80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SERRADENIZ : boy : 1.62 kilo :78.5 yas :25

CHOCOLATEGIRL: boy :1.64 kilo :85 yas:25

LAVITA: boy 1.75 kilo :88.5 yas : 22

AYLIN90 : boy :1.68 kilo :88.5 yas :19

EYLULCE :boy :1.60 kilo :81 yas : 32

HALIMESAKA: boy: 1.62 kilo :81.4 yas 27

PARESNAMKA : boy : 1.60 kilo :76.6 yas 34

GUZELRESIM : boy : 1.70 kilo: 78 yas :27

FETANE : boy :1.68 kilo 86 yas :28

HANDERYA : boy:1.65 kilo :82 yas : 31

ALNAGME : boy 1.55 kilo:78 yas:34

EFLATUN : boy :1.62 kilo : 82 yas :24

CEREN16: boy : 1.68 kilo : 84.8 yas : 29

SELMA12: boy: 160 kilo: 82.3 yaş: 35

NIDAM034: boy:1,65 kilo : 84 yas :24

hepinize gunaydin kizlar...yukaridaki listeyi olusturdum. bu bilgilere gore yediginiz herseyi yorumlamaya calisacagim,belki bu da sizlere motivasyon olur. bilgileri eksik olanlar biranonce yollarsa sevinirim....

herkes aksam oturup,gun boyu ne yedigini ne ictigini EKSIKSIZ yazsin lutfen. ictiginiz su miktarini veya agziniza attiginiz biskuvi parcasini dahi yazarsaniz iyi olur.kisaca agzinizdan iceri yolladiginiz her besini buraya yazin olur mu?? sevgiler kolay gelsin arkadaslar

Son düzenleme:
günaydın herkese benim yaşım29 boyum 168 kilo84 olmuştu ama sabah tartıldım 84 800 olmuş kendimden nefret ediyorum niye veremedim nerde yanlış yaptım lütfen söyleyim

canim merhaba,
oncelikle lutfen 2,5 kilo aldin diye nefret etme kendinden...bu konuda espri yaptigini dusunerek sana sunlari soylemek istiyorum..
tarti bu oyunlari herzaman oynar,bana da az oynamadi...demek ki bir yerlerde bilmedigin yanlislar yapiyorsun...sen heraksam yaz yediklerini kontrol edelim olur ,mu? ama eksiksiz...

canım ben 81 oldum ne kadar önemli di mi amadelikafadulden

eylulce ve halimesaka gayet guzel kilo vermissiniz... herhafta 1 kilo ve fazlasini vermeyi beklemek yanlis olur eylulce. bu hafta 500 gr verirsin 2 hafta sonra bir bakmissin 2 kilo vermissin...bu is boyle be canim...yerimseniben

abla 88,5kg oldum, halen de en fazlasi benim bu grupta ve an genci utaniyorum valla
5 günde 1 bucuk kilo vermisim, 90 görmek istemiyom düzeltiver :)

abla 88,5kg oldum, halen de en fazlasi benim bu grupta ve an genci utaniyorum valla
5 günde 1 bucuk kilo vermisim, 90 görmek istemiyom düzeltiver :)

kiz ben yerim senin o dilini...tamam duzeltiyorum bu arada tebrikler guzel vermissin,ama yeme seklin konusunda sana soylediklerimi unutma emi bebegim ??

SERRADENIZ : boy : 1.62 kilo :78.5 yas :25

CHOCOLATEGIRL: boy :1.64 kilo :85 yas:25

LAVITA: boy 1.75 kilo :88.5 yas : 22

AYLIN90 : boy :1.68 kilo :88.5 yas :19

EYLULCE :boy :1.60 kilo :81 yas : 32

HALIMESAKA: boy: 1.62 kilo :81.4 yas 27

PARESNAMKA : boy : 1.60 kilo :76.6 yas 34

GUZELRESIM : boy : 1.70 kilo: 78 yas :27

FETANE : boy :1.68 kilo 86 yas :28

HANDERYA : boy:1.65 kilo :82 yas : 31

ALNAGME : boy 1.55 kilo:78 yas:34

EFLATUN : boy :1.62 kilo : 82 yas :24

CEREN16: boy : 1.68 kilo : 84.8 yas : 29

SELMA12: boy: 160 kilo: 82.3 yaş: 35

arkadasım bu lıstede benım adım neden yok

boyum 1,65 yasım 24 kılom 84 benıde lısteye dahıl edersen sevınırım

aylin canım senin metabolizman hepimizden hızlı abur cubur yemeyip sağlıklı beslenir ve günlük aktiviteni arttırısan güzel kilo verirsin

kiz ben yerim senin o dilini...tamam duzeltiyorum bu arada tebrikler guzel vermissin,ama yeme seklin konusunda sana soylediklerimi unutma emi bebegim ??

tamam oldu ablacim :)
bana kalirsa yiyebilirsin beni, bi kac kilo azalmis olur :)

tmm unutmam, herseyden azar azar, kisitlamadan :)

aylin canım senin metabolizman hepimizden hızlı abur cubur yemeyip sağlıklı beslenir ve günlük aktiviteni arttırısan güzel kilo verirsin

evet dogrudur benim metapolizmam cok hizli.
insallah vericem evet... 81 dim gecen yaz, basaririm kafama takmiyorum.

her gelen bilgiyi ekliyorum kizlar... yerimseniben

oh be becerdimmm

Son düzenleme:
canlarim ben simdi ayriliyorum .islerim var biraz..bak bugun cok dikkatli yiyin,aksama hesap sorarim heeeeeeekaydirigubbakcemile saat 20.00 de herkes yemeyi kessin olur mu? 20.00 de yorumlar basliyor.:jeyyar:

ablalarr az önce bi is teklifi aldim, seviniyimmi üzüleyimmi sasirdim. yarin bütün gün 9 saat ayakta olucam. yorulucam. ve 3 gün boyunca evde bilgisayar basinda 9 saat oturucam, cizim yapmam lazim. hafta sonu isi aldim. ve spor salonuna gidemicem sabahlicam hatta yetismesi icin cizimlerin
üfffff, ama ona görede fazla yiyemem 4 gün boyunca sanirim...

kızlar bu arada evde yemek yaparken esınızı ıhmal edıyormusunuz..ne bılım evde tatlı hamur işi hala yapılıyormu yoksa ben yemıyorum onlarda yemesınler tarzındamı takılıyorsunuz..:)

serram canim benim cok tsk ederim sinavdan geldim simdi ay rahatladim bittiler
ama su hastalik beni öldüryor

canim benim hic üzülme haftaya vermis olarak cikcaksin karsimiza bence biraz durmak istedi vücüdün:)
inatlas onunla :) sen kazanirsin bitanem

aylincim tebrik ediorum cok güzel vermisin:)

nidam :) sanada kocaman tebrikler

chocolategirl canim ellerine saglik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…