80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar.çok yazamıyorum.Çocuklar ev iş yetişemiyorum.bu aralar canımda çok sıkkın.ağlamak isteyip ağlayamıyorum.şunu birkez daha anladım ki insanı diyanetten ziyade dert eritiyormuş

Kizlar nerelerdesiniz kimse ses cikarmiyor. Ben biraz destek bulayim die girdim gruba grupta sinekler ucusuyor. Nasil gidiyor kilo verme durumu. Ben bugun cok istikrarli gittim haftaya kadar 1 kg hedefliyorum. Bu arada bende insulin direnci var. Bu yuzden daha once diyetisyene gittim. O diyeti uyguluyorum su anda. Haftada max. 1 kg verebiliyorum bu diyetle bazen daha az. Bakalim ne olacak

Günaydın herkese.kızlar 80 kiloya düşmüşüm.çok mutluyum.bu hafta koruma haftam olacak.üstelik çok dikkat etmeden verdim.ah biraz diyet yapabilsem daha hızlı sonuç alcam.bıktım insanların hamilemisin sorularından.75 e bir inseydim

Bu topik çok hareketli değil malesef

Diyetinin iyi gitmesine sevindim.
Haftada bir kilo çok iyi daha fazlası kalıcı olmuyor.

Ben haftada 500 gr vermek istiyorum. Henüz o seviyede veremiyorum.

İnsilün direnci için ilaç alıyor musun ?

Tebrikler

Umarım yetmişlerden de hızla kurtulursun .

Birde spor yapan var mi benim hergun duzenli yapmam gerekiyor da bir turlu oturtamadim.. Yapiyorsaniz neler yapiorsunuz?

Bende balık etliyim üstelik Bebek düşünüyorum ne olacak halim kapılardan sığmam herhalde :)

Bende balık etliyim üstelik Bebek düşünüyorum ne olacak halim kapılardan sığmam herhalde :)

Umarım hamilelikten önce biraz kilo verirsin.
Veremezsen hamileyken dikkatli beslen, dokuz kilodan fazla almamaya çalış.
Sonrasında vermek daha zor oluyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…