Hos buldum canim tsk ederim:)
Rica ederim ister başın sıkıştığında burdan yaz ister özelden :) 24 saat açığım ben :)
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Tskker canim 24 saat olmasada cogu vaktim burda geciyor benmde: ))
:)
Bu arada sen kac kilosun canm hedefin ne: ))
Hadi canim insallah vermeye basladinmi arkasi geliyor zaten benimde hedefim dugune kadar 70 i gormek dugunden sonra 65 60 diye dusmek insallahŞuan 92 yimhedefim 72 inşallahiPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Hadi canim insallah vermeye basladinmi arkasi geliyor zaten benimde hedefim dugune kadar 70 i gormek dugunden sonra 65 60 diye dusmek insallah
metabolızmanı sasırtman lazım canm; hep aynı rutınde gıdersen bı sure sonra kılo vermen durur:26:KıZlarraynı kilo da kaldım yardım edin bana
mesela proteın agırlıklı bı dıyet uyguluyorsan bır gun karbonhıdrat agırlıklı beslen suyunu dahada cogalt , sporunuda rutıne koyma yanı bı gun karın calısıyorsan ıkıncı gun bacak calıs vs vs...
Kızlar merhabalar bende 55 ile evlenip evlilik, doğum, tiroit ameliyatı derken 8 senenin sonunda 84 oldumacayip de mutsuzum bir sürü diyetisyene gittim bir sürü diyet yapıp bıraktım artık yapmak içimden gelmiyor inşallah burada sizinle gaza gelirde tekrar diyete başlarım
Canım kusura bakma giremedim buraya sende aramıza hoşgeldin :))
Çok teşekkürler😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende Şuan verdiğim kilo da kaldım 3 kilo verdim daha da veremiyorum
Diyete başlamadan önce : 94.5
Diyete başladıktan sonra : 93.3
Diyetten bur kaç gün sonra : 92.8
Şimdi : 91.8
İnşallah dediğin gibi olur :))
canim direnc noktasina gelmis olabilirsin. diyete spora devam, moral bozup birakmak yok. kirilir o direnc noktasi da kilolar yine inmeye baslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?