2 ileri 1 geri. Nolcak bakalım bu halimGeçen haftanın kilo verme listesi :)
Hepimiz başladığımız kilolarımızdan daha azız. Önemli olan kilo veriyor olmamız.
Nanelibal rekor sende -3,6 kilo
Eki Görüntüle 1893228
2 ileri 1 geri. Nolcak bakalım bu halim
Kizlar nerelerdesiniz kimse ses cikarmiyor. Ben biraz destek bulayim die girdim gruba grupta sinekler ucusuyor. Nasil gidiyor kilo verme durumu. Ben bugun cok istikrarli gittim haftaya kadar 1 kg hedefliyorum. Bu arada bende insulin direnci var. Bu yuzden daha once diyetisyene gittim. O diyeti uyguluyorum su anda. Haftada max. 1 kg verebiliyorum bu diyetle bazen daha az. Bakalim ne olacak
Günaydın herkese.kızlar 80 kiloya düşmüşüm.çok mutluyum.bu hafta koruma haftam olacak.üstelik çok dikkat etmeden verdim.ah biraz diyet yapabilsem daha hızlı sonuç alcam.bıktım insanların hamilemisin sorularından.75 e bir inseydim
İnşallah. Çok sıkıldım biran önce zayıflamak istiyorumTebrikler
Umarım yetmişlerden de hızla kurtulursun .
İnşallah. Çok sıkıldım biran önce zayıflamak istiyorum
Bu topik çok hareketli değil malesef
Diyetinin iyi gitmesine sevindim.
Haftada bir kilo çok iyi daha fazlası kalıcı olmuyor.
Ben haftada 500 gr vermek istiyorum. Henüz o seviyede veremiyorum.
İnsilün direnci için ilaç alıyor musun ?
Yok bebek emziriyorum o yuzden almiyorum ilac. Ama yakinda birakicam bir aya ka da r hem insulin direnci seviyemi olcturmek hemde ilac kullanmak icin doktora gidecegim. Diyetle normal seviyelere donebilen duzeyde bendeli insulin direnci sadece diyeti birakinca hemen yukseliyor biraz kilo verebilirsem bi yetmisli kilolar felan normale donecek vucudum
Birde spor yapan var mi benim hergun duzenli yapmam gerekiyor da bir turlu oturtamadim.. Yapiyorsaniz neler yapiorsunuz?
Bende balık etliyim üstelik Bebek düşünüyorum ne olacak halim kapılardan sığmam herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?