80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba, Bende listenize girebilir miyim? 85 kg-158 boy hedef 55

Süpersin. haftaya yetmişlere bile inmiş olabilirsin :)
inmeyi isterim ama biraz kilo vermem durdu gibi... ama imkansızda diil .
ve de haftasonu gelmeden kaçamaklar bende başladı... tatlı çok tükettim off offf .böyleyim işte ben 1 kilo verip sonra 5 kilo alcak kadar alırım tam sopalığım yani

Bende hep aldım verdim

Bazen fazla kaçabiliyor, pes etmek yok :)

Bu sefer farklı olacak
Bu sefer sağlıkla yavaş yavaş emina dımlarla vereceğiz ve almayacağız.
Ben hafta sonunu güzel atlattım.

Yola devam :)

33 yaşında, 86 kiloda 3 çocuk annesiyim. 5 ay önce sezeryan doğum yaptım.emzirdiğim için diyet olayına girmedim.amaaaaaaa artık yeter diyorum. Ayda 2 kilo vereyim razıyım tabi motive olmaya ihtiyacım var.

33 yaşında, 86 kiloda 3 çocuk annesiyim. 5 ay önce sezeryan doğum yaptım.emzirdiğim için diyet olayına girmedim.amaaaaaaa artık yeter diyorum. Ayda 2 kilo vereyim razıyım tabi motive olmaya ihtiyacım var.

Boy ve hedef kilonuda paylaşır mısın ?

Ayda iki kilo ideali bence, emzirdiğin için daha fazla vermemelisin.

Bende rahatsızlığımdan dolayı azar azar vermeye çalışıyorum.

Hoşbuldum Arkadaşım. 1.65 boyundayım. Hamilelikten önce 73 kiloydum ama 65 kilo benim için ideal. Ben abur cubur çok yiyorum. En büyük sıkıntım yorulduğum zaman çikolataya saldırıyorum. Uykum kalitesiz ( ikizlerim sırayla kalkıyor gece memeye)ve kendimi çoğunlukla yorgun hissediyorum:)

Allah bağışlasın , ikizlerin varsa , onlar hareketlenince hızla kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…