki katilabilirsin gunluk spor menu paylasimi yapabilirsin. Cumalarida Kilo bildirimi yapiyoruz
hoşbulduk. inşallahHoşgeldin aramıza :)
İnşallah sağlıkla hedef kilolara ineceğiz
Hoşbuldum. girdikçe paylaşımda bulunmaya çalışacağım. Akşam işten eve yürümeyi planlıyorum.40 dk
hoşbulduk. inşallah
Merhaba arkadaşlar. Yeni grup oluşmakta sanırım.beni de gruba alır mısınız
33 yaşında, 86 kiloda 3 çocuk annesiyim. 5 ay önce sezeryan doğum yaptım.emzirdiğim için diyet olayına girmedim.amaaaaaaa artık yeter diyorum. Ayda 2 kilo vereyim razıyım tabi motive olmaya ihtiyacım var.
33 yaşında, 86 kiloda 3 çocuk annesiyim. 5 ay önce sezeryan doğum yaptım.emzirdiğim için diyet olayına girmedim.amaaaaaaa artık yeter diyorum. Ayda 2 kilo vereyim razıyım tabi motive olmaya ihtiyacım var.
Hoşbuldum Arkadaşım. 1.65 boyundayım. Hamilelikten önce 73 kiloydum ama 65 kilo benim için ideal. Ben abur cubur çok yiyorum. En büyük sıkıntım yorulduğum zaman çikolataya saldırıyorum. Uykum kalitesiz ( ikizlerim sırayla kalkıyor gece memeye)ve kendimi çoğunlukla yorgun hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?