80-90 kilodaki hanımlar buyrun beraber kilolardan kurtulalım :)

EsmaEr

TUĞÇEMM
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
1.829
21
78
Sabah uyanır uyanmaz yeşil kahve içilecek ve 1 bardak soğuk su

Kahvaltı: peynir,domates,salatalık,zeytin,nane,dereotu,1dilim tam buğday ekmeği ve şekersiz sınırsız çay.

Ara:yeşil çay ve elma

Öğle:tavuklu yeşil salata ve 1 bardak ayran

Ara:ada çayı ve 2 grisini

Akşam:sebze yemeği(patates ve bezelyesiz)

Ara:1 çay bardağı kefir

Not1: 2.5 lt su içilecek.
Not2:45 dk tempolu yürüyüş yapılacak.
Not3:şeker,çikolata,pasta.... vb.asla yenmeyecek.

Bu listeyi uygulamak isteyenler bana özelden de ulaşabilir buradanda yazabilir 😊😊

Hadi hanımlar kolay gelsin 😊😊

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Son düzenleme:
87 kilo 22 yaşında genç kız ama kadın gibi gözüken bir kızım çok üzülüyorum ve diyete başlıyacağım bana önerileriniz nelerdir ve benide aranıza alır mısınız :)

Hoşgeldin canım Tabiki seni de aramıza alırız bizde ayrımcılık. Yok :))

Son düzenleme:
Ben ve cm35 yukarıda sayfanın başında bulunan diyeti uyguluyoruz sende başlayabilirsin tabi bunu yaparken spor da şart

Mesajlarına cevap veremiyorum yeni üyeyim malum :) çol ilgilisin ve iyi niyetin için cok ama çok teşekkür ederim.
Olur yeni mi başladınız yoksa epeydir başlayıp kilo verdiniz mi ?
Birde yeşşil kahve içiyordum bitti alırım sorun değilde nasıl kullancağım hakkında beni bilgilendirir misin rica etsem tşk ederim kiiiiii

87 kilo 22 yaşında genç kız ama kadın gibi gözüken bir kızım çok üzülüyorum ve diyete başlıyacağım bana önerileriniz nelerdir ve benide aranıza alır mısınız :)

Canım hg , ben de de aynı sorun var ben de daha 19 yaşındayım ama 81 kiloyum , yaşımdan büyük gözüküyom ve bu durum hoşuma gitmiyor

Canım hg , ben de de aynı sorun var ben de daha 19 yaşındayım ama 81 kiloyum , yaşımdan büyük gözüküyom ve bu durum hoşuma gitmiyor

Aynı durum bende de var,kızlar birbirimize destek olursak her şeyi başarabiliriz.

Biz de daha bugün başladık . Yeşil kahveyi sabah ve akşam aç karna içiceksin canım

:18: ben 2 çocuk annesi gibi duruyorum münasebetsizler hep diyor kaç çocuk var abla
Aynı durum bende de var,kızlar birbirimize destek olursak her şeyi başarabiliriz.

Beraber başarıcaz inşallah :)

Biz de daha bugün başladık . Yeşil kahveyi sabah ve akşam aç karna içiceksin canım

Tamam bitmişti yarın aldırcam inşallah

:18: ben 2 çocuk annesi gibi duruyorum münasebetsizler hep diyor kaç çocuk var abla

Tamam bitmişti yarın aldırcam inşallah

Canım eğer çekirdek halinde kullanıyosan da sabah kahvaltıdan 1 sa sonra , akşam yemeğinden 1 sa sonra içiceksin , toz halinde kullanıyosan aç karna içiceksin

Canım eğer çekirdek halinde kullanıyosan da sabah kahvaltıdan 1 sa sonra , akşam yemeğinden 1 sa sonra içiceksin , toz halinde kullanıyosan aç karna içiceksin

Mercimek tanesi gibi çekirdek epey almıstık bitti midem kalkıyor lakin

Bensiz neler olmuş burda yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…